Категорія
ГІД ONLINE.UA
Дата публікації

Найсмачніша піца в Києві - ТОП 10+1 піцерій!

Джерело:  online.ua
Найсмачніша піца в Києві

Епідемія ковіда привчила українців до того, що доставка піци та іншої їжі з різноманітних закладів – це не розкіш, а цілком нормальний процес. Так що тепер якщо комусь хочеться побалувати себе на вечерю смачною піцою, він просто бере – і замовляє її з якогось гарного закладу. Але з якого саме? Де зараз готується найкраща піца у Києві? Тож ось вам наш особистий топ піцерій Києва, заснований на нашому власному досвіді.

Бонусне місце - Bortissimo Pizza

Бонусне тому, що додати це місце до топ піцерій Києва хочеться, але якось не виходить. Просто це – зовсім інший рівень, порівняно з переліченими далі закладами. Bortissimo Pizza - справжня італійська кухня з великої літери. Та ще й з доставкою в офіс або додому.

Bortissimo Pizza
Фото: Bortissimo Pizza

Якщо шинка – то привезена з Європи, якщо сири – максимальної свіжостіі, якщо рецепти – або вікова класика, або щось оригінальне. Серйозно, піци Bolognese та Sweet Fruit дивують нас й досі.

З елітних закладів Києва, де можна замовити смачну піцу – це один із найкращих.

1. Mimosa Pizza

Саме тут готується найсмачніша піца у Києві. І не лише піца. Заклад добрий - меню велике, є свій вельми пристойний бар, ціни вищі за середні. Але головна його фішка – оригінальність.

Більше ніде ви не спробуєте оригінальний бруклінський рецепт чи варіант з пармою та в'яленою у портвейні вишнею. На жаль, доставка піци за межі центру (Бессарабська площа) здійснюється звідти лише кур'єрськими службами. Але якщо ви шукайте, де б спробувати щось оригінальне – це місце вам точно сподобається.

2. Napule

Що робити, якщо вам раптом захотілося справжньої неаполітанської піци, а із країни не випускають? Звернутися до Napule! Саме тут працює справжній неаполітанський піцайоло, який використовує інгредієнти, які доставлені безпосередньо з Італії. Причому, крім класичних рецептів, у його репертуарі є й чимало оригінальних.

Наприклад, піца з червоною ікрою, тигровими креветками та лососем. Ціни, звичайно, вищі за середні, але тут ви чудово розумієте, за що саме платите. Один мінус - доставка піци із цього закладу здійснюється лише кур'єрськими службами, тому – обмежена по відстані.

3. Pizza Veterano

Це не просто піцерія – це місце із вираженою соціальною позицією. Тут ви можете вибрати будь-яку піцу – і «підвісити» її, тобто – заздалегідь сплатити за її замовлення бійцями ТРО, медиками чи працівниками соціальних служб. Тими людьми, які в цей нелегкий час рятують наші життя та майно

Як нам здається, непоганий спосіб хоч трохи їм за це відплатити особисто. При цьому меню тут різноманітне, ціни не дуже високі, а рецепти - перевірені часом. Шкода лише, що доставка піци у них лише кількома центральними районами Києва обмежується. Натомість своя.

4. il Molino

Мережа італійських ресторанів, представлена, в тому числі, й на лівому березі. Їхня основна фішка – творче переосмислення оригінальних рецептів піци. Груша та горгонзола – це вже надто банально. Як вам борщ із грибами? 4 сири набридли? Спробуйте "4 сала"! І все це на тонкому тісті та приготовлене у дров'яній печі. Ще й ціни середні. Плюс різноманітні акції, плюс страви різної кухні. Ще й власна доставка піци Києвом. І так, я один із тих щасливчиків, у кого il Molino мало не в кроковій доступності. Тож сміливо стверджую: це чудовий кандидат у номінації «найкраща піца у Києві»!

5. IQ Pizza

Мережа піцерій, що активно покриває вже майже всю територію України. Є вони й у Києві, причому у всіх районах, тому доставка піци на лівий берег для цього закладу – не проблема. Їхня головна фішка – власний додаток, що помітно спрощує замовлення та доставлення. При цьому вони також співпрацюють із кур'єрськими службами.

Ціни – майже бюджетні, у тому числі й на оригінальні рецепти, на кшталт «Чорнобаївка» чи «Байрактар». Плюс можливість замовити не лише піцу, а й інші звичні страви, а також комбо-меню. Коротше, відмінний варіант для тих, хто шукає щось недороге, але якісне та швидке.

6. Папа Джон

Одна з найдавніших піцерій Києва. І те, що вона досі тішить нас італійською кухнею – найкращий доказ того, наскільки цей заклад добрий. Ціни середні, меню велике, крім піци та страв італійської кухні є навіть шаурма! З куркою та грибами BBQ.

Плюс постійні акції, програми лояльності, знижки. Плюс власна доставка містом – навіть на лівий берег заїжджають. Словом, чудовий варіант для тих, хто цінує перевірену часом якість.

7. Pizza House

Мережа ресторанів, що спеціалізується на італійській та азіатській кухні. І не боїться експериментувати. Так що у них у меню понад 40 різних сортів піци, у тому числі й досить оригінальні, наприклад, з гарбузом, медом, вершковим соусом та кількома видами сиру. А крім піци, різні супи, пасти, вок, суші та інші смаколики.

Завершує картину чи не найкраща доставка піци по Києву з точки зору оперативності та чіткості. Словом, заклад, що однозначно заслуговує на увагу.

8. Pizzburg

Їхня головна фішка – доставка піци на лівому березі. Просто тому, що саме тут розташовані всі 3 заклади мережі. Плюс один у Броварах. Доставка як власна, через власний додаток, так і через кур'єрську службу. Ціни нижчі за середні, ще й різноманітність меню вражає – є не лише безліч сортів піци, а й «піццбуреки», суші, різноманітні супи та алкоголь.

Регулярно проводяться акції та оновлення меню. Словом, один із найкращих варіантів з погляду мешканців лівого берега Києва.

9. Dominos

Мережа Dominos дуже щільно покриває всю територію Києва, тому навіть доставка піци на лівий берег для неї – не проблема. Це варіант для тих, кому важлива максимальна я ефективність у всьому.

Тобто отримати піцу швидше, заплатити поменше, насититися краще. З того, що відразу згадую - ковбасні борти, -50 відсотків на другу піцу щочетверга (тепер - не так регулярно, але теж буває) і приголомшливі хлібці. Словом, чудовий варіант, на який однозначно варто звернути увагу.

10. Mister Cat

Замикає наш топ піцерій заклад під назвою "Mister Cat". Замикає не тому, що там щось погано, а тому, що все звичайно. Саме там я, ще у студентській юності, регулярно відзначав дні народження та інші свята. Там просто добре. Піца недорога, але дуже пристойна. Купа інших страв, хороший алкоголь.

Окремий плюс – часті акції та доставка по всьому Києву від 300 грн. Словом, заклад відмінний. Але в ньому немає тієї родзинки, що є в інших місцях з нашого рейтингу піцерій.

Висновок

Як бачите, у Києві є величезна кількість місць, де вам подадуть чудову піцу. І це ми не згадували дрібніші заклади, а також – готову кулінарію, наприклад, у Сільпо. Там вона і смачна, і поживна, і недорога. Хіба що не традиційна – готується на товстому, а не на тонкому, тесті. І сири там набагато простіші.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?