Гороскоп на 28 лютого для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на 28 лютого для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 28 лютого для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

Стрільці не настільки слабкі, щоб терпіти образи, які не настільки сильні, щоб їх прощати, але й не настільки злісні, щоб мстити. Тому найчастіше вони просто повертаються до кривдника спиною. Назавжди. дуже часто у Стрільців обставини складаються так, що сподіватися можна на що завгодно, але реально розраховувати - лише на себе. Стрілець любить затишних людей, без "колючок" і глибоких вирів у характері. Любить, коли можна поговорити з людиною про що завгодно без суперечок і з'ясувань, хто більше правий, - коли саме такі задушевні розмови і живе, щире тепло у стосунках для обох найважливіше. Такі люди стають частиною життя Стрільця і він переживає за них так само, як за самого себе.

У Риб відмінна пам'ять і вони ніколи не забувають доброго ставлення до себе. Погане можна пробачити і викинути. А гарне буде гріти душу і через роки. Риби ніколи не забудуть того, хто був з ними у важкі хвилини. добре, що думки Риб ніхто не може читати, бо образ сором'язливих і скромних людей полетів би до біса.

Схоже, що Скорпіони люблять важкі життєві ситуації, тому що в їх натурі прагнути когось рятувати, вибиратися зі складної ситуації і взагалі перетворювати своє життя з сірого у яскраве і барвисте, наповнене емоціями і рухом.

Читайте щоденний

гороскоп на кожен день

для всіх знаків зодіаку на нашому сайті. Гороскоп на сьогодні, 28 лютого, для всіх знаків зодіаку читайте далі в нашому матеріалі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 28 февраля 2022 року для Овнів

Загальный гороскоп для Овнів

Рішення проблеми, яка вас займає, намагається вислизнути з ваших рук. Про це потрібно говорити терміново, а з потрібною людиною, інакше вона все одно втекла.

Кулінарний гороскоп для Овнів

У цей день горло може бути вразливим - намагайтеся не пошкодити його. З цього приводу рекомендується виключити з раціону все, що може бути небезпечно - рибу, щоб не задихатися від кісток, морозива і високо охолоджених напоїв - щоб не замерзнути. Також не намагайтеся ковтати особливо великі шматочки їжі, а взагалі - не поспішайте. Їсти потрібно повільно і з задоволенням.

Любовний гороскоп для Овнів

Сьогодні ваш коханий відчує, що у нього виняткове почуття гумору, ви не зможете з цим погодитися в багатьох випадках. Зірки рекомендують натякати своїй другій половинці, що деякі теми для вас зовсім не смішні, розважальні і смішні.

Бізнес-гороскоп для Овнів

Будьте не настільки вимогливі до долі сьогодні, вона вже дала вам дуже і дуже багато. Не ображайтесь на це, просто рано. Крім того, сьогодні у вас буде чудова можливість завершити справу, на якій у вас просто раніше не було рук.

Гороскоп здоров'я для Овнів

Будь-яке підняття голосу на близьких, близьких або колег не піде на користь не тільки вашим нервам, але і вашим голосовим зв'язкам. Тому будьте терплячі і лікуйте від біль у горлі.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 28 февраля 2022 року для Телеців

Загальный гороскоп для Тельців

Довіряйте думкам і почуттям оточуючих, навіть якщо це шкодить вашій самооцінці і не дозволяє відчути власну значимість. Якщо ви займаєтеся саморекламою, постарайтеся тримати свою уяву в межах пристойності.

Бізнес-гороскоп для Тельців

Здається, що тепер все доведеться робити бігом - ви ніби запізнилися. Якщо це ваш постійний стан, все одно прискорюйте - сьогодні йти в ногу з дедлайном важливіше, ніж зазвичай.

Любовний гороскоп для Тельців

У цей день у вас буде досить несподівана зустріч з людиною, яка буде мати серйозний вплив на ваше особисте життя. Можливо, саме завдяки йому, навіть побічно, ви познайомитеся з людиною своєї мрії або встановите відносини з людиною, яка у вас вже є.

