Гороскоп на 28 березня для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на 28 березня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 28 березня для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

Схоже, що Скорпіони люблять важкі життєві ситуації, тому що в їх натурі прагнути когось рятувати, вибиратися зі складної ситуації і взагалі перетворювати своє життя з сірого у яскраве і барвисте, наповнене емоціями і рухом.

Якщо ви зустрінете Водолія, який абсолютно позбавлений енергії і сил, у якого немає бажань і який припинив мріяти - це не тому, що він сумний слабак. А тому, що цей Водолій був дуже сильним занадто довго. коли Водолії хочуть піти від реальності, вони йдуть в себе.

Кажуть, що Тельці, Козероги і Скорпіони - за знаком Зодіаку найвпертіші люди - це. Ви впевнені в цьому? А ви спробуйте переспорити Овна. дивно, як Овни ще зовсім не вимерли зі своєю зайвою чесністю і безмежною довірою до людей. багато людей весь тиждень чекають п'ятниці, весь місяць свята, весь рік літа, і все життя щастя. А ось люди, що народилися під знаком Зодіаку Овна, вважають, що потрібно радіти кожному дню і насолоджуватися кожною миттю.

Читайте щоденний гороскоп на кожен день для всіх знаків зодіаку на нашому сайті. Гороскоп на сьогодні, 28 березня, для всіх знаків зодіаку читайте далі в нашому матеріалі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 28 марта 2020 року для Овнів

Загальный гороскоп для Овнів

Сьогодні у вас буде реальний шанс зробити світ прекраснішим. Правда, не дуже зрозуміло, в чому він полягатиме, але, треба думати, ви й самі здогадаєтеся.

Кулінарний гороскоп для Овнів

Навіть якщо ви будете не дуже задоволені зразками кулінарного мистецтва, які потраплять на ваш стіл сьогодні, не поспішайте критикувати майстерність кухаря вголос. Як знати, бути може, ваші необережні слова стануть причиною куди більшого розладу, ніж необхідність їсти не надто вдале блюдо. Та й так воно невдало? Попросіть смаженої риби - її досить важко зіпсувати, якщо не пересолити, звичайно.

Гороскоп здоров'я для Овнів

В цей день істотно підвищується ймовірність набрати зайву вагу. Постарайтеся контролювати свій апетит і не переїдати. Не забувайте, що різні борошняні продукти вам протипоказані.

Бізнес-гороскоп для Овнів

Сьогодні вам не варто завдавати незручності кому б то не було і, відповідно, вступати в конфлікти з вашими друзями, колегами, партнерами і начальниками. Постарайтеся бути нижче води, тихіше трави, навіть якщо це для вас виявиться вельми непростим завданням.

Любовний гороскоп для Овнів

Сьогодні ви особливе задоволення ви отримаєте від спільної діяльності. Неважливо, чим саме вам доведеться займатися — миттям чи підлог або розгадуванням кросворду. Головне — ви будете поруч.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 28 марта 2020 року для Телеців

Бізнес-гороскоп для Тельців

Якщо ваша професія психологія, юриспруденція чи банківська справа, то сьогодні чудовий день для самореалізації. Вам потрібно докласти більше зусиль, ніж зазвичай, щоб досягти успіху. Працьовитість, а також неординарний підхід до справи принесуть вам в майбутньому гарний прибуток.

Кулінарний гороскоп для Тельців

Сьогодні вам варто скуштувати чогось холодного копчення, якщо, звичайно, організм дозволяє такого роду над собою експерименти. Переважно - рибки, краще червоною. Скажімо, форелі або лосося. Подавати краще з зеленим або пекінським салатом, заправленим лише сіллю і лимонним соком. Можна також побалувати себе салатиком з редьки зі сметаною, але тоді на гарнір обов'язкова варена картопля.

Гороскоп здоров'я для Тельців

Сьогодні вам не обійтися без вправ на м'язи рук. Але не варто дуже старатися з гантелями, нехай в правильному розподілі навантаження вам допоможе хто-небудь обізнана в цьому питанні. Не забудьте також добре розтягнути м'язи після занять.

