Гороскоп на 25 березня для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на 25 березня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 25 березня для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

Стрільці не настільки слабкі, щоб терпіти образи, які не настільки сильні, щоб їх прощати, але й не настільки злісні, щоб мстити. Тому найчастіше вони просто повертаються до кривдника спиною. Назавжди. дуже часто у Стрільців обставини складаються так, що сподіватися можна на що завгодно, але реально розраховувати - лише на себе. Стрілець любить затишних людей, без "колючок" і глибоких вирів у характері. Любить, коли можна поговорити з людиною про що завгодно без суперечок і з'ясувань, хто більше правий, - коли саме такі задушевні розмови і живе, щире тепло у стосунках для обох найважливіше. Такі люди стають частиною життя Стрільця і він переживає за них так само, як за самого себе.

якщо Тельцям щось належить, значить воно тільки їх і більше нічиє. Не важливо людина це чи річ. Зате те, що Тельці вважають "своїм", вони люблять найбільше на світі. Тельці настільки вірні, що навіть коли переходять дорогу, не дивляться наліво ...

Міцний характер Левів, як правило, будується з цеглин, які в них кидали. Леви хотіли б, щоб Бог дав їм янгола-охоронця не з крилами, а з дубиною. Щоб в потрібний момент - хрясь! - і Лев відразу зрозумів свою помилку і встиг вчинити по-іншому.

Читайте щоденний

гороскоп на кожен день

для всіх знаків зодіаку на нашому сайті. Гороскоп на сьогодні, 25 березня, для всіх знаків зодіаку читайте далі в нашому матеріалі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 25 марта 2020 року для Овнів

Бізнес-гороскоп для Овнів

Саме сьогодні у вас є всі шанси для того, щоб здійснити всі свої амбітні кар'єрні мрії. Навіть якщо те, що ви задумували, здається божевіллям, обов'язково спробуйте втілити це безумство в життя. Велика ймовірність того, що ви про це не пошкодуєте ніколи.

Кулінарний гороскоп для Овнів

Хто ходить в гості вранці... Втім, ввечері теж може досить непогано вийти. І нагодують вас, швидше за все, дуже славно. Особливо добре господарям будуть вдаватися солодкі страви. А вже якщо вони вирішать створити Наполеон, захоплення гостей не буде межі. Тільки, будь ласка, не треба намагатися з'їсти весь торт поодинці. Навіть якщо вийде, краще від цього нікому не буде.

Гороскоп здоров'я для Овнів

Сьогоднішній день світила рекомендують провести в теплій компанії на свіжому повітрі. Овнам підуть на користь будь-які спортивні заходи, особливо з числа підтримують командний дух.

Любовний гороскоп для Овнів

Чи Не все одно вам, як до вас ставиться ваш улюблений чоловік? Головне, що вам дійсно добре разом сьогодні і зараз, а завтра, в кінці кінців, буде завтра. Нехай девізом цього дня для вас стане коротка, але ємна фраза «упремося – розберемося».

Загальный гороскоп для Овнів

Сьогоднішній день буде вдалим у фінансовому відношенні. Ви зможете вирішити кілька проблем і навіть, можливо, задуматися про здійснення якоїсь давньої мрії.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 25 марта 2020 року для Телеців

Любовний гороскоп для Тельців

Поспішаючи кудись, ви можете забути вимкнути воду, і потоп у квартирі поставить хрест на затії сусідів знизу закінчити ремонт в найближчі дні. Ваші домашні теж будуть не дуже задоволені. Може, вам залишитися вдома?

Кулінарний гороскоп для Тельців

Час звернутися до заготовок, зробленим в літньо-осінній період. Ви нічого не заготовляли? Не біда - мариновані грибочки, солоні огірочки і мочена брусниця, швидше за все, знайдуться в тому ресторані, куди ви підете обідати, і складуть чудову компанію м'яса, яке ви замовите собі. Як, невже не знайшлося? Доведеться шукати інший ресторан, якщо без брусниці і огірків сьогодні ще можна обійтися, то гриби на столі - умова абсолютно обов'язкове.

