День ракетних військ і артилерії України 2021: традиції та щирі привітання
Категорія
Привітання
Дата публікації

День ракетних військ і артилерії України 2021: традиції та щирі привітання

День ракетних військ і артилерії України 2021: традиції та щирі привітання
Джерело:  online.ua

3 листопада в Україні щорічно відзначають особливе свято — День ракетних військ і артилерії. Гід Онлайн розповідає про традиції та історію свята, а також пропонує оригінальні привітання з Днем ракетних військ і артилерії з картинками та побажаннями своїми словами.

3 листопада в Україні відзначають свято військових артилерії та ракетників. Це дуже важливе свято, адже саме військові кожного дня неустанно ведуть боротьбу за мир у нашій країні. Нині вони ризикують власним здоров’ям та навіть життям заради нашої безпеки. Тому у цей день привітайте усіх військових та подякуйте їм за таку важку працю.

День ракетних військ і артилерії України - історія та традиції свята

 З Днем ракетних військ і артилерії України 2021 - картинка-привітання

Для того, аби дізнатися про історію свята, потрібно відмотати календар більш ніж на 50 років назад. 17 листопада 1964 року було встановлене офіційне свято, коли вийшов Указ Президії “Про святкування Дня ракетних військ артилерії”. А після отримання незалежності України, Леонід Кучма в 1997 році надав святу статус офіційного державного свята.

Указом президента, святкування проходить щорічно, 3 листопада. В Україні це свято розподіляється між військовими-артилеристами, що воювали за часів Другої Світової війни та в АТО.

Зазвичай цей день не має особливих традицій всеукраїнського масштабу. Міністерство оборони вітає своїх працівників, призначає їм пам’ятні відзнаки, державні нагороди.

З Днем ракетних військ і артилерії - привітання

З Днем ракетних військ і артилерії України 2021 - картинка-привітання

Свято ракетних війська і артилерії — це день людей, від яких залежить мирне небо над нашою головою. Тому в привітаннях до цього свята потрібно подякувати військовим за їх роботу, сміливість та відвагу. До того ж не забудьте висловити подяку за те, що військові ризикують своїм життя заради нашої безпеки.

З Днем ракетних військ і артилерії! Ми дякуємо Вам за таку важку і не просту службу, шановні військові. Саме від Вас залежить наша безпека та мирне небо над головою. Дякуємо за вашу сміливість та мужність!

***

У день артилерії і військ ракетних,
Бажаю не зустрічатись із лихом,
Бажаю сил і радощів помітних,
Щоб оточувало все навколо добром.
Успіх пізнати від багатьох досягнень,
А також щастя і великої поваги.

***

Вітаємо з Днем ракетних військ та артилерії! Усім військовим, причетним до цього свята, бажаємо успішної служби, підтримки, оптимізму. Не втрачайте гарний настрій навіть у найскладніші моменти.

З Днем ракетних військ і артилерії України 2021 - картинка-привітання

Наші сильні, мужні, відважні військові. Щиро вітаємо Вас з Днем ракетних військ і артилерії України! Бажаємо, аби у Вашому житті було якомога більше яскравих моментів, поряд були надійні друзі, а вдома завжди чекала люба родина.

***

Ракетники, артилеристи,
Сьогодні свято у всіх вас.
Ми від душі вас вітаємо!
Військові ви просто клас!
Сильні, безстрашні і красиві.
Пишається вами вся Україна.

***

Ракетчики та артилеристи, вітаємо Вас з професійним святом! Саме завдяки Вам ми маємо над головою мирне, спокійне небо. Легкої Вам служби, міцного здоров’я та тільки гарних емоцій в житті.

***

«Град», «Метис», «Гермес» і «Тополь»,
«Панцир», «Штиль» і «Ураган»
Цілодобово готові
Дати відсіч будь-яким ворогам.

На чергуванні наші частини
Бережуть спокій країни,
Захищають нашу землю,
Боргу своєму вірні.

Вітаємо тих, хто небо
Нашої Батьківщини зберігає,
І надійно над України
Тримає наш ракетний щит!

***

Вітаємо ракетників та артилеристів! Бажаємо, аби ваші мрії здійснювались з ракетною швидкістю! А також бажаємо сил, наснаги та мирного неба над головою! З Днем ракетних військ та артилерії.

З Днем ракетних військ і артилерії України 2021 - картинка-привітання

Дорогі військові ракетних військ України та артилерії! Ви — приклад міцного духу, сили та мужності для наших дітей. Бажаємо не втрачати оптимізм та залишатися вірними своїм мріям, переконанням.

День ракетних військ і артилерії — дуже важливе для України свято. Саме 3 листопада ми маємо можливість привітати усіх причетних до свята військових та подякувати їм за цю нелегку роботу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?