Гороскоп здоров'я для Тельців

Тепер тримайте ноги теплими, сухими і комфортними, особливо якщо вам доводиться багато гуляти по місту пішки. Тепер неякісне або невимовно підібране взуття може зіграти вам поганий сервіс і стати винуватцем проблем.

Кулінарний гороскоп для Тельців

Кулінарний прогноз на цей день стосується більше тих локшини, які висять навколо вух, а не розкладають на тарілках. Напевно, ваше ораторське мистецтво затьмарить всі ваші інші якості, і в результаті ваші співрозмовники навряд чи звернуть увагу на те, що вони їдять. Це досить зручно, якщо ви плануєте приймати гостей вдома, але не варто повністю маніпулювати обов'язками гостинного господаря - адже вам також доведеться з'їсти те, що буде подаватися до столу.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гороскоп на 28 февраля 2022 року для Близнюків

Кулінарний гороскоп для Близнюків

Цей ранок повинен бути світлим, навіть якщо за вікнами рано і темно, тому сиром можна з фруктовою начинкою,«Актімель» і кавою з вершками, це те, що вам потрібно! А до обіду енергії вистачає, і у вас є апетит. Відкладати обід на більш пізній час не варто, і нехай він буде щільним - замовте хороший роменовий стейк з картоплею фрі і не збентежуйте простотою і невибагливістю замовлення.

Любовний гороскоп для Близнюків

Сьогодні ваша кохана людина захоче стати вашою дороговказом зіркою, єдиною, незамінною і необхідною. Не можна сказати, що ви будете так задоволені цим його бажанням, але у нього також є свої привабливі моменти, які ви обов'язково знайдете, якщо дійсно цього хочете.

Загальный гороскоп для Близнюків

Сьогодні ви станете по-справжньому нестерпним співрозмовником, якщо не хочете загартовувати своє его. Люди навколо них, як правило, дратуються, коли хтось постійно дає їм знати, що вони знають все краще, ніж будь-хто інший.

Гороскоп здоров'я для Близнюків

Тепер постарайтеся бути гранично обережними, через свою необережність можна отримати незначні травми, особливо на роботі. Обов'язково тримайте з собою протизапальну.

Бізнес-гороскоп для Близнюків

Сьогодні ви можете відкрити для себе нове хобі, яке вас дуже зачарує. Але проблема в тому, що, повністю поглинувшись новим заняттям, можна перестати приділяти належну увагу роботі, що, відповідно, незабаром погано позначиться на вашій кар'єрі.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 28 февраля 2022 року для Раків

Любовний гороскоп для Раків

Сьогодні вашій коханій людині буде непросто вгадати своє найзаповітніше бажання і тим більше його виконати. Однак, якщо він це зробить, він зробить вас найщасливішим жителем цієї маленької блакитної планети. Може бути, ми повинні трохи натякнути на нього про правильну відповідь?

Бізнес-гороскоп для Раків

У цей день вам буде цікаво, щоб ваші колеги стали для вас друзями або хоча б приятелями. В іншому випадку вам буде нелегко впоратися зі своїми проблемами самостійно без будь-якої надії на допомогу ззовні. І це може стати в нагоді.

Кулінарний гороскоп для Раків

Вам доведеться зіткнутися з проблемою вибору в гігантському масштабі. Не намагайтеся спробувати всі розчини, вам не вистачить здоров'я шлунка для цього. Якщо ви, оточені всілякими солінь, почнете практикувати стриманість, вас може подолати психічне нездоров'я. Коротше кажучи, у вас немає абсолютно нічого спільного в буфеті.

Гороскоп здоров'я для Раків

У цей день по можливості намагайтеся уникати застосування сильнодіючих препаратів, особливо якщо ви раніше не проконсультувалися з лікарем. Печінці це може не сподобатися.

Загальный гороскоп для Раків

Сьогодні ви будете оточені якимось безладом. Незалежно від того, чи є ви причиною цього чи ні, це буде до вас, щоб мати справу з ним.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 28 февраля 2022 року для Левів

Гороскоп здоров'я для Левів

У цей день ви, швидше за все, зможете відчувати себе краще, якщо останнім часом ваш стан був затьмарений якимось нездужанням. Багато в чому цьому сприятиме новознайдена духовна гармонія і ваш оптимізм.