Любовний гороскоп для Тельців

Ваш день сьогодні нагадує політ мотоцикліста по вертикальній стіні. У будь-який момент може трапитися всяке – на очах у численної публіки. Але ви вірите, що вам обов'язково пощастить. Тим більше, що вас краще за будь амуніції зберігає любов вашої половинки.

Загальный гороскоп для Тельців

Сьогоднішній день подарує вам відчуття перемоги, проте не дасть можливості її відсвяткувати. Доведеться потерпіти.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гороскоп на 28 марта 2020 року для Близнюків

Бізнес-гороскоп для Близнюків

Незважаючи на те, що день сьогодні не зовсім робочий, якщо не сказати зовсім не робочий, вам доведеться трохи подумати про справи ваших трудових і навіть взяти пару-трійку стратегічних рішень, тому що крім вас зробити це буде нікому абсолютно точно.

Гороскоп здоров'я для Близнюків

В цей день Близнюків буде переповнювати незрозуміло звідки взялася енергія. Постарайтеся витратити її з розумом – не розплескайте безцінний скарб, подарунок для вашого здоров'я, по дрібницях.

Кулінарний гороскоп для Близнюків

Запивати їжу сьогодні найкраще квасом, морсом або медовухою, якщо, звичайно, ви зможете знайти місце, де її подають (так званий хмільний мед теж підійде, але лише в тому випадку, якщо нічого краще не знайдеться). Відповідно, меню теж буде специфічне - гречана каша, млинці з різноманітними начинками, від капусти до червоної ікри та інші досягнення російської кухні.

Любовний гороскоп для Близнюків

В цей день ваш улюблений чоловік дуже захоче зробити для вас щось особливе. Ваше завдання – відреагувати на будь-яке його дію максимально бурхливо і в повній відповідності з його очікуваннями. Тоді у вас вийде справжнє свято на двох, і кожен з вас буде щасливий.

Загальный гороскоп для Близнюків

Причетні ви до цього чи ні, але події різко змінять і темп і напрямок. Для отримання простого і зрозумілого результату доведеться провести не зовсім тривіальну послідовність дій.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 28 марта 2020 року для Раків

Бізнес-гороскоп для Раків

Вам настільки набридла рутина, в якій ви живете протягом робочого тижня, що сьогодні вас просто магнітом потягне знайти собі якихось пригод на свою голову. Тільки не перестарайтеся і завжди пам'ятайте, куди ваші дії і спрага нових вражень можуть вас привести!

Загальный гороскоп для Раків

Сьогодні ви будете подібні фарфоровій вазі - тонкі, витончені і дуже крихкі. Слід уникати будь-яких ситуацій, які можуть призвести до конфліктом.

Гороскоп здоров'я для Раків

В цей день ваше самопочуття буде відносно стабільним, однак це зовсім не означає, що їм можна ризикувати без побоювання. Постарайтеся все ж берегти себе і хвороб в образу не давати.

Любовний гороскоп для Раків

Сьогодні вашій коханій людині не захочеться чимось вам потурати. Можливо, це буде зроблено у будь-яких виховних цілях, хоча не виключена ймовірність і звичайної шкідливості. Постарайтеся зрозуміти його мотиви і діяти в повній відповідності з ними.

Кулінарний гороскоп для Раків

Ви довго чекали цього дня. Передчували, облизувалися, малювали в своїй уяві картини одна апетитніше іншого. Так, саме сьогодні - оптимальний момент для того, щоб розкрити жадану банку варення (соління, чого-небудь маринованого). Або купити щось, на що давно поклали око. Або сходити в ресторан, куди вам так давно хотілося потрапити. Вітаємо!

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 28 марта 2020 року для Левів

Загальный гороскоп для Левів

Родина і друзі хотіли б провести сьогодні з вами більше часу. Не відмовляйте їм уваги.

Любовний гороскоп для Левів

Сьогоднішній день характеризується виконанням заповітних бажань, в першу чергу стосуються особистого життя. Причому саме загрожує: ви можете дуже розчаруватися в тому, що самі собі вигадали. Тому будьте до цього готові і продумайте для себе відхідні шляхи. Так, на всякий випадок.

