Гороскоп на 22 травня для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на 22 травня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 22 травня для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

Стрільці не настільки слабкі, щоб терпіти образи, які не настільки сильні, щоб їх прощати, але й не настільки злісні, щоб мстити. Тому найчастіше вони просто повертаються до кривдника спиною. Назавжди. дуже часто у Стрільців обставини складаються так, що сподіватися можна на що завгодно, але реально розраховувати - лише на себе. Стрілець любить затишних людей, без "колючок" і глибоких вирів у характері. Любить, коли можна поговорити з людиною про що завгодно без суперечок і з'ясувань, хто більше правий, - коли саме такі задушевні розмови і живе, щире тепло у стосунках для обох найважливіше. Такі люди стають частиною життя Стрільця і він переживає за них так само, як за самого себе.

Овни - знак Зодіаку, який не відрізняється егоїзмом. Овни просто вміють жити для себе, що зовсім не означає їх зарозумілість - просто люди, що народилися під цим знаком Зодіаку, не вважають за необхідне посміхатися абсолютно всім і кожному. Крім цього, Овни не зухвалі - просто вони не лізуть за словом в кишеню; і звичайно ж вони зовсім не ревниві - вони звикли бути єдиними.

Риби не бояться відчувати, вони бояться потонути в почуттях. Для Риб одна людина дійсно може стати цілим світом.

Читайте щоденний

гороскоп на кожен день

для всіх знаків зодіаку на нашому сайті. Гороскоп на сьогодні, 22 травня, для всіх знаків зодіаку читайте далі в нашому матеріалі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 22 мая 2020 року для Овнів

Кулінарний гороскоп для Овнів

Сьогодні ви отримаєте шанс досягти бажаного без всяких зусиль з вашого боку. На обіді, мабуть, можна і заощадити - швидше за все, вас чекає запрошення на святкову трапезу. День гарний для того, щоб харчуватися виробами з твердого тіста: макаронами, локшиною - як в якості гарніру, так і з соусом, як самостійне блюдо; пельменями і мантії, а також лазаньєю і іншими подібного роду стравами.

Гороскоп здоров'я для Овнів

Сьогодні вам без праці рибку зі ставка витягнути не вийде, як би ви цього не хотіли. Постарайтеся зробити все можливе для того, щоб співвідношення праці і кількості рибки було оптимальним для вашого здоров'я.

Любовний гороскоп для Овнів

Сьогодні ви будете трохи зверхньо дивитися на вашу кохану людину, бо вам буде здаватися, що ви розумієте в житті і світоустрій набагато більше, ніж він. Втім, він цілком зможе вас розчарувати і скинути з небес на землю, продемонструвавши нетривіальність мислення.

Загальный гороскоп для Овнів

Роя іншому яму, не забудьте подбати про наявність в неї соломи, бо сьогодні ви напевно в неї ж і вас запроторять.

Бізнес-гороскоп для Овнів

Не поспішайте сьогодні давати обіцянки своїм друзям зустрітися з ними після роботи. Висока ймовірність того, що у вас з'являться невідкладні справи, і зустріч доведеться перенести. А що стосується робочого дня, то він обіцяє бути насиченим, але не особливо важким.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 22 мая 2020 року для Телеців

Гороскоп здоров'я для Тельців

Уникайте протягів, холодних напоїв і надто легкого одягу. Все це може нашкодити вам, причому куди серйозніше, ніж ви думаєте. Зробіть все можливе для того, щоб цього не сталося.

Кулінарний гороскоп для Тельців

Навіть якщо півтора десятка людей хором скаже вам, куди не слід ходити і що в цьому місці не варто замовляти, ви все одно підете саме за вказаною адресою, щоб на особистому досвіді з'ясувати, чи жахливо те блюдо, яким ваші знайомі так старанно влаштовують антирекламу. А все тому, що сьогодні - той день, коли неможливо вчитися на чужих помилках, доведеться робити власні. Намагайтеся хоча б не повторюватися.

Загальный гороскоп для Тельців

Дуже можливо, що сьогодні ви будете почувати себе трохи не в своїй тарілці. Найкращі ліки від цього - компанія старих, випробуваних друзів.

