Дочка лідера легендарної рок-групи чекає дитину: з'явилися фото
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Дочка лідера легендарної рок-групи чекає дитину: з'явилися фото

Дочка лідера легендарної рок-групи чекає дитину: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Лідер всесвітньо відомої рок-групи Aerosmith Стівен Тайлер незабаром стане дідусем вже в четвертий раз. Про вагітність заявила середня дочка зірки - 37-річна Міа Тайлер.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Instagram Міа.


Радісною новиною plus-size-модель і актриса поділилася в соцмережі, вона опублікувала своє фото, за яким все стає зрозуміло без слів.


«Мій живіт став уже таким же великим, як і моя п'ята точка. Шалено раді повідомити світу, що наш малюк з'явиться вже навесні», - підписала вона фото.




Батьком первістка Мії став її бойфренд Ден Хелен, якому тільки недавно теж в соцмережі вона зізнавалася у великому коханні.



Нагадаємо, що сестра Міа - актриса Лів Тайлер і її коханий спортивний агент Дейв Гарднер виховують маленьку дочку Лулу Розу і синочка Сейлора. Крім того, у Лів є 11-річний син Майло Вільям від шлюбу з музикантом Ройстоном Ленгдоном.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?