Модний трикотаж 2022 — які светри, кардигани, в’язані сукні в тренді
Категорія
Стильний Гід Онлайн
Дата публікації

Модний трикотаж 2022 — які светри, кардигани, в’язані сукні в тренді

Модний трикотаж 2022 — які светри, кардигани, в’язані сукні в тренді
Джерело:  online.ua

Комфорт, зручність і гарний зовнішній вигляд — саме так можна описати вироби з трикотажу. Вони допомагають складати круті луки й завжди відчувати себе на всі сто. Світові дизайнери підхопили цей тренд і нові колекції повняться трикотажними виробами. Які ж модні тенденції будуть актуальними в сезоні зима 2022? Пропонуємо дізнатися прямо зараз! Гід Онлайн розповідає про сучасні тренди серед трикотажних виробів та моделі светрів, кардиганів, костюмів та суконь, які зараз в моді.

Трикотаж — це тренд, який забезпечує теплом і комфортом в прохолодну погоду. З нього можуть бути виконані модні моделі речей: светри, жилетки, джемпери, сукні, костюми. Головні їх фішка в тому, що вони дарують зручність і ідеально підходять для роботи в офісі, навчання, прогулянок з друзями. Вони не сковують рухи і легко поєднуються з іншими елементами зимового гардеробу.

При виборі трикотажного одягу робіть ставку на свій смак. Колір виробу може бути як яскравим, так і пастельним.

Також дизайнери радять вибирати речі з вільним кроєм. І це не лише данина моді й трендовому зараз оверсайзу, а навпаки можливість краще виглядати в вибраному одязі. Коли трикотаж вільно сидить на фігурі, а не обтягує її, то й виглядатиме лук набагато краще. Також краще вибирати одяг, в якому легко дихати, а на випадок сильних холодів під виробом має уміститися сорочка, майка чи водолазка.

Модний трикотаж на сезон 2021-2022

Модні светри та джемпери

 Фото - колаж

Важко уявити осінь, зиму та весну без одного аксесуара — светра. В цьому сезоні у тренді будуть об’ємні оверсайз светри з нарочито довгими рукавами. Дизайнери модних будинків навіть гіперболізували цей тренд. Balmain, Max Mara представили в своїх колекціях не просто светри з рукавами, що закривають долоні, а опускаються навіть набагато нижче.

Актуальності не втрачають об’ємні светри з крупною в'язкою і різними оригінальними узорами. Саме тому у моді будуть моделі як відомих дизайнерів і брендів, так і зв’язані власноруч. Обирайте узор: джгути, коси, ажур, колір, який до вподоби та зв’яжіть його своїми руками. Кілька зайнятих вечорів або вихідних і ідеальний светр у вас в руках.

Щодо джемперів, то тут мода залишається незмінною. Найтрендовіші моделі — м’які та пухнасті з шерсті ангори або мохера. Знайти їх можна в нових колекціях Tom Ford, Zara, Alberta Ferretti.

Модний трикотаж 2021-2022 - відео

Модні кардигани і кофти

 Фото - колаж

Кардигани — це універсальна річ у гардеробі. Саме він зможе зігріти в моменти, коли погода на вулиці прохолодна, але надто тепла для курток і пальто. Поєднувати їх можна з будь-якими елементами та складати повсякденні луки: на роботу, прогулянку, побачення.

В тренді нині абсолютно різні моделі: нейтральна і яскрава кольорова гамма, приталені і оверсайз, однотонні і з візерунками, довгі до гомілок або вкорочені. Знайти кардигани на будь-який смак можна в лінійках як відомих модних будинків: Mark Fast, Acne Studios, DSquared2, так і у звичних магазинах мас-маркету.

Вибирайте кардиган на власний смак і під гардероб. Зараз в моді індивідуальність і незвичайне поєднання, тому можете сміливо створювати найнеочікуваніші луки.

Трикотажні сукні

 Фото - колаж

Сукні з трикотажу — ще один сучасний тренд, яких підкорив серця модниць з різних куточків світу. Секрет їх популярності простий — вони поєднують у собі гарний вигляд і комфорт, тепло в будь-яку погоду. В лінійках модних будинків знайдуться моделі на будь-який смак: довгі і короткі, яскравих і пастельних кольорів, більше легкі і утепленні.

Одягти таке плаття можна на буденні справи: робота, навчання, прогулянки, похід в кафе або кіно. А також трикотажні сукні гарно доповнять луки на особливі події: день народження, івент, похід у театр, побачення.

Шукайте трикотажні сукні у колекціях світових дизайнерів Sportmax, Etro, Chloe. І в лінійках звичних магазинах мас-маркету: Zara, Bershka, Stradivarius. Не бійтеся яскравих кольорів та орнаментів, вони лише додадуть вашому образу шарму.

Костюми з трикотажу

 Фото - колаж

Костюми «двійка» і «трійка», виконані з трикотажної тканини — один з головних трендів цих сезонів. Їх можна побачити на відомих моделях, акторах та співаках.

До речі низ у костюмах може бути як класичні штани, так і спідниця. Вони вражають своїм різноманіттям кольорів, візерунків і фасонів. Знайти їх можна в лінійках відомих брендів Fendi, Isabel Maran, dam Lippes. Також знайти трикотажні варіанти костюмів можна у магазинах і мас-маркету.

Модні трикотажні жилети

 Фото - колаж

Найнеочікуваніший тренд зима-весна 2022 року — це жилети. Здавалося, вони вже давно втратили свою актуальність. Але світові дизайнери вирішили повернути цю річ у тренди. Жилетки ідеально поєднуються з сорочками, кофтами, водолазками. При цьому жилетки стають головними елементами й стріт-стайл луків, й офісних.

Варіанти комбінування дійсно можуть бути різними: від джинсів mom до шкіряних брюк, від мініспідниці з екошкіри до шифонової спідниці міді. Колір і в’язку жилетки вибирайте на свій смак. На полицях відомих марок можна знайти жилетку з різними видами в’язки: колосками, джгутами, візерунками. Вибирайте трикотажні жилети і виглядайте на всі сто в новому сезоні.

З чим носити трикотаж — стильні ідеї (відео)

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?