Категорія
Привітання
Дата публікації

День святого Валентина 2024: найкращі привітання та побажання для закоханих

Джерело:  online.ua
День святого Валентина

14 січня в Україні та світі відзначається День святого Валентина – свято усіх закоханих. По традиції у цей день люди зізнаються один одному у коханні та обмінюються валентинками – листівками у формі сердець з чуттєвими зізнаннями. Гід Онлайн підготував для вас найкращі привітання з Днем Святого Валентина - у нашій добірці є красиві вірші, прикольні СМС, привітання для друзів, дружини, чоловіка, вітання у прозі з побажаннями своїми словами та оригінальні листівки з Днем закоханих. А також трохи розкаже вам про історію цього свята.

Коли взагалі почали відмічати День Святого Валентина і чому

Взагалі, День Святого Валентина – дуже давнє свято, коріння якого йде аж до Європи XIV століття, якщо не глибше. Саме там і саме тоді буле вперше офіційно згадано про «День Святого Валентина», як про «день закоханих». Якщо конкретно – то в літературних творах англійських письменників і поетів того часу. Щоправда, там мова переважно йшла про любов «романтичну», а не «чуттєву», але в ті часи то було звичайною справою.

А потім і легенди підтягнулися, які описували діяння та життя того самого Святого Валентина. До речі, мученик із таким ім’ям реально був, та й не один. Але в католицькій традиції про нього одне писали, у православній – інше. Хоча легенди були красивими, тут не посперечаєшся.

Втім, сучасні дослідники мають свою версію становлення цього свята. По суті – це чергова досить вдала спроба підмінити давні народні традиції «офіційними, дозволеними церквою». На цей раз підміняли «Луперкалії» - давньоримське свято жіночої родючості, яке як-раз і випадало на середину лютого. Звідси і новий святий-покровитель, про якого ніяких конкретних історичних даних немає, і підміна примітивних фізичних ритуалів родючості більш високим «емоційним» коханням, і інші характерні особливості. Але ця версія ще стопроцентних доказів не отримала, хоча й виглядає дуже логічно.

Коли почали відзначати День Святого Валентина в Україні

При радянській владі це свято вважалося «пережитком буржуазного режиму», та не відзначалося взагалі. Адже був дозволений єдиний «правильний» різновид любові – «Народу до Партіі і Партії до народу». Але інформація про День Святого Валентина активно просочувалася крізь залізну завісу, тож після здобуття незалежності, це свято почали відзначати майже одразу. Звісно, на неофіційному рівні.

Що стосується традицій, то Україна в цьому плані нічим не відрізняється від інших країн Європи, де свято вже давно стало переважно комерційним заходом.

До речі, цікавий факт: того самого легендарного Святого Валентина католицька церква зараз взагалі не признає. Бо ще в 1969 викинула його ім’я з календаря святих в рамках його реформації. А день Святого Валентина в католицизмі вважається не релігійним, а народним святом. Як і в ПЦУ. Тож ніяких особливих заходів у церквах у цей день не проводиться.

З Днем закоханих 2024 - привітання у віршах

Картинка з Днем закоханих
Картинка з Днем закоханих

В День закоханих, звичайно,
Почуттів бажаю я,
Манить хай тебе кохання
Сила ніжна і п’янка.
Буде хай воно взаємним,
Хай дарує тобі крила,
Хай завжди допомагає
Всі здійснити твої мрії.

***

З днем закоханих вітаю!
Що тут побажати?
Щоб кохання оселилось
У вашій хаті.
Щоби пристрасть вирувала,
Щоб душа співала,
Щоб прекрасне почуття
Серце зігрівало.
Буде поряд хай людина,
Що хвилює душу,
Подвиги нехай кохання
Здійснювати змушує.

