Лицемірство, брехливість, нахабство: найгірші риси кожного знаку зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Лицемірство, брехливість, нахабство: найгірші риси кожного знаку зодіаку

Лицемірство, брехливість, нахабство: найгірші риси кожного знаку зодіаку
Джерело:  online.ua

Ідеальних людей не існує. Кожен має своє переваги та недоліки. На думку астрологів, риси людини можуть напряму залежати від того, до якого знаку зодіаку вона належить. При цьому кожен знак має свої негативні риси, непритаманні іншим. АстроГід Онлайн розповідає про найгірші риси всіх знаків зодіаку - дізнайтеся, чого можна очікувати від кожного.

Варто зазначити, що перелік негативних рис має загальний характер. Зовсім необов’язково, що людина, яка, наприклад, за розташуванням зірок має бути дратівливою, буде відповідати цьому описанню. Проте маючи загальне уявлення про риси того чи іншого знаку зодіаку, буде простіше досягнути взаємного порозуміння та вистроїти відносини з людиною.

Овен

 Фото: pixabay.com

Найгірша риса характеру Овенів – це, безумовно, запальність. Вона властива всім вогняним знакам, але саме у Овнів ця риса виражена найбільш чітко. Тому і страждають вони від своєї надмірної запальності більше, чим інші знаки.

Якщо у людей зі знаком Овена поганий настрій, може бути достатньо одного невдалого жарту в їх адресу, щоб на порожньому місці виник скандал. Також представники цього знаку часто бувають надто зарозумілими та нетерплячими. Вони люблять сперечатися і ненавидять підкорятися.

Тілець

  Фото: pixabay.com

Тільці самі по собі дуже віддані дружбі та стосункам, тому вони вимагають від оточуючих людей, щоб ті відповідали їх завищеним ідеалам. Це стає причиною виникнення почуття власництва та ревнощів, причому не тільки стосовно партнерів, а й друзів та знайомих.

Інші негативні риси, характерні для Тільців – лінощі, упертість та неохайність. Представники цього знаку дуже люблять гроші, не бажаючи при цьому нічого робити для їх заробітку. Сюди також можна додати егоїзм та схильність до марнотратства.

Близнюки

  Фото: pixabay.com

Близнюки просто обожнюють різноманітні інтриги та плітки, що негативно позначається на загальній атмосфері колективу, у якому вони працюють, а також на відносини між друзями. Близнюкам краще не довіряти сакральні секрети, адже є висока вірогідність, що невдовзі про них дізнаються інші.

Деяким людям подобається інтриганська природа Близнюків, проте багато хто вважає таких людей лицемірними. А ще Близнюки швидко втрачають інтерес до будь-якої справи.

Раки

  Фото: pixabay.com

Раки часто бувають занадто емоційними, що призводить до різних неприємних історій, яких можна було б легко уникнути, проявивши розсудливість. Таким людям важко справлятися зі своїми почуттями, тому вони можуть сильно образитися через невдалий нешкідливий жарт, або зауваження від начальника.

Іноді вкрай важко вгадати, що засмутить представників цього знаку зодіаку, тому спілкуватися з ними слід дуже обережно.

Лев

Фото: pixabay.com

Леви, як і Овени, являються представниками вогняної стихії. Це означає, що люди, народжені під цим знаком зодіаку дуже імпульсивні та нестримані. Така поведінка нерідко стає загрозою для їх репутації.

Якщо друг, знайомий, колега, чи навіть керівник зачепить самолюбство Левів, в його адресу зразу ж буде висловлено чимало грубих та образливих слів. Окрім цього, Левів можна назвати марнославними, егоцентричними персонами, які обожнюють увагу до себе та похвалу.

Діва

Фото: pixabay.com

Більшість Дів можна назвати перфекціоністами, тому їхня самокритичність іноді просто зашкалює. Вони вкрай рідко бувають задоволені своїми досягненнями, адже завжди прагнуть до ідеалу. Якщо Дівам і вдається реалізувати якусь мету, вони зразу ж переходять до нової, ще біль складнішої.

В результаті представники цього знаку зодіаку часто вигорають на емоційному рівні. Також Діви полюбляють постійно згадувати якісь неприємні події, вчинки чи слова з минулого.

Терези

Фото: pixabay.com

Найбільш негативною рисою Терезів можна назвати нерішучість. Вони нудно зважують різні варіанти вирішення однієї задачі, питають поради у оточуючих, вагаються, і, в результаті, так і не приймають важливе рішення.

А навіть якщо й приймають, то потім ще довго думають над тим, чи правильно вони вчинили. Дехто вважає Терезів фальшивими, невпевненими у собі та поверхневими людьми, які жити не можуть без схвалення оточуючих.

Скорпіон

  Фото: pixabay.com

Скорпіонам дуже важко знаходити спільну мову з оточуючими, навіть якщо йдеться про рідних чи найближчих друзів. Представники цього знаку дуже ретельно відносяться до вибору друзів та партнерів.

Часто вони вимагають від людей, що їх оточують, бути ідеальними та відповідати нафантазованому образу. Недивно, що це призводить до постійного розчарування у людях. А ще скорпіони не люблять будь-які зміни у житті та сильно придираються до слів та вчинків інших.

Стрілець

Фото: pixabay.com

У Стрільців все досить складно з емпатією. Представників даного знака зодіаку погано «зчитують» емоції оточуючих людей, слабо розуміють натяки за допомогою міміки та жестів. Звідси і брак співчуття.

Також Стрільці не дуже люблять допомагати людям та братися за чужі проблеми. А ще, вони часто бувають занадто прямолінійними та самовпевненими, через що сильно ображають інших.

Козоріг

Фото: pixabay.com

Козоріги – люди неймовірно амбіційні. Проте їх амбіції нерідко приносять страждання для оточуючих. Йдучи до своєї мети, Козоріги можуть без докорів сумління жертвувати найближчими людьми, будь-то друзі, знайомі, чи навіть родичі.

Зазвичай, Козоріги керуються холодним розрахунком, забуваючи про співчуття. А ще, вони вміють прекрасно маніпулювати людьми задля досягнення своїх цілей.

Водолій

Фото: pixabay.com

Водолії нерідко бувають незібраними та нездатними сконцентруватися на важливій справі. Через ці риси у них часто трапляються проблеми з начальством.

«Достається» також друзям та рідним – Водолій запросто може забути про річницю весілля, зустріч з друзями чи навіть ділову поїздку. Також деякі водолії вважають, що від людей треба триматися подалі, що, в результаті, робить їх відчуженими та одинокими.

Риби

Фото: pixabay.com

Основна проблема Риб – вони сприймають все надто близько до серця. Будь-яке невдало сказане слово, погляд чи жест в їх адресу може стати фатальним.

Риба може надовго образитися, навіть якщо ви не мали на уяві нічого поганого. Окрім цього, багато представників цього знаку зодіаку – мрійники, які постійно знаходяться десь у хмарах, тому часто бувають спантеличені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?