Гороскоп на 20 лютого для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на 20 лютого для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 20 лютого для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

У всіх Терезів є два життя: одне бачать всі ті, хто їх оточує, іншим живуть вони самі. Терезам дуже хотілося хоча б іноді натискати кнопку "НЕ ДУМАТИ" і просто насолоджуватися життям. Те, що Терези кажуть, і те, що вони відчувають - часто різні речі.

Схоже, що Скорпіони люблять важкі життєві ситуації, тому що в їх натурі прагнути когось рятувати, вибиратися зі складної ситуації і взагалі перетворювати своє життя з сірого у яскраве і барвисте, наповнене емоціями і рухом.

99% Стрільців були народжені для того, щоб основним сенсом їхнього існування так чи інакше стала дорога. іноді дружба просто закінчується. Без зради, без сварок і без причин - просто ви стаєте різними і кожен йде своїм шляхом. З роками коло друзів стає все вже. Але ті, хто залишаються, для Стрільця вже не просто друзі, а рідні люди.

Читайте щоденний

гороскоп на кожен день

для всіх знаків зодіаку на нашому сайті. Гороскоп на сьогодні, 20 лютого, для всіх знаків зодіаку читайте далі в нашому матеріалі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 20 февраля 2020 року для Овнів

Бізнес-гороскоп для Овнів

Сьогодні посеред суєти робочого дня вас чекає невеликий, але дуже приємний сюрприз, який буде здатний настільки підняти вам настрій, що до самого вечора ви будете прибувати в прекрасному настрої. Таке трапляється нечасто, насолоджуйтесь моментом!

Загальный гороскоп для Овнів

Якщо ви граєте на біржі, то це ваш день. Якщо ні, і різного роду спекуляції не є вашою професією, постарайтеся утриматися від маніпулювання фінансами.

Гороскоп здоров'я для Овнів

В цей день ваш організм може відчувати особливу потребу в пектинах. Крім того, ці речовини тим більше підуть вам на користь, якщо ви хочете вивести з організму різні токсини.

Кулінарний гороскоп для Овнів

Цей день сприятливий для вживання морепродуктів, однак, є креветки і мідії цілий день необов'язково. Буде цілком достатньо з'їсти устрицю-іншу в середині дня, щоб вечірню трапезу з чистою совістю присвятити м'яса і тільки м'яса (ну і невеликої кількості овочів, так, для смаку). День-то, може, для устриць і сприятливий, та тільки смаки ваші будуть направлені в інший бік.

Любовний гороскоп для Овнів

Якщо сьогодні ваш улюблений чоловік захоче будувати вічка й будь-яким іншим способом кокетувати з представниками протилежної статі, не варто це розцінювати як спробу зради або бажання знайти гідну заміну. Просто цей день спонукає до такого роду занять.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 20 февраля 2020 року для Телеців

Любовний гороскоп для Тельців

Сьогодні вашого улюбленого людини потягне на дивну, невластиву йому музику. Стиль одягу, поведінки і розмови теж зміниться, причому досить кардинально. Не треба бити на сполох, читати йому лекції про те, як правильно одягатися й говорити і оплакувати минулу любов. Швидше за все, вже через тиждень все повернеться на круги своя.

Бізнес-гороскоп для Тельців

Сьогодні ви досягнете успіху в будь-якому розпочатій справі, а тому слід присвятити його навчання і придбання нових навичок. Тільки не лякайтеся! Повчитися можна і готувати, і кататися на роликових ковзанах, головне, щоб ви отримали задоволення. А хто знає, може бути, ваше нове хобі і в кар'єрі вам допоможе?

Загальный гороскоп для Тельців

Здається сьогодні вам доведеться вибирати між двома зовні однаковими копицями сіна. Не робіть поспішних висновків, бо зсередини вони серйозно різняться.

Гороскоп здоров'я для Тельців

В цей день ваша інтуїція може виявитися вам дуже цінним порадником, особливо якщо врахувати той факт, що голос розуму не завжди зможе відповісти на запитання стосовно вашого здоров'я. Він просто буде не в курсі.

