Категорія
Стильний Гід Онлайн
Дата публікації

15 свіжих трендів чоловічої моди 2024

Джерело:  online.ua
15 свіжих трендів чоловічої моди

Тренди у сфері чоловічої моди змінюються дуже швидко. І кожного року першість на модному олімпі займають різні категорії речей. Дизайнери при створенні колекцій на 2024 рік брали до уваги не тільки гарний вигляд, а й комфорт. Гід Онлайн зібрав 15 головних чоловічих трендів 2024, щоб ви знали - які речі будуть в моді, як їх носити та у яких брендах шукати.

Чоловіча мода - що буде в тренді у 2024 році

Монохромні луки у пастельних відтінках

Чоловіча мода 2024 (фото - колаж)
Чоловіча мода 2024 (фото - колаж)

 У весняному і літньому сезоні 2024 на піці популярності буде пастельна гама. Побачити монохромні луки можна на показах Fendi, Chanel, Dior. У пріоритеті будуть салатові, голубі, бежеві, жовті відтінки. Монохромні луки можна доповнити яскравими аксесуарами: неоновими рюкзаками чи сумками, кепками, кросівками. Головне – не переборщувати. Яскравий елемент має бути один, максимум – два. Інакше цілісний образ розвалюватиметься.

Також при створенні монохромного луку потрібно враховувати дві невеликі хитрощі. Перша – колірний акцент. Тобто, один елемент одягу має бути значно темнішим за інші – щоб притягувати до себе погляди. Друга – текстура тканини. Вона відіграє не менш важливу роль, ніж колір, у тому числі для залучення або, навпаки, відволікання уваги

Чоловічі тренди 2024 - що буде в моді (відео)

Офіційні луки у коричневих тонах

Модні тренди 2024 (фото - колаж)
Модні тренди 2024 (фото - колаж)

У 2024 році класичний коричневий колір повертається у списки трендів. Надзвичайно лаконічно виглядає класичний коричневий у офіційних луках: костюмах, сорочках, штанах і піджаках. Але сучасні дизайнери створюють навіть спортивні, стріт-стайл луки у такому кольорі. Побачити такі образи можна на показах Hermès, Hed Mayner, Dior.

Також чоловіча мода 2024 нагадує вам, що коричневий чудово поєднується з нейтральними кольорами, типу білого або бежевого. Використовуйте їх, щоб урізноманітнити колірну палітру вашого гардероба. Адже в офіційних коричневих луках навіть аксесуари рекомендується підбирати у колір, а не на контрасті.

Зручні трикотажні образи

Чоловіча мода весна 2024 (фото - колаж)
Чоловіча мода весна 2024 (фото - колаж)

На становлення цього тренду вплинув коронавірус та карантин. Тепер нам хочеться більше часу проводити у комфорті. Тому бренди пропонують велику кількість трикотажного одягу: в’язані светри та штани оверсайз. Побачити такі зручні трикотажні образи можна у Fendi, Hermès, Casablanca, Prada.

Однак трикотажні штани та куртка в одному стилі – це надто вже віддає «спортивними» образами. Так, чоловіча мода поблажливіша, ніж жіноча, але таке поєднання вона не прощає. Тому рекомендується поєднувати речі різного кольору чи текстури.

Back to 00`s

Чоловіча мода 2024 (фото - колаж)
Чоловіча мода 2024 (фото - колаж)

Мода нульових повертається. Тому фанати вінтажу можуть радіти. У тренді тепер штани та джинси з низькою посадкою, що ніби звисають зі стегон. Модні худі замінять кофти на змійці. А також стильними вважатимуться футболки з блискітками і стразами. Побачити такі речі можна у колекціях Dior, Dolce & Gabbana, Études.

Головне - не скотитися при цьому в реперський стиль, який очолював в нульових чоловічі модні тренди. Поки що він не є актуальним, хоча хто знає, що готує нам майбутнє. Адже чоловіча мода також циклічна, як і жіноча, хоч і цикли в ній дещо більші.

