Гороскоп на 17 березня для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на 17 березня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 17 березня для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

Дуже хочеться сісти і просто поговорити з кимось по душам. Говорити без перестанку всю ніч. Дивитися разом на нічне небо, мріяти разом, згадувати красиві і кумедні моменти з минулого, багатозначно мовчати. Рибам часто страшенно не вистачає саме такого проведення часу. саме жінка-Риба всерйоз здатна задатися питанням: навіщо мені цей чоловік в будинку, якщо всі свої проблеми я вирішую сама? "Раптом" - це друге ім'я Риб! Раптово засумували, раптово засміялися, раптово образилися - і знову все як завжди. Риби, мабуть, наненав'язливіший знак Зодіаку, але якщо їм щось дійсно потрібно - вони доб'ються свого обов'язково.

Обійми - це, мабуть, одна з найпалкіших форм прояву любові для Лева, бо ви відчуваєте себе у безпеці і близько до людини. Таке відчуття, що всі печалі пішли, і це одне з найбільш приголомшливих відчуттів в світі. багатьох жінок турбує питання: "Як утримати чоловіка?" Але жінки-Леви знають, що якщо хочеш бути справді щасливою - не варто жити з чоловіком, якого потрібно утримувати.

Козероги знають, що усьому свій час. Є події, хід яких ніхто не може змінити; є доля, завдяки якій вони рано чи пізно знайдуть своє місце у житті. істинні Козероги ніколи не будуть посміхатися людям, які їм неприємні. Але вони будуть вести себе ввічливо по відношенню до всіх - їх виховання не дозволить дійти до хамства. незнайома або неважлива для нього людина не зможе образити Козерога: Козерогів не можуть всерйоз зачепити люди, яких вони не цінують.

Читайте щоденний

гороскоп на кожен день

для всіх знаків зодіаку на нашому сайті. Гороскоп на сьогодні, 17 березня, для всіх знаків зодіаку читайте далі в нашому матеріалі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 17 марта 2020 року для Овнів

Кулінарний гороскоп для Овнів

Нині зірки видають абсолютно конкретний рецепт, настійно рекомендуючи з'їсти хоча б одне тістечко шу зі збитими вершками. Можна більше. У разі відсутності В межах досяжності шу - можна піти на заміну эклером. Але неодмінно з вершками, масляний крем - це типове не те. Тим же, кому такого роду ласощі протипоказані в принципі, варто з'їсти персик.

Любовний гороскоп для Овнів

Завтрашній день принесе нові проблеми, які вам належить вирішувати разом з вашим коханою людиною або вже окремо. Але про це поки думати не варто. Зірки рекомендують вам жити сьогоднішнім днем і взяти від нього максимум радості і задоволень.

Гороскоп здоров'я для Овнів

В цей день вам явно варто поуменьшить у своєму раціоні кількість споживання солоних, копчених і маринованих продуктів, навіть якщо ви їх дуже любите. Дайте вашому шлунку відпочити.

Бізнес-гороскоп для Овнів

Якщо ви хочете взяти собі додаткову роботу, візьміть її додому, але ні в якому разі не залишайтеся в офісі ввечері, ваш шеф дізнається і завантажить вас справами ще більше колишнього. І поки не думайте про те, щоб піти на нову роботу. Поки залиште все, як є, адже незабаром відбудуться деякі зміни.

Загальный гороскоп для Овнів

Ви щасливі свідомістю здатності допомогти іншим. Повітря напоєне ароматом доброзичливості. Цей День загрожує початком дружби або романа. Ваша сила знаходиться у вашій здатності давати.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 17 марта 2020 року для Телеців

Гороскоп здоров'я для Тельців

Сьогодні вам доведеться перенести легку фізичну навантаження на певні групи м'язів, які вам, можливо, напружувати і не хотілося б. Постарайтеся, однак, не перевантажити їх незвичній для них роботою.

Любовний гороскоп для Тельців

Сьогодні вашій коханій людині захочеться постати перед вами у всій красі, в повний зріст і зробити максимально сприятливе враження. Навіть якщо воно і зараз сприятливіші нікуди. Постарайтеся поставитися до цього як до ребячеству і дивитися на дійство доброзичливо.

