Гороскоп на 25 грудня для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на 25 грудня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 25 грудня для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

Перш ніж грати зі Левом, переконайтеся чи не грає Лев з вами. Леви ненавидять улесливість, брехню і плітки за спиною. Щось не подобається? Скажи про це Леву в очі. Що було сказано за спиною, там же і залишиться разом з тим, хто це сказав. Леви не хочуть, щоб життя було як зебра, вони хочуть, щоб воно було яскравим як папуга.

Знаєте чого хочуть Близнюки? Вони хочуть, щоб подув літній, теплий вітер змін, що перехоплює подих, і здув з їхнього життя все зайве. якщо Близнюки вирішать зробити когось щасливим, то людину вже ніщо не врятує! вам ніколи не вдасться дізнатися, що у Близнюків на душі, якщо вони самі того не захочуть. Але якщо вони вам довірилися, знайте, - ви для них один з найближчих друзів!

Стрільці не бояться в чомусь зізнатися. Вони бояться, що їх зізнання неправильно зрозуміють, тому що найчастіше так і трапляється.

Читайте щоденний

гороскоп на кожен день

для всіх знаків зодіаку на нашому сайті. Гороскоп на сьогодні, 25 грудня, для всіх знаків зодіаку читайте далі в нашому матеріалі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 25 декабря 2021 року для Овнів

Любовний гороскоп для Овнів

У цей день невеликий флірт з колегами по роботі лише зміцнить ваше почуття до вашої коханої людини, оскільки в результаті ви неминуче дійдете висновку, що всі вони його мізинця не варті. Втім, якщо хтось раптом стоїть – можливо, варто подивитися на нього уважніше?

Бізнес-гороскоп для Овнів

Сьогодні зірки рекомендують вам зайнятися коригуванням або написанням вашого резюме. Навіть якщо робота у вас надійна і стабільна і жодних змін ви не плануєте, вам все одно слід перебувати у твердій впевненості: на ринку робочої сили ви не втратите у будь-якому випадку.

Кулінарний гороскоп для Овнів

Що б ви не готували, сьогодні вам якимось чудовим чином вдасться влаштувати на довіреній вам кухні рідкісний тарарам. Залиште трохи часу та на прибирання.

Загальный гороскоп для Овнів

Сьогодні вас дуже засмутить друг. Вам доведеться витратити чимало часу, якщо не на вирішення його проблеми, то хоча б на те, щоб його втішити.

Гороскоп здоров'я для Овнів

Зараз можливі проблеми з волоссям: ваша шевелюра вимагатиме турботи. Будь-який захід, спрямований на зміцнення та оздоровлення волосся, пройде на ура. А ось фарбуватися не варто.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 25 декабря 2021 року для Телеців

Загальный гороскоп для Тельців

Сьогодні на особисте життя можете не розраховувати. Ні на вечір, ні тим більше на денний час краще нічого не планувати, щоб ніхто не ображався.

Гороскоп здоров'я для Тельців

В цей день вам варто переглянути ваші погляди на спосіб життя, який ви ведете. Постарайтеся зробити це здорово і максимально неупереджено, оскільки це безпосередньо буде впливати на стан вашого здоров'я.

Бізнес-гороскоп для Тельців

Навряд чи вам будуть доплачувати за те, що ви працюєте у вихідні, тому не варто чинити подвиг такого роду просто так. Можливо, вже завтра він стане необхідністю, а цього дня ви зі спокійною совістю можете відпочити та забути про всі трудові обов'язки.

Любовний гороскоп для Тельців

Сьогодні ввечері вам варто здивувати партнера знаннями в будь-якій несподіваній галузі. Причому відомості, які ви йому повідомите так, між іншим, будуть йому дуже цікаві і змінять думку про вас на краще. Тому вранці варто прочитати щось пізнавально-розважальне.

