Гороскоп на 14 березня для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на 14 березня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 14 березня для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

У всіх Терезів є два життя: одне бачать всі ті, хто їх оточує, іншим живуть вони самі. Терезам дуже хотілося хоча б іноді натискати кнопку "НЕ ДУМАТИ" і просто насолоджуватися життям. Те, що Терези кажуть, і те, що вони відчувають - часто різні речі.

Іноді люди думають, що мають якусь особливу владу над Водоліями. Це не так. найбільше люди ображаються на Водоліїв за те, що ті не можуть і не хочуть відповідати їхнім особистим очікуванням. якщо Водолій поводиться, як дитина, значить він щасливий. істинному Водолія властива якась інопланетна інтелігентність. Водолії не дивуються чиїмось дивацтвам. Вони і свої-то не завжди пояснити можуть. реальність жінок-Водоліїв така, що не так важливо наявність чоловіка поруч, аніж відсутність ідіота, який тягне з тебе усі життєві сили. Водолії, коли руйнуються усі їхні плани, посміхаються, виглядають відмінно і знають, що якщо не вийшло так, як їм зараз було потрібно, значить пізніше буде ще краще!

Скорпіони - це ті люди, яким вкрай необхідно знайти баланс між спокоєм і високим ступенем активності. приблизно 98% проблем Скорпіонів були б вирішені, якби вони заспокоїлися і перестали занадто поглиблено думати про ці проблеми. силою свого характеру Скорпіони зобов'язані тим, хто замість того, щоб протягнути їм руку, коли вони починали падати, ще й ставили підніжку. в кожному Скорпіоні живуть двоє людей: один спокійний і мовчазний, а другий з'являється, коли ображають першого. І ця зустріч для кривдників з дуже неприємних.

Читайте щоденний

гороскоп на кожен день

для всіх знаків зодіаку на нашому сайті. Гороскоп на сьогодні, 14 березня, для всіх знаків зодіаку читайте далі в нашому матеріалі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 14 марта 2020 року для Овнів

Любовний гороскоп для Овнів

У цей день ви відчуєте особливу відповідальність за людину, з якою ви проводите час. Вам захочеться якось допомогти йому виплутатися з халепи або просто банально змусити його зайвий раз посміхнутися. Не варто замислюватися про наслідки – просто зробіть те, що хочете.

Загальный гороскоп для Овнів

Відповідний день для того, щоб відвідати злегка забутих друзів або родичів. Не забудьте перед виходом з дому щільно перекусити і як слід виспатися - дорога може виявитися хоч і приємною, але не близькою.

Кулінарний гороскоп для Овнів

Сьогодні ви будете подібні электровенику, змагатися з яким в енергійності може лише відомий зайчик. Але як і того самого зайчику, вам знадобиться гідний джерело енергії. Бажано вживати в їжу максимально энергосодержащие продукти - свинину, яйця, горіхи, оливки і, звичайно, шоколад.

Бізнес-гороскоп для Овнів

Сьогодні в першій половині дня ви, швидше за все, витратите весь свій час на усунення допущеної раніше помилки. Але як тільки ви розберетеся з негараздами, зможете трохи розслабитися, адже подальший день не віщує нічого несподіваного і раптового.

Гороскоп здоров'я для Овнів

Не відмовляйте собі сьогодні в солодкому, особливо, якщо ваш організм наполегливо вимагає побалувати його шоколадом, зрозуміло, в помірній кількості. Зараз це піде вам тільки на користь.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 14 марта 2020 року для Телеців

Гороскоп здоров'я для Тельців

Сьогодні Тельцям, швидше за все, вдасться впоратись з різними естетичними проблемами, тому, якщо останнім часом ви незадоволені станом здоров'я вашої шкіри, то можете приступати до активних заходів.

Любовний гороскоп для Тельців

Сьогодні вам доведеться бути максимально серйозним з вашим коханою людиною. Навіть якщо дуже захочеться посміятися, порадіти життю і подуріти. Однак лише діловий підхід до спілкування забезпечить вам повне взаєморозуміння і підтримку – як раз те, що вам найбільше потрібно.

