Гороскоп на 25 травня для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на 25 травня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 25 травня для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

Довіра Овна - як нервові клітини: практично не відновлюється. перш, ніж говорити Овна, що він поганий, подумайте, що змусило їх бути хорошим по відношенню до вас... ніколи не обманюйте Овна, завжди кажіть йому правду, якою б гіркою вона не була. Овни дуже рідко прощають брехню... Овни ніколи не були ідеальними, починаючи від зовнішності і закінчуючи характером. Зате вони завжди були собою.

Схоже, що Скорпіони люблять важкі життєві ситуації, тому що в їх натурі прагнути когось рятувати, вибиратися зі складної ситуації і взагалі перетворювати своє життя з сірого у яскраве і барвисте, наповнене емоціями і рухом.

якщо Тельцям щось належить, значить воно тільки їх і більше нічиє. Не важливо людина це чи річ. Зате те, що Тельці вважають "своїм", вони люблять найбільше на світі. Тельці настільки вірні, що навіть коли переходять дорогу, не дивляться наліво ...

Читайте щоденний

гороскоп на кожен день

для всіх знаків зодіаку на нашому сайті. Гороскоп на сьогодні, 25 травня, для всіх знаків зодіаку читайте далі в нашому матеріалі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 25 мая 2020 року для Овнів

Кулінарний гороскоп для Овнів

Сьогодні режим вашого дня буде полягати в повній відсутності всякого режиму. Зірки обіцяють безлад у всьому, починаючи з одягу і закінчуючи послідовність вживання страв. І якщо ви сдержитесь, і не почати обід з десерту, то вже друге напевно буде з'їдено вами перш супу. Хоча не це - основна проблема. Набагато гірше буде, якщо при цьому ще й інгредієнти вживаних вами страв виявляться несочетаемы. Будьте уважніше до цього питання.

Любовний гороскоп для Овнів

Сьогодні вам не зашкодить трохи підступності і ехидности у спілкуванні з вашим коханою людиною. Якщо ви будете надто білим і пухнастим, йому буде нецікаво спілкуватися з вами і він може віддати перевагу вашому суспільству якесь інше. Втім, якщо вам того і треба...

Загальный гороскоп для Овнів

Сьогодні ви, нарешті, побачите світло у кінці тунелю. Тільки от чи захочете вилазити з теплого і щодо безпечного, хоч і темного місця?

Гороскоп здоров'я для Овнів

Сьогодні Овнам варто навантажити себе невеликою кількістю фізичних вправ і по можливості чергувати їх з інтенсивною розумовою діяльністю – так ви зможете найкращим чином досягти успіху у всіх галузях.

Бізнес-гороскоп для Овнів

Нині ви опинитеся високоефективним генератором найрізноманітніших ідей. Вам би в рекламному бізнесі працювати — з такою-то креативністю. Там і працюєте? Везе ж...

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 25 мая 2020 року для Телеців

Кулінарний гороскоп для Тельців

Сьогоднішній день в цілому краще присвятити їжі, питва, сну і іншим простим і неутомливим і надійних способів запасения енергії. Ну а якщо у вас все розписано по хвилинах, і провести день в неробстві вам не вдасться, намагайтеся вибирати по можливості більш енергетично цінні продукти, такі як м'ясо, молоко, яйця. Сидіти на одних фруктах або овочах сьогодні не слід ні в якому разі.

Бізнес-гороскоп для Тельців

Якщо торгівля є вашою сферою діяльності, то у вас є непогані шанси, щоб в цей день отримати хороший прибуток. Зірки гарантують вам збільшення числа продажів, а також нових і перспективних клієнтів. Вам тепер треба взяти справу в свої руки і не упустити свій шанс.

Любовний гороскоп для Тельців

Цей день може стати для вас доленосним. Дізнаєтеся ви, правда, про це трохи пізніше — але навіщо вам все відразу?

Гороскоп здоров'я для Тельців

Нині тим, хто не уявляє собі життя без занять екстремальними видами спорту слід особливо поберегти себе. І хоча ніяких серйозних травм не передбачається, обережність теж не зашкодить.

