Модні брови 2022 — яка форма і ширина у тренді
Категорія
Стильний Гід Онлайн
Дата публікації

Модні брови 2022 — яка форма і ширина у тренді

Модні брови 2022 — яка форма і ширина у тренді
Джерело:  online.ua

В 2022 році в моду повертаються неочікувані форми та ширина бровей, які ми роками виправляли. Які брови будуть в тренді? Ідеальні брови 2022 можуть виглядати абсолютно по-різному. Гід Онлайн підготував чек-лист по стильним бровам - яка форма сьогодні актуальна та як правильно її підібрати.

Брови - модні тенденції 2022

Скаус

 Модні брови 2022 (фото - колаж)

Це найтрендовіша форма брів, яка буде на піці популярності у 2022 році. Скаус - це широкі брови природної форми. Їх можна навіть назвати грубими та неакуратними. Для такої форми характерні більш прямі лінії без занадто явних ліній чи вигинів. Така собі легка недбалість стане популярною у 2022 році.

Брови скаус не потребують додаткової корекції, укладки чи фарбування. Просто залишайте свої природні брови такими, як вони є. Максимум з догляду — легкий масаж щіточкою.

Густі брови

Брови 2022 - модні тренди (фото - колаж)

Якщо років зо 10 тому всі прагнули мати тоненькі ниточки, то у 2022 році все змінилося. Тепер чим товще, тим краще. Тому модниці з усього світу прагнуть відростити широкі брови. На фоні цього тренду навіть з’явилася популярна послуга — нарощування брів. Маєте широкі та пухнасті брови? Вітаємо, тепер це в тренді!

Висвітленні фешн брови

 Брови - модні тенденції 2022 (фото - колаж)

А модні дизайнери диктують нам незвичайний та дуже цікавий тренд. У 2022 році модними будуть висвітлені брови, яких навіть непомітно на обличчі. Побачити моделей у такому образі можна на показах Prada, Chanel, GUCCI, Dior. Звичайно, висвітлені брови — це тренд не на кожен день, а для особливих подій. Беріть його на замітку, якщо захочете опинитися у центрі уваги.

Азіатські прямі брови

   Модні брови 2022 (фото - колаж)

Культура Азії стає популярнішою з кожним роком. Це дуже відчутно вплинуло і на сферу краси. І популярними у 2022 році будуть симетричні прямі брови. Побачити їх можна на жінках Кореї, Китаю чи Японії.

Досягти такої форми можна за допомогою пінцета. Потрібно вищипати повністю хвостик брів, починаючи з місця найвищої точки, вигину. Тепер цю частину брів рівно малюємо олівцем.

Ламіновані брови, зачесані догори

Брови 2022 - модні тренди (фото - колаж)

Ламіновані брови — тренд 2022 року. Процедура ламінування допомагає підняти волоски уверх, зробити брови візуально густішими та тримати форму. І такі нарочито підняті брови вважаються дуже трендовими цього року.

До того ж ламінування — знахідка для тих, хто має тонкі та рідкі брівки. Досягти ефекту ламінування можна й самостійно зі звичайним гелем для брів.

Як підібрати форму по типу обличчя?

Для кожного типу обличчя підходять окремі форми. Пропонуємо короткий гід з підбору форми брів для кожного типу обличчя:

  • Для круглого обличчя потрібно вибрати форму, яка б візуально витягувала його. Вам ідеально підійдуть прямі брови, широкі на початку і завужені до кінчика. Зверніть увагу на форму «азіатські прямі брови» з нашого списку.

  • Для овального обличчя добре підійдуть прямі та широкі брови. Вони візуально пом’якшать риси та додадуть виразності обличчю. Зверніть увагу на брови «густі» та «скаус».

  • Володаркам квадратного обличчя потрібно трохи згладити риси обличчя та візуально закруглити його. Вибирайте округлі та м’які брови. Спробуйте зробити брови «ламіновані» чи «скаус».

Як доглядати за бровами?

Щоб відростити широкі та природні брови, потрібно знати правила догляду за ними. Ці секретики допоможуть за короткий строк привести волоски у порядок, зробити їх пишними та блискучими.

Інструкція по догляду за бровами:

  • Не забувайте розчісувати їх спеціальною щіточкою і двічі робіть приємний масаж. Це стимулюватиме швидкий ріст брів.

  • Доповнити масаж брів можна косметичною олійкою. Це зробить їх блискучими та також пришвидшить ріст. Краще вибирайте рицинову чи реп’яхові олійки. Для комфорту можете перелити її в тюбик від старої туші та завжди мати під рукою.

  • Не забивайте про волосяні фолікули брів. При нанесенні тонального засобу чи жирних кремів уникайте область навколо брів чи додатково очищуйте її міцелярною водою.

  • Раз на тиждень використовуйте скраб. Він допоможе стимулювати приплив крові, що необхідне для швидкого росту. Також скраб прибере ороговілі часточки шкіри, що зробить брови охайнішими.

  • Вищипувати брови краще за ростом волосків, а не проти нього. Так вдасться зменшити біль і добитися ідеальної форми.

Як оформити трендові брови у 2022 році — відео

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?