Бізнес-гороскоп для Тельців

Не біжіть від рутини, від неї все одно нікуди не дітися. Пам'ятайте, що саме вона допомагає триматися на плаву, коли раптом грунт починає йти у вас з-під ніг. Не слухайте нікого, хто сьогодні вам буде говорити про необхідність змін - вона стане очевидною тоді, коли вам це буде потрібно.

Загальный гороскоп для Тельців

Сьогодні вас чекає такий напружений день, що не тільки перекурити - зітхнути буде ніколи. Будьте обережні з новими людьми, яких ви зустрінете нині - вони можуть стати джерелом неприємностей.

Гороскоп здоров'я для Тельців

В цей день постарайтеся прислухатися до свого організму у другій половині дня, так як саме в цей час ви можете зіткнутися з деякими нездужанням. По можливості намагайтеся поменше надриватися на роботі.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гороскоп на 25 марта 2020 року для Близнюків

Любовний гороскоп для Близнюків

В цей день вам дуже захочеться почути комплімент з вуст вашого улюбленого людини. Настільки, що ви заради того, щоб почути добре слово, будете готові буквально на все і навіть трохи більше. Втім, відверто напрошуватися не варто: ефект може бути і зворотним.

Гороскоп здоров'я для Близнюків

В цей день будьте обережні при інтенсивних заняттях спортом - за великих навантажень можуть виникнути судоми в м'язах. Можливо, вам сьогодні не варто намагатися побити черговий рекорд.

Бізнес-гороскоп для Близнюків

Сьогодні вам належить витягти максимум вигоди з такої ситуації, навіть абсолютно не придатною для того, щоб що-небудь з неї витягати. Постарайтеся зробити все можливе для того, щоб вдячні нащадки віддавали вам хвалу за ваш безцінний досвід.

Загальный гороскоп для Близнюків

Сьогодні ви будете якось особливо підозрілі. Можливо, це виправдано, але ваші страхи напевно перебільшені.

Кулінарний гороскоп для Близнюків

Рішення ваших проблем вам відомо, просто ви не знаєте, де саме у вашій голові міститься ця цінна інформація. Сьогодні можна спробувати витягнути її, відправивши організм у стан нірвани. Ні-ні, ми і не думаємо пропонувати вам що-небудь недозволене, цілком достатньо наїстися від пуза чого-небудь смачного. Скажімо, з'їсти поодинці цілу баранячу ногу, запечену у фользі з часником і травами.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 25 марта 2020 року для Раків

Бізнес-гороскоп для Раків

Якщо ви розтратили більшу частину накопичених заощаджень, то з'явиться можливість поправити свої справи. Ви можете отримати пропозицію, яка дозволить вам заробити, не надто перевтомлюючись — треба лише швидко зорієнтуватися в ситуації.

Любовний гороскоп для Раків

Сьогодні ви дізнаєтеся, що хтось будував на вас далекосяжні плани в сфері особистого життя, причому настільки далеко, що, здається, простіше дійти до горизонту або доплисти до Атлантиди. Втім, цілком можливо, якщо ви вирішите, що вам це потрібно, все ще може вийти.

Загальный гороскоп для Раків

Уважно стежте за очима своїх співрозмовників. По-перше, вони можуть виявитися значно відвертіше, ніж їх господар, а по-друге, трапляються, знаєте, такі цікаві екземпляри...

Гороскоп здоров'я для Раків

Нині Ракам, ймовірно, варто подбати про достатню кількість йоду в своєму раціоні. Спробуйте влаштувати собі сьогодні рибний день, тільки стежте за якістю і свіжістю продуктів.

Кулінарний гороскоп для Раків

Цвітна капуста, якщо вдуматись, являє собою ідеальну їжу для міського, малорухливого людини. Бо їжі, ніби як, і багато. А калорій - практично немає. Чи не нульове кількість. Так що якщо день був млявий і неэнергичный, замовте собі на вечерю щось типу цвітної капусти зі сметаною. Можна - обсмаженої (краще в сухариках), а можна навіть і просто вареної.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 25 марта 2020 року для Левів

Гороскоп здоров'я для Левів

Нині намагайтеся більше бувати на сонці, це допоможе вам підняти настрій і підвищити імунітет, особливо якщо останнім часом ви відчуваєте себе дещо пригнічено.