Бізнес-гороскоп для Тельців

Сьогодні зірки рекомендують вам розслабитися і не думати про майбутнє, в тому числі і професійному. Майбутнє буде в майбутньому, а поки є цей момент, який, можливо, ніколи не повториться. Цінуйте його і витягти з нього максимум користі для себе і оточуючих.

Любовний гороскоп для Тельців

В цей день вашим коханою людиною буде керувати в першу чергу серце, а здоровий глузд буде скромно плентатися в хвості процесії, не впливаючи ні на які рішення. Тому не варто судити вашу половинку занадто суворо. Навпаки, цінуєте рідкісні моменти щирості.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гороскоп на 22 мая 2020 року для Близнюків

Кулінарний гороскоп для Близнюків

Сьогоднішній день хороший для теоретизування, в тому числі, і за кулінарним питань. Тому готувати, мабуть, не варто, а от зайняти написанням книги, або, хоча б, передачею свого багатого кухарської досвіду - це в самий раз.

Любовний гороскоп для Близнюків

Сьогодні зірки рекомендують поговорити з вашим коханою людиною вельми відверто на всі ті теми, які вас хвилюють. Краще отримати чесні, але не радують вас відповіді, щоб орієнтуватися в ситуації, ніж бути свято впевненим, що все добре, коли насправді все абсолютно не так.

Загальный гороскоп для Близнюків

Копаючись в дрібних, нехай навіть і важливі деталі, ви ризикуєте не розібратися у суті питання. Подивіться на нього скоса і з деякої відстані.

Бізнес-гороскоп для Близнюків

Сьогодні вам доведеться активно ділитися своїм досвідом з працівниками, менш вас юридичних знань з даного питання. Намагайтеся не тиснути на них роками досвіду і своїм авторитетом. Будьте для них старшим другом, порадником – але ніяк не злісним викладачем.

Гороскоп здоров'я для Близнюків

Нині не забудьте приділити достатню увагу своїй шиї. Корисно буде зробити комплекс вправ для неї і потурбуватися про достатньому зволоженні шкіри. Добре б, щоб подібна турбота увійшла у звичку.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 22 мая 2020 року для Раків

Любовний гороскоп для Раків

Сьогоднішня зустріч з коханою, чи колись коханою людиною принесе вам цілу гаму приємних відчуттів, які можна порівняти хіба що з келихом глінтвейну посеред суворої зими. Ви відчуєте себе найкращим з представників вашого статі і будете всіляко доводити вашому співрозмовнику. І вам навіть вдасться його переконати в цьому!

Загальный гороскоп для Раків

Сьогодні вас буде тягнути до зміни всього, що тільки можна змінити. Результатом цього дня можуть стати переклеєний шпалери, повністю змінена зачіска або тверде рішення виїхати жити в Африку.

Бізнес-гороскоп для Раків

Сьогодні вам крім своїх основних обов'язків доведеться зайнятися ще і підготовкою гідної зміни ветеранам вашої справи. Завдання це виявиться нелегкій, але захоплюючій, тому постарайтеся виконати її з максимумом старань і задоволення – стане в нагоді в майбутньому.

Гороскоп здоров'я для Раків

Нині тим, хто часто страждає захворюваннями верхніх дихальних шляхів, слід бути особливо уважним до свого самопочуття. Сьогодні легко "вдихнути" яку-небудь гидоту, можливо, не зашкодить профілактика.

Кулінарний гороскоп для Раків

Сьогодні вам належить саме тісне спілкування з локшиною. З найбільшою ймовірністю - развешанной у вас же на вухах. Однак ви цілком можете обдурити долю, вибравши цю страву на обід, тоді, можливо, без інших, менш їстівних видів локшини вдасться обійтися. Замість локшини також непогано підійдуть і будь-які інші макаронні вироби, починаючи від різних виробів швидкого приготування і закінчуючи справжніми італійськими спагетті з якимось хитромудрим соусом.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 22 мая 2020 року для Левів

Кулінарний гороскоп для Левів

Їжа буде вам не в радість, якщо на вашу частку залишиться лише рухати щелепами. Вам неодмінно треба взяти участь у процесі приготування, хоча б чисто номінально. Хоч бутерброд маслом намажте особисто - вже добре. А краще пообідати чим-небудь на зразок фондю, або шашлик особисто над вугіллям поперевертати. Непогано б також самому рибу до обіду зловити, якщо зможете.

