6 головних трендів у фарбуванні волосся зима - весна 2021/22
Категорія
Стильний Гід Онлайн
Дата публікації

6 головних трендів у фарбуванні волосся зима - весна 2021/22

6 головних трендів у фарбуванні волосся зима - весна 2021/22
Джерело:  online.ua

Мінімалізм, простота, вибірковість та індивідуальність продовжують диктувати тренди у фарбуванні волосся. У цьому сезоні в трендбук увійшли відтінки, які охопили майже всі природні кольори волосся. Але є ідеї й для створення абсолютно нового стильного образу. Стильний Гід Онлайн зробив добірку з 6 головних трендів у фарбуванні волосся зима - весна 2021/22 - надихайтеся та сміливо змінюйтеся!

Які кольори волосся будуть в тренді у 2022 році?

Чого ж очікувати від прийдешнього сезону? Які кольори будуть в тренді? З якими ідеями йти до стиліста на фарбування?

Зимою та весною в моді будуть холодні відтінки темних кольорів: гіркий шоколад, вугольно чорний, попелястий. А от холодний блонд поступово здає позиції, відкриваючи перші місця для теплого, медового. Також у перші ряди трендів вийшов унікальний відтінок рудого кольору. Він виглядає дуже м’яко та ніжно і водночас яскраво.

І ще один тренд, який вже кілька років поспіль не втрачає популярності — це яскраві кольори. Салатовий, синій, малиновий, червоний і багато інших відтінків будуть в тренді як зимою, так і весною 2022.

Головні тренди в фарбуванні волосся на 2022 рік

Гіркий шоколад

 Головні тренди у фарбуванні волосся 2022 (фото - колаж)

Цей тренд був у ТОПі весь 2021 рік і в майбутньому не планує здавати свої позиції. Темний холодний пігмент виглядає розкішно та вишукано на волоссі будь-якої довжини. А секрет фарбування заключається в легких відблисках світлого відтінку на кінчиках і по всій довжині волосся.

Темні відтінки гіркого шоколаду ідеально поєднуються зі світлими бліками. Таке фарбування впродовж року робили Белла Хадід, Кендалл Дженнер, Дуа Ліпа та Каміла Марроне.

Кольорові прядки у обличчя

 Головні тренди у фарбуванні волосся 2022 (фото - колаж)

Головний тренд 2021/22 року — кольорові прядки у обличчя. Свою популярність він отримав у відомому застосунку TikTok, користувачі якого активно підтримували та долучалися і робили таке ж фарбування. Його суть полягає в тому, щоб висвітлити дві прядки у обличчя та пофарбувати їх в інший, контрастний колір.

Дехто робить їх кольоровими, неоновими, аби зробити свій образ яскравим і індивідуальним. Ал дехто просто фарбує прядки в контрастні відтінки. А головна його фішка в тому, що так пофарбуватися можна навіть власноруч.

Vintage блонд

 Головні тренди у фарбуванні волосся 2022 (фото - колаж)

Вінтажний блонд — справжня знахідка для тих, хто фанатіє від блонду. Тепер ідеальний відтінок холодного блонду вийшов з моди, а йому на зміну прийшов теплий, медовий. Його називають вінтажним через те, що виглядає він дуже легко та має сонячний відтінок.

Колір фарбування аналогічно до попереднього варіанту виглядатиме так, ніби ви тиждень-другий провели на теплому курорті. Особливість фарбування полягає в тому, що “вигорілий” відтінок займає всю поверхню волосся.

Money Pieces

 Головні тренди у фарбуванні волосся 2022 (фото - колаж)

Тренд, який повернувся до нас зі старих-добрих 90-х та американської культури. Як ви вже зрозуміли, це тренд з минулого, якому цього року стилісти відкрили “друге дихання”. Наважилися повернути тренд західні стилісти і перукарі, а відомі зірки, такі як Кайлі Дженнер, Гейлі Бібер, Хлої Кардаш'ян.

Тип фарбування нагадує вигоріле волосся після сезонної відпустки на пляжі. Головна його суть в тому, аби висвітлити окремі прядки волосся, ніби вони вигоріли на сонечку.

Апероль

 Головні тренди у фарбуванні волосся 2022 (фото - колаж)

Навіяний відомим алкогольним напоєм тренд у фарбуванні називається Апероль. Він має такий самий легкий рудий відтінок, який дуже гарно виглядає як на фото, так і в реальному житті. Головна фішка фарбування в тому, який унікальний відтінок виходить на волоссі: легкий мідно-рудий з теплим підтоном.

Таке фарбування ідеально підійде для весни, адже теплі мідні прядки будуть гарно виблискувати під сонячними променями. Першою цей тренд випробувала на собі Джіджі Хадід, яка в новому образі з рудим волоссям пройшла подіумом Версаче.

Crown lights hair

Головні тренди у фарбуванні волосся 2022 (фото - колаж)

Краунлайтс, або мовою оригіналу Crown lights hair — креативне і оригінальне фарбування, тренд на яке ввела відома співачка Біллі Айліш. Головна особливість фарбування в тому, аби висвітлити прядки у коренів і пофарбувати їх в контрастний відтінок.

Співачка зазвичай фарбує корені в зелений — дуже сміливий крок, правда? Звичайно, краунлайтс дуже спірний і неоднозначний тренд і має як прихильників, так і справжніх хейтерів. Але на волоссі такий тренд виглядає дуже свіжим і весіннім.

Трендові фарбування волосся 2022 — відео

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?