Гороскоп на 13 березня для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на 13 березня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 13 березня для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

Терезам, як нікому іншому, потрібна абсолютна впевненість в тому, що їх люблять. Впевненість, не раз підкріплена ділом. немає повісті сумнішої на світі, ніж повість про Терези-сов, яким доводиться жити як жайворонки. Терези дуже рідко пробують, як то кажуть, знімати з людей маски, - вони чудово розуміють, що часто це не маски, а намордники. Терезам варто періодично пробувати дивитися на їхні стосунки з людьми з точки зору цих людей: уявляти себе на секунду ними, а їх - собою і думати, чи вам подобається, чи все відбувається правильно і так, як вам би хотілося, - і тільки потім діяти згідно ваших рішень.

Якщо ви зустрінете Водолія, який абсолютно позбавлений енергії і сил, у якого немає бажань і який припинив мріяти - це не тому, що він сумний слабак. А тому, що цей Водолій був дуже сильним занадто довго. коли Водолії хочуть піти від реальності, вони йдуть в себе.

У Раків відмінна пам'ять, тому коли Раки кажуть "не пам'ятаю" - вони просто не хочуть про це говорити. найкраще Раки вміють жити в родині. Вони вкладають всю душу в це. І взагалі, схоже, що сім'ю придумали Раки!

Читайте щоденний

гороскоп на кожен день

для всіх знаків зодіаку на нашому сайті. Гороскоп на сьогодні, 13 березня, для всіх знаків зодіаку читайте далі в нашому матеріалі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 13 марта 2020 року для Овнів

Загальный гороскоп для Овнів

Дійте, якщо не боїтеся, що шматочок вашої особистої життя може стати надбанням громадськості. Бійтеся бабусь із жвавими язичками.

Гороскоп здоров'я для Овнів

Нині вам, швидше за все, доведеться розраховувати на свої власні сили, тому, перш ніж прийняти рішення, зважте всі «за» і «проти», інакше ваші дії можуть не принести бажаних результатів.

Бізнес-гороскоп для Овнів

Якщо вам не вистачає коштів і ви перебуваєте в скрутному фінансовому становищі, то сьогодні вам вдасться-таки знайти нове джерело заробітків. А ось чи зумієте ви поєднувати два роду діяльності, той ще питання. Доведеться, по всій видимості, працювати набагато старанніше, ніж раніше.

Любовний гороскоп для Овнів

Сьогодні вашій коханій людині захочеться продемонструвати вам свою винятковість, неповторність і незабутній. Для досягнення такої мети він піде на все, що завгодно, що саме по собі вже страшно. Постарайтеся дати йому зрозуміти те, що йому потрібно, без яких би то ні було екстремальних дій з його боку.

Кулінарний гороскоп для Овнів

Якщо ви - гурман, це ваш день. Якщо ж до їжі ви ставитеся, як до засобу підтримки життєвих сил свого організму, нічого особливого не чекайте. Особливе відбудеться, але ви все одно його не помітите. Перевагу слід віддати західноєвропейської кухні, можна, якщо вона вже була знайома раніше - середземноморської.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 13 марта 2020 року для Телеців

Гороскоп здоров'я для Тельців

В цей день зірки рекомендують вам обережніше ставитися до споживання кислих продуктів. Можливо, кислотність вашого організму буде дещо підвищена, що не дуже сприятливо позначиться на стані вашого здоров'я.

Загальный гороскоп для Тельців

Сьогодні вам буде важко розрахувати силу, ви цілком можете щось поламати. Ситуація може вийти з-під вашого контролю - будьте максимально обережними.

Любовний гороскоп для Тельців

Ви бажаєте з головою зануритися в роботу, вирішивши професійні інтереси сімейним? Будьте обережні! Не приділивши сьогодні родині достатньої уваги, ви ризикуєте викликати незадоволення домочадців, яке може висловитися дуже бурхливо. Тим більше що стахановський праця сьогодні особливо оцінений не буде.

Кулінарний гороскоп для Тельців

Сьогодні ви будете на рідкість ревниво ставитися до реакції їдців на запропоновані їм страви вашого приготування. Не хочете даремно нервувати - приготуйте те, що вам вдається завжди.

