Acura показала офіційний скетч оновленого MDX
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Acura показала офіційний скетч оновленого MDX

Acura показала офіційний скетч оновленого MDX
Джерело:  Мотор.ru

Оновлений тип кросовера MDX буде представлений преміальною японською маркою Acura наприкінці наступного місяця в Нью-Йорку.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Модель отримає «значні зміни в дизайні», а також стане «більш комфортною». Крім того, японці пообіцяли, що MDX обзаведеться новим двигуном. Не виключено, що кросовер пропонуватиметься з гібридною силовою установкою, подробиць про яку наразі немає.
В останній раз Acura MDX оновлювалася в лютому 2015 року. Тоді позашляховик отримав дев'ятиступеневий «автомат», який прийшов на зміну шестидіапазонній «коробці». Крім цього, була модернізована система повного приводу SH-AWD.
Acura MDX оснащується 3,5-літровою "шісткою", що розвиває 290 кінських сил і 355 Нм крутного моменту. Кросовер може розганятися з місця до ста кілометрів на годину за 7,6 секунди, а його максимальна швидкість складає 220 кілометрів на годину.
Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Acura представила 5,2-метровий хетчбек Precision.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?