Загальный гороскоп для Левів

Сьогодні вам не варто особливо прислухатися до того, що будуть говорити за вашою спиною. Бог з ними, з заздрісниками. Нині вам взагалі ніхто не указ, робіть, що хочете, нічого катастрофічного вам накоїти не вдасться.

Бізнес-гороскоп для Левів

Сьогоднішній день буде особливо сприятливий для тих, хто пов'язав своє життя з рекламною діяльністю. Зірки обіцяють, що сьогодні вам не буде рівних! Особливо порадують вас результати рекламної кампанії, якою ви зараз захоплено займаєтеся.

Любовний гороскоп для Левів

Сьогодні ваш улюблений чоловік зустріне старих знайомих або тих, з ким давно хотів поспілкуватися. На хвилі охопили його емоцій йому може не вистачити часу і сил для того, щоб повноцінно поспілкуватися з вами. Спробуйте стати на його місце і збагнути, що він відчуває. І пробачити.

Кулінарний гороскоп для Левів

Сьогодні вам, ймовірно, доведеться з'їсти щось проти волі, щоб не образити господаря, або відправитися є туди, куди б ви самовільно ні за що не пішли, виключно за компанію з ким-то. Що ж - ніхто не змушує вас є дуже багато того, що не викликає у вас апетиту. Легке відчуття голоду не надто сильно заважати вам жити, вгамуєте його пізніше.

Діва (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 25 марта 2020 року для Дів

Загальный гороскоп для Дів

Сьогодні не мучитися проблемою, що і кому сказати, щоб не виглядати нерозумно. Ваш мову цілком впорається з покладеними на нього обов'язками.

Гороскоп здоров'я для Дів

В цей день вам особливо підуть на користь вправи на розтяжку, а також заняття в басейні. Зараз було б добре влаштувати своїм м'язам невелику тренування і розім'ятися.

Любовний гороскоп для Дів

Сьогодні ваш улюблений людина організує вам справжнє свято, навіть якщо не придумає для нього гідного приводу. Втім, чи не все одно, в честь чого радіти життю і з чим один одного вітати. Було б ясно і радісно на душі, як у вас, так і біля нього.

Кулінарний гороскоп для Дів

Вам сьогодні неодмінно треба поїсти м'яса. Та не просто поїсти, а як слід: м'яса повинна бути пристойна кількість, воно неодмінно повинно бути смаженим (тушковане - це типове не те), соковитою, в міру посоленою і злегка перченим. Ідеальний варіант - яловичий біфштекс з кров'ю. Можна телячий, але пам'ятайте, що телятина легко стає гумової при мінімальній помилку в приготуванні. Шашлик теж підійде, якщо зроблено професійно.

Бізнес-гороскоп для Дів

В цей день для вас буде дуже важливо суспільство, в якому вам доведеться обертатися. Якщо воно вам до вподоби, робота буде сперечатися. В іншому ж випадку, день виявиться воістину нескінченним і безглуздим.

Терези (24 серпня - 23 вересня)

Гороскоп на 25 марта 2020 року для Терезів

Любовний гороскоп для Терезів

Постарайтеся бути м'які і лояльні до примх вашого улюбленого людини. Зрештою, у кожному з нас живе дитина, а у вашій половинці він сьогодні почне нагадувати про себе з неймовірною наполегливістю. Доведеться вам побути терплячим батьком і втихомирити розбурхану малечу.

Бізнес-гороскоп для Терезів

Сьогоднішній день не сприятливий для нових починань. Можливі дрібні збитки. Так що займіться чимось несуттєвим і простим, тим, що не вимагає великих зусиль і не сильно впливає на ситуацію. Або ж зверніть увагу на вирішення сімейних проблем - робота може і почекати.

Гороскоп здоров'я для Терезів

Цей день обіцяє бути для Терезів дуже вдалим. Особливо добре себе будуть почувати ті, то останнім часом досить часу і сил приділяв підтримці свого самопочуття на належному рівні.

Загальный гороскоп для Терезів

Сьогодні всілякі правила, іноді так отруйні вам життя, можуть послужити вам захистом. Не нехтуйте ними.