Кулінарний гороскоп для Тельців

Нині в обід непогано б скуштувати грибного супу. Можна - пюреобразного, з печериць з вершками. Можна - класичного із білих і красноголовців з картоплею і корінням. Головне - трохи свіжої петрушки, шматочок свіжого, ще теплого батона системи багет із золотистою хрусткою скоринкою і достатня кількість часу для того, щоб як має насолодитися неземним смаком.

Бізнес-гороскоп для Тельців

Сьогодні вам не варто вирушати в тривалі поїздки, а от прогулянки містом будуть просто чудовими. Сходіть в музей, на виставку, а заодно згадайте, коли ви були там востаннє? Чим би ви зайнялися, не перетруждайтесь, але все ж спробуйте провести цей час з користю для себе.

Загальный гороскоп для Тельців

Не кажіть сьогодні нічого, у чому ви не впевнені абсолютно надійно. Ні в якому разі не укладайте парі.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гороскоп на 14 марта 2020 року для Близнюків

Любовний гороскоп для Близнюків

Сьогодні вашій коханій людині буде непросто догодити вам, оскільки ви будете людиною досить-таки примхливим, примхливим і вибагливим. Втім, у вас подібне прояв вашої особистості буде носити суто тимчасовий характер, тому засмучуватися не варто.

Загальный гороскоп для Близнюків

Сьогодні ви маєте шанс придбати потужного і довгострокового союзника. Не відкидайте запропоновану вам допомогу, навіть якщо вона вам не потрібна.

Кулінарний гороскоп для Близнюків

Сьогоднішній день дивно гарний для того, щоб влаштувати для коханого вечеря при свічках тет-а-тет. Якщо ж це - останнє, чого ви хочете, постарайтеся, щоб коханий про це не дізнався, проблем не оберете. Є ж нині, з коханим або без оного, краще всього дари моря, приготовані за корейським рецептами - тобто, з пристойною кількістю червоного перцю.

Бізнес-гороскоп для Близнюків

В цей день всі самі складні і відповідальні рішення зірки рекомендують вам приймати за чашкою гарячого чаю або кави. Ці благородні напої будуть чимось на зразок талісманів і стануть гарантами того, що рішення прийнято правильне і наслідки від нього будуть сприятливими.

Гороскоп здоров'я для Близнюків

Нині зірки не рекомендують Близнюкам багато пити, особливо на ніч. Можлива поява набряків, які не тільки прикрасять ваше обличчя, але і внесуть досить багато інших неприємних корективів у вашу зовнішність.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 14 марта 2020 року для Раків

Загальный гороскоп для Раків

Не галасуйте, бо сьогодні можете зустріти щось дуже рідкісне і потрібне, але дуже полохлива. Будьте люб'язні і хитрі. Постарайтеся використовувати будь-яку можливість, навіть дуже малоймовірну.

Бізнес-гороскоп для Раків

Сьогодні вас будуть зустрічати по одягу. Розум, звичайно, відіграє важливу роль, однак буде суто вторинний. Тому перед тим як приступити до прийняття відповідальних і стратегічно важливих рішень продумайте свій імідж: він повинен бути бездоганним.

Гороскоп здоров'я для Раків

В цей день досить непоганий ефект можуть дати альтернативні способи лікування, однак застосовувати їх слід дуже обережно, узгоджуючи свої дії з рекомендаціями вашого лікаря.

Кулінарний гороскоп для Раків

Сьогодні вам може здатися, що ви втратили апетит. Не лякайтеся, просто розбудити його нині вам буде дещо складніше, ніж зазвичай. Але сильно напружуватися для цього не доведеться. Просто сідаєте за стіл і починайте їсти, бажано що-небудь смачне. Апетит неодмінно з'явиться, вам ще й зупиняти себе напевно доведеться, якщо, звичайно, їжа раніше не закінчиться.

Любовний гороскоп для Раків

Якщо на коліні скочив синяк, зовсім не обов'язково ампутувати ногу. По-перше, синяк пройде, по-друге, він вам не дуже заважає, а в-третіх, ногу шкода. З вашими відносинами так само. Так, вас щось дуже дратує у вашому улюбленому людині, але настільки, щоб з цим самим людиною розлучатися?

