Найкращі ідеї для подарунку жінці на Новий рік 2022
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

Найкращі ідеї для подарунку жінці на Новий рік 2022

Найкращі ідеї для подарунку жінці на Новий рік 2022
Джерело:  online.ua

До Нового року залишається все менше часу, а значить прийшла пора готувати подарунки. Обрати дійсно цінну річ буває не просто, адже вітрини передноворічних магазинів завжди завалені різноманітними подарунковими наборами, сувенірами та святкової атрибутикою. Гід Онлайн підготував оригінальні ідеї для подарунку жінці на Новий рік 2022, який точно сподобається кожній.

Що купити на подарунок жінці на Новий рік?

Фото: envato.com

Перед тим, як йти в магазин для вибору презенту, слід взяти до уваги такі нюанси:

  • які захоплення має жінка – навряд чи набір посуду підійде жінці, яка вкрай рідко підходить до плити та не любить готувати;

  • якого віку жінка – молодій жінці можна подарити оригінальний одяг з принтами, тоді як для категорії 45+ презент має бути більш солідним, наприклад прикраси;

  • що ви хочете виразити цим подарунком – якщо хочете признатися в почуттях, подарунок має романтичним, якщо ж він призначений для колеги або знайомої, слід дарити практичну та корисну в побуті річ.

Також визначтеся з ціновою категорією подарунку – презент не обов’язково має бути дорогим, проте він повинен бути правильно підібраний та підходити конкретній людині.

Що подарувати жінці на Новий рік 2022 - ідеї 

 Фото: freepik.com

Одяг та аксесуари з оригінальними малюнками

Тут вибір дуже великий – все залежить від того, якому стилю надає перевагу жінка. Це може бути і світшот, на якому зображений символ 2022 року – Тигр, і теплий шарф, виготовлений з натуральної бавовни.

Фоторамка

Фоторамка – доволі оригінальний подарунок для дами, який можна використовувати в якості предмета інтер'єру.

Така рамка може бути електронною або стилізованою під ретро. Все залежить тільки від вашої фантазії. Ви можете самостійно вставити найкраще, на вашу думку, фото з жінкою, який в даруєте цей подарунок, зробив його ще більш цінним.

Ароматичні свічки

 Ідеї подарунку жінці на Новий рік (фото - envato.com)

Ароматичні свічки здатні створити теплу і романтичну атмосферу у будь-якому домі. Однак тут важливо не купляти свічки з дешевих матеріалів.

Вони мають бути виготовлені з мінерального воску – це дозволить в повній мірі розкрити їх ароматичні якості. До того ж такий матеріал абсолютно безпечний для здоров’я.

Ювелірна прикраса

Такі подарунки ніколи не втратять свою актуальність. Своїй другій половинці на Новий рік можна придбати гарний браслет, підвіску, ланцюжок чи іншу прикрасу.

Слід завчасно поцікавитися, яким кольорам та матеріалам надає перевагу жінка. Також не забудьте красиво упакувати презент та прикріпити на нього подарункову коробку стрічку чи бант.

Сноуборд або лижі

   Ідеї подарунку жінці на Новий рік (фото - envato.com)

Такий подарунок підійде жінкам, що захоплюються зимовими видами спорту та ведуть активний образ життя. Спортивний аксесуар можна доповнити парою білетів на один з гірськолижних курортів.

Можна подарувати транспортний засіб і на літо, адже час пливе швидко. Це може бути, наприклад, велосипед або електросамокат – новомодний міський транспорт.

Гаджети

Це можуть бути різноманітні гаджети – бездротові зарядні пристрої, Bluetooth-навушники з гарнітурою, «розумні» годинники з функцією фітнес-трекера, або ж плейер для прослуховування улюбленої музики.

В якості презенту чудово підійде смартфон чи планшет. Перед покупкою теж бажано уточнити, що з цього переліку потрібно більше всього.

Побутова техніка

Фото: envato.com

Мова йде про побутовий прибор чи пристрій, який спростить роботу по господарству. Це може бути, наприклад, пилосос з функцією мийки. Якщо у жінки є домашні тварини такий презент буде дуже доречним.

Також можна подарувати жінці кухонний комбайн, мультиварку, домашню пекарку. Ще одна оригінальна ідея – портативний калорифер. З таким обігрівачем дамі буде тепло навіть в найлютіші зимові холоди.

Гаманець з натуральної шкіри

Такий презент оцінить будь-яка жінка, адже гаманець не тільки зручний для зберігання грошей, візитівок та банківських карточок, а ще й відіграє роль аксесуару.

До вибору треба підійти максимально серйозно – гаманець має бути певного кольору, розміру, дизайну, тощо. Він повинен гармонічно підходити до одягу та інших аксесуарів дами. А щоб гаманець був довговічним – обирати краще варіанти з натуральної шкіри.

Дорожній фен

Дорожній фен – це дуже практичний прилад, який допоможе жінці завжди підтримувати красу її волосся, де б вона не була – у діловій поїздці, на відпочинку, в готелі чи вдома. Дорожній фен має невеликі габарити та вагу, при цьому не поступається за функціональністю повнорозмірним аналогам.

Зимова фотосесія

Фото: pixabay.com

Подарунок не обов’язково має бути матеріальним. Іноді незабутні спогади можуть бути для людини в рази ціннішими, аніж речі. Фотосесію можна зробити в студії, під час прогулянки, катання на санчатах, або ж біля якоїсь історичної пам’ятки. Сучасні методи фотозйомки та засоби для обробки фотографій дозволяють отримати справжні шедеври, які потім можна поставити у рамку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?