Гороскоп здоров'я для Левів

Нині організм Львів особливо потребуватиме жирних кислотах, оскільки вони помітно допоможуть вам у зміцнення серця і судин. Так що без риби на обід вам ніяк не обійтися.

Бізнес-гороскоп для Левів

Невже ви щиро вірите в те, що одного вашого бажання достатньо для того, щоб вирішити виниклу на роботі проблему? Швидше за все, ви надмірно самовпевнені і доведеться докласти куди більше зусиль, ніж вам би того хотілося. Втім, вам всіх ресурсів повинно вистачити.

Любовний гороскоп для Левів

Постарайтеся в цей день дотримуватися дистанції з людиною, яка вам небайдужий. В іншому випадку ви ризикуєте стати для нього нав'язливою, а тому неприємним співрозмовником, не кажучи вже про щось більше. Нехай краще вашої уваги домагаються, ніж старанно уникають.

Загальный гороскоп для Левів

Сьогодні вам знадобиться свобода. Можливо, з цієї нагоди ви вирішите залишити займані позиції. Але якщо зберетеся палити мости, спершу подумайте - а раптом знадобляться.

Діва (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 22 мая 2020 року для Дів

Загальный гороскоп для Дів

Погодьтеся на компромісне рішення, ви виграєте від цього більше, ніж програєте. Якщо ж продовжувати тягнути волинку, не відповідаючи ні так, ні немає, ситуація не покращиться.

Гороскоп здоров'я для Дів

В цей день постарайтеся харчуватися часто і невеликими порціями, оскільки тільки таким чином ви зможете не допустити виникнення сильного відчуття голоду і переїдання як його наслідку.

Бізнес-гороскоп для Дів

Сьогодні ваші колеги стануть вашими однодумцями, тому зірки рекомендують вам зібратися в який-небудь неофіційній обстановці за кухликом пива або чашкою чаю і поговорити на якусь приємну для всіх тему, але ні в якому разі не про роботу.

Любовний гороскоп для Дів

Сьогодні вашій коханій людині не захочеться дуже серйозно розбиратися в причинах вашого настрою, яким би поганим чи гарним воно не було. Приготуйтеся до того, що вас будуть приймати таким, який ви є і не будуть намагатися змінити у вас що-небудь, навіть якщо вам захочеться зворотного.

Кулінарний гороскоп для Дів

Сьогодні небосхил рекомендує з'їсти щось, багате білком і в усьому дотримуватися неквапливість. Єдине, що можна запропонувати в подібному випадку, щоб вписатися в рамки заданого поєднання - це яєчню по-фінськи. Є, виявляється і така - такий омлет з зеленою цибулею і чорним перцем. До речі, їдять її переважно з копченою рибою - рибу можете вибрати за власним смаком.

Терези (24 серпня - 23 вересня)

Гороскоп на 22 мая 2020 року для Терезів

Любовний гороскоп для Терезів

Перевіряти почуття улюблених сьогодні, мабуть, не варто. Можете захопитися і випадково образити. Якщо все ж таки це станеться, доведеться пустити в хід важку артилерію і довести у відповідь свою любов. Вас пробачать, але осад залишиться.

Загальный гороскоп для Терезів

Навколишні сьогодні будуть набагато більше цікавитися тим, що ви робите в даний момент, ніж вашими планами на майбутнє. Так що їх краще не озвучувати - недолік захопленої уваги може відбити у вас бажання їх здійснювати, а це буде прикро.

Кулінарний гороскоп для Терезів

Вам не варто обтяжувати сьогодні свій організм розмовами - цей вид діяльності не буде вашим коником. Зате вдалі буде справи, що вимагають мобілізації всіх інших здібностей організму, як фізичного, так інтелектуального плану. Тому і їжу слід передбачити відповідну - багату калоріями і корисну для мізків. Рекомендується риба і солодке.

Бізнес-гороскоп для Терезів

Контроль з боку начальства може посилитися, але нехай вас це не лякає: ви з блиском виправдаєте сподівання і зробите це прямо сьогодні. Можете вже починати, не чекайте, поки до вашого відома доведуть, що ви під наглядом.