Бізнес-гороскоп для Тельців

Сьогодні ви вже не будете в особливо доброму гуморі, а тут ще і ваш близька людина, влаштує вам показ свого незалежного характеру. Щоб не дуже втомлюватися його надмірними перепадами настрою, крайньої, на ваш погляд, чутливістю, ви можете під час його виступів заглибитися в роботу. Демонстративно.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гороскоп на 13 марта 2020 року для Близнюків

Кулінарний гороскоп для Близнюків

Ви сьогодні будете налаштовані змінити все на світі. Почніть з звичок в їжі, цей варіант відносно безпечний і досить радикальний для того, щоб вам вдалося пережити цей день, не влаштувавши революцію світового масштабу. Не хочете побути вегетаріанцем? Як, ви ним і є? В такому разі, може, покуштуєте м'яса?

Загальный гороскоп для Близнюків

Сьогодні не час бути эгоцентристом. Вам знадобиться допомога оточуючих, і відмовлятися від неї по яким би то не було причин нерозумно. Крім того, непогано було б не забути подякувати помічників.

Бізнес-гороскоп для Близнюків

Нині ваші слова будуть зрозумілі не зовсім так, як ви очікували. Висловлюйте свою думку гранично чітко, так, щоб не допустити можливості різних тлумачень, і подбайте про те, щоб у будь-якої розмови були свідки, здатні згодом підтвердити вашу версію, якщо в цьому виникне необхідність.

Гороскоп здоров'я для Близнюків

В цей день вам, як це ні дивно, Близнюкам на користь піде морозиво. Постарайтеся зробити все можливе для того, щоб не застудитися і не погладшати від передозування - більше кілограма за раз - ні-ні.

Любовний гороскоп для Близнюків

Не варто сліпо слідувати порадам психологів і авторів розумних книг, які пишуть або говорять про те, якими повинні бути ідеальні відносини і як їх будувати. Особливо сьогодні. Ваше життя і ваша любов - це виключно ваша справа, і якщо вас і вашу половинку все влаштовує, то не варто щось міняти тільки тому, що так радять «професіонали».

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 13 марта 2020 року для Раків

Бізнес-гороскоп для Раків

Нині вас буде відволікати будь-яка дрібниця. Втім, якщо ви займетеся прибиранням дрібниць з поля зору, весь день піде на це заняття. Ситуація безвихідна — мабуть, нічого зробити не вдасться, так що можна і не витрачати.

Любовний гороскоп для Раків

Сьогодні у вас з'явиться унікальна можливість зав'язати тривалі романтичні стосунки з якимось представником протилежної статі. Однак перед тим як дати йому згоду або відмовити, задумайтеся і не забудьте проконсультуватися з вашим серцем, воно не обдурить.

Кулінарний гороскоп для Раків

До гарячих страв зірки сьогодні байдужі, а ось до холодних закусок побажали виявити підвищену увагу. Сьогодні рекомендовані всілякі соління й маринади - починаючи з звичних огірків, аж до маринованих суцвіть екзотичного чагарнику, званих каперсами. Обов'язково включіть що-небудь таке в список з'їденого сьогодні, але не захоплюйтеся кількістю.

Загальный гороскоп для Раків

Сьогодні ви будете схильні до містицизму. Можете спробувати викликати духів - повинно вийти.

Гороскоп здоров'я для Раків

Зараз для вас ефективним буде лікування верхніх дихальних шляхів. Скористайтеся тим, що, починаючи з сьогоднішнього дня, всі процедури будуть приносити набагато сильніший ефект, ніж в інший час. Ви і самі націлені на одужання.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 13 марта 2020 року для Левів

Любовний гороскоп для Левів

Сьогодні вашого коханої людини буде дещо шокувати ваша оригінальність і ексцентричність. Він навіть не буде знати, соромитися йому за вас або пишатися вами. Постарайтеся привести свою самобутність у відповідність з нормами суспільства. Хоча б трохи...

