День сина 2021 в Україні: найкращі привітання та ідеї святкування
Категорія
Привітання
Дата публікації

День сина 2021 в Україні: найкращі привітання та ідеї святкування

День сина 2021 в Україні: найкращі привітання та ідеї святкування
Джерело:  online.ua

22 листопада 2021 року весь світ та Україна святкують День сина. Це тепле та сімейне свято запроваджене для укріплення сімейних зв’язків та нагадування про важливість хлопчиків у родині. Офіційного статусу в свята немає, тому кожна родина відзначає цей день особливо. Гід Онлайн підготував найкращі привітання та яскраві картинки з Днем сина. Привітайте своїх найдорожчих!

Привітання з Днем сина 2021 - вірші

Картинка-привітання з Днем сина

Я кожен день щастя тобі бажаю,
Я кожен день тебе чекаю.
Синочку любий, рідний мій,
Найкращий подарунок мій.
Із святом я тебе вітаю,
Молитвою оберігаю.
Хай доля щастя подарує,
Нехай шанують тебе всюди.

***

Я вітаю в День синів
Їх дорогих і рідних матерів,
Горя не відайте, мирно живіть,
Хлопцям своїм на радість цвітіть!

Нехай підростають, міцніють, мужніють,
А ті, хто дорослий, напастей не знають,
Бажаю, щоб у сім'ях панувало тепло,
Завжди і у всьому нескінченно щастило!

***
Хто такий - синочок?
Сто безсонних ночек,
Тисяча страждань,
Мільйон зізнань!

Син - подарунок татові,
Він - захисник мамі,
Головний шалунишка,
«Дорогий» хлопчисько!

Картинка-привітання з Днем сина

Свято чудове - сьогодні День сина,
Син - головне щастя в житті моїй,
Я вітаю синочок тебе,
Всією душею, всім серцем своїм.
Щастя, здоров'я, удачі бажаю,
Привіт материнський тобі посилаю,
Хочу, щоб тобі, все завжди вдавалося,
Будь-яка задумка успіхом вінчалася!

***
Такий син – це просто диво,
Все складається щасливо,
Дарує втіху і розраду,
Міцну опору і пораду.
Розумний чуйний і вродливий,
Будь, синку, радісний, щасливий,
Успіхів, дружби і кохання,
Нехай здійсняться всі бажання!

СМС-привітання з Днем сина

Картинка-привітання з Днем сина

Бажаю здоров'я, щасливої долі,
Удачі, кохання і грошей доволі.
Нехай тобі буде усе, як бажається,
Фортуна нехай лише усміхається!

***
Синок, прийти привітання
Ти в день особливий від батька.
У День синів тобі бажаю:
Не буде щастю нехай кінця.

Пишаюся тобою і захоплююся,
Ти найкращий в світі син,
Моя опора і відрада
Ти у мене такий один.

***

Я в свято привітаю
Своїх синів,
Ви краще, що є
У моєму житті.
Для мами дітьми
Залишаєтеся завжди,
Хоч є й вуса вже, і борода.
У День синів
Я вам щастя бажаю,
Любов нехай моя вас
Зберігає та захищає.
Синочки, ви радість,
Опора моя,
У батьківському домі
Завжди чекаю вас я.

***
Привітання від мами
Приймай скоріш!
Мій турботливий самий,
В цей День синів
Я бажаю здоров'я,
Море щастя і мрій,
Для успіхів роздолля
І добра цілий віз!

Привітання з Днем сина 2021 своїми словами

Картинка-привітання з Днем сина

Вітаю зі святом – з Днем сина. Усім діткам бажаю мужності, здоров’я, сміливості та досягнення усіх поставлених цілей. Будьте гідними синами своїх батьків.

***

Вітаю зі святом важливим – Днем синів! На світі немає зв’язку сильнішого, ніж у матері з сином. Саме мамине сердце завжди відчуває радості та невдачі улюбленої дитини. Хай наші улюблені синочки дарують нам лише приємні емоції!

***

Синку, вітаю тебе з Днем сина! Бажаю тобі залишатися таким же добрим турботливим і водночас сильним та мужнім. Пам’ятай, що для нас ти назавжди залишишся дитиною і можеш розраховувати на нашу підтримку. В будь-яких ситуаціях дорога в батьківський дім для тебе відкрита.

