52-річна Моніка Белуччі підкорила всіх розкішною червоною сукнею: з'явилися фото
Категорія
Стиль життя
Дата публікації

52-річна Моніка Белуччі підкорила всіх розкішною червоною сукнею: з'явилися фото

52-річна Моніка Белуччі підкорила всіх розкішною червоною сукнею: з'явилися фото
Джерело:  abc.es

Італійська кіноактриса Моніка Белуччі підкорила всіх своїм зовнішнім виглядом, відвідавши прем'єру опери "Травіата" у Палаці Мистецтв королеви Іспанії Софії. Зірка для вечора обрала розкішну яскраво-червону сукню,яка відкривала плечі.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на АВС.


Компанію Белуччі склав її друг Валентино Гаравані. Вона також багато спілкувалася і фотографувалася з королевою Софією і легендарним тенором Пласідо Домінго.


Читайте також:  71-річна зірка в червоній сукні показала, як любить чоловіка: опубліковані фото


Актриса в такому яскравому вбранні та з такою зовнішністю просто не могла не стати зіркою вечора.


До речі, в недавньому інтерв'ю Daily Telegraph зірка на питання про те, як їй вдається бути такою гарною, відповіла: «Я не та людина, яка прокидається о 6 ранку, щоб піти в спортзал. Істина полягає в тому, що я люблю тістечка та макарони, дозволяю собі келих вина і дуже рідко сигарету. Моя порада: добре харчуватися, добре пити, мати якісний секс і багато сміятися. Решта приходить самостійно».


Раніше ми писали, що  Моніка Белуччі на Венеціанському кінофестивалі красувалася в напівпрозорій сукні.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?