Блейк Лайвлі зворушливо привітала чоловіка з днем ​​народження: з'явилися фото
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Блейк Лайвлі зворушливо привітала чоловіка з днем ​​народження: з'явилися фото

Блейк Лайвлі зворушливо привітала чоловіка з днем ​​народження: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Голлівудська актриса Блейк Лайвлі, яка здобула популярність після роль в серіалі "Пліткарка", поділилася в своєму мікроблозі зворушливим сімейним знімком, на якому вони з чоловіком актором Райаном Рейнольдсом вечеряють в японському ресторані O Ya в Нью-Йорку.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Instagram актриси.


Лайвлі звернулася до власника ресторану і одночасно привітала чоловіка з 40-річчям.


«Ми закохалися в твоєму ресторані в Бостоні. Ми продовжуємо любити в твоєму ресторані в Нью-Йорку. Дякую за найпрекраснішу їжу і спогади! Ти - найкращий! Черговий щасливий день народження з Райаном Рейнольдсом. Гей, Райане, я тебе дуже люблю. Просто кажу це», - підписала фото актриса.



До речі, сам Райан теж поділився фото зі свята. «Найкращий день народження! Фото надано моєю дружиною, другом і міжнародним шпигуном Лайвлі Блейк. Величезне спасибі улюбленому ресторану в Нью-Йорку. І особлива подяка нашим дітям, які не зруйнували план свята», - підписав він свій знімок.




Як повідомляв ONLINE.UA, недавно Блейк народила другу дитину, а  Райан випадково розсекретив стать - передплатники запідозрили, що у Райана і Лайвлі тепер дві дочки.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?