Неонові кольори

Чоловіча мода весна-літо 2024 (фото - колаж)
Чоловіча мода весна-літо 2024 (фото - колаж)

На противагу тренду про пастельні тони є і мода на яскраві кислотні відтінки. Рожевий, зелений, помаранчевий привертатимуть погляд весною та влітку 2024 року. Множна створювати як монохромні луки, так і робити лише яскраві акценти. Неонові речі можна знайти у таких відомих модних домах, як Dior, Paul Smith.

Однак з неоном потрібно бути обережнішими – він надто сильно привертає до себе увагу. Тому краще відразу вибудовувати чоловічі луки від подібних речей – це дозволить створити гармонійніший і цілістніший образ.

Чоловіча мода - відео

Принт у шашку

Модний одяг для чоловіків 2024 (фото - колаж)
Модний одяг для чоловіків 2024 (фото - колаж)

Цей особливий принт захопив колекції багатьох відомих дизайнерів. Шашкою доповнюють як класичні образи, так і луки для прогулянок та спорту. Кубики бувають різних розмірів та різних кольорів. Побачити одяг з принтом у шашку можна на показах JW Anderson, Louis Vuitton, Ahluwalia.

Але при цьому треба враховувати, що у чоловічу моду 2024 року повертається не лише шашка, а й «шотландка». Причому не тільки у светрах, а й у верхньому одязі. І це наочно нам демонструє, що в стиль хлопців поступово починають повертатися речі, які довгий час вважалися застарілими, типу неону, шотландки або широких шортів.

Комбінезони

Чоловіча мода весна 2024 (фото - колаж)
Чоловіча мода весна 2024 (фото - колаж)

У 2024 році у список трендів повертаються комбінезони. Модні дизайнери надихнулися костюмами робітників і перенесли професійний одяг у модні колекції. Цей одяг випромінює комфорт та зручність. Побачити комбінезони можна на показах Prada, Erdem, Brioni.

Але особливо комбінезони чоловіча мода 2024 рекомендує чоловікам великої статури, причому навіть тим, хто не особливо дивиться на нові тренди. Просто тому, що цей одяг не тільки красивий, а й зручний, практичний, а головне - дозволяє приховати особливості фігури, які не дуже хочеться демонструвати широкому загалу.

Спортивний стиль для будь-яких подій

Модні тренди 2024 для чоловіків (фото - колаж)
Модні тренди 2024 для чоловіків (фото - колаж)

У 2022 році спортивний одяг перестане бути виключно одягом для тренувань чи спортивних ігор. Тепер дизайнери стилізують повсякденний одяг під спортивний стиль. Одягати такі речі можна на прогулянки, в офіс, у подорожі. Побачити такий одяг можна у колекціях Phipps, Thom Browne, Jil Sander.

Але повністю спортивні чоловічі луки – це надто нудно. Тому чоловіча мода 2024 року рекомендує поєднувати спортивні речі з елементами вуличного одягу. Наприклад, футболку оверсайз, як у гравців у баскетбол, із трикотажними шортами. Або спортивний бомбер із широкими штанами та черевиками.

Одяг з логотипами

Чоловічі тренди 2024 (фото - колаж)
Чоловічі тренди 2024 (фото - колаж)

Тренд на велику кількість логотипів повертається! І якщо раніше додавати свої логотипи та емблеми на кожну річ було моветоном, то зараз це — стиль. Фірмові логотипи і емблеми роблять більш акуратними, щоб вони виглядали як простий і лаконічний декор. Побачити такий одяг у колекціях OAMC і Woolrich.

До речі, модний тренд на зменшення розмірів і кількості логотипів – явище, що вже відбулося. Тому при виборі речей «на майбутнє» варто цей момент врахувати.

Жилетки 

Чоловіча мода 2024 (фото - колаж)
Чоловіча мода 2024 (фото - колаж)

Теплі жилетки, які раніше вважалися антитрендом, повертаються на модний олімп. Модними вважатимуться в’язані жилетки як темних, так і яскравих кольорів. Доповнити жилеткою можна як офіційний лук для роботи в офісі, так і одягти її на прогулянку. Шукайте жилетки у колекціях Hermès, Dolce & Gabbana, Etro.