Кулінарний гороскоп для Тельців

Сьогодні вам легко втратити апетит. Власне, вам буде нескладно і знайти його, головне, щоб ці перепади належним чином поєднувалися з планами щодо часу обіду. Тому, коли в середині дня вас захлисне чергова хвиля бажання підкріпитися, вирушайте за найближчою адресою, де дають їжу, і не надумайте замовити доставку - поки привезуть, точно передумаєте.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гороскоп на 25 декабря 2021 року для Близнюків

Загальный гороскоп для Близнюків

Сьогодні вам буде супроводжувати удача, особливо явно ви відчуватимете її прояв у начебто малозначних, але приємних дрібницях. Своїм ентузіазмом ви здатні заразити досить велика кількість людей, якщо ж вам вдасться заодно і направити їх зусилля в одне конкретне русло, ви зробите велику справу.

Бізнес-гороскоп для Близнюків

Сьогодні зірки не рекомендують демонструвати почуття гумору. Максимум — посміхніться, якщо вам смішно, не дозволяйте собі сміятися в голос і тим більше — жартувати. Є небезпека наступити комусь на дуже болісний мозоль.

Кулінарний гороскоп для Близнюків

Зірки кажуть, що сьогодні найкраще провести на фруктовій дієті. Яблука, банани, груші, виноград... Зрештою, це і досить смачно. А банани, крім усього іншого, ще й досить поживні, тому якщо ви їх поважаєте, голодна смерть вам не загрожує, навіть ближче до вечора. А пити сьогодні краще за соки. Ну, або якийсь фруктовий чай, якщо раптом захочеться гаряченького.

Любовний гороскоп для Близнюків

Сьогодні ваша кохана людина буде говорити з вами про незрозумілі вам речі, які вас будуть дивувати і скидати в якесь подив. Намагайтеся дати йому зрозуміти, що вам не все з того, що він говорить, цікаво і потрібно. Якщо зрозуміє і все пояснить чи припинить розвивати цю тему, ціни йому не буде.

Гороскоп здоров'я для Близнюків

Нині ідеальний варіант відпочинку для вас – це активне проведення часу. Але якщо сил немає і хочеться просто повалятися на дивані, не відмовляйте собі так мало: можливо, це те, що вам найбільше потрібно. Іти проти потреби буде набагато гірше, ніж проти думки світил.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 25 декабря 2021 року для Раків

Загальный гороскоп для Раків

Незакінчених справ завжди вистачає, але сьогодні краще почати щось нове. Щоправда, ваше починання може викликати негативну реакцію близьких.

Гороскоп здоров'я для Раків

Сьогодні вам буде властиво дуже багато міркувати над досить простими речами. І вашим нервам від цих дій аж ніяк не стане краще. Намагайтеся діяти швидко і рішуче.

Кулінарний гороскоп для Раків

Нинішня дієта може бути мінімально дієтичною. Сприятливий час для того, щоб поласувати маринованими грибочками, копченим м'ясом, ковбасою твердого копчення, перченим салом тощо важкими для шлунка продуктами. Погіршити все це можна раками, звареними в пиві, та кальмарами з корейською морквою.

Бізнес-гороскоп для Раків

Сьогодні вся ваша увага буде звернена не на себе, а на іншу людину, якій зараз дуже потрібна ваша підтримка. Так що свої справи вам доведеться ненадовго залишити осторонь.

Любовний гороскоп для Раків

Сьогодні у вашу голову закрадатимуться найнеймовірніші сумніви. Вам буде здаватися, що вас розлюбили, що у світі більше немає людини, яка відчувала б кожен рух вашої душі і яка була б готова для вас на все. Намагайтеся прогнати від себе такі крамольні думки.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 25 декабря 2021 року для Левів

Кулінарний гороскоп для Левів

Непогану службу нині співслужить фритюрниця. Тільки не порушуйте правил експлуатації, економити на маслі – собі дорожче.

Загальный гороскоп для Левів

Насіння, посаджене вами так давно, що ви вже не зможете згадати про що мова сьогодні може дати сходи. Напружте пам'ять і постарайтеся, не помітивши, чи випадково не затоптати їх.