Кулінарний гороскоп для Терезів

Відповідний день для проведення ритуальних трапез. Якщо вам це якось ні до чого, використовуйте застільну енергію цього дня на розподіл романтичної вечері. Наслідки його можуть бути самими багатообіцяючими, особливо, якщо їжа буде смачною, але не важкою - наприклад, сир з вином.

Скорпіон (24 вересня - 23 жовтня)

Гороскоп на 25 марта 2020 року для Скорпіонів

Гороскоп здоров'я для Скорпіонів

Головним ворогом Скорпіонів стане ваша неврівноваженість. І ще невміння спокійно і обдумано підходити до прийняття рішень. На нервовій системі це позначиться самим несприятливим чином...

Любовний гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні вам буде дуже радісно проводити кожну вашу вільну хвилину з вашим коханим і люблячим чоловіком. Благо таких хвилин намічається предостатньо. Частіше б на вашу долю випадали такі дні...

Загальный гороскоп для Скорпіонів

Будьте відкриті для різноманітних альянсів - спільні дії сьогодні легко координируемы і просто зобов'язані бути успішними. Однак не дозволяйте своєму партнеру забути про ваших особистих інтересах, бо він може захопитися власними.

Бізнес-гороскоп для Скорпіонів

Навіть якщо сьогодні вам категорично не хочеться брати на себе відповідальність, все-таки доведеться це зробити. Інших варіантів просто не буде, не витрачайте час на їх пошуки.

Кулінарний гороскоп для Скорпіонів

Гімном цього дня могла б стати піонерська пісня про картоплю. Не пам'ятаєте такий? Ну так не важливо. Важливо те, що сьогодні треба неодмінно приготувати що-небудь картопляне.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 25 марта 2020 року для Стрільців

Любовний гороскоп для Стрільців

Ваше основне кредо сьогодні - це щирість. Найменший відступ від нього загрожує сумними наслідками, які позначаться насамперед на ваших стосунках з вашим коханою людиною, тому варто про це пам'ятати по можливості весь час.

Бізнес-гороскоп для Стрільців

Сьогодні не варто займатися торгівлею. Навіть якщо це ваша основна діяльність. Присвятіть день розбору паперів – їх вічно скупчується величезна кількість. Зате це відмінний день для того, щоб розкласти по папках і поличках і навести порядок навколо.

Кулінарний гороскоп для Стрільців

Якщо ваші фінансові можливості дозволяють витратити трішечки грошей, а розум не противиться процесу їх викидання на їжу, побалуйте себе російськими млинцями з різними делікатесами, як то осетрова ікра, лосось... Втім, млинці можна приготувати і вдома, був би час. А лосося замінити звичайним оселедцем. Буде, звичайно, трохи гірше, але все одно смачно.

Загальный гороскоп для Стрільців

Сьогодні у вас може з'явитися нав'язлива ідея, яка не дасть вам спокою, поки ви не втілюйте її в життя, або не переконайтеся в повній неспроможності. Спілкуватися з вами буде непросто.

Гороскоп здоров'я для Стрільців

Сьогоднішній день – дуже сприятливий час, щоб сформувати здорові звички в харчуванні, так і в способі життя в цілому. Проявіть силу волі, адже ви можете впоратися з усім, якщо захочете.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 25 марта 2020 року для Козерогів

Гороскоп здоров'я для Козерогів

Не піднімайте тяжкості, а якщо захочете в цей день влаштувати собі фізичні випробування, краще підніміться по сходах пішки замість того, щоб користуватися ліфтом. Намагайтеся задіяти ті групи м'язів, які ви мало приділяєте уваги.

Кулінарний гороскоп для Козерогів

Сьогодні вам варто їсти те, що готувалася ретельно і протягом довгого часу. Повільно нарізані салати не годяться, краще всього під цей опис підходить холодець. Неодмінно з хріном і холодним пивом. Або з яким іншим напоєм, явно не лимонадного характеру - занадто вже гарна це закусь.