Гороскоп здоров'я для Левів

В цей день можуть дати про себе знати, здавалося б, вже забуті хронічні захворювання. Тому, щоб погане самопочуття не затьмарило настрій, постарайтеся бути підготовлені до зустрічі з ворогом.

Бізнес-гороскоп для Левів

Сьогодні не варто купувати щось дороге, сподіваючись на допомогу вашого благодійника, друзів або кредити. На жаль, найближчим часом грошових вливань не передбачається, і вам доведеться увійти в режим економії. Розраховуйте на свої можливості і не беріть у борг: зараз ви можете обійтися і без цього.

Кулінарний гороскоп для Левів

Звертайте більше уваги на нюанси - приправи, соуси, види подається до їжі хліба. Перевагу слід віддавати приправ з нерізким, вишуканим смаком. Не рекомендується базилік, гвоздика, слід бути акуратним з перченим стравами. Не варто пити чай з бергамотом. Соуси кращі сметанні та приготовлені на м'ясному бульйоні, уникайте томату і оцту. Хліб краще їсти вівсяний і многозерновой.

Діва (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 28 марта 2020 року для Дів

Любовний гороскоп для Дів

Не соромтеся говорити відверто. Вашу відкритість оцінять. Якщо ж раптом виявиться, що ви наговорили зайвого, потім зможете якось виправдатися, зрештою — скажете, що пожартували, а вас не так зрозуміли.

Загальный гороскоп для Дів

Сьогодні ви можете бути просто щасливі. Єдине, що для цього потрібно - захотіти. І обов'язково станете. Тут же.

Кулінарний гороскоп для Дів

Поставте перед собою завдання, бажано - нетривіальним, і ви зможете вирішити її сьогодні. Це хороший день для того, щоб відшукувати їжу, долаючи деякі перешкоди. Ті страви, які вам охоче подадуть де завгодно, рішуче не годяться. А от якщо ви захочете спробувати біфштекс з кенгурятины, котлету із слонячої ноги або в'ялену ведмежатину - ви напевно свого досягнете. Тільки м'ясо мамонта не шукайте, дуже воно давнє, ще розлад шлунка заробите.

Бізнес-гороскоп для Дів

Якщо є можливість виконати якісь ваші безпосередні трудові функції на дому, краще сьогодні цим зайнятися. В іншому випадку, ваша робота може на наступному тижні застопоритися в силу того, що перед вами встане занадто багато дрібних завдань, що вимагають часу і зусиль.

Гороскоп здоров'я для Дів

В цей день необхідну для вашого організму енергію ви зможете почерпнути в здоровому восьмигодинний сон а також в свіжовичавлених соках, особливо цитрусових. Проте не варто захоплюватися ними понад заходи - це ж стосується і сну.

Терези (24 серпня - 23 вересня)

Гороскоп на 28 марта 2020 року для Терезів

Бізнес-гороскоп для Терезів

Сьогодні вам не вдасться уникнути серйозного обговорення робочих питань. Вони будуть переслідувати вас протягом всього дня і навіть трохи довше, як би вам ні хотілося перевести розмову на яку-небудь веселу тему.

Любовний гороскоп для Терезів

Сьогодні вашій коханій людині буде непросто пробачити вам якусь образу, витівка чи жарт, якій ви ніякого значення не додасте. Однак вашу половинку вона дуже зачепить і змусить про що задуматися, причому переважно не про найприємніше.

Кулінарний гороскоп для Терезів

Загляньте в морозилку - нема там чого-небудь, що змусить вашу фантазію прокинутися і створити щось особливо видатне?

Гороскоп здоров'я для Терезів

Сьогодні вам варто трохи обмежити себе в їжі. Постарайтеся контролювати ваш вага: шанс набрати зайві кілограми в цей день великий, як ніколи. Вам не варто також їсти занадто багато солоного або смаженого.

Загальный гороскоп для Терезів

Сьогодні вам варто більше довіряти самому собі. Якщо ви почуете нутром, значить, так воно і є.

