Гороскоп на 17 серпня для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на 17 серпня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 17 серпня для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

Довіра Овна - як нервові клітини: практично не відновлюється. перш, ніж говорити Овна, що він поганий, подумайте, що змусило їх бути хорошим по відношенню до вас... ніколи не обманюйте Овна, завжди кажіть йому правду, якою б гіркою вона не була. Овни дуже рідко прощають брехню... Овни ніколи не були ідеальними, починаючи від зовнішності і закінчуючи характером. Зате вони завжди були собою.

Обійми - це, мабуть, одна з найпалкіших форм прояву любові для Лева, бо ви відчуваєте себе у безпеці і близько до людини. Таке відчуття, що всі печалі пішли, і це одне з найбільш приголомшливих відчуттів в світі. багатьох жінок турбує питання: "Як утримати чоловіка?" Але жінки-Леви знають, що якщо хочеш бути справді щасливою - не варто жити з чоловіком, якого потрібно утримувати.

У Риб відмінна пам'ять і вони ніколи не забувають доброго ставлення до себе. Погане можна пробачити і викинути. А гарне буде гріти душу і через роки. Риби ніколи не забудуть того, хто був з ними у важкі хвилини. добре, що думки Риб ніхто не може читати, бо образ сором'язливих і скромних людей полетів би до біса.

Читайте щоденний

гороскоп на кожен день

для всіх знаків зодіаку на нашому сайті. Гороскоп на сьогодні, 17 серпня, для всіх знаків зодіаку читайте далі в нашому матеріалі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 17 августа 2020 року для Овнів

Загальный гороскоп для Овнів

Сьогодні у вас може скластися враження, що все довкола просто зійшли з розуму. Зрозуміти, а тим більше передбачити те чи інше дію іншої людини може виявитися до крайнощів непросто. У такій ситуації краще намагатися відсторонитися від того, що відбувається.

Кулінарний гороскоп для Овнів

Ваша товариськість сьогодні може здорово перешкодити вам вирішити найбільш нагальну проблему - питання харчування. Ваша їжа просто охолоне, якщо ви будете за столом не одні. Доведеться або замовляти те, чого не страшно постояти хвилин п'ятнадцять-двадцять, поки їдець розмірковує про все і вся, або докласти всі зусилля до того, щоб поруч з вами нікого не виявилося. Останнє буде складніше.

Бізнес-гороскоп для Овнів

Сьогодні вам не варто вирішувати що б то не було за вашого начальника, навіть якщо вам здається, що ви ситуацію бачите і відчуваєте краще, ніж він. Зрештою, хто рішення приймає, той і несе відповідальність. Чи потрібна вам додаткова відповідальність без додаткового заохочення в грошовому еквіваленті?

Любовний гороскоп для Овнів

Сьогодні вам буде непросто зважитися на рішучий крок і перевернути якусь сторінку в вашому особистому житті, а значить, і в житті вашого коханого або потенційно коханої людини. Однак крім вас цього зробити, на жаль, нікому, тому доведеться зважитися.

Гороскоп здоров'я для Овнів

В цей день вас, можливо, кілька виб'ють з колії переживання і складні життєві ситуації. Але щоб не дати всьому цього позначитися на вашому здоров'ї, вам варто навчитися техніці релаксації.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 17 августа 2020 року для Телеців

Гороскоп здоров'я для Тельців

У цей день ви будете почувати себе бадьоріше, ніж більше часу проспите. При це підніматися з ліжка краще зі сходом сонця, тому зірки настійно рекомендують вам напередодні лягти спати якомога раніше.

Кулінарний гороскоп для Тельців

Якщо ви - гурман, це ваш день. Якщо ж до їжі ви ставитеся, як до засобу підтримки життєвих сил свого організму, нічого особливого не чекайте. Особливе відбудеться, але ви все одно його не помітите. Перевагу слід віддати західноєвропейської кухні, можна, якщо вона вже була знайома раніше - середземноморської.

Бізнес-гороскоп для Тельців

Сьогодні займайтеся самими звичайними справами. Нічого екстраординарного і необдуманого - це тільки піде на шкоду. Консерватизм, наскільки б неадекватний вашому настрою він не був, буде єдино вірною політикою.