Гороскоп здоров'я для Терезів

Нині вам рекомендується поєднувати різні види фізичних навантажень, наприклад, можете урізноманітнити силові вправи аеробної розминкою, це не тільки корисно для м'язів, але і підніме вам настрій

Скорпіон (24 вересня - 23 жовтня)

Гороскоп на 22 мая 2020 року для Скорпіонів

Загальный гороскоп для Скорпіонів

Приготуйтеся пожинати плоди того, що посіяли на минулого тижня. Починати після цього нову посівну - вирішувати вам. Випийте перед сном чашку дуже корисного зеленого чаю.

Гороскоп здоров'я для Скорпіонів

Сьогодні зірки категорично забороняють вам займатися самолікуванням, навіть якщо ви абсолютно впевнені в тому, що діагноз ви собі поставили правильний. Все-таки порадьтеся з вашим лікарем - хоча б для самозаспокоєння.

Кулінарний гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні найбільш правильним інструментом для приготування їжі буде шампур. Нанизано на нього може бути практично все, що завгодно, починаючи від традиційної свинини, до осетрини. Але зірки настійно рекомендують продегустувати шашлик з щупальця кальмара, маринований у винному оцті з перцем чилі. Головне - не перетримати на вогні.

Любовний гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні вашій коханій людині буде непросто зважитися на якийсь дуже важлива дія, яка в корені змінить ваші з ним стосунки, та й взагалі вашу особисту життя. Тому постарайтеся зробити все можливе, щоб на нього не тиснути: рішення повинна бути абсолютно щирим.

Бізнес-гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні зірки не рекомендують вам надовго відволікатися від виконання робочих обов'язків: будь погляд убік або ковток чаю буде причиною збою робочого настрою і розсіювання уваги, що напевно не буде сприяти якнайшвидшому завершенню трудового процесу.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 22 мая 2020 року для Стрільців

Любовний гороскоп для Стрільців

В цей день зірки категорично забороняють вам соромитися. Побачивши самого привабливого представника протилежної статі, сміливо підходьте до нього знайомитися. Головне для вас – кожну хвилину пам'ятати про те, що ви єдині і неповторні. Нехай сьогодні про це дізнається ще один чоловік.

Загальный гороскоп для Стрільців

Постарайтеся бути простіше сьогодні, тоді, можливо, вас зрозуміють. Ви нині будете мислити настільки складними категоріями і висловлюватися настільки высокоучеными словесами, що нормальна людина і з півлітрою не розбереться.

Бізнес-гороскоп для Стрільців

Сьогодні не варто занадто багато розповідати всім на кожному розі про свої плани. Ймовірність того, що вам позаздрять і справа не вигорить, дуже висока. Тримайте язик за зубами і відвертайтеся загальними словами. В такому випадку і ваша совість буде чиста, і чуже цікавість виявиться задоволеним.

Кулінарний гороскоп для Стрільців

Хороший день для того, щоб від душі повеселитися. В принципі, ви можете підтримувати належне настрій і без специфічних засобів, але якщо додати до власного веселощів пару-трійку легоньких коктейлів, начебто "мулатки" або рому з пепсі-колою, буде зовсім чудово. Закушувати краще салатом з крабами або креветками.

Гороскоп здоров'я для Стрільців

Нині довіряйте своїй інтуїції, особливо якщо рекомендація або поставлений діагноз лікарів здається вам необґрунтованим. Коли виникли сумніви, краще буде перевірити всі ще раз.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 22 мая 2020 року для Козерогів

Гороскоп здоров'я для Козерогів

Нині намагайтеся не допустити подразнення слизової шлунка. Відмовтеся від усього надто гострого, солоного, гострого і обережніше з ліками. Якщо не приймати їх ніяк не можна, постарайтеся запивати їх цілим склянкою води.

Бізнес-гороскоп для Козерогів

З сьогоднішнього дня у вашому житті настає пора змін. Не переживайте і не хвилюйтеся, якщо доведеться міняти продумані раніше плани. В цей день неординарне мислення і незвичайний підхід до повсякденних справах допоможуть вам не тільки досягти успіху в роботі, але і інакше поглянути на проблеми, які вимагали від вас стільки душевних сил.

