Чому розумна і красива жінка не може знайти своє кохання: 5 причин
Категорія
Відносини
Дата публікації

Чому розумна і красива жінка не може знайти своє кохання: 5 причин

Чому розумна і красива жінка не може знайти своє кохання: 5 причин
Джерело:  soulpost.ru

Ми часто чуємо рекламу, яка закликає жінок збільшити груди, щоб закохати в себе чоловіка. Батьки нам кажуть, що треба вчиться і ще раз вчиться. А пізніше про це ж твердять викладачі, наукові керівники. Але чи допоможе це знайти свою любов? Адже стільки розумних, красивих і ... одиноких жінок.


Lady.ONLINE.UA пропонує вам висновки експертів Soulpost про те, чому так трапляється.


1. Краса.


Експерти впевнені: чим красивіша жінка, тим більша ймовірність, що до неї підійде чоловік, якому цікава тільки її зовнішність. Зазвичай такі особини дуже обмежені і не цікавляться внутрішнім світом жінки, її розумом, характером і почуттям гумору.


Читайте також:  Любов пройшла: 10 чоловіків зізналися, чому вони розлюбили


Рішення: Нехай вам підлестить те, що чоловік звернув увагу на те, як ви виглядаєте. Але запитайте його, а які якості він цінує в жінці. Якщо він не дасть жодної конкретної відповіді, яка би показала його серйозність, подумайте, а чи звертає він взагалі на це увагу. Може, ви для нього просто красива лялька.


2. Сексуальне тіло.


Виявляється, чим сексуальніше тіло жінки, тим більше ймовірно, що до неї підійде чоловік, який занадто сфокусований на фізичну привабливість. Зазвичай це сексуально-мотивовані самці, які сприймають жінку тільки як красиве тіло. Їхня мета - домогтися, спокусити і завоювати жінку.


Рішення: прекрасно бути жінкою, яка пишається своєю зовнішністю, яка займається спортом і правильно харчується. І немає нічого неправильного в чоловікові, якому це подобається. Але остерігайтеся чоловіків, які з першої ж зустрічі акцентують увагу на вашому тілі і роблять компліменти вашій фігурі. Може, йому потрібен лише секс, що б він там не говорив.


3. Емоційна близькість.


Розумна і красива жінка не винна, але вона може відлякувати простого хорошого хлопця, який цінує емоційну близькість. Він може дивитися на неї і думати: «Вона ніколи не зверне увагу на такого простого хлопця як я» або «Така красуня як вона не для мене».


У відповідь можна просто сказати: «Що ж, це його проблема». Але якщо саме він - ваш відповідний чоловік? Що якщо ваша краса - більше проблема, ніж благословення, тому що багато чоловіків вважають вас недоступною?


Рішення: Якщо ви бачите, що чоловік вами зацікавився, часто ловите на собі його погляд, але він все ніяк не підходить, може, він соромиться або ніяковіє вашою красою. Чому б не допомогти йому?


Ви дуже обмежуєте себе, якщо розглядаєте тільки тих чоловіків, які самі до вас підходять.


Якщо вам цікавий і хтось поки ще не рішучий, покажіть йому свій інтерес, і він почне діяти.


4. Погане ставлення.


Приваблива жінка може втомитися від того, що чоловіки бачать в ній тільки сексуальний об'єкт. В результаті вона може думати, що всі вони однакові, і закриватися в собі від усіх. І це заважає їй зустріти дійсно хорошого хлопця.


Рішення: Якщо чоловіки часто призводять до розчарування, це робить жінку більш прискіпливою ​​і цинічною. Значить ретельніше вибирайте тих, з ким збираєтеся йти на побачення. Відсіюйте їх до того, як вони вас розчарують. Дізнайтеся основні моменти про життя і характеру людини до безпосередньо зустрічі з ним на побаченні.


5. Ви занадто підкреслюєте красу.


Приваблива жінка повинна бути обережна, щоб не витрачати всю свою енергію на те, щоб залучити чоловіка тільки своєю красою (макіяж, сукня, прикраси). Багато так старається, що виглядають скоріше вульгарно і тим самим привертають зовсім інший контингент чоловіків.


Рішення: Жінка повинна виглядати добре, але не потрібно виставляти напоказ всю свою красу. Так, ви будете сексуальні, можливо навіть занадто, а значить і залучите тільки того, кому потрібен лише секс. Ваш вигляд не повинен мати неправильний посил для чоловіка. Вражайте своїм розумом і почуттям гумору.


Раніше ми публікували  ТОП-10 таємних ознак того, що ви нещасні в стосунках.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?