Загальный гороскоп для Тельців

Від того, з якими людьми і про що ви будете говорити сьогодні, багато в чому залежить, як складеться ваша доля на найближчі пару тижнів. Вибирайте співрозмовників уважніше.

Любовний гороскоп для Тельців

З точки зору вашого партнера, ви нині будете абсолютно нестерпними, крані нетямущі і неймовірно важкі у спілкуванні. З вашої точки зору все це вірно буде для нього самого. Ви ризикуєте провести не найприємніший день разом - не краще побути подалі один від одного?

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гороскоп на 17 августа 2020 року для Близнюків

Гороскоп здоров'я для Близнюків

Можливо, вам варто переглянути свій погляд на деякі речі. Якщо ви розумієте, що, наприклад, бажання скинути вагу стало вже не метою, а чи не манією, то, швидше за все, дієта вам не допоможе. Пошукайте інший засіб.

Любовний гороскоп для Близнюків

Сьогоднішній день варто присвятити вибору подарунка для коханої людини. Навіть якщо до його дня народження ще дуже багато часу і взагалі ніяких глобальних свят в осяжному майбутньому не передбачається, це не привід для того, щоб перестати тішити вашу половинку приємними сюрпризами.

Кулінарний гороскоп для Близнюків

Цей день призначений зірками для розваг. Причому розважатися переважно в колі сім'ї або в компанії близьких друзів - це вже кому що приємніше. Їжа передбачається легка, не потребує особливих тимчасових витрат і не сильно нагружающая шлунок. В принципі, згодиться і фаст-фуд, лише б якість їжі було на рівні. Головне, гарячу їжу холодним лимонадом не запивати.

Загальный гороскоп для Близнюків

Сьогодні ви, можливо, будете відчувати пекуче бажання побути наодинці з самим собою, і, природно, межі вашої території постійно порушувати. Не варто відстрілювати порушників, достатньо повісити на двері замок і відключити телефон.

Бізнес-гороскоп для Близнюків

Таке враження, що вже всім, крім вас, ясно, що ваша діяльність стала тягарем. Ви зовсім забули, що можна і потрібно думати про щось інше, крім роботи, їздити в інші місця, крім роботи. Ви стали на себе не схожі, так що настала пора рішуче все поміняти, дійте.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 17 августа 2020 року для Раків

Бізнес-гороскоп для Раків

В цей день велика ймовірність підвищення по службі, що буде не тільки надзвичайно приємно і досить-таки грошово, але ще і вкрай відповідально і складно. Тому не поспішайте радіти: цілком можливо, вам, навпаки, прийшла пора сумувати про минулі безтурботні часи.

Кулінарний гороскоп для Раків

Цей день сприятливий для вживання морепродуктів, однак, є креветки і мідії цілий день необов'язково. Буде цілком достатньо з'їсти устрицю-іншу в середині дня, щоб вечірню трапезу з чистою совістю присвятити м'яса і тільки м'яса (ну і невеликої кількості овочів, так, для смаку). День-то, може, для устриць і сприятливий, та тільки смаки ваші будуть направлені в інший бік.

Гороскоп здоров'я для Раків

В цей день з вашим здоров'ям, по ідеї, все повинно бути просто відмінно. Звичайно, всякі невеликі неприємності можуть трапитися, але скоріше як виняток або в якості виховної заходи за якийсь неправильний вчинок.

Любовний гороскоп для Раків

Як вийде з уроками у цей день, зіркам не відомо, а от зміни точно будуть. Невеликі і незначні, але все ж. І в особистому житті у тому числі. Втім, зміни - не зради, хоч слова і однокореневі, і це не може не радувати. Не бійтеся, нічого страшного вищими силами на сьогодні не заплановано!

Загальный гороскоп для Раків

Сьогодні вам море буде трохи вище коліна, гори ж - за плече. Приблизно такий же настрій буде опановувати кожним, хто виявиться поруч з вами. Якщо не перейти межі дозволеного, цей день будете згадувати довго і з задоволенням.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 17 августа 2020 року для Левів

Загальный гороскоп для Левів

Щоб не творилося сьогодні у вашій душі, особа повинна залишатися настільки ж безпристрасним, як у гравця в покер. Оточуючим зовсім не обов'язково знати подробиці вашого особистого життя.

