7 крутих і практичних подарунків на день народження татові
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

7 крутих і практичних подарунків на день народження татові

7 крутих і практичних подарунків на день народження татові
Джерело:  online.ua

У багатьох сім'ях тато є главою. Він підтримка, опора, любов для всіх рідних. Однак з року в рік виникає питання: «Що ж подарувати татові на день народження в цей раз?». Гід Онлайн пропонує 7 крутих і практичних подарунків на день народження татові, які точно сподобаються та будуть корисними.

Подарунок на день народження татові - 7 ідей

1. Годинник

Фото: envato.com

Солідний ремінь, циферблат класичний або електронний. Годинники можуть стати не тільки практичним подарунком, але і підкреслити джентльменські якості чоловіка. Такий подарунок додасть солідності будь-якого образу главі сімейства.

2. Фітнес-браслет

Фото: envato.com

Якщо ж тато спортивна людина, то ідеальним подарунком може стати сучасний фітнес-браслет. Він допоможе голові родини контролювати кількість пройдених кроків, серцевий ритм, пульс як під час занять спортом, так і в повсякденному житті.

3. Великий дорожній чемодан

  Фото: envato.com

Можливо, тато - мандрівник і часто їздить у відрядження або просто з сім'єю на відпочинок? Тоді великий дорожній чемодан точно стане в нагоді. Тому подарувати його на день народження не така вже й погана ідея.

А якщо тато любить рибалку або походи, то йому можна подарувати містку дорожню промокне в непогоду сумку.

4. Пивний кухоль з гравіюванням

Фото: pxhere.com

Щоб урізноманітнити татові вечора, можна подарувати йому пивний кухоль з гравіюванням. Батьку буде не тільки приємно дивитися на нього, але й вдаватися до теплих спогадів під час пивного вечора.

5. Набір для гриля

Фото: unsplash.com

Коли вдома немає гриля, про соковите смажене м'ясо можна тільки мріяти. Набір для гриля відмінно впишеться в домашні кухонні аксесуари. Та й будь-якому чоловіку приємно приготувати м'ясо, щоб порадувати кохану і дітей. Прекрасний подарунок для кращого тата.

6. Картина зі звуком

 Фото: instagram.com

Така картина викличе масу позитивних емоцій, поверне приємні спогади. А якщо це ще й улюблена картина, і пісня, то подарунок викличе справжній фурор. Звук з картини зчитується за допомогою QR-коду.

7. Іменне портмоне

Фото: unsplash.com

Вічний бардак в гаманці? Гроші розіпхати по різних кишенях брюк? Постійно неможливо знайти банківські карти? Якщо все це про вашого батька, тоді іменне портмоне допоможе забути про ці проблеми назавжди. Та й татові буде приємно. На додаток можна купити шкіряну візитницю.

Це лише мала частина подарунків на день народження татові серед всіляких. Вони практичні, і знайти їх можна як в магазині, так і замовити через інтернет. Головне, щоб подарунок був від душі і подарований з любов'ю. Тоді приємні спогади будуть присутні у тата на протязі всього життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?