Кулінарний гороскоп для Тельців

Цей день може принести вам якусь втрату. Втім, не надто серйозне. Швидше за все, вона буде чисто емоційного плану, однак бажання залити викликати досаду може запросто. Нині не рекомендується використовувати для цієї мети пиво, з міцних напоїв краще віддати перевагу джин, текілу і перцівку - рому. В якості закуски (а куди ж без неї) повинна виступати м'ясо. Добре б - свинина.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гороскоп на 20 февраля 2020 року для Близнюків

Загальный гороскоп для Близнюків

Терміново прислухайтеся до вимог власного організму, його не варто ображати перманентним неувагою. Сьогодні він може і помститися.

Гороскоп здоров'я для Близнюків

В цей день розумовий процес буде виключно корисний не тільки для кліток вашого мозку, але і для того, щоб відволіктися від мучать вас недуг. Спробуйте – чому б і ні?

Кулінарний гороскоп для Близнюків

Сьогодні не варто супроводжувати споживання їжі бесідою, тим більше - діловою розмовою. Толку від нього великого не буде, а процес порушить. Тим паче, що рекомендовані на нинішній день страви повністю поглинуть увагу їдця - тушковані з часником баранячі або свинячі з перцем реберця, теревенячи, є не з руки.

Любовний гороскоп для Близнюків

Сьогодні вашій коханій людині потрібно від вас максимум зусиль для того, щоб разом вирішити якусь проблему. Якщо ви ці зусилля не прикладіть, проблему вирішити буде куди складніше, а значить, і у ваших стосунках буде дещо більше напруженості.

Бізнес-гороскоп для Близнюків

Сьогодні ви явно тільки те й робитимете, що шукати пригод на свою голову. Тільки будьте обережні: через брак динамізму і гострих відчуттів у повсякденному житті ви можете трохи забутися і перейти межу дозволеного і просто вплутатися в неприємну авантюру.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 20 февраля 2020 року для Раків

Любовний гороскоп для Раків

Не вимагайте ніяких пояснень — нині ваш коник — розуміння. Якщо ви зумієте проявити його у достатньому обсязі, вам зарахується. А приставати з розпитами — не варто.

Кулінарний гороскоп для Раків

Не шукайте ідеалу, якщо він і існує, то навряд чи його можна досягти тими способами, на які поширюються ваші можливості. Особливо в таких складних областях як кулінарія, де все по визначенню суб'єктивно. Втім, ви можете наблизитися до нього, якщо будете їсти продукти виключно в їх первозданній чистоті, без жодних домішок і слідів кулінарної обробки.

Гороскоп здоров'я для Раків

Нині вашим слабким місцем може стати горло, тому слід остерігатися виникнення такої хвороби, як тонзиліт. Прийміть необхідні заходи, щоб не допустити появи цього захворювання.

Бізнес-гороскоп для Раків

Сьогодні деякі дії вашого начальника будуть здаватися вам нелогічними, неправильним і недоцільним. Постарайтеся проте безпосередньо його не критикувати, не висловлювати претензій і взагалі ніяк не демонструвати ваше незадоволення. Якщо це буде можливо, зрозуміло.

Загальный гороскоп для Раків

Можливо, що сьогодні ви дасте згоду, про яку будете жалкувати згодом. Як би вам не хотілося це зробити, зважте всі "за" і "проти", може бути, ви перемените рішення.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 20 февраля 2020 року для Левів

Любовний гороскоп для Левів

Сьогодні вашій коханій людині буде радісно від свідомості того, що ви в його житті є. Тому постарайтеся не розчарувати його і хоча б один день цілком і повністю відповідати того ідеального образу, який він для себе намалював. Нехай навіть це буде нелегко.

Загальный гороскоп для Левів

Не варто соромитись понад міру. Дозвольте оточуючим палити вам фіміам і дудіти в вашу честь у фанфари. Нехай розважаються, якщо вже їм так хочеться. Так і вам приємно буде.