Загальный гороскоп для Тельців

Те, що ви сьогодні схильні вважати проблемами, такими явно не є. Це не більше ніж тимчасові труднощі, в подоланні яких і полягає радість життя. Бо що то за життя - без боротьби?

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гороскоп на 25 мая 2020 року для Близнюків

Загальный гороскоп для Близнюків

Нині у вас повинна загостриться інтуїція. Їй і дотримуйтесь.

Бізнес-гороскоп для Близнюків

Навряд чи варто сидіти склавши руки в надії на те, що хто-небудь допоможе вам впоратися з виниклими труднощами. Допомога не прийде — так що починайте викручуватися самі.

Любовний гороскоп для Близнюків

Сьогодні вам належить зробити важливий телефонний дзвінок, який внесе значні корективи у ваше особисте життя. Тому підготуватися до нього слід грунтовно: ретельно продумати мова, вимкнути все те, що може заважати і налаштуватися відповідно. Повинно вийти!

Гороскоп здоров'я для Близнюків

Сьогодні зірки не рекомендують вам їсти багато цукерок – особливо шоколадних. Вони не принесуть вам насичення, зате зможуть перенаситити організм цукром і зіграти недобрий жарт з вашим тиском.

Кулінарний гороскоп для Близнюків

Вечір цього дня хороший для того, щоб задуматися про налагодження теплих відносин усередині власної сім'ї. Питання організації спільної трапези може відняти добру половину дня, але справа того варта. Потурбуйтеся про те, щоб в меню був торт - з ним загальне примирення пройде легше і приємніше.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 25 мая 2020 року для Раків

Гороскоп здоров'я для Раків

Сьогодні пара годин ностальгії підуть на користь вашому організму, дадуть вам розслабитися і пошукати в собі забуті ресурси і спрямувати їх на відновлення деяких забутих аспектів здоров'я.

Бізнес-гороскоп для Раків

Сьогодні під час робочого дня, вам доведеться постійно звірятися з точними приладами. Наприклад, з годинником. Будь-яке зволікання або прискорення виконання ваших обов'язків буде для вас справжньою катастрофою, тому зірки рекомендують бути уважним і пунктуальним.

Загальный гороскоп для Раків

Сьогодні рішення однієї давно забутої проблеми спливе само, випадково опинившись у вас в полі зору. Не сповільніть ним скористатися - коли ще у вас буде така розкішна можливість позбутися від приводу для головного болю.

Любовний гороскоп для Раків

Сьогодні ваш улюблений чоловік зробить все для того, щоб ви відчували себе максимально комфортно і щасливо як в суспільстві, так і поодинці. Постарайтеся прийняти всі його дії з вдячністю і радісно демонструйте, як вам добре завдяки йому.

Кулінарний гороскоп для Раків

Занадто багато сьогодні може викликати у вас гостре бажання негайного володіння. З апетитом теж все буде непогано, що може вилитися мало не в обжерливість. Принаймні, спробувати вам, швидше за все, захочеться досить чимала кількість страв. Рекомендується звернути увагу на різні види асорті, бо замовити все, що приверне вашу увагу смачним виглядом і запахом, буде важко.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 25 мая 2020 року для Левів

Любовний гороскоп для Левів

Сьогодні вашій коханій людині буде не до ліричних розмов і не до прояву знаків уваги. На жаль, на нього сьогодні обрушиться стільки проблем, що він буде встигати їх розгрібати. Постарайтеся не стати ще однією проблемою. Вам же не треба, щоб і вас розгребли.

Кулінарний гороскоп для Левів

Сьогодні для вас буде особливо гастрономічно важливий червоний колір. М'ясо або риба в томатному соусі піде набагато краще, ніж в іншому. З салатів кращий вінегрет, з напоїв - томатний сік або червоне вино. І свіжий помідор в додачу. Ах, так, мало не забули про червону рибу, червону ікру, раків і креветок. Ось тепер можете їсти.