Кулінарний гороскоп для Левів

Нині можуть виникнути проблеми енергетичного характеру. Їсти переважно їжу, яку не потрібно занадто активно пережовувати. Пюре, суфле, холодець - ось найбільш підходящі для такого випадку страви. В якості пиття дуже доречні будуть так звані енергетичні напої, якщо, звичайно, їх склад не містить нічого, відверто для вас шкідливого - буває і таке.

Любовний гороскоп для Левів

Сьогодні вашій коханій людині не захочеться розуміти вас з півслова, навіть якщо ви не будете подібно сфінксу говорити загадками. Тому постарайтеся висловлюватися максимально повно, стисло і доступно – тоді буде більше ймовірності того, що вас почують і зрозуміють.

Гороскоп здоров'я для Левів

Якщо ви досі не спромоглися познайомитися з застосуванням на практиці поняття «правильне харчування», то в цей день ви можете відчути на собі наслідки вашої необізнаності у вигляді здуття і болю в животі.

Бізнес-гороскоп для Левів

Ваш начальник дуже цінує вас як незамінного співробітника, правда, не завжди дає це зрозуміти. Не турбуйтеся, якщо сьогодні він буде дивитися на вас косо — це він від втоми, а не в силу невдоволення.

Діва (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 17 августа 2020 року для Дів

Гороскоп здоров'я для Дів

У цей день ви відчуєте себе більш втомленим, ніж зазвичай, тому зірки настійно рекомендують вам лягти спати раніше, встати пізніше і влаштовувати собі перерви на роботі частіше.

Кулінарний гороскоп для Дів

Красиві кулінарні мрії сьогодні навряд чи мають хоч який-небудь шанс здійснитися. Тому відкладіть їх на майбутнє. Хто знає, бути може щасливі часи настануть вже завтра, на худий кінець - післязавтра. А нині обмежте свій раціон простими, зрозумілими і не занадто жирними стравами, типу томатного супу-пюре і всіляких фруктово-овочевих салатів.

Бізнес-гороскоп для Дів

Сьогодні вам не варто надто розраховувати на увагу вашого потенційного ділового партнера: він напевно ще просто не готовий морально підписати з вами контракт або піти на ту або іншу операцію. Не варто на нього тиснути: нехай рішення він прийме самостійно, щоб потім звинувачувати йому було нікого.

Любовний гороскоп для Дів

Сьогодні ви будете схильні до того, щоб робити різного роду помилки, які вашій коханій людині непросто потім буде забути чи пробачити. Однак у ваших силах їх уникнути: все залежить лише від вашої концентрації та вдумливості, а вони вам даються зазвичай без праці.

Загальный гороскоп для Дів

Ви настільки заглибились у пошуки досконалості, що можете залишитися на самоті. Ніхто не ідеальний до такої міри, щоб відповідати вашим запитам. Може, варто їх трохи переглянути?

Терези (24 серпня - 23 вересня)

Гороскоп на 17 августа 2020 року для Терезів

Загальный гороскоп для Терезів

Сьогодні вас буде неможливо збентежити. Ви на все з легкістю знайдете гідну відповідь. Залишається тільки побажати, щоб вам поставили більше запитань.

Кулінарний гороскоп для Терезів

Сьогодні вам дуже важко будуть даватися рішення, в тому числі і самі що ні на є дріб'язкові. Щоб уникнути мук, залиште рішення про те, чим би сьогодні нагодувати свій спраглий їжі організм, за ким-небудь іншим. Тільки прослідкуйте, щоб цей чоловік і зовсім про вас не забув, від бажання поїсти зірки вас рятувати не обіцяли.

Гороскоп здоров'я для Терезів

Нині ефект від прописаного вам лікарського препарату може дещо розчарувати вас. Є ймовірність, що ви придбали підробку, але було б краще ще раз проконсультуватися з лікарем.

Бізнес-гороскоп для Терезів

Сьогодні вам непогано було б влаштувати собі вихідний день, інакше ви просто фізично не зможете далі плідно працювати. На один - два дні підшукайте людини, який зможе вас замінити, узгодьте всі з начальником, і забудьте хоч ненадовго про метушливості вашого офісу.

Любовний гороскоп для Терезів

Сьогодні вам необхідно дати собі перепочинок від особистого життя. Побудьте в цей день далеко від вашого улюбленого людини, постарайтеся спілкуватися з ним по мінімуму. Іноді дуже хочеться побути собою і тільки собою, а не чиєюсь половинкою, і сьогодні – самий підходящий день для такого починання.