Загальный гороскоп для Левів

Якщо ви комусь щось обіцяєте, то сьогодні цю обіцянку потрібно виконувати, навіть якщо вона виявиться дуже складною. Він буде винагороджений у 100 разів.

Любовний гороскоп для Левів

Напевно, колись ваш коханий писав вірші, оповідання або пісні. Переконай його сьогодні показати вам свої творіння старих часів. Можливо, вони не будуть шедеврами за формою, але за змістом дадуть вам їжу для роздумів на тему того, яку людину ви любите.

Кулінарний гороскоп для Левів

Що саме ви будете їсти сьогодні, зірки абсолютно не цікавлять, і ніяких рекомендацій з цього приводу вони не видають. Але вони вважають важливим стежити за тим, що ви будете пити. Проблема вибору напоїв повинна, в першу чергу, вирішуватися на користь безалкогольного - навіть пиво сьогодні краще віддати перевагу безсхумному. Але найкраще випивати чашку справжнього китайського зеленого чаю хоча б раз на день. Можна - з жасмином.

Бізнес-гороскоп для Левів

Сьогодні не варто позичати гроші, особливо якщо ви збираєтеся це зробити у свого колеги. Неприємні чутки можуть закрадатися, і ви не маєте до цього ніякого відношення. Спробуйте знайти інший вихід з поточної складної фінансової ситуації.

Діва (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 28 февраля 2022 року для Дів

Бізнес-гороскоп для Дів

Зараз саме час для змін для Дів, тому ви можете скористатися тим, що тепер будь-які починання будуть успішними, і почати шукати нову роботу, якщо нинішня посада вам більше не підходить. Будьте терплячі в пошуку: ви не можете відразу знайти потрібний варіант.

Загальный гороскоп для Дів

Відразу ж відмовтеся від усієї справи і займіть розвагою коханої людини. Вам просто потрібно вирватися з атмосфери серйозності, яка прагне вас поглинути.

Гороскоп здоров'я для Дів

Якщо ви хочете перейти до активних дій з точки зору турботи про своє здоров'я, то зараз саме час, тому що ви в хорошій формі, чудово виглядаєте, і, крім усього іншого, випромінюєте позитивну енергію.

Любовний гороскоп для Дів

Ви уважні і корисні. Ви робите все, щоб зробити свою кохану людину щасливою. Однак ви не завжди взаємні – і це вас ображає. Постарайтеся проявити трохи менше уваги до своєї другої половинки. Вона обов'язково це помітить, подумає, чому так сталося – і, можливо, зробить правильні висновки.

Кулінарний гороскоп для Дів

Сьогодні слід звернути особливу увагу на те, які рідини вливаються в ваше багатостраждальний організм. Чесно кажучи, всілякі кола - далеко не найкращий вибір. Кращий сік або навіть пиво. Однак останній досить пізно ввечері. Особливо, якщо вам ще належить сісти за кермо. Чи дійсно це не безалкогольний напій?

Терези (24 серпня - 23 вересня)

Гороскоп на 28 февраля 2022 року для Терезів

Гороскоп здоров'я для Терезів

Зараз постарайтеся особливо ретельно обробити куплені свіжі овочі і фрукти, адже тепер тільки так можна запобігти дуже серйозному розладу шлунка.

Кулінарний гороскоп для Терезів

Тепер ніщо не може підняти вам настрій краще, ніж тарілка хорошого, багатого супу зі сметаною і хорошим шматочком коричневого хліба. Однак замість хліба відірветься батон, а деякі навіть вважають за краще їсти суп без сметани. Але це дрібниці, можна сказати, вторинні компоненти. На відміну від справжнього супу, заміна якого будь-яким іншим блюдом призведе до дуже сумного результату.

Любовний гороскоп для Терезів

Забудьте про всі справи і пориньте з головою в особисте життя. Зрештою, начальник або партнер можуть почекати, і ви можете безповоротно пропустити свою долю. Сьогодні це матиме вирішальний вплив на подальший хід вашого особистого життя. Не пропустіть!

Загальный гороскоп для Терезів

Будьте готові - у вас досить складний вибір, і в такій складній сфері, як особисті стосунки. Деякі ваші слова і вчинки здивують навіть вас.

