Дівчина схудла на 27 кг через смс коханого: опубліковані фото
Категорія
Здоров'я
Дата публікації

Дівчина схудла на 27 кг через смс коханого: опубліковані фото

Дівчина схудла на 27 кг через смс коханого: опубліковані фото
Джерело:  The Mirror

21-річна Емі Джонс важила 90 кг і була цим задоволена, адже її хлопець говорив, що йому подобаються пишні панянки. Але все змінило одне смс-повідомлення.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Mirror.


Перед цим Емі сфотографувалася на тлі татового трактора. Саме це фото і спровокувало зміни. Дівчина залізла в телефон свого улюбленого і побачила смс, в якому він писав своєму другові, що Емі «занадто масивна» для нього.


Читайте також: Дівчина схудла на 93 кг, щоб наречений зміг її обійняти: опубліковані фото


У той же вечір дівчина виставила кавалера і зайнялася собою. «Він не мав на увазі нічого образливого. Я, загалом, знала, скільки я важу і як виглядаю. Але він запевняв мене, що йому це подобається і він любить мене саме такою», - згадує вона і каже, що прямо питала, чи не треба їй схуднути.



«Найбільше мене зачепила нещирість. Як я можу пов'язати життя з людиною, яка обманює мене? Якби він сказав мені правду, у мене не було б ніяких претензій», - обурилася Емі.




За рік дівчині вдалося скинути третину ваги, займаючись в залі і правильно харчуючись. Але прощати віроломного бойфренда вона не збирається.





Раніше ми писали, як  жінка, яка дивом вижила під час пологів, схудла на 50 кг за півроку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?