Гороскоп на 18 березня для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на 18 березня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 18 березня для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

Більшість Козерогів вважають, що існує вікова дискримінація: чим старше Козеріг, тим більше він дитина. "Ну і що, що мені не 9 років, - я теж хочу пострибати на батуті!" Козероги люблять дивних людей. Цей анекдот про Козерогів: "вони не люблять, коли до них торкаються просто так: або між вами щось є, або ви кіт, або "не чіпайте мене, будь ласка".

Близнюки дуже люблять всіх, хто добре до них ставиться. Навіть якщо Близнюки не часто з вами розмовляють не думайте, що вони вас не цінують. Близнюки не цукерка, щоб бути всім до смаку. Вони горішок, який не всім по зубах! девіз Близнюків: якщо не можна, але дуже хочеться, то потрібно обов'язково!

Іноді люди думають, що мають якусь особливу владу над Водоліями. Це не так. найбільше люди ображаються на Водоліїв за те, що ті не можуть і не хочуть відповідати їхнім особистим очікуванням. якщо Водолій поводиться, як дитина, значить він щасливий. істинному Водолія властива якась інопланетна інтелігентність. Водолії не дивуються чиїмось дивацтвам. Вони і свої-то не завжди пояснити можуть. реальність жінок-Водоліїв така, що не так важливо наявність чоловіка поруч, аніж відсутність ідіота, який тягне з тебе усі життєві сили. Водолії, коли руйнуються усі їхні плани, посміхаються, виглядають відмінно і знають, що якщо не вийшло так, як їм зараз було потрібно, значить пізніше буде ще краще!

Читайте щоденний гороскоп на кожен день для всіх знаків зодіаку на нашому сайті. Гороскоп на сьогодні, 18 березня, для всіх знаків зодіаку читайте далі в нашому матеріалі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 18 марта 2020 року для Овнів

Любовний гороскоп для Овнів

В цей день вашій коханій людині захочеться бути поруч з вами постійно і невпинно. Йому здаватиметься, що тільки поки він поруч з вами, нічого страшного в вашому житті не відбудеться. Якщо вам не хочеться настільки пускати його в своє життя, намагайтеся його переконати у вашій самостійності.

Гороскоп здоров'я для Овнів

Нині Овнам варто особливо берегти свій зір, так як навантаження на очі останнім часом була досить значною, а втома може стати причиною погіршення зору.

Кулінарний гороскоп для Овнів

Сьогодні їжа повинна бути не тільки поживною, але й лікувальне значення. Якщо вам ніколи розбиратися у властивостях конкретних продуктів і їх поєднанні з вашим анамнезом, можете просто влаштувати собі день лікувального голодування. Ну або яблуками з медом харчуватися - корисніше нікуди.

Загальный гороскоп для Овнів

Сьогодні ви можете випадково виявити у себе неабиякий дар передбачення. Не варто гарячково шукати у себе в родоводі циган, ви просто будете наблюдательнее інших і здібніші в зіставленні і аналізі дрібних подій.

Бізнес-гороскоп для Овнів

Не поспішайте класти заяву про звільнення на стіл начальника: ви зараз можете зробити дуже велику помилку. Охолоньте трохи і погляньте на ситуацію з боку - і ви побачите, якщо ви залишитесь, у вас буде більше шансів домогтися визнання, ніж ви очікуєте отримати на майбутньому місці роботи.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 18 марта 2020 року для Телеців

Бізнес-гороскоп для Тельців

Ваш начальник дуже цінує вас як незамінного співробітника, правда, не завжди дає це зрозуміти. Не турбуйтеся, якщо сьогодні він буде дивитися на вас косо — це він від втоми, а не в силу невдоволення.

Любовний гороскоп для Тельців

Сьогодні вашій коханій людині буде непросто зважитися на якийсь досить-таки відповідальний крок, який змінить вашу особисту життя. Незрозуміло, чому ваше життя залежить від його кроку, але факт залишається фактом, з яким вам, на жаль, доведеться змиритися.

Загальный гороскоп для Тельців

Сьогоднішній день характеризується великою сваркою з домашніми. Постарайтеся ухилитися від взаємних звинувачень, і, головне, не починайте першим.

