General Motors представила версію Chevy Bolt для споживачів
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

General Motors представила версію Chevy Bolt для споживачів

General Motors представила версію Chevy Bolt для споживачів
Джерело:  itc.ua

На CES 2016 в Лас-Вегасі одним з представлених пристроїв став електромобіль Chevy Bolt модельного ряду 2017 від компанії General Motors. Представлений електромобіль - готова споживча версія, яка піде у виробництво в цьому році, передає  itc.ua.

Слід зазначити, що демонстрація споживчої версії сталася менш ніж через рік після релізу концепту Chevy Bolt. Для автомобільної промисловості це досить невеликий проміжок часу. У General Motors поки не квапляться розкривати всі характеристики нової моделі. Тим не менш, користувачі можуть очікувати дистанцію пробігу на повному заряді батареї на рівні 200 миль (близько 322 км). Розгін до 100 км/год займає близько 7 секунд.

Ціна електромобіля Chevy Boltс урахуванням податкових пільг складе близько $30 тис. Ймовірно, ця модель стане першим широко доступним електромобілем вартістю менше $40 тис з дистанцією пробігу в 200 миль. Але вже наступного року очікується поява доступної версії Tesla Model 3. Також Volkswagen має намір вивести на ринок електромобілі з достатнім запасом ходу в різних цінових категоріях

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?