Троє «волхвів» відкривають скриньку Пандори для усієї Європи
Категорія
Блоги
Дата публікації

Троє «волхвів» відкривають скриньку Пандори для усієї Європи

Михайло Гончар
Михайло Гончар

Ну що ж можемо попередньо дещо привітатись з висновком Єврокомісії щодо підтримки надання Україні кандидатського статусу. Зрозуміло, що останнє слово за Радою Євросоюзу 23-24 червня. Але…

Німецька Die Welt резонно стверджує, що усе найцікавіше відбувається «за зачиненими дверима».

Три волхви, які завітали до Зеленського, Шольц, Макрон і Драгі, виявляється, просили свого візаві знову сісти за стіл переговорів з Росією, як пише видання.

Ну звісно, Макрон з Шольцем та Драгі далеко не волхви, швидше, міняли з храму, яких ганяв Христос, якщо біблійні сюжети розвивати. Вони прибули в наш український Храм з міняльною місією типу «ми тобі, Зеленський, кандидатство в ЄС, а ти нам – мир з Росією».

Тепер стає зрозумілою майже біблейська картина – фото з обіймами Макроном Зеленського. Чим не реінкарнація поцілунку Іуди... Paweł Rybicki зробив на мій погляд найкраще порівняння в образах, використавши картину сучасного австрійського митця Роберта Шолера.

Звісно, я далекий від ототожнення Зеленского з Христом, а Арахамії та іншої єрмачні з апостолами, але щодо Макрона сумнівів немає після статті Die Welt.

Свобода, рівність, братерство (Liberté, Égalité, Fraternité) – це не просто гасло Великої Французької революції, яке змінило не тільки країну галлів, але всю Європу. Це те, що записано в Конституції нинішньої Французької Республіки.

Схоже, що принцип нинішньої Франції та й Європи (Західної) у відносинах з неЄСівською Європою, нагадує відоме орвелівське: "Усі тварини рівні, але є рівніші...". Тому цих «рівніших», як пише Die Welt «…набагато менше цікавлять справедливість, безпека в Європі та принципи міжнародного права».

Чи розуміють ці троє «волхвів», що подібним пропозиціями мінял вони відкривають скриньку Пандори не тільки для Зеленського та України, але й для усієї Європи?

П. С. Стає зрозумілим, кого очільник рашистської СВР Наришкін мав на увазі, коли говорив, як стверджують російські телеграм-канали, на одній з нещодавній відео-нарад у Пу, що СВР тримає за яйця дуже ніжно, але дуже холодними руками певних європейських політиків. Недаремно Макрон анонсував, що буде і далі розмовляти з Пу.

Певно, не тільки «жовтих жилетів» остерігається французький президент.

Але нам своє робити – ЗСУ кріпити і рашистів бити! І спілкуватися напряму з громадянами ЄС, які, як засвідчили дані соціології зробленої в рамках проекту Центру «Нова Європа» неперевершеної Альони Гетьманчук, переважно на нашому боці. Ще не вмерла Європи ні сила, ні воля. Просто вона паралізована ін’єкціями кремлівської корупції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?