Гороскоп здоров'я для Левів

Сьогодні Львів варто подбати про шийний відділ хребта, оскільки зараз це найуразливіше місце у вашому організмі. Не забувайте про лікувальну гімнастику і намагайтеся не напружувати м'язи шиї.

Бізнес-гороскоп для Левів

Сьогодні вам не варто вирушати у тривалі поїздки, а ось прогулянки містом будуть просто чудовими. Сходіть у музей чи на виставку, а заразом згадаєте, коли ви були там востаннє? Чим би ви не зайнялися, не перетружуйтесь, але все ж таки спробуйте провести цей час з користю для себе.

Любовний гороскоп для Левів

Усі проблеми, які є у вашому тандемі, є не більш ніж плодом вашої фантазії. Це не означає, що їх зовсім немає. Цілком можливо, що ви просто робите з мухи слона, а слона, навпаки, перетворюєте на муху. Сьогодні зірки бажають вам адекватного сприйняття дійсності.

Діва (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 25 декабря 2021 року для Дів

Бізнес-гороскоп для Дів

Сьогодні зірки рекомендують вам переконатися в тому, що ви довели розпочате до кінця і зробили все, що могли, щоб ваша робота була виконана якнайкраще. Має значення все: від правильного оформлення до якісної та ефективної презентації. Будьте уважні та самокритичні.

Гороскоп здоров'я для Дів

Ваш організм прагне вітамінів. Прислухайтеся до його вимог, нагодуйте його чимось вітамінізованим. Бажано, наскільки можна, над таблетках, а натуральному вигляді.

Кулінарний гороскоп для Дів

Те, що буде приготовлено сьогодні, простоїть досить довго, незалежно від того, призначене воно для тривалого зберігання, чи ні. Так що краще зайнятися якими-небудь заготовками про запас.

Загальный гороскоп для Дів

Сьогодні на вас чекає дуже напружений день. Вам не доведеться вирішувати великих завдань, проте кількість дрібних перевершить усі мислимі межі.

Любовний гороскоп для Дів

Сьогодні ви знайдете собі за допомогою інтернету напрочуд цікавого співрозмовника, який, цілком можливо, скоро стане вам далі більше ніж другом. Однак віртуальними знайомствами все ж таки захоплюватися не варто: вони не завжди мають властивість переходити в реальне життя.

Терези (24 серпня - 23 вересня)

Гороскоп на 25 декабря 2021 року для Терезів

Любовний гороскоп для Терезів

Цього дня зірки рекомендують вам пограти в якусь інтелектуальну гру на кшталт шашок, шахів або преферансу. Причому в цьому випадку головною буде не перемога, а участь: вам не потрібно доводити, що ви розумніші, вам просто варто підкреслити ваше єднання цілей та задумів.

Гороскоп здоров'я для Терезів

Цього дня зірки радять вам якнайбільше пити. По можливості негазованих напоїв, а ще краще – морсів та натуральних соків. На крайній випадок піде і мінеральна вода, але в жодному разі не лимонад.

Кулінарний гороскоп для Терезів

Основним вашим завданням на сьогоднішній день буде потреба зрозуміти власні бажання. Організм може недвозначно натякати, що він чогось хоче, але ви при цьому залишитеся губитися в здогадах про те, що саме йому потрібно. Хоча необхідний продукт не дозволить думати ні про що інше. Прийде перепробувати весь пропонований асортимент - рекомендуємо пошукати шведський стіл.

Загальный гороскоп для Терезів

Сьогодні щось важливе і, можливо, давно вами очікуване має статися саме в момент, коли вас не виявиться поруч. Постарайтеся не затьмарювати радість іншим погано прихованим розчаруванням.

Бізнес-гороскоп для Терезів

Сьогодні вам належить з'ясувати, що саме думає про вас ваш колега, причому дізнаєтеся ви про це найнесподіванішим для вас чином в обстановці, дуже далекої від робочої. Намагайтеся зробити з отриманих відомостей важливі висновки, щоб вони не завадили вашій роботі надалі.