Привітання з Днем святого Валентина у прозі - побажання своїми словами

Вітання з Днем святого Валентина - листівка
Вітання з Днем святого Валентина - листівка

У День святого Валентина бажаю тобі романтичного настрою, безліч приємних вражень і яскравих емоцій, щирих посмішок і незабутніх щасливих миттєвостей. Нехай твоє серце буде завжди закоханим!

***

С Днём святого Валентина! Пусть жизнь твоя будет полна приятных и радостных событий, романтических и увлекательных приключений. Желаю верной и взаимной любви без капризов и обманов.

***

Як сила тяжіння зближує планети, так і любов об'єднує людей, незважаючи на різні характери, смаки та інтереси. Любити – значить дивитися не один на одного, а дивитися в одному напрямку. Я бажаю вам скоріше відшукати це почуття, а тим, хто вже знайшов, ніколи його не втрачати! З Днем Святого Валентина!

Вітання з Днем закоханих дівчині

Вітання з Днем закоханих - листівка
Вітання з Днем закоханих - листівка

Сьогодні день святого Валентина, день закоханих! Моя кохана, найулюбленіша і найбажаніша, вітаю тебе! Хочу зізнатися тобі у своїх почуттях – вони щирі та безмежні! Ти завжди будеш моїм натхненням, моєю музою та моєю радістю. Щиро дякую за твою турботу, увагу та тепло. Хочу щоб ти була зі мною цілу вічність!

***

З Днем святого Валентина,
Я Тебе вітаю!
Море радості в кохані,
Я тобі бажаю!
Зорю з неба, перли з дна,
Я тобі дістану!
Бо тебе кохаю я
Ти моя кохана!

***

Любви покорны не только возрасты, но и времена года! Сейчас февраль, а в душе — весна, жаркое сердце моей любимой — это лето, а богатый душевный мир — это настоящая мудрая осень! Поздравляю тебя, моя дорогая, с Днем святого Валентина! Желаю любви беззаветной, верной и на всю жизнь — со мной! Красоты твоему стройному телу, здоровья, удачи, радости и вдохновения! Пусть среди зимы для тебя распускаются подснежники, и сердце наполняется теплом и добром! Ты самая лучшая на свете, я тебя люблю!

***

День святого Валентина
У серце мені увігнав стрілу.
Ти — прекрасна Мальвіна,
І я тебе так люблю!
Я сьогодні — Буратіно,
Завтра буду я П’єро!
Ти завжди моя картина!
Я завжди твоє перо!

***

Вітаю тебе із днем Валентина! Бажаю, щоб у цей день ти відчували тільки найприємніші емоції, щоб не дивлячись на те, що за вікном холодний зимовий день, на твоїй душі було завжди тепло, а у твоїх очах не було жодної сльози!

Вітання з Днем святого Валентина хлопцю

 З Днем святого Валентина 2024 - картинка
З Днем святого Валентина 2024 - картинка

З днем святого Валентина, моя друга половина! Улюблений мій, вітаю з днем всіх закоханих. Бажаю тобі мій рідний здоров’я, завзяття і удачі! Нехай твої цілі будуть досягнуті, а мрії виконані. Залишайся завжди таким же позитивним, творчим, веселим і активним.

***

Кохання – це вічність, кохання – це час,
Воно незабутнє для нас,
Ми будемо разом, я вірю у це,
Із днем Валентина вітаю тебе.

***

З Днем святого Валентина, мій любий, коханий мій. Бажаю тобі завжди бути таким же енергійним, романтичним та турботливим. Завдяки тобі на моєму обличчі завжди сяє усмішка, тільки з тобою я почуваюся у повній безпеці, тільки з тобою я пізнала справжнє щастя! Бажаю, щоб вогонь нашого кохання ніколи не згасав!

***

Любий мій, вітаю тебе із Днем святого Валентина! Ти саме той хлопець, про якого я мріяла, і я вдячна долі за кожен день проведений поруч з тобою. Бажаю ні секунди не сумніватися в моєму коханні, бажаю, щоб наші почуття завжди залишалися такими ж щирими, світлими та радісними, бажаю, щоб ми з тобою, незважаючи на всі проблеми та незгоди завжди були разом.

