Гороскоп на 29 лютого для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на 29 лютого для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 29 лютого для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

Перш ніж грати зі Левом, переконайтеся чи не грає Лев з вами. Леви ненавидять улесливість, брехню і плітки за спиною. Щось не подобається? Скажи про це Леву в очі. Що було сказано за спиною, там же і залишиться разом з тим, хто це сказав. Леви не хочуть, щоб життя було як зебра, вони хочуть, щоб воно було яскравим як папуга.

Іноді люди думають, що мають якусь особливу владу над Водоліями. Це не так. найбільше люди ображаються на Водоліїв за те, що ті не можуть і не хочуть відповідати їхнім особистим очікуванням. якщо Водолій поводиться, як дитина, значить він щасливий. істинному Водолія властива якась інопланетна інтелігентність. Водолії не дивуються чиїмось дивацтвам. Вони і свої-то не завжди пояснити можуть. реальність жінок-Водоліїв така, що не так важливо наявність чоловіка поруч, аніж відсутність ідіота, який тягне з тебе усі життєві сили. Водолії, коли руйнуються усі їхні плани, посміхаються, виглядають відмінно і знають, що якщо не вийшло так, як їм зараз було потрібно, значить пізніше буде ще краще!

Скорпіони можуть зробити вигляд, що не помітили плювка в душу, але це не означає, що вони про нього забули. Скорпіону подобаються прості у спілкуванні люди, нехитрі, щирі, які не приховують почуттів. Скорпіонам не варто будувати фантастичних теорій, що пояснюють незрозумілу поведінку людей, - краще навчитися ставити прямі запитання. Скорпіони рідко проявляють агресію відразу, - вони застерігають, натякають, подають знаки. І не варто чекати, поки у них закінчиться терпіння.

Читайте щоденний

гороскоп на кожен день

для всіх знаків зодіаку на нашому сайті. Гороскоп на сьогодні, 29 лютого, для всіх знаків зодіаку читайте далі в нашому матеріалі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 29 февраля 2020 року для Овнів

Кулінарний гороскоп для Овнів

Ви будете настільки зайняті собою і своїми успіхами, що можете зовсім забути про необхідність зрідка спілкуватися з оточуючими і особливо - з близькими людьми. Сьогодні якраз такий день, коли це саме спілкування особливо добре пройде під легкий, але поживний обід (або вечеря - як встигнете) на французький лад, неодмінно з червоним вином і трояндою у вазі на столі.

Любовний гороскоп для Овнів

Сьогодні у вас день творчості. Придумайте який-небудь символ ваших відносин. Намалюйте герб. Складіть гімн. Пропишіть статут. Спільна творчість згуртує вас, ви дізнаєтеся один одного з несподіваною, нової сторони. Та й повеселіться досхочу – це вже точно!

Гороскоп здоров'я для Овнів

Овнам було б краще не піднімати тяжкості, зайво навантажуючи, таким чином, свій хребет. Так що не варто намагатися шукати відпочинок від праць інтелектуальних в фізичному напруженні. В крайньому випадку - займіться йогою, але ніяк не важкою атлетикою.

Бізнес-гороскоп для Овнів

Нині вам може перешкодити помилкова гордість. Примусьте її замовкнути — нема чого псувати вам картину успіху. Якщо вас все ж щось турбує — краще виговоритися, але в колі сім'ї. Про ваші переживання зовсім не потрібно знати тим, хто пов'язаний з вашими справами.

Загальный гороскоп для Овнів

Ви занадто любите балансувати на лезі бритви. Сьогодні в цьому не буде ні найменшої необхідності, так що злазьте. День взагалі обіцяє бути мирним і небагатим на події.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 29 февраля 2020 року для Телеців

Любовний гороскоп для Тельців

Сьогодні у вашому житті щось піде зовсім не так, як ви задумували з самого початку, що буде вас дуже дивувати і засмучувати, але в свою чергу дасть простір для фантазії та імпровізації. Що ж, підійдіть до розвитку відносин творчо – це захоплює!

Загальный гороскоп для Тельців

Сьогодні найбільшим пріоритетом повинні користуватися ваші особисті справи, особливо ті, що стосуються ніжних почуттів. Все інше почекає, на вас навіть не дуже образяться.

