Хобі по знаку зодіаку — цікаві ідеї на любий смак
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Хобі по знаку зодіаку — цікаві ідеї на любий смак

Хобі по знаку зодіаку — цікаві ідеї на любий смак
Джерело:  online.ua

Екстремальний спорт, креативний хенд-мейд або ведення блогу в соцмережі — відмінні хобі, які можна поєднати з основною діяльністю, та ще й додатково заробити. Але яке заняття підійде саме вам? Дивіться, що рекомендують зірки — вони точно поганого не порадять!

Джерело:  ONLINE.UA

Астрологи запевняють, що знаки зодіаку впливають на характер і долю людини. Багато людей звертаються до гороскопів і натальних карт, коли не можуть прийняти важливе рішення самостійно.

Більшості знайома така ситуація. В інтернеті випадково знаходите людину, яка перетворила своє хобі в бізнес, у неї добре виходить, наприклад, в'язати. Ви надихаєтесь, купуєте спиці, пряжу і починаєте вчитися. Але через деякий час, розумієте, що це заняття вам взагалі не подобається. Загублений час, гроші, а задоволення немає. Але ж так хочеться занурюватися в улюблену справу!

Це значить, що саме час звернутися до зодіакальної карти.

Хобі для Овнів — екстремальне водіння

Фото: envato.com

Овни — активний знак зодіаку, навіть занадто. Вони вважають за краще постійний рух, боротьбу, змагання. Тому зазвичай проводять своє дозвілля на свіжому повітрі. Астрологи радять овнам записатися в клуб картингу або піти вчитися екстремальному водінню. Ці заняття ще й подарують певні навички.

Хобі для Тельців — кінні прогулянки

Фото: envato.com

Тельцям потрібно хобі, яке приносить задоволення фізичного плану. Заняття спортом можна чергувати з кінними прогулянками. Потім додати трохи риболовлі і відпочинку в горах. Можна займатися збиранням грибів, але тільки після проходження кваліфікованого навчання. Помірні фізичні навантаження — найкращий рецепт розслаблення для тельців.

Хобі для Близнюків — подорожі

Фото: envato.com

Близнюки обожнюють досліджувати щось нове. Краще хобі для цього знаку — подорожі. Звичайно, це не дешеве задоволення. Але можна почати зі своєї країни. Відкривайте карту і вибирайте місто з найкумеднішою назвою або найбільшою кількістю пивоварень на один квадратний кілометр. Купуйте квиток і вперед!

Хобі для Раків — кулінарія

Фото: envato.com

Рак сімейний знак. Його хобі обов'язково повинно приносити користь для рідних. Тільки тоді раки будуть задоволені і спокійні. Сюди можна віднести ремісництво (від випилювання табуреток до створення дизайнерських будок для домашніх тварин), гончарство і кулінарію. На останнє варто звернути особливу увагу. М'ясні страви вдаються цьому знаку як нікому іншому.

Хобі для Левів — скелелазіння

Фото: envato.com

Леви люблять бути в центрі уваги, їм важливо, щоб їхня праця була помічена та оцінена найвищим чином. Нерідко саме леви вибирають неординарні хобі. Наприклад, екстремальний туризм, скелелазіння або рафтинг. Після кожного походу, підкореної вершини і спуску на човні вони отримують заряд енергії та натхнення. А захоплення друзів і близьких тільки підсилюють ефект.

Хобі для Дів — рукоділля

Фото: envato.com

Дівам потрібно вибирати спокійні захоплення. Рукоділля − відмінний варіант. При нинішньому достатку матеріалів та їх високій якості, можна сміливо захоплюватися в'язанням, вишиванням, обробкою одягу бісером або камінням. Освоїти спеціальні навички можна безкоштовно в інтернеті, або за незначну оплату піти на «живі» курси.

Хобі для Терезів — малювання

Фото: envato.com

Терези великі естети та самий непостійний знак зодіаку. Вони займаються декількома справами одночасно, постійно в пошуках балансу. Їх хобі це творчість. Писати картини, малювати ескізи модних луків або просто дивитися на твори мистецтва − це все наповнює їх потужною енергією. Вердикт для терезів: мольберт, полотно і фарби!

Хобі для Скорпіонів — садівництво

Фото: envato.com

Скорпіонам дуже важко розслабитися і вибрати хобі. Люди цього знака не люблять великі компанії, важко заводять знайомства, не бачать ніякої чарівності в мистецтві. Помірні заняття будь-яким видом спорту допоможуть скорпіонам стати впевненішими в собі. Приємним бонусом буде хороша фігура. До спокійного захоплення можна віднести садівництво. Цьому знаку зодіаку вдається добре розводити рідкісні види рослин.

Хобі для Стрільців — іноземна мова

Фото: envato.com

Стрільці люблять перебувати в своїх мріях. Тому вони краще за інших вміють переносити свою фантазію на папір. Ремесло письменника і поета може перерости в непоганий бізнес і навіть замінити основне місце роботи. А ще це і допитливий знак, якому постійно потрібно вивчати щось нове. Так чому б не присвятити свій вільний час чомусь корисному — наприклад, вивченню іноземної мови. Англійська, китайська, французька — Стрільцям піддасться будь-яка!

Хобі для Козерогів — астрологія

Фото: envato.com

Козеріг самий вдумливий і наполегливий знак зодіаку, який захоплюється магією і окультизмом. У якості захоплення козерогам підійде астрологія, складання натальних карт, гороскопів. Паралельно можна вивчати рунічні вчення, займатися вирізанням рун. Ідеєю для бізнесу може бути виготовлення особистих амулетів або оберегів.

Хобі для Водолія — йога

Фото: envato.com

Водолії віддають перевагу активному відпочинку, майже, так само як і овни. Але в якості хобі можна спробувати незвичайні фізичні навантаження, спортивні танці, повітряну гімнастику. Якщо ці варіанти занадто екстремальні, тоді можна обмежитися просто йогою.

Хобі для Риб — крафт домашнього пива

Фото: envato.com

Риби підійдуть хобі всіх попередніх знаків зодіаку. Їм однаково цікаві, як спорт, так і мистецтво. Риби неймовірно спритно можуть займатися двома діаметрально протилежними заняттями. Тому сміливо можна вибрати плавання і гончарство, кінний спорт і в'язання, ліплення з полімерної глини або ж крафт домашнього пива. Головне знайти на це вільний час.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?