Модні зачіски на 1 вересня — тренди цієї осені
Категорія
Стильний Гід Онлайн
Дата публікації

Модні зачіски на 1 вересня — тренди цієї осені

Модні зачіски на 1 вересня — тренди цієї осені
Джерело:  online.ua

Перше вересня вже не за горами. Отже, варто готуватися до свята. Зачіска — це важливий елемент будь-якого образу. Якщо, ви шукаєте ідеї на день знань, пропонуємо добірку стильних та нескладних у виконанні зачісок, які в тренді у 2021 році. 

Джерело:  ONLINE.UA

Ми часто експериментуємо з волоссям, коли хочемо щось змінити. В цьому немає нічого поганого. Адже зміна зовнішності надихає. Хочеться увійти у новий навчальний рік зі свіжим образом.

Перед тим, як вибрати зачіску варто врахувати стан та довжину волосся. Ніщо не виглядає, так добре, як доглянуті локони.

У 2021 році індустрія краси наближається до мінімалізму. Спостерігається тенденція до натуральності у макіяжі, одязі та зачісках. Тому при створенні зачіски зробіть акцент на практичність та простоту.

Недбала гулька 

Фото: instagram.com/makeup_hair

Така зачіска є практичною, тому що волосся підібране не заважає під час активних рухів чи обертів головою. Не затягуйте волосся у занадто тугий жгут. Спробуйте трохи послабити його та вийміть кілька пасем попереду та зверху. При необхідності гульку можна закріпити невидимками.

Якщо ви хочете урізноманітнити зачіску та зробити її більш святковою, додайте цікаву шпильку. Вона може мати вигляд квітки чи невеликої гілочки з мілкого бісеру.

Не хочете підіймати усе волосся до гори? Можна спробувати зробити невелику гульку з передніх пасем волосся. Відповідно пасма, що залишаться, спробуйте завити за допомогою плойки.

Така зачіска підійде на середнє та довге волосся.

Низький хвіст

Фото - колаж

Ідея не складна у виконанні, є трендом та підійде для будь-якого віку, проте краще матиме вигляд на прямому волоссі.

Спочатку зав’яжіть волосся у низький хвіст, а потім відокремліть від нього одне пасмо, яке потім обгорніть навколо гумки. Таким чином її не буде видно та видаватиметься ніби хвіст зав’язаний без неї. Кінцівку закріпіть невидимкою.

Таку зачіску можна прикрасити цікавими шпильками та затисками. Підійде вона на середнє та довге волосся.

Коси та жгути 

Фото - колаж

Перше вересня асоціюється з косами та бантиками, але що як оформити їх мінімалістичніше?

Спробуйте зав'язати низький хвіст, розділити його на два пасма та стягнути їх у джгути. Пізніше переплетіть джгути між собою та на кінці закріпіть гумкою. Те саме можете спробувати з косами.

Розпущене волосся та локони

Фото: envato.com

Якщо не хочеться заплітати волосся якимось чином, не напружуйтесь та зробіть легкі локони. Така зачіска буде виглядати природно та невимушено.

Для короткого волосся підійде гарна укладка. Ви можете додати прикраси, на кшталт затисків цікавої форми, вони допоможуть урізноманітнити зачіску.

Стрічки та косинка у волоссі

У 2021 році дуже стильно вплітати різни елементи у волосся, особливо, косинки. Якщо ви втомилися від звичайних бантиків, варто спробувати цей варіант.

Хорошою ідеєю також будуть стрічки у волоссі. Обирайте стрічку того кольору, який буде гармонічно виглядати з образом.

За допомогою цих рекомендацій новий навчальний рік почнеться зі стильного вигляду, який доповнить зачіска. Головне бути готовим до нових звершень у навчанні. Бажаємо успіхів у новому навчальному році!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?