Загальный гороскоп для Левів

Привідкрийте завісу, яка відділяє ваш внутрішній світ від навколишніх. Це допоможе вам зрозуміти і бути понятим самому.

Гороскоп здоров'я для Левів

В цей день вам слід було б звернути особливу увагу на стан вашого серця, а також нервової системи. Тому постарайтеся не втрачати часу дарма, навіть якщо поки ви не відчуваєте ніяких проблем.

Кулінарний гороскоп для Левів

Щоб не було у вас на обід, чи то курячий бульйон з кубиків імені Галини Бланки або осетровий шашлик, в якості десерту неодмінно повинен виступати сирний торт під полуничним соусом. І не треба сміятися і стверджувати, що подібних звірів у природі не існує. Ще існують, можна сказати, не просто існують, а тільки і чекають того щасливого для них моменту, коли ви про них дізнаєтеся.

Бізнес-гороскоп для Левів

Ви будете здивовані, коли зрозумієте, що всі справи, за які ви беретеся, або вже вирішені або вирішуються наипростейшим чином і практично самі собою. Вам залишається тільки проконтролювати процес, і практично на цьому ваші обов'язки на сьогодні закінчаться.

Діва (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 13 марта 2020 року для Дів

Загальный гороскоп для Дів

Сьогодні ваша особистість несподівано окружится таємничістю, і буде привертати натовпи цікавих. Гнати їх поганою мітлою абсолютно марно, залишається лише підтримати раптом утворилася реноме містифікатора.

Гороскоп здоров'я для Дів

В цей день вам варто почати боротися із зайвою вагою, якщо така проблема стоїть перед вами. Однак не варто починати це робити відразу різко і жорстоко: підготуйте ваш організм до змін, які йому загрожують.

Любовний гороскоп для Дів

Сьогодні ви зрозумієте, що всі ті проблеми, які здавалися вам такими великими, важливими і значущими, насправді, не варті виїденого яйця і вирішуються за п'ять хвилин за допомогою вашого улюбленого людини або за десять – в гордій самоті. Може бути, краще ці нерви витратити на що-небудь інше?..

Бізнес-гороскоп для Дів

З цього дня вам слід покладатися тільки на себе і ні на кого більше. На жаль, допомога і сьогодні, і в кілька наступних днів буде для вас у кращому випадку марною, а в гіршому - шкідливою. Отже, навіть якщо вам і дають поради, вислухайте їх, на останнє рішення залиште за собою.

Кулінарний гороскоп для Дів

Нині основна роль в кулінарній картині дня повинна бути віддана спецій і трав. Чим більша кількість всіляких приправ буде використано при приготуванні того блюда, яке вам належить є, тим вдаліше буде воно на смак і тим успішніше будете ви особисто після його поїдання. За умови, що приправи будуть використані як має, зрозуміло. Супи і гарніри вельми бажано крім усього іншого приправляти свіжою зеленню.

Терези (24 серпня - 23 вересня)

Гороскоп на 13 марта 2020 року для Терезів

Гороскоп здоров'я для Терезів

В цей день Ваги можуть зіткнутися з такими проблемами, як підвищена дратівливість, швидка стомлюваність і навіть порушення сну. Якщо самостійно вам не вдається впоратися з усім цим, пора йти на прийом до лікаря.

Любовний гороскоп для Терезів

Сьогодні ніщо не випадково, тому зірки рекомендують замислюватися про кожному слові справі або вашого улюбленого людини і навіть зайнятися пошуком в них таємного сенсу. Може бути, знайдете щось дійсно важливе, цінне і варте уваги. Втім, може бути, і немає.

Бізнес-гороскоп для Терезів

Сьогодні вам буде дуже непросто зрозуміти, що саме рухає тими чи іншими людьми. Вигоди в їх діях вам знайти не вдасться... Проте це ще не привід, щоб вважати їх божевільними. Якщо вам так важливо розуміти, в чому справа, просто попросіть пояснити.

Кулінарний гороскоп для Терезів

Нині ви будете виробляти сильне враження, як своїм виглядом, так і своїми діями. Якщо у ваші плани входить необхідність зачарувати когось- сміливо влаштовуйте вечеря для двох. Але притримайте трохи політ своєї фантазії в частині організації столу і супутніх моментів, ви можете переборщити. Зокрема, для купання в шампанському день не самий вдалий.