Скорпіон (24 вересня - 23 жовтня)

Гороскоп на 25 декабря 2021 року для Скорпіонів

Загальный гороскоп для Скорпіонів

Прислухайтеся до внутрішнього голосу та постарайтеся його правильно зрозуміти. Якщо в результаті ваших сьогоднішніх дій ви сядете в калюжу, значить, сплутали внутрішній голос із бурчанням у животі.

Любовний гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні не варто якось форсувати події у вашому особистому житті. Нехай краще мірно йдуть своєю чергою, нікого не напружуючи і не примушуючи до будь-яких рішучих дій. Ані ви, ані ваша половинка цього дня на них просто не будете здатні.

Бізнес-гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні ви зрозумієте, що багато вас дратує, і взагалі ви звикли так багато часу присвячувати дому та сім'ї. Якщо у вас є все ж таки хоч найменша можливість втекти в цей день на роботу - нею варто скористатися в ім'я вашого сімейного щастя.

Кулінарний гороскоп для Скорпіонів

Нині вас тягтиме на страви похідної кухні. Вершиною кулінарного мистецтва можуть здатися картопля з тушонкою, суп із пакетика та оладки зі згущеним молоком. Що ж, можна харчуватись і так, тільки не весь день. Все-таки треба зробити над собою зусилля та з'їсти хоч маленький шматочок телятини під вершками зі свіжими грибами та ложечку салату з авокадо.

Гороскоп здоров'я для Скорпіонів

Цього дня Скорпіонам може бути корисно приділити увагу різноманітним вправам, що допомагають розвинути витривалість вашого організму. Однак не перепрацюйте, навантаження завжди варто поступово збільшувати.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 25 декабря 2021 року для Стрільців

Гороскоп здоров'я для Стрільців

Цього дня зірки рекомендують вам пити лише справжній чай. Про всілякі фіточаї, що обіцяють молодість, здоров'я та інші радощі життя, краще забути хоча б на сьогодні: вони принесуть вашому організму більше шкоди, ніж користі.

Любовний гороскоп для Стрільців

Сьогодні вам прийде, мабуть, неприємна звістка. Той, з ким ви планували провести час, виявиться зайнятий, причому плани зміняться настільки різко, що ви не встигнете придумати, чим би втішити. Що ж, завжди залишається можливість зайнятися собою.

Загальный гороскоп для Стрільців

Ваші ресурси сьогодні будуть дуже обмежені, тому витрачати їх доведеться дуже обачно. Тримайте око на годиннику, а ногу - на гальмі.

Кулінарний гороскоп для Стрільців

Чим далі ви сьогодні забредете в пошуках ресторану або кафе, гідного честі вас нагодувати, тим більше шансів, що ви проведете там досить приємні годину-півтори. З м'яса краща баранина, на гарнір краще взяти зелений горошок, тільки свіжий, а не консервований. Салати як закуска небажані, краще замовити асорті зі свіжих овочів - огірків, помідорів, сирих печериць.

Бізнес-гороскоп для Стрільців

Зустрічі з колегами в неформальній обстановці - це чудово, але якщо вам дуже ліньки сьогодні виходити з дому, найкращим варіантом буде просто запросити до себе гостей. Продемонструйте, що ви - сама привітність і гостинність, тоді наступним етапом буде ваш візит у відповідь. А якщо вас не радує перспектива готувати, влаштуйте вечірку в складчину.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 25 декабря 2021 року для Козерогів

Бізнес-гороскоп для Козерогів

Успішною сьогодні буде лише та робота, яку ви візьметеся в команді однодумців. Зірки не радять вам відмовлятися від допомоги тих колег, з якими ви перебуваєте в добрих стосунках, але в той же час слід остерігатися недоброзичливців. Вмійте розрізняти справжні особи під масками.

Любовний гороскоп для Козерогів

Є речі, які робити хочеться, а є – які робити треба. Сьогоднішній день можна вважати днем імені «Треба» у вашому особистому житті та стосунках з вашою коханою людиною. Виключно почуття обов'язку керуватиме вами при прийнятті тих чи інших рішень або скоєнні будь-яких вчинків.