Гороскоп здоров'я для Левів

У цей день обов'язково підніміть собі настрій. Купіть собі морозиво, повітряна кулька або якусь обновку, щоб мир вам видався яскравим і барвистим. Радість стане вашим кращим ліками.

Загальный гороскоп для Левів

Сьогодні у вас може прокинутися така сумасшедшинка. Якщо не бажаєте звихнутися нишком, їй краще дати вихід. Тоді все скінчиться досить швидко і абсолютно безболісно. Навіть весело буде.

Бізнес-гороскоп для Левів

Сьогодні вам варто присвятити все ваше вільний час того, щоб збільшити його кількість у майбутньому. Тому якщо у вас є унікальна можливість попрацювати в цей день і зробити що-то з майбутніх вам завдань, не забудьте нею скористатися: самі собі потім величезне спасибі скажете.

Діва (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 25 мая 2020 року для Дів

Любовний гороскоп для Дів

Сьогодні вашій коханій людині буде цікаво з'ясувати причини вашої поведінки. І навіть якщо ніяких особливих причин не буде, та й поведінка не сильно буде відрізнятися від звичайного, зірки рекомендують щось придумати, бо інакше вас запідозрять в нещирості.

Бізнес-гороскоп для Дів

Сьогодні зіркам буде досить складно умовити вас на те чи інше ризикований захід, хоча вони твердо вірять в те, що цей день для подібних дій є найбільш підходящим. Може бути, варто перестати опиратися їх волі і піти-таки у них на поводу?

Гороскоп здоров'я для Дів

Ваша любов до монументальних рішень нині може виявитися для вас небезпечна — щось велике і важке цілком може впасти вам на ногу. Або ще куди. Так що не рухайте сьогодні меблі, не переставляйте акваріум і не намагайтеся витерти пил за телевізором. Здоров'я дорожче.

Загальный гороскоп для Дів

Дії говорять за себе самі, словесний супровід їм сьогодні не буде потрібно. Тим більше, що ораторське мистецтво нині - не зовсім ваша дорога.

Кулінарний гороскоп для Дів

Що-небудь з того, чим ви маєте намір прикрасити обідній стіл сьогодні, неодмінно має бути вилучено з землі. Непогано підійде корінь селери або редис - з них чудові салати виходять.

Терези (24 серпня - 23 вересня)

Гороскоп на 25 мая 2020 року для Терезів

Кулінарний гороскоп для Терезів

Не варто сьогодні заключати парі на власний обід, бо є ризик (нехай і невеликий) без цього самого обіду залишитися. Зірки аж ніяк не впевнені, що справа того варта. Особливо якщо до обіду додається що-небудь смачненьке, наприклад, зубатка холодного копчення. Чи карасі в сметані. Взагалі рибні страви нині будуть дуже і дуже хороші. Так що при наявності сумнівів вибирайте саме їх.

Любовний гороскоп для Терезів

Ваги, сьогодні вкрай небезпечний день для ваших відносин. Є ймовірність того, що ваш партнер може вам змінити, причому з людиною, якого ви добре знаєте. Чи зможете ви пробачити зраду? У будь-якому разі зірки радять вам не піддаватися паніці - ведіть себе спокійно і благородно.

Бізнес-гороскоп для Терезів

Не намагайтеся сьогодні всидіти на двох стільцях одночасно: опрацюйте спочатку хоча б один проект. У цьому випадку ви точно будете знати, чого ви хочете, і нехай, прийшовши до фінішу, ви, можливо, і не будете першими, але зате кращим - не всяких сумнівів.

Загальный гороскоп для Терезів

Можливо, ви вважаєте, що зробили все, що могли. Аж ніяк - сьогодні у вас ще є можливість додати до вчиненого ще один невеликий, але значущий штрих, який додасть твору вашої праці закінченість і витонченість.

Гороскоп здоров'я для Терезів

В цей день вам варто поберегти ваші коліна і лікті від ударів, забитих місць, вивихів і тому подібних неприємних впливів, які, швидше за все, будуть неминучі, якщо ви збираєтеся кататися на роликах, наприклад.