Бізнес-гороскоп для Тельців

В цей день вам не варто гнатися за великими грошима. Ризикнувши сьогодні, завтра ви можете легко залишитися без гроша в кишені, адже зараз не найвдаліший період для сумнівних угод. Поки краще обмежитися тим, що ви маєте, а інше лише планувати.

Гороскоп здоров'я для Тельців

Сьогодні вам варто згадати про те, що гальма придумали не тільки для трусів, але і для тих, хто дійсно піклується про цілісність своїх частин тіла. Зробіть все можливе для того, щоб уберегти себе від можливих травм.

Кулінарний гороскоп для Тельців

Сьогодні ваші взаємини з їжею гармонійними назвати буде важко. Вам буде вкрай непросто опинитися в одному і тому ж місці з один і той же час. Може дійти навіть до того, що брак часу змусить вас піти, не дочекавшись, поки принесуть ваше замовлення. Єдине, що може хоч якось розрядити ситуацію - замовлення їжі з доставкою. Є надія, що в цьому випадку, приділити п'ять-десять хвилин їжі вам вдасться.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гороскоп на 29 февраля 2020 року для Близнюків

Любовний гороскоп для Близнюків

В цей день у вас разом з вашим улюбленим людиною чудово вийде виховати маленького дитини. Або хоча б провести з ним день. Якщо це буде ваша дитина, він може щиро здивуватися, чого б тато й мама раптом стали йому кращими друзями. Чуже ж дитя закохається в таких чудових дядька і тітку з першого погляду.

Бізнес-гороскоп для Близнюків

Сьогодні, як ніколи, велика роль спілкування і потрібних знайомств. Саме завдяки їм ви зможете не тільки протоптати собі стежку нагору, але також скористатися підвернулася можливістю для того, щоб піти в самостійне плавання й відкрити свою власну справу.

Кулінарний гороскоп для Близнюків

У цей день краще віддати перевагу стравам з птиці. Насамперед - курятині в будь-якому вигляді - хоч в бульйоні, хоч в салаті (з ананасами і приправою каррі, наприклад), хоч заливну. Непогано буде кушаться сациві з курки, особливо під червоне вино і душевну музику. Качку або індичатину переважно є гарячою, в тушкованому або запечена вигляді.

Гороскоп здоров'я для Близнюків

Сьогоднішній день як не можна краще підходить для початку очисної дієти, адже сьогодні вам буде набагато простіше проявити силу волі і обмежити себе в улюблених, але некорисні продукти. Але пам'ятайте, що дієта повинна бути недовгою.

Загальный гороскоп для Близнюків

Сьогодні справи, пов'язані з фінансовими питаннями будуть настільки легко піддаватися дозволом, що їх можна вважати незначними. Однак такими вони не є, і нехтувати ними ні в якому разі не слід.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 29 февраля 2020 року для Раків

Загальный гороскоп для Раків

Не треба вважати будь-яку проблему особистої, у іншому випадку ваше життя може перетворитися в дуже реалістичне подобу нічного кошмару. Вам слід трохи відпочити і розібратися, на що ви можете вплинути, а де ви безсилі.

Гороскоп здоров'я для Раків

В цей день ваш організм може бути схильний до набряків. Тому, щоб уникнути одутлість і мішків під очима, постарайтеся не пити нічого перед сном і обмежити вживання солі.

Любовний гороскоп для Раків

Сьогодні вам дуже захочеться творчості і різноманітності. На жаль, це бажання буде досить-таки складно здійснити. Або часу вистачати не буде, або душевних сил, або ваш улюблений людина активно душити ваші прекрасні пориви. Однак постарайтеся сьогодні не розгубити свій запал – можливо, він вам стане в нагоді завтра.

Кулінарний гороскоп для Раків

Сьогодні вам потрібно буде усамітнення, особливо - для прийому їжі, і саме з ним-то і виникнуть проблеми. Реальний шанс знайти це жадане стан у вас є тільки за замкненими дверима за умови відсутності в приміщенні телефонів та інших засобів зв'язку з навколишнім світом. Так що замовляйте собі піцу з доставкою (на смакоту все одно часу не буде) і закривайте замок.