Кулінарний гороскоп для Левів

У вас є гастрономічна звичка, від якої ви вважаєте за потрібне позбутися? Це не той день, коли варто цим займатися. Навпаки, сьогодні варто у всьому потурати своїм слабкостям. Любите солодке - їжте тістечка, поважаєте гостре - вирушайте в ресторан з мексиканською кухнею. Не обмежуйте себе в такій дрібниці, як любов до їжі, це зайве.

Гороскоп здоров'я для Левів

Нині постарайтеся, по можливості, полегшити свою вечерю, зараз вам не рекомендовано навантажувати «роботою» свій шлунок. Було б краще віддати перевагу легкозасвоюваних їжу і не пізніше, ніж за чотири години до сну.

Бізнес-гороскоп для Левів

Сьогодні ви трохи по-новому поглянете на тих людей, які вас оточують. Можливо, що ваші колеги зовсім не такі відверті і відкриті люди, як ви вважали раніше. Що ж, адже не завжди вам ходити в рожевих окулярах, а такий тверезий погляд на світ допоможе вам вибрати правильну поведінку в суспільстві товаришів по службі.

Діва (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 20 февраля 2020 року для Дів

Кулінарний гороскоп для Дів

Сьогодні ви можете, зовсім того не бажаючи, зачепити за столом чиєсь самолюбство. Вам категорично не варто брати на себе роль тамади, навіть якщо ви вважаєте, що ситуацію необхідно розрядити і мають намір лише розповісти пару анекдотів. Як знати, бути може, саме в них і буде проблема.

Бізнес-гороскоп для Дів

Вмійте відстояти свою думку, тим більше якщо ви розумієте, що ви маєте рацію. Не варто бентежитися думкою про те, що ваш співрозмовник володіє великим досвідом, ніж ви, і його точка зору завжди буде авторитетніше. Ви теж багато знаєте і вмієте, а, крім того, у вас є чуття — не варто його недооцінювати.

Загальный гороскоп для Дів

Сьогодні вам може знадобитися відпочинок від суспільства навіть найбільш ніжно коханих вами людей. Побудьте якийсь час на самоті.

Любовний гороскоп для Дів

Сьогодні вашій коханій людині непросто зробити правильний вибір між суспільством і суспільством його друзів. Швидше за все, на протязі всього вечора він буде сумніватися в тому, що він віддав перевагу потрібної компанії і не образив іншу.

Гороскоп здоров'я для Дів

В цей день депресія і відчай аж ніяк не сприятимуть появі у Дів гарного самопочуття й зміцнення з дорогоцінного здоров'я. Посміхайтеся хоча б заради благополуччя вашого організму.

Терези (24 серпня - 23 вересня)

Гороскоп на 20 февраля 2020 року для Терезів

Загальный гороскоп для Терезів

Сьогодні вам повинен представитися на рідкість зручний випадок, щоб відновити колись здані позиції. Не пропустіть його, наступний може представитися нескоро.

Бізнес-гороскоп для Терезів

Сьогодні вам варто ретельно обміркувати лінію своєї поведінки з колегами і начальством. Будь-які нестикування в ній, нелогічності, неправильності будуть сприйняті в багнети і можуть загрожувати вам самими неприємними наслідками. Краще не ризикувати і діяти за заздалегідь наміченим планом.

Гороскоп здоров'я для Терезів

Сьогодні Ваг варто подбати про шийному відділі хребта, оскільки зараз це найвразливіше місце у вашому організмі. Не забувайте про лікувальну гімнастику і намагайтеся не надто напружувати м'язи шиї.

Любовний гороскоп для Терезів

В цей день у вас в будинку і на душі буде несподівано тепло і затишно. Зовсім як у казках про щасливі сім'ї, які живуть довго і щасливо. Зірки рекомендують насолоджуватися кожною секундою цього дня і не забувати подякувати за ваше прекрасне сьогодні вашого улюбленого людини.

Кулінарний гороскоп для Терезів

Зовнішня оболонка не повинна відразу відкривати складу страви. Приготуйте що-небудь фаршироване.

