Ді Капріо проводить День подяки по-сімейному з коханою: з'явилися фото
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Ді Капріо проводить День подяки по-сімейному з коханою: з'явилися фото

Ді Капріо проводить День подяки по-сімейному з коханою: з'явилися фото
Джерело:  Daily Mail

Голлівудський актор  Леонардо Ді Капріо, який, за чутками, планує таємно одружитися зі своєю коханою, шведською моделлю Ніною Агдал, проводить із нею ж День подяки.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.


Місцем святкування Леонардо ДіКапріо і Ніна Агдал вибрали Південну Кароліну. Закоханих бачили в місті Чарльстоні, де вони обідали в одному з ресторанів з друзями.


Лео і Ніна селфились з місцевими жителями і потрапили в камери спостереження.




«Коли Лео і Ніна з'явилися в вашому офісі і не дозволили зробити з ними селфі, довелося вдатися до камери відеоспостереження», - пожартував житель Чарльстона, який опублікував в Instagram знімок знаменитостей.



Як повідомляв ONLINE.UA, інформація про те, що актор перебуває в романтичних стосунках з моделлю Ніною Агдал, відомою завдяки зйомкам у рекламі Victoria's Secret, з'явилася майже півроку тому. Оприлюднила її бабуся Ніни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?