Бізнес-гороскоп для Раків

Сьогодні зірки категорично забороняють вам поспішати. Зважте всі за і проти, порадьтеся з усіма, з ким тільки можна і не можна, і прийдіть до певного роду висновків, над якими потім ще кілька годин подумайте. Відміряти краще не сім разів, а всі вісім.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 29 февраля 2020 року для Левів

Гороскоп здоров'я для Левів

Сьогодні вам варто постійно пам'ятати про те, що ви не залізна людина. А значить, не варто себе перевантажувати зайвими турботами. І плакати теж багато не варто, а то всупереч всьому можете заіржавіти.

Кулінарний гороскоп для Левів

Те, що ви з'їсте сьогодні, вам з великим ступенем ймовірності можна буде їсти завтра. Якщо не хочете себе ні в чому обмежувати в майбутньому, можливо, нині слід вживати в їжу виключно нелюбимі вами продукти? Досить неприємно, зате назавтра зможете ні в чому собі не відмовляти. Ось, брукву, наприклад, варену, ви любите?

Загальный гороскоп для Левів

Сьогодні у вас з'явиться шанс відновити колись спалений міст. Не поспішайте від нього відмовлятися.

Любовний гороскоп для Левів

Сьогодні вашій коханій людині дуже знадобиться ваша допомога і підтримка, причому в абсолютно несподіваній і незвичною для вас сфері. Мабуть, вам не так-то просто буде розібратися з запропонованої вам тематикою, однак якщо у вас це вийде - честь вам і хвала!

Бізнес-гороскоп для Левів

Якщо ви ще не є щасливим володарем чогось великого і, можливо, нерухомого, нині саме час подумати про придбання чогось подібного. Нехай навіть для початку це буде аж ніяк не маєток, а просто платтяна шафа.

Діва (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 29 февраля 2020 року для Дів

Кулінарний гороскоп для Дів

Цей день призначений зірками для розваг. Причому розважатися переважно в колі сім'ї або в компанії близьких друзів - це вже кому що приємніше. Їжа передбачається легка, не потребує особливих тимчасових витрат і не сильно нагружающая шлунок. В принципі, згодиться і фаст-фуд, лише б якість їжі було на рівні. Головне, гарячу їжу холодним лимонадом не запивати.

Любовний гороскоп для Дів

Сьогодні ваша половинка буде хотіти від вас чогось незрозумілого навіть їй самій. Як у старій добрій казці: піди туди, не знаю куди; принеси те, не знаю що. Вам доведеться або проявити чудеса телепатії і виконати-таки її бажання, або стоїчно терпіти капризи і причіпки. Зрештою, вони не назавжди.

Бізнес-гороскоп для Дів

Сьогодні зірки не рекомендують вам допомагати кому б то не було виконувати свої обов'язки. Нехай справляються самостійно, вічно все робити за них непедагогічно. Набагато корисніше буде встати над душею і почати керувати процесом, не забуваючи вказувати на допущені недоліки.

Загальный гороскоп для Дів

Якщо ви мали необережність недавно про когось попліткувати, сьогодні краще носа з дому не показувати і вже точно варто уникати зустрічі з цією людиною. Він може пред'явити свої претензії в самій недвозначній формі.

Гороскоп здоров'я для Дів

Сьогодні є шанс докопатися до суті. Якщо вам ніяк не вдається розібратися в тому, що саме заважає вам відчувати себе здоровим і сильним, варто зробити максимум діагностичних досліджень саме зараз.

Терези (24 серпня - 23 вересня)

Гороскоп на 29 февраля 2020 року для Терезів

Гороскоп здоров'я для Терезів

В цей день ваше самопочуття має бути в нормі, однак за умови, що ви зможете забезпечити повноцінний сон. Не забудьте перед сном провітрити кімнату, це допоможе вам вранці відчувати себе ще бадьоріше.

Любовний гороскоп для Терезів

Сьогодні вам варто забути на мить про почуття вашій коханій людині і подивитися на нього неупереджено, з боку, чужими очима. Можливо, це допоможе вам краще його зрозуміти, побачити в ньому щось, що досі було від вас приховано рожевими окулярами. Корисно іноді буває.

Бізнес-гороскоп для Терезів

Сьогодні намагайтеся бути в центрі подій. Тримати вушка на маківці, намагаючись не пропустити ні одну корисну новину. Всі дані, які до вас надійдуть, нехай і з неофіційних джерел, ви зможете просто чудово використовувати для своєї вигоди.

