Китайський гороскоп на 2022 рік: чого чекати кожному знаку від Тигра
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Китайський гороскоп на 2022 рік: чого чекати кожному знаку від Тигра

Китайський гороскоп на 2022 рік: чого чекати кожному знаку від Тигра
Джерело:  online.ua

Рік Чорного Водяного Тигра підготував для представників інших знаків багато чого цікавого. Нові ідеї, успіхи, поразки і випробування — чого чекати кожному з представників китайського східного гороскопа? Зараз розкажемо! Гід Онлайн підготував гороскоп для всіх знаків і розкаже, чого чекати в кар’єрі, здоров’ї та особистому житті.

Згідно з східним календарем, 2022 — це рік Тигра. Його колір чорний, а стихія — вода. Тигр — тварина спокійна, але рішуча. Тому покровительство цієї тваринки допоможе вам досягти неабияких звершень.

Фото: pixabay.com

Але й не треба забувати, що також Тигр дуже непередбачуваний, тому потрібно готуватися до будь-яких поворотів долі. Авантюристи у цьому році отримають можливість проявити себе, але зірки попереджають, що результат будь-якої авантюри може здивувати.

За східним календарем Новий рік наступає трохи пізніше, не 1 січня, як ми звикли в Україні, а 1 лютого.

Китайський гороскоп 2022 для Миші 

Представникам Мишей потрібно уважно слідкувати за здоров’ям свого стравоходу - це привід перейти на правильне харчування. Здоровий спосіб життя і збалансований раціон допоможуть не перейматися проблемами здоров’я.

Миші-одинаки зможуть в 2022 році знайти свою другу половинку, сімейні представники знаку зможуть налагодити відносини з партнером, але для цього доведеться додати великих зусиль.

А от у кар’єрі Мишам, які мають чіткі цілі і йдуть до них, буде допомагати Всесвіт. Багато великих можливостей отримають сміливі цілеспрямовані люди, які не бояться ризикувати. Тому 2022 рік — це ідеальний період для реалізації своїх ідей.

Китайський гороскоп 2022 для Бика

Про здоров’я Бикам перейматися не варто. Але все ж присвятіть 2022 рік налагодженню здорового способу життя: притримуйтеся графіку сну, більше часу приділяйте спорту, регулярно відвідуйте лікарів.

Бики-одинаки будуть зустрічати багато людей у цьому році. Один з них може стати вашим майбутнім «тим самим». Але будьте уважні та не довіряйте своє серце першим зустрічним.

А от у кар’єрі Бикам розраховувати на великі зрушення не варто. А все тому, що цей рік буде дуже спокійним і навіть лінивим. Ви будете багато прокрастинувати, розслаблятися та відпочивати, буде важко концентруватися на роботі.

Китайський гороскоп 2022 для Тигра 

2022 — це рік Тигра. Представники цього знаку будуть оповиті успіхом протягом всіх 12 місяців. Саме тому очікуйте небувалого везіння, знаків долі та великої допомоги від Всесвіту.

У 2022 році у вас буде багато можливостей для самовдосконалення, підвищення самооцінки, впевненості у своїх силах. І пам’ятайте, що Тигр ненавидить нерішучих та сором’язливих представників свого знаку. Тому збирайте волю в кулак і починайте діяти.

У питаннях здоров’я все буде в порядку, варто лише приділяти час дихальній системі: можливі респіраторні захворювання.

Китайський гороскоп 2022 для Кролика 

Рік Тигра стане ідеальним моментом для того, щоб налагодити відносини з рідними й близькими. Якщо минулого року ви не мали можливості приділити достатньо часу сім’ї та близьким друзям, то у 2022 році зможете змінити ситуацію.

Для Кроликів весь рік буде перенавантаженим робочими задачами. Тому будьте уважні та слідкуйте за своїм ментальним здоров’ям. Виділяйте достатньо часу на відпочинок, релакс, щоб не заробити нервовий зрив.

У кар’єрі на Кроликів чекає успіх, але задля цього доведеться багато працювати. Наполегливість, сила і витримка дадуть змогу реалізувати поставлені цілі.

Китайський гороскоп 2022 для Дракона 

Драконам, які мають сидячу роботу, потрібно більше рухатися і віддати перевагу активному способу життя. Частіше мандруйте, почніть займатися улюбленими тренуваннями, ходіть пішки.

У середині року Дракони-одинаки отримають шанс знайти свого другу половинку велика ймовірність, що саме ця людина стане вашим супутником на довгі роки. А от сімейним представникам знаку Всесвіт нарешті подарує шанс на сумісний відпочинок.

А от везіння Драконам не позичати. Успіх і вдача точно будуть на вашому боці протягом 2022 року. Тому не бійтеся робити рішучі й сміливі кроки — вони обов’язково будуть реалізовані в найкращому вигляді.