Бізнес-гороскоп для Тельців

Сьогодні вам принципово важливо зберегти доброзичливі стосунки з вашими друзями і колегами. Навіть якщо для цього вам доведеться пожертвувати діловим успіхом і навіть просуванням по службі – не варто йти по головах і ображати хороших людей. Тим більше, що такого роду шлях ні до чого хорошого зазвичай не призводить, що б вам не обіцяли.

Кулінарний гороскоп для Тельців

На цей день у відповідь на питання про кулінарні плани для Овнів зірки чомусь показують щось, сильно змахує на дубину. По всій імовірності, це поліно - може бути - сирне, може - вершкове. У будь-якому випадку, страва гідне (до речі, їх можна і поєднати) так що повірити в розумність даної рекомендації цілком можна.

Загальный гороскоп для Тельців

Сьогодні удача буде супроводжувати вам, але тільки в тих випадках, коли ви докладете до цього питання деякі зусилля. Чекати ж невиправданих подарунків від долі не варто.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гороскоп на 17 марта 2020 року для Близнюків

Загальный гороскоп для Близнюків

Якщо сьогодні вам захочеться чогось новенького і несподіваного, сходіть в ресторан і замовте якесь незрозуміле блюдо. Повірте, це виявиться самим дешевим і безболісним способом задовольнити своє бажання.

Гороскоп здоров'я для Близнюків

Нині Близнюкам коштувати триматися подалі від різних консервів та інших продуктів тривалого зберігання. Навіть безневинний з вигляду сухар може наробити біди - про нього недовго і зламати зуб. Їжте свіже.

Бізнес-гороскоп для Близнюків

Не приймайте близько до серця все, що говорить ваш начальник. Ви краще, ніж хто-небудь інший, повинні знати, що багато зі сказаного ним – не більш ніж метод його роботи. Тому продовжуйте працювати, як працювали. Ваш шеф дуже вас цінує, нехай і він не показує увазі, скоро ви будете винагороджені.

Кулінарний гороскоп для Близнюків

Витратьте день на те, щоб з'ясувати, де подають (продають) кращу у вашому населеному пункті квашену капусту. Що не кажи, а ця проста сільська їжа заслуговує найпильнішої уваги, абсолютно незалежно від рівня добробуту. До речі, в цьому ж містечку і повечеряти можна. Раз люди дбайливо до капусти відносяться, значить, і інша їжа у них повинна бути на гідному рівні.

Любовний гороскоп для Близнюків

Вам потрібно більше бувати на свіжому повітрі. Так що марш від комп'ютера - вирушайте гуляти. Та не по вулицях - свинцевими випарами ви ще надихається. Вам би куди-небудь за місто. До речі, не хочете відвідати бабусю в селі? Найкраще для таких заходів час.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 17 марта 2020 року для Раків

Кулінарний гороскоп для Раків

Сьогоднішній день обіцяє велике захід, що припускає застілля. По всій імовірності вам навряд чи доведеться їсти до того, як воно почнеться, а потрапивши, нарешті, за стіл, намагайтеся віддавати перевагу тим стравам, що будуть знаходитися праворуч від вас руку. Жаль, що робити в тому випадку, якщо стіл виявиться шведським, зірки не уточнюють.

Гороскоп здоров'я для Раків

Сьогодні вам можуть піти на користь ті заходи, які сприятимуть зміцненню вашого імунітету. Зараз без такої турботи про стан свого здоров'я, ви можете дістати яке-небудь простудне захворювання.

Любовний гороскоп для Раків

Сьогодні ваш улюблений чоловік вирішить зробити вам якийсь сюрприз, однак абсолютно не факт, що зробить. Можливо, йому для реалізації його планів не вистачить фінансових ресурсів, часу або сил. Але бажання буде точно, в цьому можете навіть не сумніватися.

Загальный гороскоп для Раків

Не намагайтеся нічого робити поодинці. Навіщо потіти одному, якщо сьогодні ви без праці зможете залучити до справи масу народу. Причому ніхто навіть і не заїкнеться про те, що у нього, мовляв, і свої справи є.

