79-річна зірка-легенда розлучилася зі своїм коханим
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

79-річна зірка-легенда розлучилася зі своїм коханим

79-річна зірка-легенда розлучилася зі своїм коханим
Джерело:  US Magazine

Володарка двох "Оскарів", дочка знаменитого актора Генрі Фонди, політична активістка і автор шалено популярної в 90-і системи спортивних тренувань Джейн Фонда розлучилася зі своїм коханим - 74-річним музичним магнатом Річардом Перрі.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на US Magazine.


Те, що восьмирічний роман закінчився, підтвердив сам Річард. Він також зазначив, що вони з Джейн "як і раніше дуже близькі".


Читайте також: Чому нас вчить розлучення: 5 уроків, які роблять нас сильнішими


«Ми не розлучилися, а скоріше переключили увагу на власне життя. Ненавиджу говорити, що роман закінчився. Ми дуже хороші друзі і разом займаємося якимись справами. Ми також дбаємо один про одного, але стосунки пішли на другий план, як ви знаєте, Джейн присвятила себе громадській роботі ... У нас, без сумніву, залишилося багато любові один до одного», - розповів Річард.



Джейн Фонда і Річард Перрі познайомилися в 2009 році. Через три роки вони купили особняк в Трусдейл, штат Каліфорнія, за 7,3 мільйона доларів.


«У мене ніколи не було справжньої інтимної близькості, але мені дуже хотілося її спробувати перш, ніж я помру. З Річардом мені це вдалося. З ним я відчуваю себе абсолютно захищеною», - відзначала не раз Фонда.


До речі, актриса тричі була заміжня. Першим чоловіком Джейн був французький режисер Роже Вадим, другим - активіст Том Хайден, і третім - кіномагнат Тед Тернер.


Раніше ONLINE.UA писав, що  зірка серіалу "Шерлок", виконавець ролі доктора Ватсона Мартін Фрімен, розлучився з цивільною дружиною, актрисою Амандою Аббінгтон, яка виконала роль Мері Ватсон в цьому ж фільмі. Пара прожила разом 15 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?