Гороскоп здоров'я для Тельців

В цей день вам не варто їхати куди б то ні було далеко від будинку. А якщо вже виходить так, що поїздка неминуча, візьміть з собою все, що вам може знадобитися по дорозі і в місці призначення, не нехтуючи дрібницями.

Кулінарний гороскоп для Тельців

Не готуйте сьогодні нічого такого, що не зможе постояти день, бажано без холодильника. Мало які виникнуть проблеми з електрикою...

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гороскоп на 18 марта 2020 року для Близнюків

Любовний гороскоп для Близнюків

Сьогодні вам доведеться бути сильним і мужнім для того, щоб подолати ті перешкоди, які вибудувала доля на шляху вашого тандему до довгого і щасливого спільного життя. Постарайтеся зробити все можливе, щоб ніщо вашому союзу не зашкодило.

Кулінарний гороскоп для Близнюків

Не варто загадувати наперед, чим саме побалувати себе нині. Це день ознаменується чудовою плутаниною у всіх ваших справах, зміщенням планів, випадковостями, забавними і трохи дивними новинами і тому подібними подіями. Є треба там, де вам заманеться (тобто - максимально близько до того місця, де ви відчули голод) і те, на що ляже очей.

Бізнес-гороскоп для Близнюків

Не сподівайтеся, то проблема розсмокчеться сама собою і що потрібно просто почекати якийсь час. «Якийсь час» - поняття досить невизначене, і якщо ви точно вирішили, що зробить все завтра, з вашою любов'ю робити все вчасно це «завтра» розтягнеться дня на два-три, коли вже буде пізно. Загалом доведеться працювати прямо зараз.

Загальный гороскоп для Близнюків

Сьогодні, можливо, ви не зможете домогтися бажаного, однак отримаєте деякий проміжний результат, який, при найближчому розгляді може виявитися трохи чи не більш цінним, ніж кінцева мета.

Гороскоп здоров'я для Близнюків

У цей день ви в змозі самостійно виправити створені вами ж проблеми. Постарайтеся діяти продумано, а в подальшому більш уважно ставитися до свого здоров'я.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 18 марта 2020 року для Раків

Любовний гороскоп для Раків

Будьте тактовні і попереджувальні з вашим коханою людиною. Навіть якщо ви хочете сказати йому якусь неприємну правду, яку йому слід знати, облеките її в максимально коректну форму, щоб не поранити його ніжну психіку занадто сильно.

Гороскоп здоров'я для Раків

В цей день постарайтеся забезпечити собі міцний здоровий сон протягом хоча б восьми годин. В іншому випадку ваш організм не встигне повноцінно відновити сили, а ви можете відчувати роздратування.

Бізнес-гороскоп для Раків

В цей день зірки не рекомендують вам проводити багато часу в закритому приміщенні. Якщо немає можливості вийти на вулицю і подихати свіжим повітрям, відкрийте вікна та двері – нехай свіже повітря добереться до вас і до ваших колег хоча б таким чином.

Кулінарний гороскоп для Раків

Нині у вашому меню буде превалювати солоне і квашенное, що, власне, абсолютно нормально і абсолютно не дивно. До того моменту, коли ви, нарешті, знайдете здатність перетравлювати щось більш змістовне, ніж огірочок, попросите приготувати собі рибу. Бажано - у вершках з цибулею і білим перцем. Переважно - червону.

Загальный гороскоп для Раків

Сьогодні, взявши на озброєння якусь ідею, не залишайте її ні на хвилину. Вона занадто гарна, щоб сротозейничать і дозволити реалізувати її комусь іншому.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 18 марта 2020 року для Левів

Загальный гороскоп для Левів

Сьогодні ви будете досить вразливі, практично будь-яке слово на свою адресу будете сприймати як образу, надаючи йому негативне забарвлення. Щоб не образитися на весь світ, краще обмежити коло спілкування, або і зовсім не виходити з дому.

Любовний гороскоп для Левів

Сьогодні вам дуже знадобиться вміння тверезо оцінити ситуацію і швидко прийняти важливе рішення. Це тим більше необхідно тому, що ваш коханий чоловік на такі подвиги не здатна, а значить, вам доведеться відповідати не тільки за себе, але й за нього. Це непросто, але ви впораєтеся.