Гороскоп здоров'я для Козерогів

Нині у Козерогів можливі набряки ніг, тому якщо ви багато часу проводите сидячи, то не забудьте вжити необхідних заходів, щоб не допустити цього. Можливо, варто трохи зменшити кількість рідини, що споживається.

Кулінарний гороскоп для Козерогів

Якщо хочеться з'їсти щось смачненьке, зрозуміло, зовсім необов'язково йти на поводу у свого організму. Можна, пішовши проти його бажання, нагодувати бідолаху якоюсь гидотою. Або, ще гірше, сісти на дієту. Але сьогодні краще подібних речей не робити. І якщо хочеться, наприклад, з'їсти буше, неодмінно варто саме так і вчинити.

Загальный гороскоп для Козерогів

Як відомо, війна – нісенітниця, головне – маневри. Ваші проблеми неважко вирішити, треба лише знайти правильний підхід.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 25 декабря 2021 року для Водоліїв

Гороскоп здоров'я для Водоліїв

У цей день Водолії можуть мати справу з деякими проблемами з кишечником. Можливо, що почуття дискомфорту буде присутнє протягом цілого дня, тому має сенс тримати під рукою відповідний засіб.

Бізнес-гороскоп для Водоліїв

Навіть якщо сьогодні вам доведеться робити щось по роботі, постарайтеся провернути цю справу в неробочій обстановці. Можливо й вийде.

Кулінарний гороскоп для Водоліїв

Основу цьогорічної кулінарної успішності буде правильний соус. Який саме соус вважати правильним, зірки замовчують, тому рекомендуємо скуштувати кілька різних страв під різними соусами - щось та виявиться їстівним. Якщо дегустація всієї лінійки пропонованих соусів у ваші плани не входить, зупиніться на традиційному соусі бешамель.

Любовний гороскоп для Водоліїв

Сьогодні вашій коханій людині буде непросто прийняти якесь важливе рішення, яке має значною мірою позначитися на ваших стосунках. На жаль, ви йому нічим допомогти не зможете. Хіба що тим, що будете за нього «хворіти». Він має зробити все самостійно.

Загальный гороскоп для Водоліїв

Сьогодні вам варто звернути максимальну увагу на встановлення та підтримання різноманітних контактів. Не турбуйтеся, якщо весь день піде на листування або телефонні розмови - це принесе користь у майбутньому.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 25 декабря 2021 року для Риб

Кулінарний гороскоп для Риб

Якщо ви і ваш організм не відчуваєте огид до желеподібної їжі, то на обід або вечерю вам сьогодні добре б з'їсти шматочок високоякісного холодця. Якщо, звичайно, зумієте його де-небудь знайти. Можна, звичайно, спробувати його приготувати, але це довгий і важкий, а часу ні на що подібне у вас, як звичайно, не буде.

Гороскоп здоров'я для Риб

У цей день вас можуть переслідувати головний біль. Ймовірно, вашому організму пора вже дати можливість як слід відпочити. А для цього одного лежання на дивані буде недостатньо, спробуйте змінити атмосферу.

Любовний гороскоп для Риб

Сьогодні вашій коханій людині захочеться якось пояснити собі вашу поведінку, укласти її у звичну схему і завірити вашим підписом та печаткою: так, правильно, вгадав. Втім, велика ймовірність того, що він не вгадає, тому варто серйозно подумати, чи схвалювати його висновки.

Загальный гороскоп для Риб

Уважно оглядаючи свою власність, ви сьогодні схильні будете здивуватися: "І це все?!" Якщо ви не можете оцінити те, що маєте, ви, ймовірно, цього не варті. Кохання, здоров'я та сім'я ціни не мають.

Бізнес-гороскоп для Риб

Якщо сьогодні вам і спадуть на думку цікаві та оригінальні ідеї щодо подальшого розвитку вашого бізнесу або оптимізації трудового процесу, то вони дуже скоро геть-чисто забудуться, якщо ви їх не запишете на самому видному місці дослівно і зрозумілим почерком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?