Бізнес-гороскоп для Раків

Сьогодні дуже вдалий день для завершення старих, незакінчених справ. Те, що з яким би то не було причин ви відклали в довгий ящик, тепер з легкістю буде вами виконано. Цей день і в цілому обіцяє бути безхмарним і навіть вельми приємним.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 17 марта 2020 року для Левів

Бізнес-гороскоп для Левів

Хтось, хто набагато напористо і нахабніше вас, захоче забрати у вас то справа, над яким ви вже почали працювати. Ваш супротивник сильний і жвавий — вам доведеться зібрати всі сили, щоб вистояти в боротьбі з ним. А для початку — відкрийте очі, ви повинні усвідомлювати небезпеку, що загрожує вам небезпека.

Кулінарний гороскоп для Левів

Чим менше ви сьогодні будете звертати увагу на чужі поради щодо того, як і що треба робити на кухні, тим легше вам буде впоратися.

Загальный гороскоп для Левів

Сьогодні вам варто бути обачним. Велика небезпека наробити дурних помилок, відповідати за які доведеться за щось серйозне.

Гороскоп здоров'я для Левів

В цей день вашому організму можуть знадобитися цільні злаки, тому не відмовляйте собі в борошняних продуктах. Головне, щоб вони не містили надлишку цукру, тоді ви зможете принести користь своєму організму без шкоди для фігури.

Любовний гороскоп для Левів

Сьогодні ви відчуєте, що знаходитесь на порозі якихось важливих змін в вашому особистому житті. Можливо, ваші передчуття вас обманюють, але дуже ймовірно, що справа йде рівно навпаки. Тому вірте голосу серця і дійте в повній відповідності з його вказівками.

Діва (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 17 марта 2020 року для Дів

Бізнес-гороскоп для Дів

Нікому не заздріть. Нині це почуття буде особливо руйнівно, воно може внести серйозний розлад в ряди найбільш згуртованих однодумців. Якщо вважаєте, що комусь щастить більше, ніж вам, краще спробуйте розібратися, чого це везіння людині варто.

Гороскоп здоров'я для Дів

В цей день вам не варто відкладати на завтра те, що можна зробити сьогодні, тому не тягніть як з лікувальними заходами, так і з початком спортивних занять або нової збалансованої дієти.

Любовний гороскоп для Дів

Дівам день може принести проблему - колишня друга половина може дістати вас сьогодні своїми дзвінками і sms-ками. Будьте спокійні і витримані, бо ваше роздратування може призвести до протилежного ефекту. Не опускайтеся до брутальності - образити при бажанні можна спокійно і з гідністю. Подумайте над цим, і рішення прийде саме собою.

Кулінарний гороскоп для Дів

Сьогодні був би незайвим хороший стейк, особливо, приготований на грилі з яловичої вирізки, маринованої в віскі. П'янкий смак цього чудового блюда дасть вашої фантазії можливість злетіти і, бути може, видати щось вельми гідне як у практичному, так і в художньому сенсі. Якщо зі стейками, приготованими таким вишуканим способом проблеми, можна обмежитися яловичиною, тушкованої в пиві.

Загальный гороскоп для Дів

Сьогодні ви маєте непоганий шанс, укладаючи яку-небудь угоду, виграти трохи більше, ніж передбачено умовами. Вам слід бути максимально холоднокровним.

Терези (24 серпня - 23 вересня)

Гороскоп на 17 марта 2020 року для Терезів

Любовний гороскоп для Терезів

Якщо якийсь представник протилежної статі цікавиться вами, вашими справами і станом вашої душі – це зовсім не означає, що він хоче прожити з вами все життя. Просто ви йому цікаві як людина, і закоханістю, цілком можливо, тут навіть і не пахне.

Загальный гороскоп для Терезів

Відкладіть будь-яку роботу, якщо відчуваєте, що не зможете зануритися в неї повністю. Сьогодні ви не зможете розподіляти увагу на кілька справ одночасно.

Бізнес-гороскоп для Терезів

В цей день велика ймовірність підвищення по службі, що буде не тільки надзвичайно приємно і досить-таки грошово, але ще і вкрай відповідально і складно. Тому не поспішайте радіти: цілком можливо, вам, навпаки, прийшла пора сумувати про минулі безтурботні часи.

Гороскоп здоров'я для Терезів

В цей день можлива поява набряків, особливо у другій половині дня. Якщо ця проблема дійсно вас турбує, то вам варто пройти обстеження, так як це може бути пов'язано з погіршенням здоров'я серця або нирок.

