Дизайнер Мішель Обами публічно відмовилася одягати Меланію Трамп
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Дизайнер Мішель Обами публічно відмовилася одягати Меланію Трамп

Дизайнер Мішель Обами публічно відмовилася одягати Меланію Трамп
Джерело:  online.ua

Американський дизайнер Софі Тіллет, у вбранні якої раніше красувалася  перша леді США Мішель Обама, заявила у відкритому листі, що відмовляється співпрацювати з Меланією Трамп - новою першої леді США, і закликала своїх колег зробити те ж саме.
Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Twitter-акаунт Тіллет.
«Бренд Sophie Theallet виступає проти будь-яких форм дискримінації та упереджень. Наші дефіле і рекламні кампанії завжди були вираженням різноманітності і відображенням світу, в якому ми живемо», - написала дизайнер.
Читайте також: Нова перша леді США стала суперхітом в соцмережах: опубліковані фото
«Як людина, яка прагне до різноманітності і особистої свободи, а також поважає будь-який стиль життя, я не хочу брати участь у створенні одягу для майбутньої першої леді США або будь-яким чином асоціюватися з нею.


Расизм, сексизм і ксенофобія, які просував її чоловік у своїй президентській кампанії, не сумісні з тими цінностями, з якими ми живемо. Я закликаю своїх колег-дизайнерів зробити те саме», - додала вона.


За словами Софі, хоч вона і розуміє, що не варто змішувати політику і творчість, по-іншому вона в даній ситуації вчинити не може: «Я добре розумію, що нерозумно втручатися в політику. Але у мене сімейна компанія, і мова тут йде не тільки про гроші. Ми цінуємо нашу творчу свободу і прагнемо до гуманності, свідомості і етичності».
Тіллет також підкреслила, що раніше Америка для неї була країною можливостей, де можна реалізувати свій потенціал. Дизайнеру доводилося одягати Мішель Обаму, і Софі запевнила, що для неї це було великою честю.


Передплатники Софі сприйняли лист по-різному. Одні хвалили її за позицію, інші посміялися з того, що дизайнер «загордився».
Бренд Sophie Theallet ще дуже молодий, але його вже оцінила не тільки Мішель Обама, а й відомі зірки. Наприклад, Кім Кардашьян.
Раніше ми писали, що  Мішель Обама і Меланія Трамп зустрілися в Білому домі і обмінялися думками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?