Загальный гороскоп для Терезів

Навіщо намагатися поліпшити те, що і так добре працює. Не шукайте добра від добра ж - ризикуєте залишитися при розбитому кориті.

Кулінарний гороскоп для Терезів

Найсмачніша їжа сьогодні буде виготовлена на вашій кухні. І якщо не вами особисто, то неодмінно за вашої безпосередньої участі. Винятком, мабуть, можуть слугувати лише ті ресторани, де кухар демонструє своє мистецтво прямо на столику клієнта, та й то тільки за рахунок близькості процесу до вашої персони. Краще всього буде виходити приготовлена таким чином риба.

Скорпіон (24 вересня - 23 жовтня)

Гороскоп на 29 февраля 2020 року для Скорпіонів

Любовний гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні вашій коханій людині буде непросто поділитися з вами своїми страхами, бідами, проблемами і переживаннями. Для того, щоб він був максимально відвертим з вами, всіляко підтримуйте і заохочуйте. Нехай він відчує себе дійсно потрібним вам!

Гороскоп здоров'я для Скорпіонів

Бережіть свої нерви, не приймайте всі дрібні неприємності близько до серця. Однак будувати між собою і проблемами стіну з антидепресантів не варто: сьогодні ви можете здорово нашкодити собі, переборщивши з пігулками.

Кулінарний гороскоп для Скорпіонів

Ви можете зіткнутися з необхідністю врегулювати якусь конфліктну ситуацію. Не варто намагатися робити це на голодний шлунок - марно, тільки погіршить становище. Ідеальним вирішенням проблеми було б перенесення переговорів безпосередньо за обідній стіл, тоді і ви були б гарантовано ситі, і ваш співрозмовник - в дещо кращому настрої, ніж міг би бути..

Загальный гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні терпіння буде не просто гідністю. Воно вам буде необхідно як повітря. Надто вже багато підводних каменів буде чекати на вашу надто емоційну натуру.

Бізнес-гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні у вас всі думки будуть зайняті чим завгодно, але тільки не роботою. Постарайтеся привести себе до тями (особливо важливо пробудити почуття відповідальності), але не більше 15 хвилин на це справа не витрачайте, якщо не виходить - плюньте.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 29 февраля 2020 року для Стрільців

Любовний гороскоп для Стрільців

Для вас сьогодні головне - вірити в те, що в підсумку все буде добре, як у дитячій казці зі щасливим кінцем. Всі проблеми з вашою половинкою зникнуть як за помахом чарівної палички, і вам знову буде добре разом. Так, як раніше. Якщо ви щиро в це повірите - так воно і буде.

Загальный гороскоп для Стрільців

Сьогоднішній день хороший для того, щоб засукати рукави і кинутися на черговий непаханный ділянку робіт. Можливо, вам навіть вдасться не тільки розпочати, але і довести розпочате до розуму.

Бізнес-гороскоп для Стрільців

Сьогоднішній день, на жаль, може поставити вас перед вибором: особисте життя або кар'єра. Прислухайтеся до себе. Внутрішній голос у такій справі один з кращих порадників! Втім, завдяки вашому таланту поєднувати непоєднуване, удача можлива в обох сферах, але все-таки краще зробити вибір.

Кулінарний гороскоп для Стрільців

Не читайте за обідом газет. Ніяких. І телевізор не дивитеся. І про політику не розмовляйте. Про спорті теж не варто, навіть про культуру і освіту не рекомендується. Про медицину і говорити нічого. Загалом успіх ваших трапез сьогодні буде залежати від того, наскільки повно ви будете віддаватися процесу поїдання їжі. А щоб вас не виникало ні найменшого бажання відволіктися - попросіть свою улюблену страву.

Гороскоп здоров'я для Стрільців

Нині не намагайтеся встигнути отримати від життя все, або сил не вистачить, або заробите собі нервове виснаження, яке принесе вам багато неприємних наслідків. Будьте трохи стриманіше.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 29 февраля 2020 року для Козерогів

Гороскоп здоров'я для Козерогів

Якщо проведене лікування не дає бажаних результатів, то сьогодні вам варто переглянути заходи, що вживаються, і знову звернутися до лікаря. Проте не намагайтеся самі скоригувати методику лікування, ви можете наплутати з ліками.

