6 імен для дівчинки з потужним енергетичним захистом
Категорія
Імена
Дата публікації

6 імен для дівчинки з потужним енергетичним захистом

6 імен для дівчинки з потужним енергетичним захистом
Джерело:  online.ua

Ім'я - це перший дар від батьків, який дівчинка отримує при народженні, і єдине, що у неї практично неможливо відняти. Воно несе в собі певну енергетику, яка захищає від бід і невдач. Онлайн Гід зробив добірку з 6 імен для дівчинки, які забезпечують своїм власницям потужний захист від енергетичних вампірів.

Вибір імені говорить багато про що. Звертаючи увагу на його значення, дорослі намагаються дати дитині те, брак чого гостро відчувають у своєму житті.

Хтось вибирає варіанти, що приносять щастя і удачу, інші - здоров'я. А деякі батьки прагнуть захистити своє чадо від енергетичних вампірів, підбираючи йому відповідне ім'я.

Жінки - емоційні створіння, тому з їх біополя легше тягнути життєві сили. А це не так безневинно, як може здатися на перший погляд: разом з енергетикою йдуть здоров'я, щастя і удача. Убезпечити доньку від негативних наслідків спілкування з такими людьми можна за допомогою правильно обраного імені.

Як назвати доньку?

Фото: unsplash.com

1. Олександра

Олександра - «захисниця», «надія», «допомога». Ці наполегливі, прямолінійні, злегка грубуваті жінки здатні захистити не тільки себе, а й оточуючих.

Олександри нетерпимі до несправедливості, уперті і сильні духом. Ніколи не віддаються смутку і з легкістю долають будь-які перешкоди. Такі "міцні горішки" не по зубам енергетичним вампірам.

2. Маргарита

Маргарита - «перлина». Ріти надто прямолінійні, вони не піддаються чужому впливу, щирі і чесні, що деяким не подобається при спілкуванні з ними. Однак нечисленні друзі цінують їх саме за правдивість і невміння лицемірити.

Маргарити - сильні особистості, які вміють домагатися поставлених цілей, незважаючи на всі перешкоди.

3. Віра

Віра - «вірна», «служить Богу». Власниці цього імені врівноважені, спокійні і не схильні витати в хмарах. Вони тактовні, чуйні та рішучі.

При цьому Віра не стане витрачати час на спілкування з людиною, яка постійно скаржиться на життя чи перебуває в зневірі. Сильний і вольовий характер допомагає їй запобігти спробам сторонніх втрутитися в особисті справи.

4. Вікторія

Вікторія- «перемога». Ці рішучі і свавільні жінки здатні до останнього завжди стоять на своєму - часом навіть всупереч здоровому глузду. Для них немає авторитетних думок, крім власного.

У Віки залізна воля і витримка, які допомагають їй тримати дистанцію в спілкуванні з неприємними людьми.

5. Ольга

Ольга - «священна», «мудра», «сонячна». Власниці цього імені розумні, схильні до лицемірства, як то кажуть, «завжди собі на умі». Така позиція надійно захищає їх від негативного впливу.

Ольги володіють жорстким характером, але досить доброзичливі і відкриті. У спілкуванні вони прямі і щирі, що надає їм особливу чарівність. Здатні постояти за себе і завжди дотримуються строгих норм моралі.

6. Катерина

Катерина - «бездоганна», «чиста», «непорочна». Каті мають допитливий розум, не піддаються чужому впливу і в будь-яких обставинах залишаються собою. У них досить важкий характер і мінливий настрій. Вони незалежні від думки оточуючих і не потребують жодних порад.

Катерини володіють чоловічою логікою і неабиякою упертістю, тому намагатися сперечатися з ними - просто марно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?