Скорпіон (24 вересня - 23 жовтня)

Гороскоп на 20 февраля 2020 року для Скорпіонів

Загальный гороскоп для Скорпіонів

Долаючи смугу розставлених життям перешкод, намагайтеся діяти не силою, а розумом. В іншому випадку ваші шанси на успішне подолання дистанції близькі до нуля.

Кулінарний гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні вас замучит проблема вибору. Оскільки вона може проявитися в абсолютно будь-якій області, у ваших інтересах, щоб цією областю виявилася кулінарія. В такому випадку ви ризикуєте лише власним апетитом, що, звичайно, важливо, але зовсім некатастрофично. Вибирати краще між м'ясом і птицею, для риби день невідповідний.

Бізнес-гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні вам не доведеться довго вмовляти ваше начальство на те, щоб воно підняло вам зарплату, виплатило належну вам премію або просто виконав якусь свою давню обіцянку. Може бути, тому що начальства на місці не виявиться, а можливо, і з якоїсь іншої причини.

Гороскоп здоров'я для Скорпіонів

Гарний час, щоб зробити спробу кинути шкідливі звички. Якщо ви давно подумували про те, що із цигаркою або обгрызенными нігтями вам більше не по дорозі, сьогодні самий підходящий день, щоб з ними попрощатися рази назавжди.

Любовний гороскоп для Скорпіонів

В цей день невеликий флірт з колегами по роботі лише зміцнить ваше почуття до вашій коханій людині, оскільки в результаті ви неминуче прийдете до висновку, що всі вони його мізинця не варті. Втім, якщо хтось раптом варто – може бути, варто подивитися на нього пильніше?

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 20 февраля 2020 року для Стрільців

Бізнес-гороскоп для Стрільців

Сьогодні вам захочеться щось терміново змінити або в собі і своєму зовнішньому вигляді, або в устрої світу. Що ж, коли ви відчуваєте до цього бажання, і у вас є ще достатня кількість сил, приступайте до експериментів. Дуже можливо, що ці зміни понесуть за собою ще більш глибокі зміни.

Любовний гороскоп для Стрільців

Сьогодні зірки рекомендують вам побалувати себе. А ще краще докласти максимум зусиль до того, щоб вас побалував коханий чоловік: у нього це вийде набагато краще і віртуозніше, та й вам подібні його дії доставлять максимум задоволення, ось побачите.

Гороскоп здоров'я для Стрільців

Сьогодні вам дуже знадобиться ваш дар переконання. І постарайтеся виявитися не дуже навіюваною людиною. Все це самим безпосереднім чином позначиться на вашому здоров'ї, а як – покажуть час і зірки.

Загальный гороскоп для Стрільців

Сьогодні ви зможете займатися величезною кількістю абсолютно різних справ одночасно. Правда, навряд чи захочете.

Кулінарний гороскоп для Стрільців

Сьогоднішній день може прийти в компанії з якоюсь несподіванкою. На щастя - приємною, ви будете тільки раді зміні. Доведеться подбати про гідну зустріч, як і годиться, хлібом-сіллю, а також парою відер салату олів'є, гіркою червоної ікри, заливною рибою або холодцем та іншими атрибутами класичного застілля. Поїсти тільки не забудьте, за клопотами-то.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 20 февраля 2020 року для Козерогів

Гороскоп здоров'я для Козерогів

Уважне ставлення до свого здоров'я допоможе Козерогам не тільки вилікувати захворювання, але, що найголовніше, дозволить запобігти їх виникненню. Пора вже вибрати для себе яку-небудь спеціальну оздоровчу систему. Цим сьогодні і займіться.

Бізнес-гороскоп для Козерогів

В цей день намагайтеся під що б то ні стало не піддаватися почуттю заздрості, коли ви несподівано дізнаєтеся, що ваш близький друг заробляє набагато більше за вас і при цьому не витрачає стільки сил, скільки ви. Незабаром і ви навчитеся так художньо брехати.