Важливий момент – мова йдеться про всі жилети. Тобто не тільки про класичні, які можна носити разом з діловим костюмом, а й про великі, з величезними накладними кишенями, і про в'язані, і про максимально яскраві. Так що жилетка - це наймодніший одяг 2024 року.

Водолазки

Чоловіча мода весна 2024 (фото - колаж)
Чоловіча мода весна 2024 (фото - колаж)

Теплі та комфортні водолазки з високим горлом будуть у тренді у 2024 році. Цей тренд ідеально підійде на прохолодні весну та осінь. Гарно водолазки поєднуються з пальто, джинсами та чіносами. Знайти водолазки можна у колекціях Dior, Etro, Prada, Hermès.

Головне – вибирати моделі з високим горлом та трохи оверсайз. А ось щодо кольорів, то тут можна сміливо експериментувати.

Панамки

Чоловіча мода весна-літо 2024 (фото - колаж)
Чоловіча мода весна-літо 2024 (фото - колаж)

Невід’ємною для чоловічого стилю стануть у 2024 році панамки. Цей головний убір ідеально підходить для стріт-стайл образів. Панамки можуть бути у різних кольорах та з будь-якими принтами. Шукайте круті панамки у колекціях Berluti, Isabel Marant, MSGM.

Але найнезвичайніше тут те, що панами раптово опинилися серед осінньо-зимових трендів 2024 року. Не традиційні, звичайно ж, а в'язані, з об'ємним декором і навіть вишивкою. Причому як у чоловічій моді, так і  у жіночій. Так що, панаму теж можна сміливо додати до списку наймоднішого одягу 2024 року.

Денім

Чоловіча мода весна-літо 2024 (фото - колаж)
Чоловіча мода весна-літо 2024 (фото - колаж)

Важко уявити ідеальний чоловічий гардероб без джинсових речей. У тренді натуральні голубі та сині відтінки, щільний денім. Додавати джинсові речі можна у будь-які образи: на прогулянку, побачення, роботу чи зустріч з друзями. Знайти якісний денім можна у Dolce & Gabbana, Celine, Louis Vuitton.

І так, мова йде про будь-які джинсові речі – і про монохромні чоловічі луки, засновані тільки на денімі, і про елементи одягу з несподіваним яскравим декором, типу принта або вишивки. Хіба що свої старі улюблені подерті джинси діставати поки що не варто – стиль гранж у моду ще не повернувся.

Бомбери

Чоловіча мода весна 2024 (фото - колаж)
Чоловіча мода весна 2024 (фото - колаж)

Якщо ви шукаєте легкий верхній одяг на осінь чи зиму, то рекомендуємо звернути увагу на бомбери. Вони бувають як класичних, так і яскравих, неонових кольорів. Принти також вражають уяву — кожен знайде варіант для себе. Шукайте круті бомбери у колекціях Vetements, Celine, Burberry, Yohji Yamamoto.

При цьому чоловіча мода 2024 дозволяє використовувати бомбери в будь-яких поєднаннях - хоч зі спортивними штанами, хоч із замшею, хоч зі стилем смарт-кежуал, хоч з офісними сетами. Хоча забарвлення та фасон все ще потрібно буде підбирати так, щоб воно виглядало гармонічно.

Шорти бермуди

Чоловіча мода літо 2024 (фото - колаж)
Чоловіча мода літо 2024 (фото - колаж)

Для літнього періоду у списку трендів є бермуди. Вони мають простий крій, розширені до низу. Виготовляють їх з деніму чи щільної тканини. Можна придбати як більш класичні бермуди, так і з яскравими принтами. Знайти круті шорти можна у Fendi, Etro, MSGM.

При цьому чоловіча мода дозволяє поєднувати бермуди з будь-яким верхом - навіть з толстовкою або бомбером. Але тільки в рамках стріт-стайл – для офісу вони все ще надто демократичні.

Модні тренди 2024

Чоловіча мода може бути непередбачуваною. І речі, які раніше вважалися антитрендами, у 2024 році повертаються на модний олімп. Зберігайте наш модний список, щоб завжди бути на стилі!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?