Привітання із Днем закоханих дружині

 З Днем закоханих 2024 - картинка
З Днем закоханих 2024 - картинка

З днем святого Валентина, моя прекрасна, моя кохана! Нехай сьогодні на тобі красуються найдорожчі і прекрасні прикраси: діаманти справжньої любові, смарагди іскристого щастя, рубіни щирої радості!

***

Мені потрібна тільки ти
Мені потрібні твої сни
Мені потрібні твої очі
Проведені з тобою ночі
Твоя рука в моїй руці
Твій поцілунок на щоці
Твій погляд, усмішка і сміх
Ти моє щастя і мій гріх
Моя зима, весна і літо
І біль увесь водою змито
От сходить сонце з-за гори
Пітьма пішла –
З'явилась ти!
З Днем Святого Валентина!

***

В день Святого Валентина желаю тебе, милая моя, чтобы никогда не скучало твое доброе сердце, не унывали прекрасные глаза и не исчезала волшебная улыбка. Пусть наш союз длится вечность. Пускай он будет наполнен страстью, взаимным уважением и заботой друг о друге!

***

З Днем закоханих вітаю.
Щастя, радості бажаю.
По секрету я скажу:
Що тобою дорожу!
Хай гаряча же любов
Розганяє твою кров.
Будуть ласки й поцілунки,
А у вечері – дарунки!

***

Я закоханий у тебе, як раніше, мила моя дружина. Знай – ти в мене єдина та неповторна. Мій зайчик і красуня, мій котик, моє щастя – мені дуже добре з тобою! Дякую тобі за кожну мить, проведену разом. З Днем Святого Валентина тебе!

Вітання з Днем святого Валентина чоловіку

Привітання з Днем закоханих - листівка
Привітання з Днем закоханих - листівка

Мій чудовий, мій єдиний, улюблений і неповторний чоловік! Я хочу, щоб наші почуття жили вічно, щоб наша ніжність була нескінченною, а радість від того, що ми разом, була безмежною. Я бажаю тобі лише добра. І нехай на твоєму обличчі ніколи не гасне посмішка, у твоєму серці ніколи не вщухає кохання, а твою душу ніколи не мучать сумніви. Вітаю тебе Днем закоханих!

***

Ти поруч, і все прекрасно:
І дощ, і холодний вітер.
Спасибі тобі, мій ясний,
За те, що ти є на світі.
Спасибі за ці губи,
Спасибі за руки ці.
Спасибі тобі, мій коханий,
За те, що ти є на світі.
Ми поруч, але ж могли б
Один одного зовсім не зустріти...
Єдиний мій, дякую
За те, що ти є на світі!

***

Коханий мій чоловік, ти найкращий – і у цьому немає жодних сумнівів. Нас звів з тобою одного разу випадок і ти став для мене найближчою та найдорожчою людиною у світі! З тобою я почуваю себе як за кам’яною стіною Тож прийми мої найщиріші привітання з Днем Святого Валентина!

***

Як мене ти пригорнеш
Серце завмирає,
Я кохаю лиш тебе,
Це ти добре знаєш.
Лиш для тебе бережу
Всі свої бажання,
Лиш до тебе я хочу
З вечора і зрання.

Вітання з Днем святого Валентина друзям

Вітання з Днем закоханих - оригінальні листівки
Вітання з Днем закоханих - оригінальні листівки

Хай в день святого Валентина здійсняться всі твої заповітні мрії і надії! Нехай друга половинка завжди буде поруч, щоб ви разом змогли подолати всі проблеми на негаразди, міцно тримаючись за руки. Бажаю тобі віри у щасливе майбутнє! Нехай прекрасне почуття кохання супроводжує тебе все життя!