Бізнес-гороскоп для Левів

Чи Давно ви вибиралися куди-небудь удвох з коханою людиною? Якщо ні, саме сьогоднішній вечір вам неодмінно треба провести разом. Скасуйте всі справи і замовте столик в ресторані або місця в театрі, проведіть час зі смаком. До речі, мобільник доведеться вимкнути.

Кулінарний гороскоп для Левів

Сьогодні вам потрібно поменше думати про себе і побільше - про те, кому належить ваше серце. Тому їсти нині треба виключно в компанії цієї людини, і лише те, що забажає вибрати він. Хоча про солодке краще подбати самому - він у вас еклери любить? А буші?

Гороскоп здоров'я для Левів

В цей день у Львів може виявитися дещо більше проблем, ніж ви очікували, однак це не поміщає вам радіти життю і насолоджуватися вашим здоровим станом. Однак пам'ятайте, що з будь-якого правила є винятки...

Діва (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 18 марта 2020 року для Дів

Любовний гороскоп для Дів

Сьогодні вам буде все одно, що про вас подумає ваш улюблений чоловік, бо у главу кута встане досягнення якоїсь мети. Втім, варто задуматися про те, що буде, коли ви досягнете цієї мети: справа в капелюсі, а ось де виявиться ваша половинка, невідомо нікому...

Загальный гороскоп для Дів

Сьогодні ваша усмішка буде володіти прямо-таки забійною силою. Будьте обачні, можна ненароком завести цілу армію людей, безнадійно у вас закоханих.

Гороскоп здоров'я для Дів

Сьогодні багато Діви зможуть відчути приплив сил і бадьорості. Тільки постарайтеся не переоцінити свої можливості, зараз вам все одно було б корисніше дотримуватися золотої середини.

Кулінарний гороскоп для Дів

Не варто недооцінювати значення ввічливості у спілкуванні з працівниками того закладу, де ви зазвичай корми. Сьогодні необережно сказане слово, бути може, навіть і адресоване зовсім іншій людині, може сильно попсувати відносини з обслуговуючим персоналом, а він, у свою чергу, може зіпсувати вам задоволення від трапези. Будьте мовчазні - смачніше буде.

Бізнес-гороскоп для Дів

Сьогодні ваш начальник пригадає вам якусь помилку, якої ви припустилися в минулому у вашій трудовій діяльності та яка призвела до досить сумних наслідків, нехай навіть і дрібного масштабу. Постарайтеся однак нівелювати негативні наслідки новими подвигами.

Терези (24 серпня - 23 вересня)

Гороскоп на 18 марта 2020 року для Терезів

Гороскоп здоров'я для Терезів

Нині намагайтеся не робити поспішних висновків, особливо, якщо ви тільки почали якийсь процес. Результат зовсім не завжди буває блискавичним, так почекайте ще деякий час.

Кулінарний гороскоп для Терезів

Сьогоднішній день виключно вдалий для корекції фігури. Причому в будь-яку цікаву для вас убік, будь-яким зручним для вас способом. Так що, якщо ви вважаєте, що вашої зовнішності бракує імпозантного пузіка - милості просимо щільно пообідати жирною свининою, макаронами з сиром і запити пивом. У тому ж випадку, якщо форма вашої мрії має сухі і строгі лінії, нині краще їсти огірки, яблука і листя салату. Зате в будь-яких поєднаннях і формах.

Загальный гороскоп для Терезів

Сьогодні ви можете, нітрохи не страждаючи совістю, нещадно експлуатувати ближніх. Вони будуть тільки раді бути вам корисними, а хто радий не буде, так це його проблеми.

Бізнес-гороскоп для Терезів

Сьогодні вам знайдеться, що відповісти на всі зауваження начальника в свою адресу, ви протиставите його думку безліч своїх спростовують доводів і, що найдивовижніше, що за своє вільнодумство ви можете бути ще й заохочені, адже ваш шеф розуміє, коли ви просто вперті, а коли пропонуєте слушні речі.