Загальный гороскоп для Козерогів

Сьогоднішній день може виявитися не дуже продуктивним. Але не варто кусати лікті - ви ще встигнете відігратися за втрачений час.

Любовний гороскоп для Козерогів

Сьогодні ви зрозумієте, наскільки серйозні наміри вашого улюбленого людини щодо вас. Цілком можливо, саме в цей день він зізнається вам у коханні, зробить пропозицію або натякне на те, що хотів би від вас дитину. Постарайтеся сприйняти це все радісно і адекватно.

Кулінарний гороскоп для Козерогів

Витонченість вашої натури вимагає відповідної поведінки і на кухні. Щоб не йти проти власної природи, озадачьтесь приготуванням чого-небудь виключно тонкого. Скажімо, млинців.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 20 февраля 2020 року для Водоліїв

Любовний гороскоп для Водоліїв

Нині - свято водоліям творчих професій. Ваша праця гідно оцінять, ви можете заробити славу, гроші, а може - і те, і інше. Що ж, солідного гонорару слід знайти гідне застосування і обмивати його ніяк не можна без участі членів сім'ї. До речі, зірки настійно рекомендують цим свою увагу до сім'ї не обмежувати.

Загальный гороскоп для Водоліїв

Добре мати можливість робити все, що хочеться, але чомусь швидко набридає. Направте свою шалену енергію на те, щоб зробити щось, що хочеться комусь іншому.

Гороскоп здоров'я для Водоліїв

Якщо ви досі не спромоглися познайомитися з застосуванням на практиці поняття «правильне харчування», то в цей день ви можете відчути на собі наслідки вашої необізнаності у вигляді здуття і болю в животі.

Кулінарний гороскоп для Водоліїв

Нині не варто замовляти баранину. Цей День пройде під знаком різноманітних помилок, а її зазвичай плутають з козлятиной. Також може виявитися, що тільки що придбаний на базарі кролик, відмінно ловив мишей, але цього легко уникнути, відклавши самостійну закупівлю м'ясопродуктів на майбутнє. І взагалі - їжте рибу краще. У ній багато фосфору, для мозку корисно.

Бізнес-гороскоп для Водоліїв

Сьогодні варто тримати руку на пульсі, щоб не упустити добру ділову пропозицію. Крім того, зараз дуже вдалий час для того, щоб трохи попрацювати понаднормово. Ваше завзяття зробить належний ефект на начальство і допоможе вашому шефу по-новому поглянути на ваше професійні навички.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 20 февраля 2020 року для Риб

Любовний гороскоп для Риб

Сьогодні вам дуже знадобиться консультація близької вам людини щодо ваших стосунків з вашою другою половинкою. Чомусь саме сторонній будуть видніше ваші проблеми, ваші помилки і шляхи їх вирішення та усунення. Прислухайтеся до порад.

Гороскоп здоров'я для Риб

Світила настійно рекомендують Рибам подбати про зір. По можливості намагайтеся не піддавати очі підвищеним навантаженням, відмовтеся від читання при поганому освітленні і від тривалого перегляду телевізора і торчания перед монітором.

Загальный гороскоп для Риб

Постійне перебування в центрі уваги може просто виснажити, навіть якщо ви оточені теплою атмосферою. У деяких аспектах краще тимчасово відійти на другий план.

Кулінарний гороскоп для Риб

Не дозволяйте собі поспішати, особливо за їжею, навіть якщо дійсно відчайдушно поспішайте. Повірте, спроба щось заковтнути на бігу обернеться необхідністю затриматися, щоб прокашлятися і почистити облиту кави або соусом одяг. А ось вибрати блюдо, на поїдання якого не потрібно багато часу, вам цілком по силам - так і зробіть.

Бізнес-гороскоп для Риб

Ваша кар'єра різко рвоне в гору, якщо нині ви зумієте виправдати надану вам довіру. На жаль, це зробити досить важко, адже вам доведеться як слід попрацювати, щоб зробити все і навіть більше в зазначені терміни. Зате винагороду теж не змусить себе чекати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?