Скорпіон (24 вересня - 23 жовтня)

Гороскоп на 17 августа 2020 року для Скорпіонів

Любовний гороскоп для Скорпіонів

В ваші вікна стукає вітер змін! Впустити його або залишити зовні - ваша справа. І вашого улюбленого людини, зрозуміло, теж. Зміни обіцяють бути непередбачуваними, і невідомо, ви зрадієте їм чи ні. Так що дійте на свій страх і ризик. Довіртеся інтуїції, більше вам в цій ситуації нічого не допоможе!

Кулінарний гороскоп для Скорпіонів

Нині ви можете зустрітися лицем до лиця з наслідками колишньої гастрономічної нестриманості. Або, навпаки, надмірної стриманості. Тому їжа на цей день краща дієтична - краще їсти варене, ніж смажене, у власному соку, ніж в гострому або пряному соусі. Ідеальне блюдо - приготовані на пару телячі котлети зі стручковою квасолею і коренем селери.

Бізнес-гороскоп для Скорпіонів

Сьогоднішній день буде дуже непростий для вас у психологічному сенсі. Вам доведеться перемогти дуже багато своїх страхів і ще більше забобонів ваших колег, щоб досягти своєї мети і добитися свого. Втім, у вас це повинно вийти, з вашою-то силою волі.

Гороскоп здоров'я для Скорпіонів

Велика ймовірність, що розпочате нині лікування виявиться досить ефективним, і вже незабаром ви відчуєте позитивні результати, тому не відкладайте реалізацію ваших планів. І продумування таких, якщо їх поки зовсім немає.

Загальный гороскоп для Скорпіонів

Безумовно, саме з хаосу все і починалося, однак, влаштовуючи хаос у власному житті, не варто сподіватися на те, що це в обов'язковому порядку стане початком чогось нового і прекрасного. Трохи порядку вам не завадить.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 17 августа 2020 року для Стрільців

Гороскоп здоров'я для Стрільців

Сьогодні зірки рекомендують вам задуматися про чистоту вашого житла і робочого місця. Упорядкованість речей і паперів допоможе вам навести порядок і у ваших думках і почуттях, що просто життєво необхідно для вашої душевної рівноваги.

Кулінарний гороскоп для Стрільців

Сьогодні найбільше задоволення ви отримаєте, эпатируя оточуючих. Вам нічого не коштуватиме замовити королівські креветки і з'їсти їх з кетчупом. Ось тільки чи варто псувати собі смак вишуканих страв заради такої дивної мети? Подумайте на цю тему, перш ніж відколоти черговий номер. І попросіть тривіально смаженого м'яса - його не заправ, все буде смачно. Навіть варенням, якщо воно, звичайно, брусничне.

Любовний гороскоп для Стрільців

Сприятливий день для спільних прогулянок по лісі або парку. Поспішати нікуди не варто: про проблеми краще забути і хоча б одну годину присвятити вашій половинці, вашої любові, свіжому повітрю і природі. Кожна людина має право на відпочинок і на щастя.

Загальный гороскоп для Стрільців

Приготуйтеся, вас зіб'є з ніг шквал емоцій. Чужих. Якщо ви здатні зберігати спокій в такій обстановці - ви гігант.

Бізнес-гороскоп для Стрільців

Якщо ви хочете взяти собі додаткову роботу, візьміть її додому, але ні в якому разі не залишайтеся в офісі ввечері, ваш шеф дізнається і завантажить вас справами ще більше колишнього. І поки не думайте про те, щоб піти на нову роботу. Поки залиште все, як є, адже незабаром відбудуться деякі зміни.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 17 августа 2020 року для Козерогів

Гороскоп здоров'я для Козерогів

Якщо цей день ви проведи на ногах, то не забудьте ввечері прийняти контрастний душ, обливаючись поперемінно гарячою і холодною водою. Це допоможе вам позбавитися від почуття втоми і поліпшити циркуляцію крові.

Любовний гороскоп для Козерогів

Сьогодні постарайтеся ретельно розрахувати свій вільний час, бажано з точністю до хвилини або навіть секунди, інакше проблем в особистому житті вам не минути. Правда, вони можуть виявитися не такими страшними, як ви могли собі уявити, проте все одно приємно в них буде мало.