Кулінарний гороскоп для Терезів

Сьогодні зірки рекомендують висвітлити день помаранчевим сяйвом плов цитрусових дерев. Лимони, апельсини, мандарини цілком можуть бути не тільки джерелом корисних для здоров'я соку, але і чудовою приправою до м'яса або риби. Про качку під апельсиновим соусом ви і так знаєте. Супи з цими фруктами порадити важко (хоча, мабуть, можна згадати про юшку з часточкою лимона), а ось на десертах можна здорово відвести душу.

Скорпіон (24 вересня - 23 жовтня)

Гороскоп на 17 марта 2020 року для Скорпіонів

Загальный гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні з вами можуть обійтися досить різко. Однак якщо ви зважитеся дати волю почуттям гумору, про це моментально пошкодують.

Кулінарний гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні зірки рекомендують з'їсти бобових, бажано - в асортименті. Добре б ще знайти місце, де їх вміють як слід готувати, бо грамотно зварений суп гороховий з копченостями, або, скажімо чечевичная юшка - їжа, воістину, божественна, хоча деякі і вважають її недостатньо вишуканим, а вже про лобіо і говорити нічого.

Бізнес-гороскоп для Скорпіонів

Мова ваш ворог ваш. Навіть при проголошенні абсолютно нешкідливою на ваш погляд сентенції ви вмудритеся зачепити когось, від кого залежить ваш успіх у тому чи іншому починанні. Так що постарайтеся не жартувати в присутності шефа і ділових партнерів.

Любовний гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні вашій коханій людині не захочеться залишатися з вами наодинці надовго, тому він буде намагатися витягти вас у гості до загальних або своїм друзям, сходити з вами в театр, музей, кіно – і взагалі всіляко зайняти ваш загальний дозвілля. Поставтеся до цього з розумінням.

Гороскоп здоров'я для Скорпіонів

Сьогодні з ранку не забудьте поснідати. Сніданок рекомендується легкий, без особливих претензій на те, щоб бути ситним не дати вам зголодніти протягом всього дня. Просто вам важливо буде розбудити шлунок чимось приємним.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 17 марта 2020 року для Стрільців

Кулінарний гороскоп для Стрільців

Де б вам не довелося обідати сьогодні, в меню неодмінно повинен бути суп. Більш того, найкращим варіантом з точки зору відповідності вашому знаку зодіаку, буде суп цибульний. Враховуючи, що він при цьому зобов'язаний бути ще і їстівний, а бажано - смачний, кількість варіантів для вибору місця вживання їжі видається не надто великим.

Любовний гороскоп для Стрільців

Зірки радять сьогодні кардинально змінити імідж. Поміняти колір волосся, стиль одягу або макіяж. І в такому вигляді спробувати за новою завоювати свою половинку. Різноманітність піде тільки на користь вашим відносинам. Втім, якщо особа вашого улюбленого людини спотвориться від жаху, побачивши вашого нового прикиду – може бути, варто повернути собі колишній вигляд?

Гороскоп здоров'я для Стрільців

В цей день вам легко вдасться запам'ятати свіжу інформацію, тому якщо ви зібралися освоїти щось нове, то зараз саме час для розширення своїх знань у різних областях. Ваш мозок зараз працює просто чудово.

Бізнес-гороскоп для Стрільців

Сьогодні чудовий день для того, щоб скликати своїх друзів у себе вдома. Яке відношення це має до справ? Так безпосередню — завершуйте їх скоріше — вам є чим зайнятися!

Загальный гороскоп для Стрільців

Ніж скаржитися на долю, краще порадійте тому, що маєте. В іншому випадку ви ризикуєте втратити і цей привід. Не давайте нікому рад, їх сьогодні не оцінять.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 17 марта 2020 року для Козерогів

Кулінарний гороскоп для Козерогів

Кулінарні шедеври сьогодні цілком можуть ввести вас в чималі витрати. З одного боку - це може дещо засмутити, з іншого - наводить на думки про наявність багатообіцяючих перспектив. Загалом, справа напевно того варто - то враження, яке допоможе вам зробити дивовижно накритий стіл, оцінка воістину не піддається. Якщо ж ви не можете вирішити, як саме має виглядати меню - можете сміливо вибирати морепродукти.

