Гороскоп на 20 березня для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на 20 березня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 20 березня для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

Терезам варто вчитися не ховатися від своїх проблем, а вибирати якесь рішення і відразу робити те, що вирішено. Терезам потрібні щирі і красиві почуття. Адже Терези ще ті романтики: їм важливо, щоб все було красиво. Терези дивовижні люди: здатні знайти в будь-якій людині щось хороше.

Коли Діва щось запитує - краще відповісти правду, оскільки є дуже велика ймовірність, що вона вже знає відповідь. мудрість Дів у сукупності із хитрістю дає такий ефект, який не може дати жодна вища освіта. цінуєте Дів, які дають вам другий шанс. Це означає, що їх любов настільки сильна, що серцю вистачає сил дати вам нову спробу. Діва ніколи особливо не переживає про те, що у її житті багато труднощів. Вона їх, як взагалі все у своєму житті, використовує для просування вперед. краще закінчення суперечки з Дівою - прикинутися мертвим.

Обійми - це, мабуть, одна з найпалкіших форм прояву любові для Лева, бо ви відчуваєте себе у безпеці і близько до людини. Таке відчуття, що всі печалі пішли, і це одне з найбільш приголомшливих відчуттів в світі. багатьох жінок турбує питання: "Як утримати чоловіка?" Але жінки-Леви знають, що якщо хочеш бути справді щасливою - не варто жити з чоловіком, якого потрібно утримувати.

Читайте щоденний

гороскоп на кожен день

для всіх знаків зодіаку на нашому сайті. Гороскоп на сьогодні, 20 березня, для всіх знаків зодіаку читайте далі в нашому матеріалі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 20 марта 2020 року для Овнів

Загальный гороскоп для Овнів

Давати пояснення варто лише тоді, коли їх є кому слухати. Якщо ж вас слухати не бажають - не пояснюйте, просто робіть як вважаєте за потрібне. Або почекайте до завтра.

Кулінарний гороскоп для Овнів

Не знаєте, чим зажувати чергову кухоль пива? Кальмари, сухарі, таранька - все набридло? Зверніться до споконвічно пивний кухні - німецької. Там під пиво йде абсолютно всі - на те вона і німецька. Спробуйте, наприклад, корону з свинячих реберець. Звучить вражаюче, виглядає страхітливо, так і смак відмінний.

Любовний гороскоп для Овнів

Сьогодні сприятливий день для того, щоб зав'язати якесь нове і, можливо, дуже перспективний в плані подальшого щасливого особистого життя знайомство. Головне, не боятися наслідків і не дуже замислюватися над глибоким сенсом кожної своєї дії.

Гороскоп здоров'я для Овнів

Від силових тренувань Овнам слід відмовитися. Сьогодні вам рекомендовано багато ходити, але ходити без нічого і не дуже пересіченій місцевості. Йдіть гуляти, а не в магазин за картоплею.

Бізнес-гороскоп для Овнів

Сьогодні вам варто подумати про те, наскільки адекватна ваша заробітна плата обсягу виконуваної вами роботи і, якщо ви вважаєте, що десь баланс порушений, постаратися відновити кричущу несправедливість, якщо це, звичайно, можливо. Якщо ж ні – нехай буде вузлик на пам'ять.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 20 марта 2020 року для Телеців

Бізнес-гороскоп для Тельців

Сьогодні саме час для навчання! Вам не заважає записатися на які-небудь курси підвищення кваліфікації, подумати про другому (третьому і т. п.) вищу освіту, нарешті, розумну книжку почитати!

Любовний гороскоп для Тельців

Якщо хтось вважає вас ідеальної половинкою для себе, це зовсім не означає, що вам обов'язково потрібно для цього когось ставати. Якщо ви не бачите себе поруч з цією людиною, так простіше йому відразу і сказати, не церемонячись і не жаліючи його почуття. Він ж ваші не пощадив...

Кулінарний гороскоп для Тельців

Вибирайте сьогодні їжу якомога ретельніше. В одну трапезу вам варто обмежитися лише одним блюдом, так нехай воно буде гідно того, щоб як слід зануритися у справу його смакування. Сьогодні ви не зможете розподіляти увагу на кілька об'єктів одночасно.