Загальный гороскоп для Терезів

Закінчите сьогодні те, чого ще не встигли зробити, завтра вас будуть чекати зовсім інші турботи. Не встигнете закінчити - доведеться рухатися удвічі активніше.

Скорпіон (24 вересня - 23 жовтня)

Гороскоп на 13 марта 2020 року для Скорпіонів

Бізнес-гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні ви будете просто блищати своїми професійними навичками і неабиякими знаннями в тій області, в якій ви працюєте. Блищить, але пам'ятайте про те, що не варто зачіпати чуже самолюбство, хто-те може виявитися ураженим вашої самовпевненістю, а це - прямий шлях конфлікту.

Любовний гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні для вас дуже важливо розвеселити вашого улюбленого людини, змусити його посміхнутися вашої жарту, анекдоту, натяку або подколу. Якщо це вийде – можете сміливо вважати себе справжнім переможцем. Якщо ж ні – що ж, вам є до чого прагнути.

Загальный гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні ви будете рівним серед великих. У вас з'явиться деяка влада над людьми, але не варто забувати і про відповідальність, яка при цьому ляже на ваші плечі.

Гороскоп здоров'я для Скорпіонів

Нині у Скорпіонів можливі набряки ніг, тому якщо ви багато часу проводите сидячи, то не забудьте прийняти необхідні заходи, щоб не допустити цього. Можливо, варто трохи зменшити кількість споживаної рідини.

Кулінарний гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні ви будете в змозі з'їсти пару невеликих мамонтів - лише б просмажені були гарненько і, бажано, подані з хріном. Остерігайтеся ходити в особливо дорогі ресторани - ви просто розоритеся, намагаючись насититися. Намагатися харчуватися овочами і фруктами нині марно, така дієта може зробити з вас звіра. Дуже голодного і злого.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 13 марта 2020 року для Стрільців

Загальный гороскоп для Стрільців

Венера сьогодні буде до вас прихильна. Однак не варто чекати, що все буде подано на блюдечку з облямівкою широко відомого кольору. Доведеться зробити деякі дії особисто.

Бізнес-гороскоп для Стрільців

Цей день далеко не найкращий для пошуку нових ділових партнерів та інвесторів. Нині ви чомусь не будете вселяти довіри. Цілком ймовірно, що зараз вам взагалі краще мовчати і на очі нікому не потрапляти.

Любовний гороскоп для Стрільців

В цей день вам обов'язково потрібно буде закінчити якесь дуже важлива справа, ніяк не пов'язане з вашим особистим життям. Однак особисте життя, як водиться, нагадає про себе. Голосно заявляючи про свої права на вас. Або вуха заткнути доведеться або поступитися її благань.

Кулінарний гороскоп для Стрільців

Сьогодні вам не потрібно побоюватися недбальства кухарів або некомпетентності закупівельників продуктів у тому закладі, який ви вшануйте своєю присутністю з метою підкріпитися. Будь-яке ваше замовлення обіцяє бути виключно вдалим, виконаний досить швидко і поданий ввічливо і вправно. Було б нерозумно при такому розкладі просити щось просте і звичне - гуляти, так гуляти.

Гороскоп здоров'я для Стрільців

В цей день велика небезпека виникнення захворювань легенів і бронхів. Тому постарайтеся бути уважними до свого здоров'я, не допускайте переохолодження та зміцнюйте імунітет.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 13 марта 2020 року для Козерогів

Любовний гороскоп для Козерогів

Сьогодні ви будете схильні до того, щоб робити помилкові висновки з поведінки вашого улюбленого людини і вірити їм беззастережно. На жаль, вони далеко не завжди будуть вірними і добре, якщо в половині випадків ними можна було керуватися при виборі тієї або іншої моделі поведінки.

