Гороскоп на 15 серпня для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на 15 серпня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 15 серпня для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

Близнюки дуже люблять всіх, хто добре до них ставиться. Навіть якщо Близнюки не часто з вами розмовляють не думайте, що вони вас не цінують. Близнюки не цукерка, щоб бути всім до смаку. Вони горішок, який не всім по зубах! девіз Близнюків: якщо не можна, але дуже хочеться, то потрібно обов'язково!

Кмітливі і допитливі Діви вміють чинити серйозний вплив на тих, хто наділений правом приймати відповідальні рішення. І з успіхом цим користуються. щоб зберегти відносини в любові, Дівам свою вроджену впертість варто використовувати в обмежених кількостях.

Міцний характер Левів, як правило, будується з цеглин, які в них кидали. Леви хотіли б, щоб Бог дав їм янгола-охоронця не з крилами, а з дубиною. Щоб в потрібний момент - хрясь! - і Лев відразу зрозумів свою помилку і встиг вчинити по-іншому.

Читайте щоденний

гороскоп на кожен день

для всіх знаків зодіаку на нашому сайті. Гороскоп на сьогодні, 15 серпня, для всіх знаків зодіаку читайте далі в нашому матеріалі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 15 августа 2020 року для Овнів

Бізнес-гороскоп для Овнів

Сьогодні вам варто присвятити подорожам по сайтах, що пропонують роботу, або по різних бюро найму. На жаль, іншого часу для такого корисного заняття у вас не буде, тому не варто відкладати цю рутину в довгий ящик.

Гороскоп здоров'я для Овнів

В цей день постарайтеся приділити своєму расшатавшемуся здоров'ю належну увагу. Слід уникати нервового перенапруження і зберігати самовладання. Тоді вам не доведеться зіткнутися з неприємностями в майбутньому.

Любовний гороскоп для Овнів

Будьте уважні до всього, що скаже вам ваш улюблений чоловік. Сьогодні якась його фраза повинна стати принципово важливою для розвитку ваших відносин та їх радісного або не дуже продовження. Причому він, швидше за все, цього сам навіть не усвідомлює. Значить, ви усвідомлюєте.

Кулінарний гороскоп для Овнів

Сьогодні вам буде виключно важко зберігати секрети. Ви будете готові розповісти все про себе, своїх знайомих, своїх колег справах своєї фірми першому зустрічному. Пам'ятаючи про те, що базіка - знахідка для шпигуна, намагайтеся нікуди нині не ходити. Навіть на обід. Зрештою, їжу можна і замовити з доставкою. Їсти ж сьогодні рекомендується тушковане м'ясо в цибульному соусі.

Загальный гороскоп для Овнів

Не забувайте про людей, які вам небайдужі, щоб вони не забули про вас. Пам'ятайте, що добре слово і кішці приємно, не кажучи вже про колег по роботі.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 15 августа 2020 року для Телеців

Загальный гороскоп для Тельців

Сьогодні ви, можливо, відчуєте себе рабом ваших планів, які складаються з урахуванням однієї лише необхідності, а аж ніяк не бажань. Марно мучитеся, вам ніхто не заважає внести в свій розклад відповідні зміни.

Кулінарний гороскоп для Тельців

Давним-давно, а може, і ще раніше, один розумний чоловік зробив велике відкриття - він посипав макарони тертим сиром, з'їв їх і зрозумів, що без сиру-то, виявляється, макарони далеко не так смачні. Нам подібні відкриття навряд чи світять - все хороше відкрили до нас. А ось наслідувати приклад розумної людини і з'їсти порцію макаронів з сиром, ніщо не заважає. І не відкладайте до вечора..

Гороскоп здоров'я для Тельців

Обстежтеся у всіх можливих лікарів, виписавши повний список медичних спеціальностей з якого-небудь довідника. Потім зверніться до нетрадиційної медицини і покажіться десятку знахарів та екстрасенсів. Потім, для повної впевненості в тому, що ви нічого не втратили, повторіть обидва ці етапи, але із залученням конкуруючих організацій. Так, і сьогодні - а ви що думали?

Любовний гороскоп для Тельців

Спокійний день. Сім'я не буде докучати вам проблемами і моралями, друзі цілком можуть порадувати — якщо не запрошенням на вечірку, то хоча б розмовою по телефону. Але якщо ви хочете провести дійсно приємний вечір, випередите їх, покликавши до себе додому на вечерю. Вони внесуть бажане пожвавлення в спокійну сімейну атмосферу.