Загальный гороскоп для Тельців

Сьогодні, як би ні були блискучі ваші дії, на кожне з них знайдеться особливо шкідлива зовнішня сила, яка анулює ваші зусилля. Цей день взагалі буде не надто вдалий.

Гороскоп здоров'я для Тельців

В цей день зірки настійно рекомендують вам харчуватися виключно правильно, а про шкідливі продукти забути. Якщо ви не впевнені в правильності вашого вибору, не їжте зовсім - так воно вірніше.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гороскоп на 20 марта 2020 року для Близнюків

Кулінарний гороскоп для Близнюків

Нині вам більше підійдуть страви малозрозумілі, з складною назвою, непростого складу, з дивних і рідкісних інгредієнтів. Ну і вирушайте в ресторан з відповідною кухнею, але майте на увазі, що якщо ви днюете і ночуєте в тому, де годують стравами японської кухні, значить, це рішення на сьогоднішній день не підійде. Ідіть в індійський.

Загальный гороскоп для Близнюків

Сьогоднішній день принесе вам новину, яка викликає і подив і захоплення одночасно. І взагалі, гарний буде день. Приємний.

Любовний гороскоп для Близнюків

У Близнюків всіх підлог на сімейних фронтах сьогодні спостерігається тимчасове затишшя: сімейних баталій і суперечок з приводу того, кому мити посуд і виносити сміття не передбачається, хоча ближче до вечора ймовірний короткий сплеск емоцій, і тому зірки радять не дратуватися по дрібницях і дрібниці поступитися, щоб з іскри не зайнялося полум'я.

Бізнес-гороскоп для Близнюків

Несподівані події можуть негативно позначитися на вашому бізнесі. Сьогодні зірки радять тримати все під контролем. Ставтеся уважно до всіх несподіваним дзвінків. І намагайтеся не казати зайвого при особистих зустрічах – це може дуже погано позначитися на ваших справах.

Гороскоп здоров'я для Близнюків

Нині можливі деякі проблеми з тиском, тому постарайтеся захистити себе від тих продуктів, які можуть впливати на його коливання, наприклад, кава - доведеться в цей день обійтися без нього.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 20 марта 2020 року для Раків

Кулінарний гороскоп для Раків

Ви навряд чи зможете отримати бажане сьогодні. Навіть якщо Гаряче улюблене вами блюдо коштує головним пунктом меню, не виключено, що саме в конкретний момент трапилися якісь проблеми, в результаті яких ви опинитеся без жаданої їжі. Так що приготуйтеся зустріти повідомлення про те, що вам доведеться їсти щось інше, стоїчно і продумайте запасні варіанти.

Любовний гороскоп для Раків

Гарненько запам'ятаєте все, що з вами станеться сьогодні. Одного разу прийде той день, коли ви почнете вчити свою дитину чи онука життя і зможете доторкнутися тему любовних відносин. Тоді-то вам і придадуться ті знання і той досвід, який ви отримаєте із самого, здавалося б, звичайного дня.

Загальный гороскоп для Раків

Сьогодні ви маєте всі шанси потрапити в дуже конфліктну ситуацію. Вам знадобиться чимала мужність і дуже впевнений вигляд, щоб вийти з неї без відчутних втрат.

Гороскоп здоров'я для Раків

В цей день хороший результат може дати лікування за допомогою різних народних засобів. Однак, якщо ваші пізнання в цих областях залишають бажати кращого, то поки варто віддати перевагу традиційній медицині.

Бізнес-гороскоп для Раків

Зараз вам дуже важко зрозуміти, чого ви все-таки хочете і до чого ви прагнете. Таке враження, що ви виявилися зовсім одні перед вибором подальшого шляху. Поради вам сьогодні не дуже допоможуть, тому що останнє слово все одно залишиться за вами. Думайте!

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 20 марта 2020 року для Левів

Кулінарний гороскоп для Левів

Не варто займати час, шукаючи сьогодні щось конкретне. Варто сформулювати свої кулінарні вподобання більш певним чином, ніж узагальнене "хочу смаженого м'яса", і у вас почнуться значні проблеми із здійсненням своїх побажань. Просто йдіть їсти, а що вам запропонують, у відповідь на ваше прохання, - покаже час.

