Багатодітна мати показала, як годує грудьми п'ятирічних трійнят: опубліковані фото
Категорія
Поради батькам
Дата публікації

Багатодітна мати показала, як годує грудьми п'ятирічних трійнят: опубліковані фото

Багатодітна мати показала, як годує грудьми п'ятирічних трійнят: опубліковані фото
Джерело:  Daily Mail

Якщо ви втомилися від грудного вигодовування, то, можливо, вас надихне історія 47-річної австралійки Давіни Райт, яка годує своїх трійнят грудьми, хоча їм вже 5 років.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.


Давіна, яка в даний час живе в Гонконзі зі своїм чоловіком Джейсоном, виховує 5 дітей. Старших вона годувала 14 місяців і очікувала, що так буде і з трійнею, але помилилася.


Читайте також: Зірка "Доктора Хауса" показала, як годує грудьми дочку: з'явилося фото


Трійнята найбільше люблять мамине молоко. І хоча Давіна намагалася спочатку встановити години годування і заявити автономію на своє тіло, у неї погано вийшло.




Діти, коли хочуть молока, накидаються на маму, ігноруючи її «ні»: «Це як мати справу з зомбі, вони просто продовжують наступати на мене, тягнуть за одяг, намагаючись отримати мої цицьки, і просто не слухають моє «ні».


Але хоча це і важко, жінка каже, що не буде сама припиняти грудне вигодовування. «Молока багато, діти самі вирішать, коли припинити», - впевнена вона.


Раніше ми писали про  наречену, яка годувала немовля під час власного вінчання в церкві.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?