49-річна зірка показала стрункі ноги і обличчя без макіяжу: з'явилися фото
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

49-річна зірка показала стрункі ноги і обличчя без макіяжу: з'явилися фото

49-річна зірка показала стрункі ноги і обличчя без макіяжу: з'явилися фото
Джерело:  Daily Mail

49-річна голлівудська актриса  Джулія Робертс, яка в минулому році була названа жінкою десятиліття в США, прогулялася з 12-річною донькою Хейзел в Малібу, де і потрапила в об'єктив папараці.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.


Зірка прогулювалася без макіяжу, недбало зібравши волосся. Для прогулянки Джулія вибрала джинсовий костюм і кеди.


Читайте також: Колишня наречена Бреда Пітта опублікувала фото без макіяжу


Відзначимо, що Робертс понад десять разів очолювала списки найкрасивіших людей планети. Останнім часом вона знову стала багато зніматися і навіть погодилася знятися в серіалі. Це буде перший серіал Джулії, творці вже обіцяють «бомбу».


Джулія Робертс - американська актриса, першим успіхом в кіно якій стала роль у фільмі «Сталеві магнолії». За цю роль вона отримала премію «Золотий глобус» і номінацію на «Оскар».


Через рік Робертс набула статусу «зірки Голлівуду» після виконання головної ролі в мелодрамі «Красуня», що принесла їй другий «Золотий глобус» і номінації на «Оскар» і BAFTA.


У 2001 році, знявшись у фільмі "Ерін Брокович", стала володаркою безлічі нагород, в тому числі «Оскар», третього «Золотого глобуса» і BAFTA. У 2014 році знову була висунута на премію «Оскар», «Золотий глобус» і BAFTA за другорядну роль в картині «Август: Графство Осейдж».





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?