Модні зачіски на Новий рік 2022 — яку вибрати під свій образ
Категорія
Стильний Гід Онлайн
Дата публікації

Модні зачіски на Новий рік 2022 — яку вибрати під свій образ

Модні зачіски на Новий рік 2022 — яку вибрати під свій образ
Джерело:  online.ua

Свято Нового року вже на порозі, тому вже потрібно почати підготовку святкового образу для зустрічі року Чорного Водяного Тигра. Яким зачіскам віддати перевагу? Гід Онлайн підготував стильні ідеї зачісок на Новий рік для різних типів обличчя та довжини волосся - будьте в тренді у новорічну ніч.

Як вибрати зачіску по формі обличчя на Новий рік?

Для того, аби зачіска ідеально пасувала вам на святі, її потрібно підбирати під форму обличчя:

  • Овальна — витягнуте обличчя, виражені скули, лоб та підборіддя однакової ширини. Для такого обличчя підійде майже будь-яка зачіска. Можна як підібрати волосся у високий хвіст чи пучок, так і залишити розпущеним, зробивши локони.

  • Прямокутна — витягнуте обличчя, більше по довжині, ніж по ширині. Підборіддя, лоб, скули мають однакову ширину. Прямокутній формі обличчя ідеально підійдуть розпущене волосся з додаванням яскравих шпильок та інших аксесуарів.

  • Кругла — м’які лінії обличчя, що утворюють більш-менш рівне коло. Для такого типу обличчя ідеально пасуватимуть як розпущене волосся, так і підібрані зачіски. Головне правило — зачіска має бути об’ємною.

  • Квадратна — нижня та верхня частини обличчя однаково масивні, лоб та підборіддя однакової довжини. Таку форму обличчя потрібно візуально згладити, тому вибирайте зачіски з розпущеним волоссям та ніжними аксесуарами.

  • Трикутна — лоб набагато ширший за гостре підборіддя. Для такої форми ідеально підійдуть низький хвіст та об’ємні локони.

Зачіски на Новий рік для короткого волосся

Легкий романтичный пучок

Зачіски на Новий рік 2022 (фото - колаж)

Для цієї зачіски потрібно акуратно розділити волосся на дві частини. Верхню аккуратно збираємо та починаємо скручувати джгут, згортаючи пучок. А потім закріплюємо зачіску тонкою резинкою. Для того, аби додати нотку святкового настрою, закріпіть пучок гарною шпилькою.

Жіночні коси з пучком

Зачіски на Новий рік 2022 (фото - колаж)

Для цієї зачіски для початку розділяємо волосся та робимо рівний проділ. Заплітаємо тонкі коси з верхньої частини волосся, а нижню лишаємо рівно чи накручуємо плойкою. Коси плетемо до середини голови і закріплюємо тонкими силіконовими резинками. З частини волосся, що залишилася, можна зробити пучки чи лишити рівним.

Легкі локони з аксесуарами

 Зачіски на Новий рік 2022 (фото - колаж)

Це найпростіша зачіска для новорічної вечірки. Потрібно зробити легкі локони по всій довжині волосся плойкою чи випрямлячем. Для додаткового об’єму прядки у обличчя можна закріпити на бігуді. Далі половину волосся перекидаємо на іншу сторону та закріплюємо яскравими шпильками.

Новорічні зачіски для короткого волосся — відео

Зачіски на Новий рік для волосся середньої довжини

Французька коса нашвидкоруч

  Зачіски на Новий рік 2022 (фото - колаж)

Для початку виділяємо передню частину волосся, імпровізований чубчик. Гарно розчісуємо його починаємо плести косу в одну сторону, поступово добираючи волосся. Заплітаємо косу до вуха та закріплюємо шпилькою.

Пучок на середню довжину волосся

Зачіски на Новий рік 2022 (фото - колаж)

Спочатку розділяємо волосся навпіл та виділяємо передню частину. Починаємо плести косу, поступово обплітаючи усю голову. У кінці волосся збираємо разом та фіксуємо резинкою. Закручуємо хвіст в джгут, обертаємо і формуємо пучок.

Легка витончена зачіска за дві хвилини

Зачіски на Новий рік 2022 (фото - колаж)

Для початку виділяємо дві довгі прядки у зоні обличчя та скріплюємо силіконовою резинкою. Далі акуратно вивертаємо зачіску назовні. Можна залишити так — виглядає дуже романтично. А можна продовжити зачіску: продовжуємо додавати по одній прядці, закріплюючі на готовому каркасі.

Ідеї зачісок на Новий рік 2022 — відео 

Зачіски на Новий рік для довгого волосся

Елегантний пучок за 4 кроки

Зачіски на Новий рік 2022 (фото - колаж)

Якщо до святкування залишилися лічені хвилини, а вам потрібно швидко зробити гарну зачіску, тоді цей варіант ідеально вам підійде. Для цього спочатку зберіть волосся в низький хвіст, не до кінця фіксуючи його. Має утворитися така собі петля, куди потрібно продіти іншу частину хвосту. Закріплюємо все шпильками і зачіска готова.

Високий хвіст в стилі 90-х

  Зачіски на Новий рік 2022 (фото - колаж)

У тренді 2021/2022 років зачіски в стилі 90-х. Простим і ефектним варіантом стане високий хвіст. Для цього збираємо все волосся в високий хвіст, лишаючи дві прядки у обличчя. Беремо частину волосся з хвосту та закручуємо його навколо резинки, у кінці фіксуємо шпилькою. Прядки у обличчя можна накрутити плойкою чи залишити рівними.

Романтичні святкові коси

Зачіски на Новий рік 2022 (фото - колаж)

Коси — справжній тренд останніх двох років. Тому така зачіска точно буде виграшно виглядати на святі. Для цього починаємо плести дві коси по направленню до затилку. Можна доплести до кінця або залишити половину коси. Для краси додайте до зачіски заколки або закріпіть шовкову хустку.

Зачіски на Новий рік 2022 на довге волосся - відео

Як підібрати зачіску до новорічного вбрання?

Аби виглядати на всі сто на святі Нового року, потрібно вміло підібрати зачіску до новорічного вбрання.

До суконь з відкритою спиною краще вибрати зачіску з зібраним волоссям в хвіст чи пучок, а також ідеально підходять зачіски з волоссям середньої чи короткої довжини. До суконь з декольте можна вибрати зачіску з легкими локонами;

Якщо ж ви вибрали на свято комбінезон чи костюм, то ідеально підійдуть зачіски з косами. Така лаконічна зачіска ідеально підкреслить і доповнить образ. Для того, аби додати святкові ноти, зачіску можна доповнити шпильками чи заколками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?