Кулінарний гороскоп для Козерогів

Якщо ви раптом відчуєте добре знайоме Вінні-Пуха відчуття, що сніданок уже давно закінчився, пора чого-небудь з'їсти. Причому якщо нічого путнього під рукою немає, так само як і часу на те, щоб кудись йти, варто спробувати скористатися доставкою готової їжі прямо на місце вашого проживання. Причому що саме будуть доставляти - обіди, піци або ще що-небудь - не суть. Головне, щоб не напівфабрикати.

Загальный гороскоп для Козерогів

Сьогодні ви можете стати володарем величезних запасів енергії, здивованим щодо можливих способів її реалізації. Постарайтеся нічого не зруйнувати.

Бізнес-гороскоп для Козерогів

Сьогодні вам рекомендується як-то одомашнити вашу робочу обстановку. Наприклад, принести на роботу рамочку з фотографіями самих близьких вам людей або домашні тапочки. Постарайтеся зробити все можливе для того, щоб і ваші колеги відчули тепло і затишок. Може, варто їх пригостити чимось?

Гороскоп здоров'я для Козерогів

Нині вам особливо слід звернути увагу на продукти, багаті залізом, зараз ви можете особливо мати потребу в цьому елементі. Так що, наприклад, свіжі яблука вам дуже знадобляться.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 13 марта 2020 року для Водоліїв

Любовний гороскоп для Водоліїв

Гумор вашого коханої людини буде сьогодні досить своєрідним. Не бійтеся, таке положення справ ненадовго, це просто день такий невдалий видався. Втім, якщо для вас він цілком вдалий, можете радісно сміятися і посміхатися – тоді у вашому спільному житті такі дні будуть повторюватися дуже часто.

Гороскоп здоров'я для Водоліїв

Нині ж почніть піклуватися про здоров'я своєї нервової системи, адже якщо ви вже знаєте, що таке хронічна втома, а також стреси і погана пам'ять, вам необхідно вжити заходів, щоб не отримати більш серйозну хворобу.

Кулінарний гороскоп для Водоліїв

Нинішній день слід присвятити небудь смачної риби. Форелі, наприклад. Тільки постарайтеся знайти заклад, де порція цього рибки зможе гідно носити звання Порції з великої літери "П", причому, зрозуміло, без урахування гарніру. Можливо, процес пошуку дасться вам нелегко і закладів доведеться обійти ой як немало, але результат того вартий, чесне астрологічне слово!

Бізнес-гороскоп для Водоліїв

Сьогодні не варто вимагати від ваших колег і співробітників швидкого результату. Чим швидше вони виконають свою роботу, тим нижче якість виявиться у цієї роботи. Постарайтеся зрозуміти і врахувати – і в підсумку спланувати правильний розпорядок дій і графік здачі плодів вашої невтомної праці.

Загальный гороскоп для Водоліїв

Сьогоднішній день не можна вважати вдалим для різного роду змагань. Краще присвятити його самовдосконалення.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 13 марта 2020 року для Риб

Загальный гороскоп для Риб

Ваші ресурси сьогодні будуть дуже обмежені, тому, витрачати їх доведеться дуже обачно. Тримайте очей на годиннику, а ногу на гальмі.

Бізнес-гороскоп для Риб

Можливо, що сьогоднішній день зажадає від вас занадто багато зусиль, тому, щоб зробити все правильно і, що найголовніше, укластися в зазначені терміни, спробуйте взятися за справу разом зі своїми колегами. Разом ви просто перевернете гори, ось побачите.

Любовний гороскоп для Риб

Цей день стане ще однією важливою віхою в історії ваших стосунків. З яким почуттям ви будете згадувати і захочете ви взагалі це робити – залежить цілком і повністю від вас і вашого улюбленого людини. Ви в змозі вплинути на обставини, що склалися, і змінити їх на свою користь.

Кулінарний гороскоп для Риб

Хороший день для виготовлення великого, красивого і, зрозуміло, смачного торта. У вас свята не намічається? Приготуйте - і буде вам свято.

Гороскоп здоров'я для Риб

Сьогодні Рибам зірки говорять, що їм варто їсти якомога менше жирного, солодкого і солоного. Постарайтеся берегти ваш шлунок від усіляких неприємних йому впливів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?