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 14 марта 2020 року для Левів

Любовний гороскоп для Левів

Постарайтеся прийняти і полюбити вашу половинку такою, яка вона є, хоча сьогодні це буде зробити не так-то просто. Вас напевно щось в ній буде дратувати і збуджувати до зубовного скреготу. Але ж якби не це щось, це був би вже зовсім інший чоловік, який навряд чи б став вам настільки дорогим: Задумайтеся про це.

Загальный гороскоп для Левів

Стан вашого здоров'я залежить виключно від вас самого, і, отже, якщо воно вам не зовсім байдуже, пора приділити йому належну увагу. Хай живе профілактика!

Кулінарний гороскоп для Левів

Сьогодні вам не варто вживати в їжу рибу у всіх її проявах, починаючи з кільки в томаті і закінчуючи суп з акулячих плавців. Єдине виключення, яке, з точки зору зірок, повністю безпечно - снєтки. В'ялені, природно. Але тільки в помірних кількостях і тільки з хорошим пивом.

Бізнес-гороскоп для Левів

Сьогоднішній день принесе вам масу вражень. Це відмінний час для закладки фундаменту свого власного справи, він також хороший для взагалі будь-яких активний дій. Заряджайте своєю енергією оточуючих, адже сьогодні ви просто згусток позитивних емоцій.

Гороскоп здоров'я для Левів

Нині великий ризик підхопити вірусне захворювання, особливо цей ризик зростає для батьків-Львів, які зараз доглядають за хворою дитиною. Так що будьте уважніше до себе.

Діва (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 14 марта 2020 року для Дів

Любовний гороскоп для Дів

У цей день ви можете образитися на кохану людину за неналежне на ваш погляд ставлення до вашим родичам, друзям та іншим близьким людям. З іншого боку, він не зобов'язаний всіх любити без міри і всіляко виявляти їм своє розташування. Зрозумійте і його теж.

Загальный гороскоп для Дів

Інстинкту, безумовно, слід довіряти, але слідувати тільки йому - нерозумно, не до такої міри він у вас розвинений. Ввічливо послухайте поради, вам подаються, але не просіть про них самі.

Кулінарний гороскоп для Дів

Зберегти вірність кулінарним традиціям вашої сім'ї сьогодні. Якщо на сніданок у вашому будинку прийнято їсти вівсянку, значить, так тому і бути. Нинішній день погано підходить для того, щоб шукати нові шляхи, рецепти і смакові відчуття. Знайти-то ви їх може і знайдете, та тільки примирити організм із змінами вам навряд чи вдасться без бою.

Бізнес-гороскоп для Дів

Вам сьогодні доведеться займатися дуже тужно і нецікавим дорученням, яке вжене вас в поганий настрій. Щоб якось розвіятися, ввечері вдома займіться творчою діяльністю: це допоможе вам розслабитися і зігнати свої негативні емоції на чомусь неодушевленном.

Гороскоп здоров'я для Дів

Нині Дівам особливо корисно буде зробити масаж стоп: це допоможе вам швидко повернути собі бадьорість, а також стимулювати обмінні процеси в організмі. Також сьогодні слід бути обережним з гострими предметами.

Терези (24 серпня - 23 вересня)

Гороскоп на 14 марта 2020 року для Терезів

Бізнес-гороскоп для Терезів

Сьогодні вам не рекомендується приймати до уваги той факт, що недільний день – вихідний день. Якщо ви зрозумієте, що ви можете зробити що-небудь корисне для справи – не тушуйтесь і зробіть це як можна швидше, поки конкуренти і недоброзичливці мирно відпочивають.

Любовний гороскоп для Терезів

Сьогодні вам захочеться пограти в мільйонера. Ви будете розкидати гроші направо і наліво, виконуючи будь-який каприз своєї половинки. Вона, звичайно, буде щаслива. Постарайтеся не захоплюватися: завтра і настрій може змінитися, і гроші закінчитися. А вимоги коханої людини в результаті сьогоднішнього гульні значно зростуть.

Кулінарний гороскоп для Терезів

День цей буде дуже для вас непоганий. Ви будете почувати себе як вдома всюди, хоч би далекою від домашньої була обстановка. Але ось їду краще віддати перевагу саме домашню. Ні, це не означає, що треба ходити з термосом, повним супу і пакетиком бутербродів. Просто замовте там, де ви будете їсти , страви, максимально наближені до того, чим вас годують будинку. Якщо вас, звичайно, взагалі вдома годують.