Картинка-привітання з Днем сина

Сьогодні особливе свято – День сина. Бажаємо усім маленьким та вже дорослим синам добра та усіх благ. Будьте сильними, сміливими, мужніми та хоробрими. Залишайтеся надійною підтримкою і опорою для своїх рідних та близьких. Хай ваша кожна мрія збувається, а в будинку, сім’ї та на душі завжди буде тепло.

***

Вітаємо усіх синів та їх батьків зі святом – Днем сина. В цей особливий день хочемо привітати Вас та побажати усіх благ вашій родині. Адже улюблений син – велика радість для сім’ї. Хай він завжди приносить позитивні емоції та не забуває про улюблених батьків.

***

Дорогі матусі! Хочемо привітати вас з Днем сина. Сини – надійна підтримка і опора для нас. Бажаємо, аби вони росли добрими та завжди були готові прийти на допомогу. Хай ангел-охоронець збереже їх від усіх знегод і лиха!

Картинка-привітання з Днем сина

Історія та традиції свята День сина

День сина – відносно нове свято, яке не має чіткої історії. Головна ідея свята – нагадати про важливість хлопчиків як членів сім’ї та гарна можливість сказати йому, як сильно ви його любите. В різних країнах також існують свята, схожі на український День сина.

  • В Японії святкують свято хлопчиків 5 травня. Батьки дуже пишаються своїми синам а в знак цього вивішують на вхідні двері зелені прапорці по кількості синів вдома.

  • В Кореї День синів з часом трансформувався в День дітей, тобто одразу і синів і дочок. В цей день дітки надягають яскраві костюми та відвідують близьких, родичів, сусідів, отримують від них смаколики.

  • А от у Швеції є чітке розділення святкування дня сина та дня дочки. День сина святкують 7 серпня, хлопчики одягаються в святкові костюми, беруть участь в спортивних іграх.

Зважаючи на те, що свято відносно молоде, традиції святкування Дня сина в Україні ще не сформувалися остаточно. Саме тому кожна сім’я має гарну можливість вигадати традиції святкування свята для себе.

Можна вигадати унікальний сімейний ритуал чи розвагу, яка буде асоціюватися саме з Днем сина. Це може бути сумісний похід до кінотеатру, святкова вечеря в улюбленому кафе, гра в монополію або твістер, спільне приготування улюбленої страви.

Як відсвяткувати День сина – ідеї

Головне правило при святкуванні Дня сина – показати важливість сина як члена родини та як ви пишаєтеся його досягненнями.

  • Перша ідея – привітання

Вибирайте вірші, картинки-привітання з нашої добірки та з самого ранку вітайте найдорожчу дитину. Для того, аби зробити цей день дійсно особливим, складіть привітання самостійно. Пишіть від душі і серця, розкажіть, як ви любите та пишаєтеся сином, які маєте сподівання на його майбутнє, побажайте успіху та яскравих перемог на життєвому шляху.

  • Друга ідея – особлива традиція у День сина

Придумайте певний ритуал, гру, заняття, яку будете виконувати саме в цей день. Для прикладу, це може бути пікнік у лісі, приготування піци на домашній кухні усією сім’єю, перегляд фільму усім разом перед телевізором чи похід в улюблене кафе (один раз на рік можна навіть зазирнути у фаст-фуд).

  • Третя ідея – святкова вечеря

За святковим столом можна зібрати всю велику родину, запросити в гості хрещених, бабусь, дідусів та інших родичів. Приготуйте улюблені страви сина та підготуйте йому подарунок.

  • Ідея четверна – сімейна фотозйомка

Помічали, як швидко ростуть діти? Тому пропонуємо встигнути закарбувати яскраві емоції дитини в цей день на сімейній зйомці. Знайдіть професійного фотографа та студію або зробіть сімейні фото самостійно на телефон. Це можна зробити святкування лише одного свята, так і зробити щорічною традицією.

Враховуючи те, що День сина – неофіційне свято, то і його святкування залежить лише від вас. А ми лише нагадуємо, що це свято – гарна можливість зібратися родинним колом та нагадати улюбленому сину про те, як сильно ви його любите. Свято може пройти і без яскравих кульок та подарунків, головне донести сину, що у будь-якому віці він залишиться вашою улюбленою дитиною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?