Любовний гороскоп для Козерогів

Сьогодні чудовий день для швидкоплинних знайомств. Вони не приведуть ні до яких наслідків у вашому особистому житті, зате виправлять кілька зіпсується настрій та стануть темою для цікавого вечірнього розповіді за сімейною вечерею. Головне – не пропустіть цікаву людину!

Кулінарний гороскоп для Козерогів

Сьогодні у вас буде все, щоб ви могли тільки позаздрити. Принаймні зовні. У тому числі - і з гастрономічною точки зору. Навіть саму просту і нехитру їжу ви будете поїдати з таким чудовим апетитом і видимим задоволенням, що спостерігають закінчаться слиною. Тому зовсім необов'язково шукати щось особливе, ви можете зупинити свій вибір на першому-ліпшому блюді.

Загальный гороскоп для Козерогів

Сьогоднішній день буде довгим і виснажливим. Можна лише побажати, щоб він швидше закінчився.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 22 мая 2020 року для Водоліїв

Любовний гороскоп для Водоліїв

В цей день вашій коханій людині дуже захочеться повернутися в ті старі добрі часи, коли ваші з ним відносини кардинально відрізнялися від нинішніх. На жаль, у нього під рукою не виявиться машини часу, і йому доведеться все змінювати вручну. З вашого на те згоди, зрозуміло.

Кулінарний гороскоп для Водоліїв

Ваш шлунок нині буде схильний до примхливості і привередливости. Його не слід навантажувати жирним і гострим, тому, якщо у ваших планах на цей день стоять бігос з квашеної капусти зі свининою, їх, мабуть, доведеться змінити на користь тушкованою у власному соку курочки з зеленої стручкової квасолею. Оцет не повинен бути присутнім у вашій їжі ні в якому вигляді.

Гороскоп здоров'я для Водоліїв

Сьогодні вам варто задуматися про те, що саме вам не подобається у вашій фігурі. І якщо нарікання є і досить серйозні, обов'язково займіться собою. Як мінімум планування сьогодні вдасться на славу.

Бізнес-гороскоп для Водоліїв

Сьогодні зірки не рекомендують вам сподіватися на долю і вірити в те, що робота найкращим чином виконається сама по собі. На жаль, саме по собі нічого не вийде, тому доведеться все ж якимось чином простимулювати процес і йому посприяти.

Загальный гороскоп для Водоліїв

Сьогодні ви будете виглядати білою вороною. Оберніть свою відмінність від інших в свою користь і ні в якому разі не намагайтеся сховатися.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 22 мая 2020 року для Риб

Бізнес-гороскоп для Риб

Сьогодні вся ваша увага буде звернена не на себе, а на іншу людину, якій зараз дуже необхідна ваша підтримка. Так що свої справи вам доведеться ненадовго залишити в стороні.

Кулінарний гороскоп для Риб

Вашому шлунку загрожує серйозна небезпека. Нині він буде ой як вразливий та ніжний. Так що десять разів подумайте, перш ніж напихати його різними вишуканими, але труднопереваріваемих стравами. Будьте простіше. Ні, ви не зрозуміли... Ще простіше... Ось, наприклад, щі підійдуть вам в самий раз. Ні, не обов'язково пісні. Тим більше, що з м'ясом, що б там не говорили, набагато смачніше.

Загальный гороскоп для Риб

Будьте терплячі, протягом найближчого часу мало що зможе вас порадувати. Однак очікування ваше, хоч би тужливим воно не було, буде винагороджено сторицею.

Гороскоп здоров'я для Риб

В цей день зірки настійно рекомендують вам харчуватися виключно правильно, а про шкідливі продукти забути. Якщо ви не впевнені в правильності вашого вибору, не їжте зовсім - так воно вірніше.

Любовний гороскоп для Риб

На сімейній раді сьогодні можуть відбутися самі несподівані речі. Будуть прийняті якісь серйозні рішення, які змусять ваше серце відчайдушно запрыгать від радості. Вас, напевно, відправлять у відпустку до моря, та ще й одного — на пошуки романтичних пригод. Ущипніть себе — це сон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?