Загальный гороскоп для Левів

Поговоріть з ким-небудь про те, що вас турбує. Можливо, ви одержите несподівану допомогу або, принаймні, марну раду.

Любовний гороскоп для Левів

Сьогодні вашій коханій людині буде непросто змиритися з тим, що він не перший у вашій долі близька вам людина. Чомусь ревнощі до минулого в цей день буде в ньому домінувати над всіма іншими почуттями, що, природно, зробить ваше спільне існування кілька дискомфортним.

Гороскоп здоров'я для Левів

Нині корисно буде провести очищення організму, звичайно, за умови, що ваше самопочуття вам це дозволяє. Можливо, перед цим варто проконсультуватися з досвідченим фахівцем, щоб вибрати відповідну методику.

Бізнес-гороскоп для Левів

Постарайтеся сьогоднішній день провести якомога більш плідно: зробіть усе те, що встигнете, можете встигнути і повинні встигнути – і ще що хочете встигнути. Тільки в цьому сенсі буде вважатися, що ваш день був прожитий не дарма.

Діва (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 20 марта 2020 року для Дів

Кулінарний гороскоп для Дів

Ви будете легко міняти гнів на милість, лють на благодушність, апетит на його повна відсутність. Причому для останньої з перелічених змін їсти вам не знадобиться, саме так станеться. Якщо, звичайно, ви не раззадорите свій організм виглядом, запахом і смаком фаршированих м'ясом помідорів або солодких перців. Ну так, не сезон - а хто обіцяв, що буде легко?

Загальный гороскоп для Дів

Сьогодні ваші апетити можуть бути дещо підвищеними. Пам'ятайте, багато добре - теж погано. Якщо вже не можете не скупитися, постарайтеся, принаймні, не нашкодити власному здоров'ю.

Гороскоп здоров'я для Дів

В цей день Дівам слід було б уникати підвищених фізичних навантажень - ви можете не впоратися з ними, а відступати буде ніяково. На користь вам підуть загальні заходи по зміцненню організму, не завадить хоча б задуматися про загартовування.

Любовний гороскоп для Дів

Сьогодні вашій коханій людині захочеться домогтися від вас неможливого, і він докладе для реалізації свого підступного плану всі мислимі і немислимі зусилля. Найцікавіше, що він не буде розуміти, що зробити вам належить саме неможливе, і вам доведеться це йому довго пояснювати.

Бізнес-гороскоп для Дів

Вкрай важкий день для тих, хто відає кадрами. Ви сьогодні будете схильні виносити помилкові судження, намагаючись дати оцінку тій чи іншій людині. Краще взагалі не робити.

Терези (24 серпня - 23 вересня)

Гороскоп на 20 марта 2020 року для Терезів

Загальный гороскоп для Терезів

Взаємини з близькими нині теплі, але можуть стати гарячими і почати вибухати. Такою якістю як об'єктивність ви сьогодні похвалитися не можете. Не дозволяйте зайвої підозрілості зіпсувати вам життя.

Любовний гороскоп для Терезів

Терезам сьогоднішній день може принести непоганий педагогічну практику. Вже дуже він буде сприятливий для передачі знань підростаючому поколінню. Особливо - для навчання дітей іноземним мовам. Тільки не перестарайтеся, не варто впихати в їхні голови відразу все, що знаєте самі, інакше ви ризикуєте втратити з ними взаєморозуміння.

Бізнес-гороскоп для Терезів

Все, що б не сталося з вами в цей день, поза всяких сумнівів, буде тільки краще, нехай спочатку вам буде досить важко щиро в це повірити. Прозріння прийде потім, і саме тоді, коли це особливо необхідно для вашого душевного спокою.

Гороскоп здоров'я для Терезів

У цей день може підвести кишечник, тому було б краще не проводити ніяких експериментів з новими стравами, і тим більше - обійтися без екзотики. Зараз тільки перевірені продукти і найпростіша їжа!

Кулінарний гороскоп для Терезів

Сьогодні не той день, коли добре поглинати їжу в гордій самоті. Найкраще це робити в компанії з людиною, до якої ви живите на рідкість ніжні почуття. Ну а в цих умовах говорити про те, яку саме їжу краще замовляти, просто нерозумно. Все, що подадуть, буде з'їдено з превеликою охотою. Будь то навіть звичайна картопля.