Любовний гороскоп для Терезів

Намітьте на сьогодні чітку лінію поведінки і слідуйте їй, незважаючи ні на що. Обставини можуть змусити вас змінити точку зору, однак спонтанно приймати рішення не варто. В іншому випадку, ваші стосунки з вашим коханою людиною можуть ускладнитися і навіть вилитися в досить неприємний конфлікт.

Скорпіон (24 вересня - 23 жовтня)

Гороскоп на 18 марта 2020 року для Скорпіонів

Бізнес-гороскоп для Скорпіонів

Не варто сьогодні кип'ятитися і вибухати через дрібниці, заспокойтеся, ви зараз дуже схвильовані й збуджені. Правда, чесно кажучи, з вами це часто буває, причому найчастіше ви не знаєте причини своєї поведінки. Пора вже навчитися контролювати свої емоції, тим більше якщо вони заважають успішному веденню справ.

Загальный гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні вас, можливо, буде турбувати певна подія, що відбулося вже досить давно. Не варто приділяти переживань занадто багато часу, достатньо отримати відповідний урок - і можна з чистою совістю про все забути.

Гороскоп здоров'я для Скорпіонів

Нині Скорпіонам може піти на користь гімнастика для обличчя. Хоча б погримасничайте перед дзеркалом, якщо не знаєте, що це таке. Посміхнутися зайвий раз теж буде нешкідливо.

Кулінарний гороскоп для Скорпіонів

Ви ніколи не готували самі? Спробуйте зробити це сьогодні. Кухня буде ваша і тільки ваша. Взявшись за готування, ви зможете створити справжнє диво кулінарного мистецтва, але тільки поодинці. Так що ні в якому разі не пускайте до себе нікого. Навіть близьких. Особливо домашніх тварин. Тому що готувати ви нині будете, швидше за все, м'ясо. Чи рибу. Овочі сьогодні до вживання не рекомендуються.

Любовний гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні вашій коханій людині дуже захочеться розуміти все, що ви хочете йому сказати, і навіть те, що чомусь сказати не наважуєтеся. Тому на всяк випадок будьте готові до допиту з пристрастю або до пильного погляду «очі в очі», выпытывающему, выведывающему.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 18 марта 2020 року для Стрільців

Кулінарний гороскоп для Стрільців

Як відомо, від оцту - куксятся, а від гірчиці - засмучуються. Щоб вас не спіткала ця сумна доля, постарайтеся утриматися від вживання цих продуктів сьогодні.

Гороскоп здоров'я для Стрільців

Сьогодні ви просто зобов'язані почати нове життя без шкідливих звичок і пристрастей, і вам це вдасться, тим більше якщо ви самі бажаєте змін на краще у своєму самопочутті. Нехай хоч на день.

Бізнес-гороскоп для Стрільців

Ви занадто зациклилися на вашій вузькій сфері діяльності? Тоді настала довгоочікувана пора, щоб почати більше уваги приділяти іншим її аспектів і намагатися тримати думки в тонусі, придумуючи нові і нові завдання, відмінні від попередніх. Розвивайте свої логічні здібності.

Загальный гороскоп для Стрільців

Ви схильні вимагати від життя( і від себе заодно) занадто багато. Не варто так витрачати себе, задоволення від життя цілком можна розтягнути.

Любовний гороскоп для Стрільців

Сьогодні, вам доведеться зробити серйозний вибір між кар'єрою, навчанням або просуванням - і особистим життям. Вибір буде непростим, але якщо ви не зробите його сьогодні самі, завтра доля зробить за вас: або кохана людина піде, або з роботою чи навчанням не заладиться.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 18 марта 2020 року для Козерогів

Гороскоп здоров'я для Козерогів

В цей день можуть виникнути коліки і різкі болі внизу живота. Ймовірно, причиною можуть стати не тільки проблеми з травленням, але і ваше психічний стан, який теж може вимагати уваги.

Загальный гороскоп для Козерогів

Сьогодні ви будете сумувати за друзям, неважливо чи ви будете перебувати на самоті, або в галасливій компанії. Можливо, варто потурбувати телефонним дзвінком тих, кого дійсно бажаєте побачити?