Любовний гороскоп для Козерогів

Ставитеся сьогодні до ваших стосунків з гумором! Тоді вам буде набагато простіше пережити цей не самий легкий день в історії ваших стосунків. А так ви від нього, можливо, навіть задоволення отримаєте. Причому чимала. Так і вашій коханій людині буде легше, якщо він буде бачити в ваших очах іскорки, а не сльози.

Бізнес-гороскоп для Козерогів

Сьогодні сміливо можете просити у вашого начальника надбавки до зарплати, просування по службі і навіть зірку з неба. Однак для того, щоб прохання ці мали належний ефект і спричинила за собою бажані наслідки, зірки рекомендують ретельно продумати мова, міміку і навіть одяг, щоб не помилитися у дрібницях.

Загальный гороскоп для Козерогів

Навколишні сьогодні будуть занадто багато базікати і занадто мало працювати. Вам доведеться працювати за десятьох.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 25 марта 2020 року для Водоліїв

Кулінарний гороскоп для Водоліїв

А чому б вам не подарувати людині, який вам небайдужий, чого-небудь хороше? Наприклад, маленький вечеря в затишному ресторанчику, де під живу музику подають страви якої-небудь національної (наприклад, грузинської) кухні? Заодно і самі поласуйте. Коли ви, наприклад, в останній раз їли чахохбілі? І попросіть кухарі не шкодувати прянощів. Зірки впевнені - він вам не відмовить.

Загальный гороскоп для Водоліїв

Сьогодні ви будете привітним господарем гостинного будинку. І гості, як водиться, не змусять себе довго чекати. Навіть якщо ви нікого і не запросите, напевно хто-небудь прийде.

Бізнес-гороскоп для Водоліїв

Сьогодні ваші колеги запропонують вам втілити в життя якусь нову ідею, яка, можливо, не принесе додаткового прибутку, зате цілком може полегшити життя і збільшити кількість вільного часу, яким можна розпоряджатися в своє задоволення.

Любовний гороскоп для Водоліїв

В цей день будь-яка зміна виразу обличчя вашої половинки ви будете трактувати чомусь як незадоволення і розчарування, тобто ще один крок до розставання. Втім, якщо ви будете трактувати це саме подібним чином, так воно і станеться, рано чи пізно. Може, краще не провокувати?..

Гороскоп здоров'я для Водоліїв

Нині зірки не рекомендують Водоліям сідати на дієту і якимось чином обмежувати себе в їжі, однак якщо ви відчуваєте, що ну зовсім не хочете торкатися до того чи іншого блюда – і не притрагивайтесь.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 25 марта 2020 року для Риб

Кулінарний гороскоп для Риб

Постарайтеся сьогодні не з'являтися там, де людно. Якщо ви з якихось причин не можете поїсти там, де перебуваєте зараз, сховавшись від випадкових людських очей за монітором, вирушайте їсти в той час, коли основна маса бажаючих втамувати голод або ще не зібралася обідати, або вже откушала. Страва дня - суп-пюре з гарбуза і кореня селери.

Загальный гороскоп для Риб

Сьогодні у вас з'явиться реальна можливість умовити тих, хто раніше вмовляння не піддавався. Але сила переконання - зброя двосічна. При необережному поводженні можна вмовити на будь-яке як завгодно дурне дію самого себе.

Бізнес-гороскоп для Риб

Якщо ви давно хотіли зав'язати неформальні відносини з вашим начальником, сьогодні самий підходящий день для того, щоб здійснити цей підступний план. Запросіть його на шашлики чи просто на вечерю у вашу родину, познайомте зі своєю другою половинкою і дітьми, нагодуйте чим-небудь смачним, развлеките задушевною бесідою. Хоча б подумки. Ну як, тепер розумієте, що нічого доброго з цього не вийде?

Любовний гороскоп для Риб

Сьогодні вам дуже захочеться піти від світу, сховатися від людей і зробити все можливе для того, щоб вас забули як можна швидше. Втім, все це викликано тільки браком любові по відношенню до вас з боку вашого улюбленого людини. Одне тепле слово - і все стане на свої місця.

Гороскоп здоров'я для Риб

Цей день відмінно підходить для проходження різного роду обстежень, а також для вакцинації. Оцініть тверезо своє самопочуття і ви зрозумієте, що вам слід робити в першу чергу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?