Бізнес-гороскоп для Козерогів

Не отчаиваетесь, якщо ваші плани виявилися нездійсненними, це не більше ніж привід почати будувати нові. Просто врахуйте минулі помилки і цього разу зірки, можливо, будуть до вас кілька більш прихильні.

Загальный гороскоп для Козерогів

Якщо хтось не бажає діяти за вашими правилами, його не варто до цього примушувати. Постарайтеся придушити в собі авторитарність, сьогодні вона може розквітнути пишним цвітом.

Любовний гороскоп для Козерогів

Сьогодні вам варто пригадати про ваших родичів або родичів вашого улюбленого людини. Зателефонуйте їм, а краще - приходьте в гості, щоб провести у приємному товаристві весь вечір. Ви з вашою половинкою зігрієтеся їх теплом - і між вами все теж стане значно тепліше.

Кулінарний гороскоп для Козерогів

Не зловживайте сьогодні спиртними напоями. Тобто взагалі не беріть у рот ні краплі. Зрештою, навіть серед безалкогольного пива зустрічаються помірно огидні екземпляри. І не вірте злим пліткарям, які стверджують, що даний напій шкідливий для здоров'я. Аж ніяк. Хоча, звичайно, трохи погладшати від нього можна. Але, зрештою, для цього і пиво-то не потрібно - було б бажання.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 29 февраля 2020 року для Водоліїв

Любовний гороскоп для Водоліїв

Сьогодні вам варто задуматися про те, з якою метою ви будете говорити вашій коханій людині ті чи інші слова. Постарайтеся докопатися до суті, щоб потім не шкодувати про непередбачуваних і неприємні наслідки, значно перевершили очікування.

Бізнес-гороскоп для Водоліїв

Сьогодні вам варто спокійніше ставитися до того, що буде ставитися до справ робочим. У подібному розвитку речей є глибокий сенс, який ви зрозумієте ближче до вечора.

Гороскоп здоров'я для Водоліїв

У цей день при заняттях спортом зверніть увагу на свої коліна, можливо, вони потребують додаткової підтримки. Якщо ви відчуваєте неприємні відчуття навіть з додатковою фіксацією суглобів, то припиняйте заняття.

Загальный гороскоп для Водоліїв

Цей день варто присвятити улюбленим. Їм, безумовно, краще присвячувати всі дні, але сьогодні - просто необхідно.

Кулінарний гороскоп для Водоліїв

Незважаючи на величезне бажання, не варто сьогодні намагатися з'їсти більше, ніж вміщує в себе ваш багатостраждальний шлунок. Безумовно, всі навколо - таке смачне і спокусливе, особливо ось той тортик - він, здається, Наполеоном зветься. Але хто-то, між іншим, зовсім недавно погрожував сісти на дієту і схуднути на кілька кілограмів. Хоча... В кінці кінців, маленький шматочок адже нічого не вирішує, чи не правда?

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 29 февраля 2020 року для Риб

Гороскоп здоров'я для Риб

В цей день Рибам зірки рекомендують обмежити час взаємодії з домашніми і особливо дикими тваринами: ризик виникнення проблем великий, як ніколи. Однак ваших улюбленців це не повинно стосуватися.

Загальный гороскоп для Риб

"Бійтеся данайців, навіть дари приносять!" - сказав ці слова був мудрий, і вони досі не втратили своєї актуальності. Майте це на увазі.

Кулінарний гороскоп для Риб

День сприятливий для гурманів, володіють неабиякою кількістю часу і вміють як мінімум непогано готувати. Оттянитесь на кухні як слід, не забуваючи по повній програмі використовувати всі ресурси вашого холодильника, за винятком, хіба що, валяються в морозильній камері готових пельменів.

Бізнес-гороскоп для Риб

Постарайтеся сьогодні не брати з собою багато грошей – ви витратите або їх всі, або втратите. У будь-якому випадку, це негативно позначиться на вашому матеріальному стані, а надбавок до заробітної плати найближчим часом, на жаль, не передбачається. Будьте економніше!

Любовний гороскоп для Риб

В цей день вам дуже захочеться повернути вашого колись коханої людини і ті відносини, які між вами в ті часи були. На це ви не пошкодуєте ні гордості, ні сил, ні почуття власної гідності. А дарма: вони вам можуть ще стати в нагоді, причому в чималих кількостях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?