Худнемо за гороскопом — особливості харчування для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Худнемо за гороскопом — особливості харчування для всіх знаків зодіаку

Худнемо за гороскопом — особливості харчування для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

Не обов'язково дотримуватися суворої дієти, щоб позбутися зайвої ваги. Професійні астрологи стверджують, що зірки допомагають не тільки передбачати події, але і схуднути. АстроГід Онлайн підготував гороскоп схуднення для кожного знака зодіаку - дізнайтеся, що треба їсти, щоб підтримувати тіло в ідеальній формі.

Гороскоп схуднення - Овен

Фото: unsplash.com

Люди, народжені під цим знаком, не сидять на місці. Тому їм потрібно багато енергії. Астрологи радять Овнам не нехтувати білками. М'ясо (крім баранини), горіхи, крупи і овочі − те, що повинно бути присутнім в їх раціоні щодня.

А ось від надмірного вживання кави та інших енергетиків краще утриматися. Активні люди не потребують додаткового підживлення.

Гороскоп схуднення - Телець

Телець любить вишукані страви і з задоволенням смакує їх, що часто призводить до переїдання. Астрологи рекомендують по можливості відмовитися від надмірного вживання хлібобулочних виробів, а шкідливі солодощі замінити корисними фруктами.

Гороскоп схуднення - Близнюки

Фото: unsplash.com

Для Близнюків їжа − енергія, тому серйозні обмеження можуть призвести до негативних наслідків. Фахівці радять людям, народженим під цим знаком, важку їжу вживати в першій половині доби. У другій радять обмежитися легкими салатами і фруктами.

Гороскоп схуднення - Рак

Особливу увагу астрологи радять приділити тому, що стоїть на столі Раків. Важка і шкідлива їжа не для них. Життєвий девіз Рака − здорове харчування.

Гороскоп схуднення - Лев

Для Лева прийом їжі − ритуал, що не терпить поспіху. Рослинна дієта не для нього, в раціоні Лева обов'язково має бути присутнім м'ясо, в ідеалі дичина.

Але якщо з яких-небудь переконань Лев не може вживати м'ясо, бажано звернутися до астролога, який за допомогою натальної карти розпише відповідний раціон.

Гороскоп схуднення - Діва

Фото: unsplash.com

Діви - знак Зодіаку, схильний до захворювань шлунково-кишкового тракту, тому їм особливо уважно слід ставитися до того, що вони їдять. Не слід їсти в поспіху або в компанії малоприємних людей. Приймати їжу бажано в спокійній атмосфері та чітко за розкладом.

Гороскоп схуднення - Терези

Естетична краса страв для Терезів − не порожній звук. Відмовити собі поласувати вишукано оздобленим десертом часто вище їх сил. Але обмежувати себе в солодкому все-таки доведеться, так як надмірне його вживання неодмінно призведе до набору зайвої ваги.

Гороскоп схуднення - Скорпіон

Скорпіони люблять гострі відчуття, і не тільки в розвагах, але і в їжі. На жаль, захоплення гострими стравами може призвести до серйозних проблем зі здоров'ям. Тому налягати на чилі і халапеньо все-таки не варто.

Гороскоп схуднення - Стрілець

Фото: unsplash.com

Ці люди люблять пробувати все нове. Але включати в свій щоденний раціон екзотичні страви слід з особливою обережністю. Алергія − менше зло, що очікує шанувальників екзотичної їжі.

Гороскоп схуднення - Козоріг

В їжі Козороги досить консервативні, можуть тижнями їсти картоплю і моркву та при цьому не відчувати дискомфорту. Однак астрологи в такому меню не бачать нічого доброго для земного знака. Щоб організм отримував всі необхідні мікроелементи, меню Козорога має бути різноманітним.

Гороскоп схуднення - Водолій

Харчування повітряного знака має бути легким, дієтичним. Важка і жирна їжа − не табу, але й налягати на неї не слід. Дієтичне м'ясо, злаки і кисломолочні продукти − те, що забезпечить хороше самопочуття і настрій Водоліям.

Гороскоп схуднення - Риби

Водяний знак схильний до стресів і нервових зривів, свої переживання Риби схильні заїдати, що призводить до зайвого набору ваги. Астрологи радять Рибам вживати їжу тільки в спокійному, розслабленому стані і бажано по годинах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?