Китайський гороскоп 2022 для Змії 

В особистому житті на Змій чекає багато цікавих подій. Сімейні представники зможуть укріпити відносини з партнером, а от перед Зміями-одинаками постане вибір між двома близькими людьми. Кого з них вибрати та з ким зв'язати своє майбутнє життя — вирішувати вам! Всесвіт підтримає будь-який ваш вибір.

У 2022 році у Змій буде гарна можливість позбутися шкідливих звичок. Особливо це стосується тих, хто зловживає алкоголем і палінням. Це дуже негативно відзначається на вашому здоров’ї, тому краще назавжди забути про ці звички.

Усі кар’єрні двері будуть відкриті перед Зміями. Варто лише проявити трохи наполегливості і ваша ціль вже у кишені. Тому не бійтесь бути сміливими і проявляти ініціативу.

Китайський гороскоп 2022 для Коня 

Зірки радять представникам знаку Коней більше рухатися та зайнятися улюбленим видом спорту. І це зовсім не означає важкі силові тренування. Можна займатися плаванням, йогою, пілатесом, гімнастикою.

Амур підстерігатиме Конів у найнеочікуваніших місцях і часових проміжках. Зірки передбачують, що у другій половині року представники знаку зустрінуть свою другу половинку.

Менше слухайте оточення і більше прислухайтеся до свого внутрішнього голосу. Лише ви знаєте те, як вам краще. Якщо потрібно буде, то змінюйте роботу, місце проживання, оточення тощо. 2022 рік любить сміливих, не забувайте про це!

Китайський гороскоп 2022 для Кози 

Зірки для Кіз обіцяють шалені пригоди і багато нових відкриттів. Наприклад, у роботі на вас чекає багато нових звершень, але для них доведеться багато працювати. Також буде можливість покращувати свої навички та вміння.

Але за плідною роботою стоятиме стрес, перенапруга, нервові зриви. Це може негативно відобразитися на вашому здоров’ї. Тому більше відпочивайте, висипайтеся, залишайте час для себе і своїх хобі.

Для сімейних Кіз зірки підготують нові можливості для укріплення відносин. Саме в цей рік ваша сім’я стане міцнішою та гармонійнішою.

Китайський гороскоп 2022 для Мавпи 

Зірки закликають Мавп у 2022 році контролювати себе та свої емоції. Скоріш за все ви будете нервувати і дратуватися. Через гнів цілком можливо, що ви будете зриватися на оточуючих, говоритимете їм неприємні речі. Тримайте себе у руках!

А от у кар’єрі на Мавп чекатиме справжній успіх. Попереду багато важливих кроків і кардинальних змін. Але дістануться вони лише рішучим представникам знаку, котрі готові відкрити новий аркуш свого життя.

Також Мавпам потрібно більше відпочивати та присвячувати час релаксу. Якщо буде можливість, обов’язково відправляйтеся в подорож у відпустку.

Китайський гороскоп 2022 для Півня 

Півням зірки обіцяють успіх у кар’єрі. Якщо ви давно мріяли про підвищення зарплатні або просування кар’єрними сходами, то 2022 рік подарує вам такі можливості. Але не перекладайте всю роботу на зірок, вони подарують знак, а вся інша робота вже за вами.

У особистому житті на великі зміни чекати не варто. Зірки вважають, що одинаки не знайдуть свою другу половинку в цей рік. А от у сімейних пар все буде добре: буде можливість відпочити разом на курорті та проводити багато часу один з одним.

Імунітет Півнів увесь рік буде під загрозою вірусних захворювань. Тому їжте більше овочів і фруктів, пийте вітаміни.

Китайський гороскоп 2022 для Собаки

У кар’єрі Собаки можуть очікувати як приємні, так і неприємні моменти. Можливі помилки, конфлікти з колегами, непорозуміння з начальством. Але у кінці ви все ж зможете довести роботу до кінця та отримаєте приємні бонуси.

А от з екстримом Собакам варто бути обережними. Кілька разів подумайте перед тим, як погодитися на небезпечні активності. Зірки попереджають, що у 2022 році буде високий ризик травм.

В особистому житті на вас чекатиме тиша. Все залишиться так, як є.

Китайський гороскоп 2022 для Свині

На Свиней у наступаючому році чекають великі зміни у всіх сферах. У кар’єрі відкриються нові перспективи та можливості, але працювати над їх реалізацією доведеться довго і плідно.

Здоров’я Свиней їх не підведе. Жодних серйозних проблем зірки не передбачують. А от здоровий спосіб життя, правильний раціон і спорт нікому не завадять.

В особистому житті можливі конфлікти і непорозуміння. Але всі вони зійдуть нанівець, якщо ви зможете опанувати себе та мирно розв'яжете всі проблеми. Більше контролюйте себе і свої емоції, довго думайте над словами, які ви кажете оточуючим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?