***

День Святого Валентина!!!
День закоханих й щасливих.
Люди люблять і чекають,
А чого? Самі не знають.
У цей день все може статись:
Кожен може закохатись.
Будуть серденька співати,
Будуть квіти дарувати,
Будуть усмішки сіяти,
Хлопці на гітарах грати.
Свято ласощів й кохання,
Свято радощів й бажання.
Все червоне і чудове,
Все мрійливе і казкове.
Люди люблять і цілують,
Всім серця свої дарують.
Закохайся у цей вечір – Зараз буде це доречно!!!

***

В житті – як в казці :
Три бажання,
принцеси, принци і кохання;
Рожеві замки, сині далі,
Хто любить – той перемагає,
Хто вірить і горить душею –
Зійдеться з мрією своєю!
З днем святого Валентина!

***

Від усього серця вітаю з цим чудовим святом. День святого Валентина – пора любові і романтики. Нехай же цей день буде яскравим і радісним, змусить твоє серце битися швидше в передчутті незвичайних подій. Нехай це свято подарує тобі незабутні враження та моменти справжнього щастя!

Вітання з Днем святого Валентина колегам

Картинка-привітання з Днем святого Валентина
Картинка-привітання з Днем святого Валентина

З Днем святого Валентина, шановні колеги! Нехай в цей чудовий день вас не покидає чудовий настрій та бажання робити божевільні вчинки заради своєї другої половинки. Нехай у ваших стосунках завжди буде любов, злагода та взаєморозуміння.

***

У цей прекрасний день ясний
Приношу я свої вітання
А ці сніжинки, що летять,
Нехай дарують щастя та кохання.

***

Вітаю з Днем святого Валентина і хочу побажати великої і світлої любові, щирих і добрих почуттів, відчуттів щастя і радості, солодких поцілунків і міцних обіймів, великої удачі і чудового настрою.

***

Кохайтеся, мов шалені,
Поліпіться, як пельмені,
Щоб козацький рід зростав,
Україну підіймав!
Вітаю з святом кохання!

Прикольні привітання з Днем закоханих

Картинки з Днем закоханих 2024
Картинки з Днем закоханих 2024

 

У день святого Валентина
Принесу з магазину
Не пиріг, не ковбаси,
А з сердечками труси!

***

З Днем святого Валентина!
Нехай раптова любов
Накриє швидко, як лавина,
І розбурхає твою кров!

***

День святого Валентина
У серце мені увігнав стрілу.
Ти — прекрасна Мальвіна,
І я тебе так люблю!
Я сьогодні — Буратіно,
Завтра буду я П’єро!
Ти завжди моя картина!
Я завжди твоє перо!

СМС з Днем святого Валентина

 Прикольні картинки з Днем закоханих 2024
 Прикольні картинки з Днем закоханих 2024

Нескінченної ніжності, оксамитових обіймів, палкого кохання і захоплених поглядів в день святого Валентина. Вітаю тебе з днем закоханих!

***

В житті – як в казці :
Три бажання,
принцеси, принци і кохання;
Рожеві замки, сині далі,
Хто любить – той перемагає,
Хто вірить і горить душею –
Зійдеться з мрією своєю!
З днем святого Валентина!

Оригінальні листівки з Днем святого Валентина 2024
Оригінальні листівки з Днем святого Валентина 2024

Я знаю, що буду сумувати за тобою завтра більше, ніж сьогодні, тому що сьогодні я сумую за тобою ще більше, ніж вчора! Швидше відправ мені валентинку!

***

Висновок

Головна задача дня Святого Валентина в наш час – показати, що навіть в таких жахливих умовах знаходиться місце для кохання. Того самого кохання, яке допоможе пережити майже будь-які проблеми та негаразди. І нагадати, що взаємна підтримка – одна з основ здорових та продуктивних стосунків. Тож якщо у вас є людина, яку ви кохаєте – обов’язково подаруйте їй в цей день якісь теплі привітання. Бо навіть така дрібниця може зробити життя трохи краще.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?