Бізнес-гороскоп для Тельців

Якщо ви сьогодні будете працювати, то лише під покривом ночі, щоб ніхто не зловив вас за цим підозрілим і неблагонравным у вихідний день справою. Що ж, гра в розвідників і шпигунів сприяє розвитку уяви, реакції і підвищення рівня адреналіну в крові.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гороскоп на 15 августа 2020 року для Близнюків

Бізнес-гороскоп для Близнюків

Сьогодні вам не вдасться уникнути серйозного обговорення робочих питань. Вони будуть переслідувати вас протягом всього дня і навіть трохи довше, як би вам ні хотілося перевести розмову на яку-небудь веселу тему.

Загальный гороскоп для Близнюків

Сьогодні щось важливе і, можливо, давно очікуване вами повинно статися саме в той момент, коли вас не буде поруч. Постарайтеся не затьмарювати радість іншим погано прихованим розчаруванням.

Гороскоп здоров'я для Близнюків

В цей день вам може піти на користь профілактика дефіциту заліза у вашому організмі, для цього вам зовсім не обов'язково приймати якісь додаткові харчові добавки, просто трохи налаштуйте своє меню.

Кулінарний гороскоп для Близнюків

Кажуть, курка - їжа дешева. Але не варто на підставі цього твердження робити висновок про те, що вона не варта уваги з боку вашої видатної персони. Бо, при вмілому приготуванні, смакові якості даної птиці можуть виявитися вище всяких похвал. У чому ви маєте реальний шанс сьогодні переконатися. Якщо не зможете знайти підходящого для поїдання курки кафе або ресторану, купіть хоча б готову куру-гриль.

Любовний гороскоп для Близнюків

У цей день ви будете почувати себе досить-таки втомленим, так що побачень призначати не радимо. Очікувань улюбленого вам виправдати не вдасться. Правда, класична відмовка головним болем мало кого може переконати...

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 15 августа 2020 року для Раків

Гороскоп здоров'я для Раків

В цей день вам не варто довіряти своє здоров'я неперевіреними фахівцям. Якщо маєте сумніви в компетентності того чи іншого лікаря, пошукайте кого-небудь ще, не кидайтеся у вир з головою. Хоча б порадьтеся з друзями.

Бізнес-гороскоп для Раків

Не варто вередувати — треба, значить треба, виконуйте. Сьогодні ухилитися від якої б то не було роботи буде непросто, а якщо і вдасться — пізніше ви напевно про це пошкодуєте.

Любовний гороскоп для Раків

Сьогодні до вас дійде, що багато чого з того, що ви робите в особистому житті, ви робите марно. Тому, хто вам небайдужий, ваші зусилля не приносять ніякої користі, так і задоволення від них теж небагато. З чого випливає логічний висновок, що вам слід витрачати свою енергію на щось більш обдумане.

Загальный гороскоп для Раків

Сьогодні вам буде важко розрахувати силу, ви цілком можете щось поламати. Ситуація може вийти з-під вашого контролю - будьте максимально обережними.

Кулінарний гороскоп для Раків

Якщо вам сьогодні доведеться трапезувати в компанії своєї найдорожчої половини, організуйте класичний романтичний прийом їжі і будьте максимально міли. При відсутності можливості вчинити подібним чином, має сенс від ідеї спільного обіду (сніданку, вечері) відмовитися, бо вони нині загрожують размолвками. А що це за їжа, зі скандалом-то?

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 15 августа 2020 року для Левів

Гороскоп здоров'я для Левів

В цей день дихання стане для Львова головною темою для роздумів та додатка сил. Дихайте повільно і правильно, повними грудьми і по можливості свіжим чистим хвойним повітрям.

Кулінарний гороскоп для Левів

Цей день може принести вам якусь втрату. Втім, не надто серйозне. Швидше за все, вона буде чисто емоційного плану, однак бажання залити викликати досаду може запросто. Нині не рекомендується використовувати для цієї мети пиво, з міцних напоїв краще віддати перевагу джин, текілу і перцівку - рому. В якості закуски (а куди ж без неї) повинна виступати м'ясо. Добре б - свинина.

