Ідеї ​​подарунків на День Святого Валентина для жінок
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

Ідеї ​​подарунків на День Святого Валентина для жінок

Ідеї ​​подарунків на День Святого Валентина для жінок
Джерело:  online.ua

У День Святого Валентина кожен чоловік хоче порадувати свою кохану і зробити їй подарунок, який не залишить її байдужою. Як здивувати дружину, кохану жінку або дівчину на День закоханих, щоб свято запам'яталося їм надовго? ONLINE.UA зробив добірку оригінальних подарунків на День Святого Валентина для жінок на будь-який смак, які гарантовано подарують їм яскраві емоціі.

Ідеї подарунків на День Святого Валентина: фотосесія

Ідеальний подарунок на День Святого Валентина - це той, який дарує яскраві емоції. Подарувати щиру радість коханій в цей день зможе спільна фотосесія. Ваша друга половинка гарантовано оцінить такий подарунок, навіть після десяти років шлюбу.

Ідеї подарунків на День Святого Валентина: сертифікат

Дружині і коханій жінці на День Святого Валентина можна подарувати сертифікат на подарунок-враження. Може, ваша дружина завжди мріяла стрибнути з парашутом або ж зробити своїми руками глиняний посуд? Подаруйте їй незабутні емоції в День всіх закоханих!

Ідеї подарунків на День Святого Валентина: іменна кружка з фото

Кружка з фото - хороший і оригінальний подарунок для коханої на День Святого Валентина. На кружку в фотосалонах можуть нанести будь-який напис, зображення або фото. Зображення можливо в варіанті 3D, а також є такі варіанти, коли напис проявляється тільки після того, як в кружку наллють гарячий чай. Такий романтичний і практичний подарунок обов'язково сподобається вашій другій половинці.

Ідеї подарунків на День Святого Валентина: банний халат

Ще один варіант безпрограшного подарунка для жінки на День Святого Валентина - це банний халат. Красивий і затишний халат буде гріти її холодними вечорами і нагадувати коханій про вас завжді, навіть коли вас не буде вдома.

Ідеї подарунків на День Святого Валентина: тематична настільна гра

Тематична настільна гра - це одночасно і подарунок на День Святого Валентина, і спосіб цікаво провести 14 лютого. Суть більшості таких ігор зводиться до того, що є ігрове поле і картки із завданнями (наприклад, обійняти мене 100 раз, приготувати мені вранці сніданок і так далі). Таку гру можна зробити своїми руками. Для цього на ігровому полі можна відобразити важливі для вас дати і моменти, наклеїти спільні фотографії, написати відомі тільки вам слівця.

Ідеї подарунків на День Святого Валентина: кишеньковий принтер

Жінки не менше чоловіків люблять гаджети, тому на День Святого Валентина будуть дуже раді технологічному подарунку. Навіть якщо у вашої дружини або коханої дівчини є і телефон, і планшет, і розумні годинник, і фітнес-браслет, завжди є новинки, які будуть цікаві вашій половинці. Наприклад, відмінним подарунком на 14 лютого для коханої жінки може стати кишеньковий фотопринтер. З його допомогою вона легко зможе роздруковувати всі вдалі знімки і оформити у будинку цілу галерею з пам'ятних моментів.

Ідеї подарунків на День Святого Валентина: парний кулон

Парний кулон сьогодні є популярним подарунком на День Святого Валентина. Такі прикраси можна носити як напоказ, демонструючи всім, що ви в своєму виборі вже визначилися, або під одягом - як щось сокровенне і дороге. Варіантів подібних кулонів безліч на будь-який смак і бюджет.

І не забувайте, що в День Святого Валентина дружина чи кохана жінка обов'язково буде чекати від вас букета квітів. Тому, навіть якщо ви вже купили подарунок на 14 лютого, доповніть його красивим букетом.

Раніше ONLINE.UA робив добірку кращих ідей подарунків для дівчини на День Святого Валентина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?