Aston Martin розробляє турбомотор V12 (відео)
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Aston Martin розробляє турбомотор V12 (відео)

Aston Martin розробляє турбомотор V12 (відео)
Джерело:  Мотор.ru

Британський автовиробник Aston Martin представив відео тизер, в якому показано 5,2-літровий твін-турбо двигун V12, який розробляється. Точна дата дебюту агрегату невідома, пише Мотор.


Об'єм двигуна британська марка назвала вперше. Технічні характеристики мотора поки не розкриті. Імовірно, віддача агрегату складе близько 600 кінських сил. У лінійці Aston Martin двигун V12 представлений, проте він ніколи не оснащувався турбонаддувом.

Новий двигун, найімовірніше, дебютує одночасно з новою моделлю Aston Martin - купе DB11, яку було анонсовано у вересні 2015 року. Ніяких офіційних подробиць, що стосуються майбутньої прем'єри, британська компанія не наводила.

За інформацією ЗМІ, крім мотора V12, в лінійку двигунів нової моделі «Астона» увійде турбований двигун V8. При цьому не виключено, що одна з версій спорткара обзаведеться чотирилітровим наддувним мотором від Mercedes-AMG GT.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?