Загальный гороскоп для Левів

Сьогодні ви будете здатні впоратися з будь-якою ситуацією, наскільки б екзотичної вона не була. Але день, як на зло, обіцяє бути на рідкість мирним, і проявити свої здібності у всій красі вам, швидше за все, не доведеться.

Бізнес-гороскоп для Левів

У вас на сьогодні запланована маса термінових справ, а також чергова нарада і ще пара-трійка зустрічей? Ну це-то ви витримаєте, але нічний боулінг рекомендуємо перенести на завтра.

Любовний гороскоп для Левів

Сьогодні вашій коханій людині буде непросто зізнатися в непристойності деяких своїх намірів. Можливо, це навіть не буде вас стосуватися або виявиться справами давно минулих днів, переказами старовини глибокої, однак, так чи інакше, це частина його історії і, отже, душі, а з цим треба рахуватися.

Діва (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 15 августа 2020 року для Дів

Кулінарний гороскоп для Дів

Ви зможете отримати значно більше, ніж розраховували, за ті ж гроші. Мабуть, для цього треба лише трохи уважніше почитати меню (чи немає там якогось спеціально пропозиції) або просто сходити поїсти в інше місце. У будь-якому випадку, ви залишитеся задоволені, якщо, звичайно, не намагаєтеся сісти на дієту.

Любовний гороскоп для Дів

Сьогодні вашій коханій людині буде непросто зрозуміти ваші жарти, та й почуття гумору ваше буде здаватися йому дещо специфічним. Тому постарайтеся вибирати слова і анекдоти, замислюватися над тими історіями, які хочете розповісти – так і взагалі бути трохи обережнішим.

Бізнес-гороскоп для Дів

Чи Давно ви вибиралися куди-небудь удвох з коханою людиною? Якщо ні, саме сьогоднішній вечір вам неодмінно треба провести разом. Скасуйте всі справи і замовте столик в ресторані або місця в театрі, проведіть час зі смаком. До речі, мобільник доведеться вимкнути.

Загальный гороскоп для Дів

Сьогоднішній день здивує вас. Будьте відкриті для всіх видів спілкування, не дозволяйте собі залазити в пляшку, як би вам цього не хотілося.

Гороскоп здоров'я для Дів

Сьогодні у вас велика можливість підхопити інфекцію, що передається повітряно-крапельним шляхом. Тому будьте виключно обережні. Може, варто часнику перед виходом з дому з'їсти?

Терези (24 серпня - 23 вересня)

Гороскоп на 15 августа 2020 року для Терезів

Бізнес-гороскоп для Терезів

Позірна затишшя у справах - це ще не привід пустити все на самоплив. Може бути, це затишшя перед бурею? Як би там не було, ні в якому разі не випускайте ініціативу з рук. Можливість регулювати ситуацію допоможе вам завжди залишатися на висоті, з якою б важкою проблемою ви не зіткнулися.

Кулінарний гороскоп для Терезів

Від того, чим ви сьогодні плануєте харчуватися, самим безпосереднім чином буде залежати ваше самопочуття на найближчі кілька днів. Вибирайте максимально дієтичну їжу, ту, що найбільш доброзичливо ставиться до шлунку, не змушуючи його після їжі вимагати води, соди або інших, більш сильно діючих засобів. На перше кращі бульйони, не їжте капусти і бекону.

Загальный гороскоп для Терезів

Сьогодні ви і ваші вчинки будуть у всіх на вустах. У ваших же інтересах не накоїти нічого особливо поганого, бо приховати це навряд чи вдасться.

Любовний гороскоп для Терезів

Сьогодні ваш улюблений чоловік не буде вірити тому, що ви йому скажете, приймаючи це в кращому випадку за жарт, а в гіршому – за нахабну брехню. Що ж, доведеться утриматися від серйозних розмов і тем, які вас цікавлять. Хоча б щоб уникнути конфліктів.

Гороскоп здоров'я для Терезів

Нині вам може знадобитися консультація фахівця - розмова з медиком загального профілю швидше за все буде не більше ніж втратою часу. Озброїтеся відгуками колишніх пацієнтів.