Загальный гороскоп для Терезів

Якщо ви не покваптеся, ви можете втратити дуже непоганий шанс. Фортуна не терпить нерішучості.

Гороскоп здоров'я для Терезів

Терезам давно пора звернути пильну увагу на стан дихальних шляхів. Декілька спеціальних процедур або хоча б консультація фахівця більш ніж до речі.

Скорпіон (24 вересня - 23 жовтня)

Гороскоп на 14 марта 2020 року для Скорпіонів

Гороскоп здоров'я для Скорпіонів

В цей день зірки рекомендують Скорпіонам берегти себе і більшою мірою знаходитися в теплі. Будь протяг буде для вашого організму не тільки шкідливий - практично згубний. Будьте до себе ніжні й уважні.

Бізнес-гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні ви зрозумієте, що ваші трудові уподобання та інтереси досить дивні і нетипові для представників вашої професії, тому навіть у колі колег та однокурсників ви не відчуваєте себе у своїй тарілці, коли зачіпаються теми роботи. Може, краще про неї й зовсім не говорити?

Любовний гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні вам буде непросто розмовляти з вашим коханою людиною, тому що він буде думати зовсім про інше і тому погано і неадекватно реагувати на ваші слова, думки, прохання або бажання. Приготуйтеся до того, що вам доведеться проявити наполегливість і завзятість.

Кулінарний гороскоп для Скорпіонів

Як би не був голодний і нетерплячий той, з ким ви зберетеся разом обідати, не піддавайтеся його вимогам поїсти негайно в першому-ліпшому закладі, попросивши те, що дадуть найбільш оперативно. Нічого путнього з цього не вийде. Якщо вам не під силу переконати торопыгу, вирушайте їсти на самоті, ви від цього тільки виграєте.

Загальный гороскоп для Скорпіонів

Постарайтеся не ображатися сьогодні на своїх друзів, навіть якщо раптом так і залишитеся ними не зрозумілим. У самому найближчому майбутньому вони оцінять ваші думки і дії по достоїнству.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 14 марта 2020 року для Стрільців

Любовний гороскоп для Стрільців

Проведіть цей день на природі. Оптимальним буде пікнік за містом, з костерком, шашлычками і гітарою. І, зрозуміло, з вашою коханою людиною, на якого можна буде не тільки частину обов'язків з підготовки пікніка спихнути, але і вилити цілий цебер любові і радості з приводу його наявності в вашому житті.

Гороскоп здоров'я для Стрільців

В цей день Стрільцям слід подбати про поліпшення роботи свого шлунково-кишкового тракту. Можливо, ви споживали надто багато важкої їжі або просто незвичні для вас продукти харчування - прийшов час розплати.

Загальный гороскоп для Стрільців

Постарайтеся мислити логічно і обережно, інакше ваша уява може завести вас туди, звідки вибратися без сторонньої допомоги буде вельми проблематично.

Кулінарний гороскоп для Стрільців

Вибір страви, якому судилося навіки упокоїться в надрах вашого шлунка, є заняття непросте і вимагає неабиякої зосередженості та невгамовної віри в себе, бо навіть тінь сумніву в правильності вибору може звести нанівець всі зусилля. Втім, є один виняток. Якщо ви таки зупиніть свій вибір на трісці під польським соусом, ніщо не зможе зіпсувати вашого апетиту.

Бізнес-гороскоп для Стрільців

Сьогодні вам буде набагато більш корисний спокійний відпочинок, ніж ділові поїздки куди б то не було. Медитація допоможе повернути внутрішню гармонію, а заспокійлива музика додасть вам відсутнє почуття впевненості в собі і в своїх діях. Головне, знайти в собі приховані сили.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 14 марта 2020 року для Козерогів

Любовний гороскоп для Козерогів

Чим довше люди разом, тим більше в них можливостей що-небудь один одному пригадати. Сьогодні краще бути свежепознакомившейся парою, так як пам'ять у Козерогів загостриться неймовірно.