Бізнес-гороскоп для Терезів

Важкий день для співробітників різних друкованих ЗМІ. Сьогодні вам доведеться працювати на межі, а також за межами своїх можливостей, щоб впоратися з усім обсягом роботи. Зверніть особливу увагу на парні бруски - помилок може бути більше, ніж на непарних.

Скорпіон (24 вересня - 23 жовтня)

Гороскоп на 28 февраля 2022 року для Скорпіонів

Любовний гороскоп для Скорпіонів

Ви завжди настільки уважні і корисні з коханою людиною, що цілком можуть сприймати це як належне. Якщо вас не влаштовує такий стан справ, постарайтеся позбавити свою другу половинку певних привілеїв в цей день. Можливо, щось в її поведінці потім зміниться.

Бізнес-гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні ви відчуєте справжній емоційний сплеск. Особливо приємно, що емоції, які ви відчуєте, в основному приємні. На хвилі гарного настрою також буде добре працювати, тому день слід вважати вдалим.

Загальный гороскоп для Скорпіонів

Будьте відкриті для всіляких альянсів - спільні дії сьогодні легко скоординовані і просто повинні бути успішними. Однак не дозволяйте партнерові забути про ваші особисті інтереси, адже він може захопитися своїми руками.

Кулінарний гороскоп для Скорпіонів

Приказка «коли я їм, я глуха і німа», широко використовувана у вихованні підростаючого покоління, буде дуже і дуже актуальною для вас сьогодні. Підвищена вербальна активність може привести до того, що ви просто задихаєтеся на кістці (до речі, рибу краще їсти вже зараз). Крім того, поки ви бігаєте, всі смачні речі будуть просто з'їдені. Або він охолоне.

Гороскоп здоров'я для Скорпіонів

Сьогодні можливі набряки і почервоніння повік, особливо після сну. Щоб позбутися від них, спробуйте контрастне прання, а також різні лосьйони на основі всіляких лікарських трав.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 28 февраля 2022 року для Стрільців

Гороскоп здоров'я для Стрільців

Зараз алергічні реакції на різні препарати можуть погіршитися, тому зараз не найкращий час для експериментів з новими для вас препаратами.

Загальный гороскоп для Стрільців

Сьогодні звичний ритм вашого життя буде порушений вторгненням чогось, здавалося б, незначного. Намагайтеся бути максимально спокійними, ця подія точно не матиме інших наслідків, крім псування настрою.

Кулінарний гороскоп для Стрільців

Сьогодні це добре для солодкого столу. Це, звичайно, не означає, що більш серйозну їжу не варто їсти взагалі, тільки не відмовляйте собі в задоволенні заглядаючи в кондитерські вироби. Всілякі торти, тістечка, фруктові і вершкові десерти, варення, мед - нічого зайвого не буде. Головне, не триматися разом з такою дієтою.

Любовний гороскоп для Стрільців

У цей день вашій коханій людині буде трохи погано, але вилікувати його без будь-яких ліків ви зможете - просто своєю присутністю в його житті: біля його ліжка, в телефоні або на моніторі - за вибором. Але краще, звичайно, це живий контакт.

Бізнес-гороскоп для Стрільців

Сьогодні у вас важка битва з незрозумілим результатом. Швидше за все, доведеться боротися з самим собою, тому намагайтеся не використовувати занадто різкі засоби.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 28 февраля 2022 року для Козерогів

Кулінарний гороскоп для Козерогів

Безпосередньо на вирішення існуючих гастрономічних проблем вся сила власного могутнього розуму. Нехай він, після довгих і нудних роздумів, розповість про те, чи варто їсти суп на обід або краще обмежитися тривіальним курячим бульйоном. А також зробити складний вибір між еклером зі збитими вершками і невеликою гілочкою винограду.

Гороскоп здоров'я для Козерогів

Сьогодні Козерогам знадобиться трохи більше кальцію, ніж зазвичай. Однак це не означає, що весь день потрібно їсти тільки сир або жувати зубну пасту. Просто нехай сиру у вашому раціоні буде трохи більше.