Скорпіон (24 вересня - 23 жовтня)

Гороскоп на 20 марта 2020 року для Скорпіонів

Загальный гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні ви можете отримати масу самих привабливих обіцянок. Не варто відмовлятися від усіх, але в кожному слід пошукати підступ.

Гороскоп здоров'я для Скорпіонів

Сьогодні вранці можливі набряки та явні сліди втоми на обличчі. Щоб швидко привести себе в норму, спробуйте контрастні вмивання, притирання кубиками льоду, приготованими з відварів різних трав. І будете виглядати на всі сто!

Бізнес-гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні очікується досить спокійний день без різних сутичок з недоброзичливо налаштованими до вас людьми і без конфліктів з начальством. Вихідний все-таки. Все що від вас вимагається, переглянути свої методи роботи та навчитися діяти в команді.

Любовний гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні вам буде сумно згадувати про своїх колишніх відносинах. Можливо, вони давно і надійно канули в лету, проте чомусь саме в цей день вони виринуть звідти ненадовго, щоб сумно помахати вам рукою. Не відгукуйтеся на їх заклики: минуле вже давно в минулому.

Кулінарний гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні зірки всіляко натякають на необхідність скуштувати лобстера, чомусь приготованого на грилі (цікаво, а їх так взагалі-то готують?). І якщо фінанси дозволяють, не покуштувати їх сьогодні було б справжнім злочином. Та й взагалі, день надзвичайно гарний для поїдання всього водного - як річкового, так і морського. Але врахуйте, будь це хоч бички в томатному соусі - є їх необхідно повільно, з розстановкою.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 20 марта 2020 року для Стрільців

Любовний гороскоп для Стрільців

В цей день вашій коханій людині захочеться продемонструвати вам своє почуття гумору. Не завжди те, що він буде говорити, буде дійсно смішним, але іноді його попадання в точку будуть гідні овацій. Не скупіться на похвали, якщо вам подобаються веселі люди.

Кулінарний гороскоп для Стрільців

Розумні люди кажуть, що з-за столу треба вставати трішки голодним. Дурниці! Трішки голодним потрібно сідати за стіл. Бо нинішній день обіцяє бути в міру божевільним. І чи вдасться нормально поїсти в осяжному майбутньому - це ще бабуся надвоє сказала. Лікувальні голодування ж краще проводити в більш спокійній обстановці. І, бажано, коли-небудь потім.. В майбутньому..

Бізнес-гороскоп для Стрільців

Сьогодні вам належить прийняти важливе управлінське рішення, навіть якщо ця діяльність не входить у вашу юрисдикцію. Постарайтеся, однак, поставитися до неї з усією можливою відповідальністю. Може бути, це шанс просунутися по службових сходах.

Загальный гороскоп для Стрільців

Сьогодні вам дозволено бути авангардним, всіляко демонструвати свою зневагу громадськими засадами і нормами моралі. Деякі, правда, будуть дуже здивовані цим демаршем, зате ви оттянетесь.

Гороскоп здоров'я для Стрільців

В цей день постарайтеся гнати геть від себе похмурі думки, зараз тільки налаштованість на позитивні зміни у вашому житті, а також помірна фізична активність допоможуть вам не знати проблем із самопочуттям.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 20 марта 2020 року для Козерогів

Гороскоп здоров'я для Козерогів

Якщо доберетеся до спортзалу, спробуйте провести активну тренування, нехай ваше тіло попрацювати, як слід. Сьогодні не варто робити себе якихось поблажок. Однак не поспішайте відразу після занять набивати собі шлунок їжею, пам'ятайте, що повинно пройти не менше години.

Любовний гороскоп для Козерогів

Сьогодні вашій коханій людині буде здаватися, що його світ звалився, і нічого вже ніколи не буде так, як раніше. Постарайтеся заспокоїти його і запевнити, що поки ви з ним поруч, нічого страшного статися не може за визначенням. Нехай не особливо логічно – зате те, що потрібно.

Загальный гороскоп для Козерогів

Сьогодні ви будете трохи забудькуваті. І розсіяні. З дому краще одному не виходити - ще заблукаєте.