Гороскоп здоров'я для Козерогів

В цей день для вас буде дуже важливо правильно і ефективно відпочивати. Зробіть все можливе для того, щоб відпочинок приніс свої результати і після нього вам не довелося відпочивати додатково.

Кулінарний гороскоп для Козерогів

Ви будете сміятися, але найкраще для вашого організму страву на сьогоднішній день - це сосиски з зеленим горошком. І нічого дивного в цьому немає. Адже, як кажуть великі фахівці, в деяких сосисках навіть є деяка кількість м'яса. Втім, до дешевих їх різновидам це, на жаль, не належить. Ну а горошок - що горошок... Він, взагалі-то, просто смачний.

Бізнес-гороскоп для Козерогів

Сьогодні вам варто присвятити подорожам по сайтах, що пропонують роботу, або по різних бюро найму. На жаль, іншого часу для такого корисного заняття у вас не буде, тому не варто відкладати цю рутину в довгий ящик.

Загальный гороскоп для Козерогів

Сьогодні потрібно провести удвох. А з ким - вибирати вам. Виберете правильно - запам'ятайте цей день надовго.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 14 марта 2020 року для Водоліїв

Загальный гороскоп для Водоліїв

Сьогодні у вас буде можливість відпочити, але дозвілля варто ретельно спланувати. В іншому випадку ви не отримаєте від нього ні найменшого задоволення.

Бізнес-гороскоп для Водоліїв

Цей день непогано було б зробити особливим. Але швидше за все, з цієї похвальною ідеї нічого не вийде. Може, краще зайнятися цим завтра, в робочий день? А зараз просто відпочити і забути про роботу.

Гороскоп здоров'я для Водоліїв

Сьогоднішній день сприятливий для початку лікарської терапії, якщо ваш лікар прописав вам таку. Проте зараз було б небажано відчувати на собі нові косметичні засоби, можлива алергія.

Кулінарний гороскоп для Водоліїв

Не можна весь час відмовлятися від пропозицій що-небудь з'їсти. Особливо сьогодні. Навіть, якщо ви не впевнені в тому, що ви дійсно хочете їсти, погоджуйтеся перекусити з міркувань "за компанію". Зрештою, вам ніхто не заважає обмежитися невеликою кількістю їжі, а там дивись - і втянетесь. А вже якщо сьогодні вам доведеться йти в гості, взагалі забудьте слова "спасибі, не хочу". Господарів ображати не можна.

Любовний гороскоп для Водоліїв

Сьогодні сприятливий день для того, щоб розпити в компанії з вашим коханою людиною який-небудь екзотичний напій. Або хоча б просто алкогольний. Але не дуже: до банальної горілки опускатися все ж не варто. Хіба що з хорошою закускою і задушевними бесідами...

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 14 марта 2020 року для Риб

Бізнес-гороскоп для Риб

Сьогодні ви вільні робити все, що тільки вашої примхливої душі буде завгодно. Сходіть в кіно, на виставку, запросіть гостей або просто проведіть день вдома. Не відмовляйте собі у виконанні бажань, це буває дуже і дуже шкідливо! Отримуйте задоволення від життя!

Загальный гороскоп для Риб

Сьогодні вінцем творіння вам буде здаватися зручне крісло. Ніколи ще ви не цінували комфорт так як нині. Не ходіть в меблевий магазин - розоритеся.

Кулінарний гороскоп для Риб

Овочі, фрукти. Фрукти і овочі. І ще ягоди, звичайно. Мабуть, сьогодні вам краще обмежитися саме такою їжею. Як мінімум, до восьми годин вечора. Ну, а після восьми їсти взагалі нічого не рекомендується. Втім, якщо ви думаєте інакше - можете до опівночі ні в чому собі не відмовляти.

Гороскоп здоров'я для Риб

Нині постарайтеся знизити навантаження на очі. Відмовтеся на час від перегляду телевізора або постійного сидіння перед монітором комп'ютера. Краще вирушайте на природу, за місто.

Любовний гороскоп для Риб

Сьогодні вам варто познайомити вашого улюбленого людини з чимось дуже важливим, з чим ви ніколи і нікого до цієї пори не знайомили. Це буде дуже відповідальний крок, що символізує ваше ще більше зближення, тому заздалегідь подумайте, наскільки ви до нього готові.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?