Любовний гороскоп для Козерогів

Сьогодні вашій коханій людині терміново потрібно буде зробити пару термінових речей, тому на деякий час він не буде піклуватися про вас. Не ображайтесь і не намагайтеся з'ясувати ставлення: як тільки справи будуть врегульовані, він стане повністю вашим.

Загальный гороскоп для Козерогів

Сьогодні буде початок дуже, дуже продуктивного періоду вашого життя. Вам доведеться проявити твердість характеру в деяких питаннях.

Бізнес-гороскоп для Козерогів

Сьогодні ваші колеги з тих чи інших причин не будуть працювати на повну силу. Намагайтеся не втрачати самовладання з цього приводу і не намагайтеся їх виховувати: це навряд чи змінить ситуацію, але їх ставлення до вас може помітно погіршитися. Впливати на ледачих людей можна тільки на особистому героїчному прикладі: нехай їм буде соромно.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 28 февраля 2022 року для Водоліїв

Загальный гороскоп для Водоліїв

Народна мудрість про те, що той, хто подорожує тихіше, буде набагато далі, більш ніж виправдана. Якщо ви хочете отримати свій шлях сьогодні, дійте спокійно, і ні в якому разі не нюхайте.

Любовний гороскоп для Водоліїв

У цей день ви можете настільки захопитися власними проблемами, що повністю забудете не тільки те, що з коханою людиною теж не все гаразд, але і про сам факт його існування. Звичайно, він не буде в захваті від такого повороту подій.

Бізнес-гороскоп для Водоліїв

Сьогодні все відволікатиме вас від вашого безпосереднього трудового життя: птахи за вікном, цікава людина в ICQ, ароматний запах кави з наступного офісу. Зосередьтеся на роботі: чим раніше ви її закінчите, тим краще вона буде для вас і для вашої компанії.

Гороскоп здоров'я для Водоліїв

Сьогодні вам буде непросто зібратися з силами: ви зараз дуже втомилися. Не пийте багато кави, щоб підняти настрій, це додасть великого навантаження на серце, що теж не добре. Краще піти з роботи раніше і лягти спати раніше, ніж зазвичай.

Кулінарний гороскоп для Водоліїв

Відмінний день для сидіння за столом, супроводжуючи неквапливе засвоєння їжі приємною бесідою, бажано творчого характеру. Проблеми глобального характеру також підходять для обговорення, однак, тільки в тому випадку, якщо співрозмовники в цілому дотримуються тієї ж позиції. Серйозні словесні баталії будуть непотрібні. І найкраще все це їсти традиційними закусками - оселедцем під шубою, салатом олів'є ... Чим пити, і так зрозуміло.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 28 февраля 2022 року для Риб

Любовний гороскоп для Риб

Колесо Фортуни сьогодні повернеться під правильний кут - ви нарешті зможете виграти в лотерею або зняти джекпот в казино. Щоб перемогти, зірки рекомендують купити мільйон червоних троянд для свого чоловіка, а якщо ви жінка, то купіть собі щось гламурне, і нехай ввечері впаде в осад!

Загальный гороскоп для Риб

Дружба - це велика річ, але друзі іноді можуть бути настільки виснажливими... Сьогодні деяким з них доведеться ховатися від них.

Гороскоп здоров'я для Риб

Зараз у Риб може з'явитися набряк ніг, тому намагайтеся не пити занадто багато рідини, а якщо ви запланували тривалу поїздку на сьогодні, подбайте про правильне і зручне взуття.

Бізнес-гороскоп для Риб

Спробуйте скористатися кожною бізнес-пропозицією, яка приходить до вас сьогодні. Нехай вам спочатку здасться, що впоратися з таким обсягом робіт по збору документів досить складно і просто за фізичний рахунок, не переживайте, адже очі бояться, а руки роблять.

Кулінарний гороскоп для Риб

Сьогодні варто приділити підвищену увагу своєму здоров'ю. Не їжте в протягах, не їжте морозиво і не пийте холодний лимонад на холоді, якщо вам щось не рекомендується, то тепер їсти його взагалі не можна, під будь-яким виглядом. При цьому для профілактики можна виключити жирний, гострий і солоний і, звичайно ж, алкоголь. Мало їстівного, що залишиться в списку після введення цих обмежень, їдять потроху, але часто.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?