Гороскоп здоров'я для Козерогів

В цей день негативний вплив на вашу травну систему можуть надати напівфабрикати і продукти з консервантами. Крім того, надмірне вживання такої їжі може спровокувати і поява зайвої ваги. Сжуйте яблучко.

Любовний гороскоп для Козерогів

Сьогодні вашій коханій людині захочеться провести з вами цілий вечір, що буде кілька суперечити вашим планам. Доведеться або якось поєднувати особисте життя і те, що ви задумали на кінець цього дня, або шукати якийсь інший компроміс.

Бізнес-гороскоп для Козерогів

Сьогодні для вас найважливіше - це тримати руку на пульсі і швидко реагувати на ту інформацію, що ви будете отримувати. В цей день очікується кілька непередбачених подій, так що будьте готові вжити екстрені заходи. Тільки не панікуйте: поспішиш – людей насмішиш.

Загальный гороскоп для Козерогів

Сьогодні вам дуже корисні будуть фізичні навантаження. Такого роду активність трохи охолодить бушує в вашій душі полум'я і тим самим поуменьшит ймовірність скоєння необдуманих вчинків.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 17 марта 2020 року для Водоліїв

Бізнес-гороскоп для Водоліїв

Егоїзм в малих дозах не зашкодить, а в якості профілактики він буває корисний. Сьогодні зірки рекомендують у першу чергу зайнятися тими справами, які стосуються безпосередньо вас, але при цьому не шкодять. І тільки потім попрацюйте во здравіє улюбленої фірми.

Любовний гороскоп для Водоліїв

Сьогодні у вас може з'явитися конкурент на право бути улюбленим і єдиним для вашої половинки. Це зовсім не обов'язково повинен бути привабливий представник протилежної статі: їм цілком може виявитися якась техніка, улюблена робота або симпатична тваринка. З конкурентом, до речі, простіше подружитися, ніж ворогувати.

Гороскоп здоров'я для Водоліїв

Сьогодні женіть геть темні думки, зараз у вас повинно все вийти, якщо тільки ви не будете сумувати, дивитися на життя скептично і ставити під сумнів усі можливі варіанти вирішення проблеми. Насправді, на цей день у вас хороші перспективи.

Кулінарний гороскоп для Водоліїв

Нині на перший план вийдуть потреби родини в цілому. Тому ласувати чимось смачним у відриві від рідних і близьких, не рекомендується. Хіба що так - задовольнити поточні потреби організму в простий і нехитрою їжі. А рекомендованого на цей день вугра, приготованого в білому вині, скушаете ближче до вечора, в компанії найбільш близької вам людини.

Загальный гороскоп для Водоліїв

Ваш партнер сьогодні буде з усіх сил намагатися вам догодити, що не може не радувати. Вас чекає подарунок або захоплююча новина. Ви з оптимізмом дивитися в завтрашній день.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 17 марта 2020 року для Риб

Гороскоп здоров'я для Риб

Нині зверніть особливу увагу на те, в якому стані у вас нині знаходяться ваші колінно-ліктьові суглоби. Цілком можливо, їх треба поберегти особливо.

Бізнес-гороскоп для Риб

Сьогодні зірки рекомендують вам спочатку ретельно обміркувати всі ваші дії, скласти детальний план намічених заходів, і лише після цього приступати до безпосередніх дій. Втім, нічого, крім радості і задоволення вам дії не принесуть.

Кулінарний гороскоп для Риб

Будьте виключно себелюбні і егоїстичні сьогодні, намагайтеся задовольнити найдрібніші свої примхи, особливо - гастрономічні. І не варто дивуватися, якщо вам раптом захочеться солоних огірків з кремовими тістечками або винограду зі сливовим варенням. Зовсім це не марення і не хвороба - просто день сьогодні такий специфічний.

Загальный гороскоп для Риб

Сьогодні успіх буде критися в правильному розподілі обов'язків. Вам, мабуть, доведеться взяти на себе роль координатора.

Любовний гороскоп для Риб

Сьогодні вам буде дуже весело в компанії вашого улюбленого людини і його друзів. Ви відчуєте себе своїм серед цих чудових людей і захочете докласти максимум зусиль для того, щоб затриматися серед них на якомога більший період часу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?