Карта бажань на 2022 рік — як правильно скласти, щоб всі мрії збулися
Категорія
Стиль життя
Дата публікації

Карта бажань на 2022 рік — як правильно скласти, щоб всі мрії збулися

Карта бажань на 2022 рік — як правильно скласти, щоб всі мрії збулися
Джерело:  online.ua

Кожен з нас має десятки або навіть сотні бажань та мріє про їх реалізацію. Для того, аби прискорити цей процес, варто створити карту бажань. Вона — головний помічник у формулюванні та візуалізації усіх, навіть самих потаємних бажань. Гід Онлайн підготував покрокову інструкцію, як зробити карту бажань, щоб всі мрії точно збулися.

Чи працює карта бажань? За досвідом людей, які вже створювали її, відповідь — так! Пропонуємо переконатися на власному прикладі та створити карту самостійно.

Як зробити карту бажань - що знадобиться

 Фото: unsplash.com

Карта бажань — це колаж з картинок, фото та написів. Тут розташовуються усі мрії з різних сфер життя. Вона допомагає упорядкувати бажання та направити їх у Всесвіт. Так вони легше знайдуть шлях реалізації.

Для створення карти не потрібно заклинань від ворожок або танців з бубном. Все набагато легше. Підготуйте звичайні канцелярські приладдя:

  • ватман (формату А1 або А2),

  • ножиці,

  • яскраві маркери,

  • олівці чи фарби.

До речі, за основу карти не обов’язково брати паперовий ватман. Зараз у тренді розташовувати бажання на пробковій або магнітній дошці. На них прикріпити картинки та записки з мріями можна за допомогою кнопок або магнітів.

Якщо усі ці канцелярські клопоти не для вас, то створіть карту за допомогою онлайн-сервісів. Оберіть готовий шаблон карти бажань або створіть з нуля — на ефективності реалізації мрій це не відобразиться.

Складаємо карту бажань правильно - схема

 Фото: unsplash.com

Переходимо до найцікавішого - створення карти. Для початку, розділіть ватман на 9 рівних частин. Кожний з секторів відповідає за окрему сферу життя. Центральна зона — особисто ваша. Розміщуйте там власне фото та картинки мрій, які стосуються власне вас. Наприклад, спортивні тренажери, якщо плануєте займатися спортом.

Інші зони варто розділити серед основних сфер життя. Розташувати їх потрібно по фен-шую:

  • У верхньому лівому кутку зона, що відповідає за любов, дружбу.

  • Зверху — “Слава”.

  • У правому верхньому кутку розташовуємо сектор “Гроші”.

  • Праворуч місце для зони “Творчість”.

  • Ліворуч розташовують сектор, що відповідає за дім та сім’ю.

  • Внизу — “Кар'єра”;

  • У лівій нижній зоні розташовуємо “Освіту та саморозвиток”.

  • А для правого нижнього кутка залишаємо “Подорожі”.

У кожній зоні потрібно розмістити зображення, які максимально близько відображають кожну мрію. Якщо плануєте переїзд до нового будинку, знайдіть фото зі схожим інтер’єром та фасадом. Поруч розташуйте фото автомобіля саме тої марки, про яку мрієте. Не обмежуйтеся бажаннями — заплануйте цікаву подорож, навіть якщо відпустка очікується не скоро.

Важливо! При створенні карти бажань пам'ятайте, що головне — гарний настрій. Тому формулюйте всі мрії виключно на позитивний лад. Усі підписи створюйте в режимі реального часу без частки “не”. Наприклад: “я заробила мільйон” або “я стала мамою”.

Як активувати карту бажань

Фото: unsplash.com

Для того, аби бажання точно збулися, потрібно активувати карту. Зробити це просто. В одному із секторів розташуйте невеличке бажання, яке точно можна реалізувати. Наприклад: сходити на побачення, зустрітись із друзями, придбати омріяну сукню, тощо. Наступний крок: реалізуйте це бажання якомога скоріше. Як тільки мрія здійсниться, карта бажань буде активована.

Розмістити карту потрібно так, аби вона постійно була перед очима. Не забувайте кожного дня оглядати усі сектори бажань та вголос нагадувати собі про важливість їх реалізації.

Усі мрії мають здійснюватися! А карта бажань стане головним помічником в процесі їх реалізації. Не важливо, наскільки великі бажання ви додали до карти бажань, адже Всесвіт сам обере місце і час для їх здійснення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?