Блейк Лайвлі поділилася секретом швидкого схуднення після пологів
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Блейк Лайвлі поділилася секретом швидкого схуднення після пологів

Блейк Лайвлі поділилася секретом швидкого схуднення після пологів
Джерело:  The Sun

Відома актриса  Блейк Лайвлі  поділилася секретом, як їй вдалося швидко повернути форму після перших пологів.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на The Sun.


«Я сконцентрувалася на своїй цілі, зробила ставку на правильне харчування, звернулася до двох різних тренерів, а також до дієтолога, щоб вони допомогли мені. Без цих заходів було б неможливо повернути форму так швидко», - розповіла Блейк.





Всього півтора роки тому вона стала мамою доньки Джеймс і через вісім місяців після пологів приступила до зйомок фільму "Мілина" (The Shallows), де їй довелося майже все знімальний час провести в бікіні.



Нагадаємо, нещодавно 28-річна дружина Райана Рейнольдса  підкреслила, що жінкам не варто брати з неї приклад, тому що неприродно так виглядати через вісім місяців після народження дитини. Вона висловила побоювання, що новоспечені мами прагнутимуть повторити рецепти відомих жінок.


«Абсурдно намагатися виглядати, як модель Victoria's Secret в перший час після пологів. Я виглядаю саме так, тому що того вимагає моя робота», - заявила актриса.


Відзначимо, що зараз  зірка серіалу "Пліткарка" чекає на другу дитину і вважається однією з найстильніших вагітних  жінок.





Блейк і Райан тепер багато часу проводять в Великобританії, де проходять зйомки фільму "Охоронець кілера" (The Hitman's Bodyguard), в якому зайнятий Рейнольдс. Лайвлі зізналася, що не упускає можливість побалувати себе смакотою.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?