Кулінарний гороскоп для Козерогів

Сьогодні у багатьох може скластися враження, що ви можете їсти постійно та без зупинки. Загалом-то, вони недалекі від істини - є ви дійсно будете часто (якщо, звичайно, обставини дозволять), але кожен раз - дуже помалу. То пиріжок сгрызете, то яблуко, то тарілку щей пісних. Підтримувати організм у тонусі подібним чином, мабуть, можна, а ось об'їстися - навряд чи.

Бізнес-гороскоп для Козерогів

Сьогодні не здумайте суперечити начальнику: ви даремно витратите час, і крім того виставите себе в самому невигідному світлі, адже ваша позиція буде не зовсім вірна, а час, що пішов на сперечання, ви могли б використовувати і найкращим чином. Беззастережно прийміть всі умови шефа.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 20 марта 2020 року для Водоліїв

Бізнес-гороскоп для Водоліїв

Сьогодні зірки не рекомендують вам вступати в дискусію з ким би то не було, бо будь-який спір може закінчитися куди більш серйозними наслідками для вашої справи, ніж можна було припустити, виходячи з предмету спору. Постарайтеся зробити все можливе для того, щоб день пройшов по можливості максимально спокійно і безконфліктно.

Любовний гороскоп для Водоліїв

Не заводьте сьогодні нових знайомств! Інакше проблеми зі старими неминучі. У вашій половинці сьогодні прокинеться страшний ревнивець, і вас будуть звинувачувати в небайдужості навіть до зовсім не граціозному фонарному стовпа. Доведеться цілий день демонструвати чудеса феноменальною вірності.

Кулінарний гороскоп для Водоліїв

Далеко не завжди сказане слово можна повернути назад. І, на жаль, не кожен раз можна нейтралізувати наслідки сказаного. Тому будьте гранично уважні при замовленні їжі. Особливо якщо страви вам погано знайомі і ви не занадто твердо знаєте, як правильно вимовляти їх назви. Втім, нині можна помилитися навіть замовляючи звичайну сирну запіканку.

Гороскоп здоров'я для Водоліїв

Сьогодні стомлюваність у Водоліїв буде підвищена, тому зірки настійно рекомендують вам чергувати активну працю з самим що ні на є пассивнейшим відпочинком.

Загальный гороскоп для Водоліїв

Сьогодні у вас можуть з'явитися проблеми з вираженням думок і почуттів у словесній формі. Про, якщо б люди могли досить коректно розуміти блиск очей і інтенсивне розмахування руками! Але, на жаль. Доведеться мова готувати в письмовому вигляді.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 20 марта 2020 року для Риб

Кулінарний гороскоп для Риб

Розраховуйте тільки на себе, але не будуйте щодо своєї персони ілюзій. Втім, один помічник нині у вас знайдеться - ви зможете завоювати прихильність практично будь-якої людини частуванням. І зовсім не важливо, хто буде його готувати, ваша справа - знайти таке місце, де обраної вами вишукану страву роблять правильно і подають у відповідному інтер'єрі і запросити туди того, з ким бажаєте досягти згоди. Повинно спрацювати.

Любовний гороскоп для Риб

Сьогодні найбільш сприятливий день для того, щоб поділитися з вашим коханою людиною вашими інтересами та вподобаннями. Саме в цей день найбільш велика ймовірність того, що він їх розділить і вони стануть і його пристрастями теж. Завтра може стати складніше...

Гороскоп здоров'я для Риб

Сьогоднішній день обіцяє бути дуже напруженим, однак постарайтеся зберігати холоднокровність, зайві переживання можуть викликати сильні головні болі, а також стати причиною підвищеного тиску.

Загальный гороскоп для Риб

Сьогодні вам буде дано зелене світло у всіх справах, що стосуються особистих проблем. Крім того, день буде вдалим у фінансовому відношенні.

Бізнес-гороскоп для Риб

Сьогодні доведеться докласти чимало зусиль, щоб вирішити всі питання на роботі, а також залишити сили для налагодження відносин з членами сім'ї. На потім відкладати рішення проблем не рекомендується, інакше ви ризикуєте втратити рівновагу, яке так додає вам сил.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?