Скорпіон (24 вересня - 23 жовтня)

Гороскоп на 28 марта 2020 року для Скорпіонів

Гороскоп здоров'я для Скорпіонів

Сьогодні поспішні рішення, як це ні дивно, підуть вам на користь. Тим не менш, постарайтеся зробити все можливе для того, щоб зважити всі за і проти до того, як ви приймете остаточне і безповоротне рішення.

Бізнес-гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні вам не варто думати про те, як далі буде розвиватися ваша кар'єра. Вона як-небудь у цей день розвинеться і без ваших роздумів. Займіться справами своїми нагальними, а що буде далі – покаже мудре і неупереджене час. І, швидше за все, начальство, начальство, яке, на жаль, такими характеристиками зазвичай не володіє.

Любовний гороскоп для Скорпіонів

В цей день одна з ваших шкідливих звичок зіграє вирішальну роль у перебігу вашої особистої життя. Можливо, вона приверне до вас увагу людини, який є вашою Долею. А може бути, стане останньою соломинкою, переломившей хребет верблюдові, тобто саме через неї ваші відносини і перейдуть на інший. давно очікуваний рівень.

Кулінарний гороскоп для Скорпіонів

Раз ви читаєте цей текст, швидше за все, ви трохи знайомі з інтернетом. І сьогодні цим знайомством не гріх буде детальніше скористатися. З однієї-єдиної, але такою привабливою метою - наповнити їжею свій рідний шлунок. Найпростіший спосіб це зробити - замовити якусь готову їжу прямо з доставкою. Можна, звичайно, піти і більш складним шляхом. Замовити окремі продукти, а потім самостійно що-небудь зробити. Але, скажіть, чи не шкода вам буде часу?

Загальный гороскоп для Скорпіонів

Сьогоднішній день може ознаменуватися втратою чогось давно знайомого. Постарайтеся не сваритися зі старими друзями - подібного роду втрати непоправні.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 28 марта 2020 року для Стрільців

Бізнес-гороскоп для Стрільців

Сьогодні не варто бути легковажним і приймати непродумані рішення. Помилка, зроблена в цей день, може привести вас до серйозних фінансових втрат. Те ж стосується і ваших висловлювань. Думайте, перш ніж говорите, інакше дехто може розцінити ваші промови як вельми двозначні.

Кулінарний гороскоп для Стрільців

Ви ніколи не пробували восьминога? Або каракатицю? Саме час спробувати. У сьогоднішній вашій дієті неодмінно повинні бути присутніми головоногі молюски, але не обмежувати свій вибір тривіальними кальмарами.. Хоча, останні, безумовно, заслуговують пильного уваги, особливо якщо загасити їх в червоному вині з часником, помідорами і корицею.

Гороскоп здоров'я для Стрільців

Сьогодні зірки рекомендують вам у будь-якому випадку триматися на плаву і в жодному разі не впадати у відчай, що б з вами не відбувалося. Зробіть все можливе для того, щоб ваш настрій залишався на висоті.

Любовний гороскоп для Стрільців

Сьогодні вам буде весело спілкуватися з вашим коханою людиною. Дуже весело і дуже цікаво. Так що заряд позитиву на найближчі кілька днів вам гарантований, ви ще й зможете ділитися з усіма бідними, благо таких навколо вас буде чимало.

Загальный гороскоп для Стрільців

Вам все вдаватиметься сьогодні. Ваша логіка безперечна, вибір моменту прочитай досконалий. Якщо не будете лінуватися, досягнете багато чого.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 28 марта 2020 року для Козерогів

Гороскоп здоров'я для Козерогів

Сьогодні вам варто слідувати заповітам мудрого Карлсона: спокій і тільки спокій, бо решта – справа житейська. Якщо не виходить, спробуйте ще раз. Це допоможе вам краще будь-яких ліків.

Загальный гороскоп для Козерогів

Якщо ви відчуваєте себе жертвою обставин, пошукайте кого-небудь з кислим виразом обличчя, і подумайте, чи хочете ви виглядати так само. Не слід жаліти себе занадто сильно.