Скорпіон (24 вересня - 23 жовтня)

Гороскоп на 25 мая 2020 року для Скорпіонів

Кулінарний гороскоп для Скорпіонів

До вас можуть абсолютно несподівано зарулити гості. Чи готові ви до зустрічі?

Любовний гороскоп для Скорпіонів

У цей день ви зможете пишатися собою, бо свершите щось абсолютно неможливе. Ваш улюблений чоловік, до речі, це помітить і оцінить сповна, бо і його життя завдяки вам сьогодні зміниться. Тому готуйтеся спочатку до нелегкої справи, а потім до лаврів переможця.

Бізнес-гороскоп для Скорпіонів

Задача хорошого начальника - зовсім не зробити все самому, а правильно розподілити обов'язки між своїми підлеглими, пам'ятайте про це, коли сьогодні ви будете керувати своїми колегами при підготовці нового проекту. Тільки не зазнавайтеся, будьте таким, як завжди!

Загальный гороскоп для Скорпіонів

Прекрасний день для зав'язування нових знайомств, так і для відновлення давно забутих. Так що постарайтеся прожити сьогоднішній день з максимальною вигодою для сімейного і особистого життя.

Гороскоп здоров'я для Скорпіонів

В цей день постарайтеся прислухатися до свого організму у другій половині дня, так як саме в цей час ви можете зіткнутися з деякими нездужанням. По можливості намагайтеся поменше надриватися на роботі.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 25 мая 2020 року для Стрільців

Загальный гороскоп для Стрільців

Сьогодні змінити настрій вам буде настільки ж легко, як і переодягнутися. Залишається лише сподіватися, що, якщо не в одязі, так хоч в настрої, ви віддасте перевагу світлі тони.

Бізнес-гороскоп для Стрільців

Сьогодні у вас явно буде на саме доброзичливе настрій, тому висока ймовірність того, що з колегами у вас виникнуть конфлікти навіть з-за якихось непорозумінь. Візьміть себе в руки і постарайтеся не зриватися на тих, хто зовсім не винен у вашій нудьзі.

Гороскоп здоров'я для Стрільців

В цей день ваш шлунок може висловити вам дуже багато неприємного щодо того, що ви їсте, тому постарайтеся йому підлестити. Якщо у вас це не вийде, вам варто набратися терпіння.

Любовний гороскоп для Стрільців

Сьогодні вам захочеться переконатися в тому, що ваш улюблений чоловік дійсно любить вас, а не терпить з останніх сил унаслідок вродженої ввічливості. Майте на увазі — коли ви остаточно дістанете його розпитуваннями на дану тему, ви напевно зустрінете не найприємніший відповідь.

Кулінарний гороскоп для Стрільців

Сьогодні вам доведеться проявити значну увагу до питань, навіть найвіддаленішим чином належать до їжі. Підходить ваша одяг для того, щоб сідати за стіл? Відповідають забарвлення серветок і візерунок на тарілках один одному і кольором скатертини? Нарешті, чи дійсно ви голодні і варто вам взагалі їсти? Ну як, усе гаразд? Тоді просіть подати вам тушковану в кисло-солодкому соусі свинину і приємного апетиту!

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 25 мая 2020 року для Козерогів

Любовний гороскоп для Козерогів

Сьогодні ви неодмінно повинні знайти, що відсвяткувати в тісному сімейному колі. Це може бути що завгодно - від примирення після чергової сварки до покупки чогось значного. Робити це слід за гарним столом, при свічках і під розмови про високе.

Кулінарний гороскоп для Козерогів

Давним-давно, а може, і ще раніше, один розумний чоловік зробив велике відкриття - він посипав макарони тертим сиром, з'їв їх і зрозумів, що без сиру-то, виявляється, макарони далеко не так смачні. Нам подібні відкриття навряд чи світять - все хороше відкрили до нас. А ось наслідувати приклад розумної людини і з'їсти порцію макаронів з сиром, ніщо не заважає. І не відкладайте до вечора..