Бізнес-гороскоп для Козерогів

Нині ви можете опинитися перед непростим вибором — цілком ймовірно, що потреба ваших друзів вашої уваги опиниться в протиріччі з вашими діловими планами. Відмахнутися ви не зможете ні від того, ні від іншого. Як збираєтеся викручуватися?

Любовний гороскоп для Козерогів

Сьогодні для вас день вдалих покупок. Але вдалими вони будуть лише в тому випадку, якщо по магазинах ви будете ходити в суспільстві вашого улюбленого людини, і він все схвалить. Не варто забувати про те, що йому шопінг може виявитися не в радість, тому не зловживайте увагою вашої половинки.

Кулінарний гороскоп для Козерогів

Нинішній день гарний швидше для абстрактних роздумів про їжу і написання трактатів по кулінарії, ніж для практичних занять як споживанням їжі так і готуванням. Але якщо без готування ви як-небудь обійдетеся, то без їжі навряд чи. Постарайтеся харчуватися скромніше, не треба нічого монументального, зразок смаженого на рожні оленя або метрового осетра. З'їжте пару котлет з макаронами і ладно.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 18 марта 2020 року для Водоліїв

Гороскоп здоров'я для Водоліїв

Слідкуйте за поставою. Якщо ваша спина і так ідеально рівна, озирніться по сторонах, дуже ймовірно, що вашому погляду постане величезна кількість сутулих спін. Терміново проведіть виховну роботу та виправте цю сумну ситуацію.

Любовний гороскоп для Водоліїв

Сьогодні у вас з вашим коханою людиною можуть виникнути якісь досить серйозні проблеми. Замість того, щоб їх вирішувати самостійно, ви зверніться за допомогою до друзям, близьким і знайомим. Напевно, цей вихід не є найгіршим, однак остаточне рішення приймати вам.

Бізнес-гороскоп для Водоліїв

У вас на сьогодні запланована маса термінових справ, а також чергова нарада і ще пара-трійка зустрічей? Ну це-то ви витримаєте, але нічний боулінг рекомендуємо перенести на завтра.

Кулінарний гороскоп для Водоліїв

Сьогоднішній день варто присвятити рибі, бажано - морський. Дуже непоганий буде тунець, досить гарний морський окунь (якщо вам самостійно чистити не доведеться, звичайно), особливо - у вигляді юшки, і не забудьте про лимончике. Тріску або пікшу слід є, приготованими по-польськи - з яйцем і вершковим маслом. Гарніром до всього цього підводного пишності традиційно послужить картоплю, але, увага - не беріть смажений - тільки варений.

Загальный гороскоп для Водоліїв

Сьогоднішній день принесе розуміння своїх помилок, однак, промовчить про методи їх виправлення. Думати доведеться самому.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 18 марта 2020 року для Риб

Бізнес-гороскоп для Риб

Вам давно хочеться поговорити начальником про свою зарплату? Нині абсолютно невідповідний для цього день. Можете обміркувати свою аргументацію, відрепетирувати мова, але чіплятися до людини зараз не варто.

Загальный гороскоп для Риб

Повірте у свою удачу - чим сильніше буде ваша віра, тим щасливішим ви будете. Сьогодні можна навіть піти на певний ризик, в розумних межах, зрозуміло.

Гороскоп здоров'я для Риб

Сьогодні зірки не рекомендують Рибам вживати їжу у великих кількостях. Саме те для дегустації делікатесів - помалу, з перервами на осмислення, що ж ти таке з'їв і як воно тобі сподобалося.

Кулінарний гороскоп для Риб

Цей день буде нудний, якщо в ньому не знайдеться часу для невеликого змагання. І зовсім необов'язково влаштовувати традиційне "хто кого переп'є", є маса інших способів. Навіть їсти гамбургери на швидкість не потрібно. Спробуйте наввипередки ловити дрібні мариновані маслюки - надзвичайно азартне заняття. Не виключено, що пару-трійку грибочків вам навіть вдасться з'їсти.

Любовний гороскоп для Риб

Сьогодні ви будете досить сильно панікувати, причому переважно з-за дрібниць: вашій коханій людині, так само як і ваших з ним стосунків, нічого серйозного не загрожує, хіба що ваша паніка, яка володіє воістину руйнує силою. Чи варта вона того?..

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?