Кулінарний гороскоп для Козерогів

На вашому столі сьогодні повинен бути сир, бажано - кількох сортів, вишуканий суп-пюре, скажімо, з печериць з корінням, тістечка зі збитими вершками і корицею, вишні або виноград і червоне вино. А також свічки, хрусткі від крохмалю серветки і прилад для вашого сотрапезника, бо все розташовує до того, щоб повечеряти в романтичній обстановці.

Любовний гороскоп для Козерогів

Сьогодні вашій коханій людині буде непросто вирішити, що саме він хоче сказати вам, що у зв'язку недавно стався між вами інцидентом. Однак він буде усвідомлювати необхідність серйозної розмови, тому будьте готові до чогось важливого, відповідальної, але з великою часткою ймовірності безглуздим.

Бізнес-гороскоп для Козерогів

Займіть стартову позицію — коли пролунає сигнальний постріл, вам необхідно буде різко рвонути вперед. Від вашої жвавості нині залежить успіх завтра.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 28 марта 2020 року для Водоліїв

Кулінарний гороскоп для Водоліїв

День вдалий для різного роду розмов, від особистих до офіційних, від жартівливих до дуже серйозних. Частина з них цілком можна провести і за столом, де вас будуть чекати на вибір або тушкована морська риба під томатним соусом з цибулею і морквою, або криця, запечена в духовці великими шматками з каррі та іншими належними у такому разі приправами.

Загальный гороскоп для Водоліїв

Сьогодні у вас може абсолютно несподівано з'явитися можливість отримати непогану прибуток. Головне - цю саму можливість не прогледіти.

Бізнес-гороскоп для Водоліїв

Якщо ви сьогодні намагаєтеся ухилитися від домашніх справ, то ваша сім'я вийде на стежку війни. А хіба ви того хочете? Тому, якщо ви не бажаєте заточувати свій томагавк, краще змиритися з тим, непогано було б навести порядок в квартирі або просто сходити за покупками в сусідній супермаркет. Благо ніяких трудових подвигів ваша фірма від вас вимагати не буде.

Любовний гороскоп для Водоліїв

Не треба слів — обмежтеся красномовним поглядом. Якщо вам здасться, що це не мало ні найменшого впливу, можете використовувати мову квітів. Для вербального вираження своїх почуттів час не краще.

Гороскоп здоров'я для Водоліїв

Нині не допускайте перевтоми, воно зараз, в першу чергу, позначиться на стані вашого шлунка. Зокрема, сьогодні слід особливо дбайливим до свого здоров'я тим, хто страждає виразковою хворобою.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 28 марта 2020 року для Риб

Любовний гороскоп для Риб

Вашій коханій людині не позаздриш: у вас сьогодні проріжуться зубки і ви будете старанно їх всім демонструвати. І йому в першу чергу. Що ж, власну думку з будь-якого питання – це, звичайно, важливо, як безпосередня поведінка і екстравагантний стиль, але про близьку вам людину і про те, що йому може бути за вас соромно, теж варто подумати.

Загальный гороскоп для Риб

Сьогодні ваше положення має покращитися, якщо воно ще не зробило цього. Сил додасться, пара питань відпаде сама собою. Саме час почати якусь справу, в успіх якого ви вірите.

Кулінарний гороскоп для Риб

Не варто сьогодні щось шукати, як-то експериментувати. Нехай ваша їжа буде банальною і традиційною. Яблуко з бананом і чашка міцної кави на сніданок, щі та ескалоп з гречаною кашею на обід, трохи сиру на вечерю. А ось про морозиво і всяких кондитерських булочками нині краще забути. Вважайте, що сьогодні їх просто не існує на світі.

Бізнес-гороскоп для Риб

Сьогодні краще довіритися нагоди і «плисти за течією». Зірки обіцяють незалежні від вас зміни. Можливі підвищення по службі і вдалі угоди. Але навіть якщо щось піде не так, ви запланували свій час – не переживайте. Згадайте: що не робиться – все до кращого!

Гороскоп здоров'я для Риб

Паршивий день для алергетиків - краще б вам, якщо ви належите до таких, не спокушати долю генеральним прибиранням або відвідуванням звіринця. З квітами, новою їжею і косметикою теж будьте акуратніше.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?