Загальный гороскоп для Козерогів

Сьогодні управління вашим організмом буде перескакувати з лівого півкулі на праве і назад, тим самим змушуючи вас мислити то математично чіткими, то художньо-абстрактними категоріями. Це все нічого, лише б посередині не застревало.

Кулінарний гороскоп для Козерогів

Нині особливо важливо ретельно розглядати те, що ви маєте намір готувати. Бажано - ще в магазині.

Бізнес-гороскоп для Козерогів

Чим швидше ви впораєтеся сьогодні з вашими безпосередніми обов'язками, тим краще. Постарайтеся не затягувати з їх виконанням і не скаржитися собі і оточуючим на перевантаження. Чим швидше впораєтеся, тим швидше настане такий довгоочікуваний відпочинок.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 17 августа 2020 року для Водоліїв

Кулінарний гороскоп для Водоліїв

Нині ви можете згадати дитинства і з чистою совістю зробити в своїй дієті основний упор на солодке. Оттянитесь по повній програмі - коли ще видасться день, коли можна їсти морозиво, тістечка, торти та інші кондитерські вироби в таких кількостях і комбінаціях, з настільки незначними наслідками, як сьогодні. Втім, наслідки все ж будуть, бо зовсім далеко за рамки розумного теж краще не йти.

Любовний гороскоп для Водоліїв

Здається, ваші проблеми набагато серйозніші, ніж ви думаєте. Один чмок в щічку і словом «прости» тут не обійдеться, доведеться вживати більш рішучих і кардинальних заходів. Сьогодні чудовий день для їх спільного обмірковування. І навіть для початку застосування їх на практиці.

Бізнес-гороскоп для Водоліїв

Останні дні ви працюєте просто на межі можливостей. Ще трохи, і ваші нерви здадуть. Постарайтеся взяти відгул на день, ви хоча б зможете привести себе до тями, а заодно, на свіжу голову, вам удасться правильно вибудувати концепцію втілення в життя нового проекту.

Гороскоп здоров'я для Водоліїв

Сьогодні великої шкоди станом ваших внутрішніх органів може завдати їжа, що містить різні консерванти, барвники, а також просто неякісно приготована. Так що, хочеш - не хочеш, а консервами всухом'ятку перекусити не вдасться.

Загальный гороскоп для Водоліїв

Ви подібно чарівного ліхтаря проецируете на все і вся власне бачення життя, і вкрай дивуєтеся, коли хтось починає гучно протестувати. Прислухайтеся до чого-небудь крім самого себе.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 17 августа 2020 року для Риб

Любовний гороскоп для Риб

Сьогодні ваш улюблений людина здасться вам нелогічним і непослідовним, однак це лише додасть його неповторного образу чарівності, яке вас так в ньому приваблює. Постарайтеся не пояснювати для себе його поведінка і мотиви його вчинків, для блага ваших відносин.

Бізнес-гороскоп для Риб

Егоїзм в малих дозах не зашкодить, а в якості профілактики він буває корисний. Сьогодні зірки рекомендують у першу чергу зайнятися тими справами, які стосуються безпосередньо вас, але при цьому не шкодять. І тільки потім попрацюйте во здравіє улюбленої фірми.

Кулінарний гороскоп для Риб

Прийому їжі нині нічого не повинно заважати, особливо це стосується звукового фону. У зв'язку з цим різко обмежується кількість місць, куди можна заскочити в обід, з причини постійно включеною музики та гучних розмов за сусідніми столиками. Доведеться або їсти вдома, наклавши вето на роботу телевізора і радіо, або шукати такий заклад громадського харчування, де крім смачної і корисної їжі вам зможуть запропонувати камерну обстановку і низький шумовий фон.

Загальный гороскоп для Риб

Ваша давня надія раптом здасться зовсім вже нездійсненною, бо з'являться нові, вельми невтішні обставини. Не варто в розпачі посипати голову попелом і шукати винних, можливо, що пристосується до них буде не так вже й складно.

Гороскоп здоров'я для Риб

Нині зірки радять вам забезпечити захист вашого організму від різних шкідливих впливів навколишнього середовища. Що, однак, не означає, що на радощах вам слід негайно напитися з калюжі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?