Скорпіон (24 вересня - 23 жовтня)

Гороскоп на 15 августа 2020 року для Скорпіонів

Бізнес-гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні намагайтеся бути більш відкритим з оточуючими вас людьми, не ховайтеся під маскою серйозності і не напускайте на себе ділової та використаної вид - вам це зовсім не до лиця, а ось привітна посмішка може часом вирішити і не такі проблеми, з якими ви стикаєтеся в даний час.

Кулінарний гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні у вас може статися несподівана зміна смаку практично на протилежний. Не варто лякатися, це ненадовго. Просто вашому організму потрібні свіжі відчуття і деякі мікроелементи, якими опинилася біднувата ваша звичайна дієта. Якщо не хочете несподіванок, почніть приймати полівітамінний комплекс, але краще просто з'їсти те, чого зажадає душа. Простіше і надійніше.

Любовний гороскоп для Скорпіонів

Ваш двоїстий характер в цей день вас підведе - у вас будуть кипіти пристрасті, вони ж і почнуть диктувати свої умови. Здоровий же сенс якраз у цей момент вийде покурити. Постарайтеся швидше його повернути - його участь у прийнятті рішень, що стосуються внутрішньородинної життя, просто необхідно. Рада зірок - постарайтеся не допустити нервозності у ваших сімейних стосунках, і спробуйте раніше лягти відпочивати.

Гороскоп здоров'я для Скорпіонів

В цей день ймовірність проблем з серцем буде для вас трохи вище звичайного, так що намагайтеся уникати навантажень на цю трепетну м'яз. Якщо кардіологічні проблеми вашому організму невідомі, можливо, це означає, що ви закохаєтесь.

Загальный гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні вам, швидше за все, доведеться робити вигляд, що ви розумієте все, що відбувається, і цілком з усім згодні. Відбувається щось, що ви не можете до кінця осмислити, тому, напевно, краще не втручатися.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 15 августа 2020 року для Стрільців

Загальный гороскоп для Стрільців

Сьогодні перемога повинна виявитися у ваших руках, вона не може дістатися нікому іншому. Однак, будьте готові вчасно зупинитися, ви можете в запалі пробігти повз п'єдесталу.

Кулінарний гороскоп для Стрільців

Нині вам, можливо, доведеться їсти в компанії людини, якій потрібна ваша увага й участь. Оскільки відкрутитися від його виливів, не образивши, не вдасться, замовте яку-небудь їжу, яка могла б на довго зайняти вас. У самому справі, не сидіти ж вам над порожніми тарілками, якщо трапеза закінчиться раніше розмови. Ось, скажімо, смажені баранячі реберця - прекрасне блюдо для довгого обіду.

Бізнес-гороскоп для Стрільців

Сьогодні ні в якому разі не йдете на ризик, і вже тим більше, не намагайтеся навіть по самому незначного приводу обвести когось навколо пальця. Навіть в жарт. Людей з почуттям гумору навколо буде небагато, а от таких, які охоче поставлять на вас клеймо «обманщик» - хоч відбавляй.

Любовний гороскоп для Стрільців

Сьогодні велика ймовірність закохатися в людину набагато старше вас. Можливо, ця закоханість швидко мине, залишивши за собою лише слід захоплення і бажання бути краще, а може, все виявиться не так просто і навіть взаємно. У будь-якому випадку, спробувати варто.

Гороскоп здоров'я для Стрільців

Нині постарайтеся розумно витрачати ваші сили і енергію, адже зараз будь-яка емоційна струс може надовго погіршити ваше самопочуття. Головне для вас зараз – зберігати спокій.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 15 августа 2020 року для Козерогів

Кулінарний гороскоп для Козерогів

Якщо ви вірите, що вівсянка може бути їстівної, саме її вам і слід з'їсти сьогодні на сніданок. Бо навряд чи можна придумати щось більш корисне для вашого шлунка. Якщо ж вівсянка здається вам чимось схожий на якого-небудь риб'ячому жиру, значить, ви просто не вмієте її готувати. Зверніться до фахівців. Вони з радістю вас нею нагодують. І, якщо пощастить, вона вам сподобається.

Любовний гороскоп для Козерогів

Сьогодні велика ймовірність того, що у вашому тандемі намітиться певний розлад. Вам і вашій коханій людині захочеться шипіти, лаятися і огризатися один на одного. Не варто тримати негативну енергію в собі. Якщо ви знайдете куди її виплеснути крім вашої половинки – чудово, а якщо ні... Що ж, іноді посваритися теж не завадить.