Бізнес-гороскоп для Козерогів

Сьогодні вам може подфартить! Отже, щоб не піддаватися атаці негативної енергетики заздрісників, постарайтеся поставити заслін від усіх негативних емоцій, спрямованих на вашу адресу. Але пам'ятайте, що старовинна прикмета свідчить: очманілі гроші не приносять щастя, краще їх витратити.

Загальный гороскоп для Козерогів

Сьогодні ви і ваш внутрішній світ можете стати для когось нерозв'язною загадкою. Допоможете ви цій людині розібратися, чи скористаєтеся ситуацією у власних цілях - цілком залежить від вашого смаку.

Гороскоп здоров'я для Козерогів

Гарний час, щоб зробити спробу кинути шкідливі звички. Якщо ви давно подумували про те, що із цигаркою або обгрызенными нігтями вам більше не по дорозі, сьогодні самий підходящий день, щоб з ними попрощатися рази назавжди.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 25 мая 2020 року для Водоліїв

Загальный гороскоп для Водоліїв

Сьогодні вам не варто експериментувати, як би цього не хотілося. Чревате наслідками. Якщо ж щось малоприємне вже сталося, то жалю краще залишити на потім.

Кулінарний гороскоп для Водоліїв

Сьогодні вам доведеться випити не одну і не дві чашки міцного кава - без нього вам навряд чи вдасться змусити ваш багатостраждальний організм нормально функціонувати. Так що має сенс подбати про те, щоб цей напій був належної якості. В ідеалі, звичайно, варто готувати його самостійно. Якщо ідеал недосяжний - користуватися тільки серйозними джерелами.

Гороскоп здоров'я для Водоліїв

Нині намагайтеся більше рухатися, не сидите на місці, було б добре зайнятися яким-небудь активним видом спорту. По можливості запишіться на оздоровчий масаж, він вам зараз не зашкодить.

Бізнес-гороскоп для Водоліїв

Сьогодні для того, щоб у вас була, нарешті-таки, можливість попрацювати без суєти і шуму, спробуйте зникнути з поля зору оточуючих, які постійно дошкуляють вас питаннями й порадами. У спокійній обстановці, яку ви собі створите, ви проведете кілька дуже продуктивних годин.

Любовний гороскоп для Водоліїв

Сьогодні вашій коханій людині захочеться відчути себе захищеним у вашому суспільстві, тому він буде вимагати від вас надійності і гарантій на сто років вперед. Якщо ви не готові їх дати прямо зараз, постарайтеся перевести розмову на іншу тему.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 25 мая 2020 року для Риб

Кулінарний гороскоп для Риб

Нині вас буде тягнути на найекзотичніші страви, найнезвичайніші з продуктів і самі незрозумілі з назв в меню. Не те, щоб це було загрожує отруєнням малозрозумілим і не надто знайомим медикам речовиною, але ось на стан вашого гаманця подібна схильність до незвіданого може позначитися не найкращим чином. Тим більше, що з точки зору астрологічної на сьогоднішній день хорошим вибором будуть страви прості і зрозумілі. І швидко готуються.

Гороскоп здоров'я для Риб

Сьогодні женіть геть темні думки, зараз у вас повинно все вийти, якщо тільки ви не будете сумувати, дивитися на життя скептично і ставити під сумнів усі можливі варіанти вирішення проблеми. Насправді, на цей день у вас хороші перспективи.

Любовний гороскоп для Риб

Сьогодні у вашому житті неодмінно станеться подія. Не факт, що приємне, але - переживете! Станете розумнішими і вимогливими. А в наступний раз просто частіше згадуйте, що себе треба любити все-таки більше, ніж партнера. І повага до себе сприймати як належне, а не як подарунок на Новий рік.

Загальный гороскоп для Риб

Сьогодні вам доведеться міняти думку на бігу. Не намагайтеся дочекатися поки "мінливий світ прогнеться під вас", прогинайтеся під нього самі.

Бізнес-гороскоп для Риб

У вас з'явиться чудовий шанс зняти з себе якусь частину своєї роботи і звільнити вечір для більш приємних справ. Висока ймовірність того, що вам надійдуть пропозиції співпраці з тими фірмами, яких би ви хотіли бачити своїм компаньйонами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?