Бізнес-гороскоп для Козерогів

Не здумайте смітити грошима, навіть якщо мова йде про казенних грошей. З начальником може виникнути конфлікт, якщо ви не зумієте промовчати і не виставляти свій характер напоказ, де не слід. Зумієте утримати під контролем свої емоції, і все буде добре.

Гороскоп здоров'я для Козерогів

Нині вам слід було б вжити заходів, щоб поліпшити мікроциркуляцію в судинах. Можливо, що для цього вам слід вибрати різні водні процедури, наприклад такі, як душ Шарко.

Загальный гороскоп для Козерогів

Сьогодні удача буде супроводжувати вам, але тільки в тих випадках, коли ви докладете до цього питання деякі зусилля. Чекати ж невиправданих подарунків від долі не варто.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 15 августа 2020 року для Водоліїв

Любовний гороскоп для Водоліїв

Сьогодні ваш улюблений чоловік буде дуже складно реагувати на будь-яку вашу спробу його обдурити, перехитрити або хоча б розіграти. Постарайтеся взяти до уваги цю його дивну особливість і діяти у відповідності зі зробленими висновками і розставленими пріоритетами.

Загальный гороскоп для Водоліїв

Сьогодні ви будете настільки легковажні, наскільки вам це дозволить вік і суспільне становище. А можливо і більше. Дурниці, звичайно, робити приємно, однак знайте міру.

Кулінарний гороскоп для Водоліїв

Сьогодні вам належить саме тісне спілкування з локшиною. З найбільшою ймовірністю - развешанной у вас же на вухах. Однак ви цілком можете обдурити долю, вибравши цю страву на обід, тоді, можливо, без інших, менш їстівних видів локшини вдасться обійтися. Замість локшини також непогано підійдуть і будь-які інші макаронні вироби, починаючи від різних виробів швидкого приготування і закінчуючи справжніми італійськими спагетті з якимось хитромудрим соусом.

Бізнес-гороскоп для Водоліїв

Не забудьте сьогодні про необхідність перерв на чай, обід та інші потреби організму. Можна влаштувати навіть десятихвилинну пробіжку, якщо погода і навколишній ландшафт дозволять. Якщо ж ні – обмежтеся легкою зарядкою. Всі ці дії стимулюватимуть роботу мозку, а значить, спростять процес ухвалення відповідальних рішень.

Гороскоп здоров'я для Водоліїв

В цей день Водоліям слід було б уникати підвищених фізичних навантажень - ви можете не впоратися з ними, а відступати буде ніяково. На користь вам підуть загальні заходи по зміцненню організму, не завадить хоча б задуматися про загартовування.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 15 августа 2020 року для Риб

Бізнес-гороскоп для Риб

Ви можете серйозно схибити — як в очах колег, так і в своїх власних. Просто справа в тому, що ви розраховуєте на успіх, при цьому не беручи до уваги багато не залежні від вас фактори. Сьогоднішній день навчить вас по-іншому дивитися на багато речей.

Любовний гороскоп для Риб

Нинішній місяць - ваш місяць! І сьогодні ви в цьому черговий раз переконаєтеся. Удача попливе вам в руки. Головне - її не втратити. Тому не соромтеся відповідати щирими посмішками на посмішки перехожих, дарувати всім радість і світло. Окупиться сторицею!

Загальный гороскоп для Риб

Сьогодні ваші думки можуть виявитися трохи сумбурні, почуття - розпатлане, настрій мінливе. У подібному стані є певна принадність, але культивувати його все ж не варто.

Гороскоп здоров'я для Риб

Сьогодні ваш особливо великий ризик застудитися - не спокушайте долю, одягаючись не по погоді. І запасіться продуктами, що містять велику кількість вітаміну С, в основному, цитрусовими. Ваш організм вам спасибі скаже.

Кулінарний гороскоп для Риб

Нині ви можете навіть з самим собою посваритися, благо знак дозволяє деяке роздвоєння особистості, близнят-два. Тому не варто влаштовувати обідів, в яких буде брати участь більше однієї людини - вас самого. І потім - навіщо ділити свою увагу між їжею і сотрапезником, віддайте його цілком їжі. Тушковані з перцем кальмари і грецький салат з бринзою цілком гідні того, щоб присвятити їм себе без залишку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?