Найкращі коханці. 5 найпалкіших знаків Зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Найкращі коханці. 5 найпалкіших знаків Зодіаку

Найкращі коханці. 5 найпалкіших знаків Зодіаку
Джерело:  online.ua

Виявляється, на те, наскільки людина пристрасна, може впливати приналежність до певного знаку Зодіаку. Хто має звання найкращих коханців? Гід Онлайн розповідає, представники яких знаків Зодіаку є найпалкішими та найпристраснішими у коханні та сексі.

Скорпіон

 Фото: envato.com

Представників цього знаку Зодіаку можна вважати найбільш досвідченими у постільних утіхах. У Скорпіонів просто неймовірний сексуальний апетит, та при цьому їм важко задовольнити свої потреби. Враховуючи цей факт, Скорпіонам потрібно ретельно підбирати собі партнера, адже далеко не всі можуть витримати божевільний темп їхнього сексуального життя. Зате можна узнати багато нового.

З першого погляду можна подумати, що окрім сексу Скорпіонам від партнера нічого не потрібно, та насправді це не так. Скорпіони завжди стараються зблизитися з людиною, яка їм подобається, ще до початку сексуальних стосунків. При цьому для них дуже важлива емоційна сумісність з цією людиною.

Лев

Фото: envato.com

Роль героя-коханця просто ідеально підходить Левам. Вони вважають, що бути найкращим коханцем, це означає бути надзвичайно вигадливим та нестримним. Вся справа у тому, що Леви обожнюють керувати іншими людьми, не є виключенням й спальня. Леви схильні до різних експериментів та постійно хочуть урізноманітнити інтимне життя зі своїм партнером.

Є у Левів й своєрідний «фетіш» – вони сильно заводяться від компліментів. Особливо, якщо ці компліменти стосуються їхнього ідеального тіла. А ще Леви досить егоїстичні. Вони вважають, що задоволення коханої людини не може бути вищим за їхню власну насолоду. Але момент прелюдії Леви люблять розтягнути якомога на довше.

Овен

Фото: envato.com

Овени, хоч трохи й поступаються першим двом знакам, теж дуже активні в сексуальному плані. Овени не можуть дозволити собі витрачати багато часу на секс, адже вони постійно зайняті якимись важливими справами або роботою. Тому вони звикли швидко задовольняти свої потреби. Та варто зазначити, що роблять вони «це» дуже майстерно, приносячи справжнє задоволення партнеру.

Представники даного знаку Зодіаку дуже винахідливі у ліжку. А ще у них часто трапляється випадковий секс із незнайомцями. Овени люблять пробувати щось нове і експериментувати. Якщо все йде за шаблоном, їм може бути нудно. При цьому вони зовсім не такі егоїстичні, як Леви, тому стараються задовольнити в першу чергу партнера, а вже потім себе.

Рак

 Фото: envato.com

Раки теж дуже вправні у ліжку, але для них важливу роль відіграють емоції. Ракам потрібен не тільки секс, а й обійми, поцілунки, спілкування з партнером на романтичні теми. Їх радше можна назвати романтиками, аніж брутальними коханцями. Раки також часто стараються продемонструвати своєму партнеру якісь «фішки», що можуть здивувати навіть досвідченого коханця.

Раки довго пристосовуються до свого партнера, та спочатку можуть здаватися скутими. Але насправді їм просто потрібен час щоб розкритися в повній мірі. Заради своєї другої половини Раки готові на все – часом вони погоджуються на те, що їм зовсім не подобається. Під час заняття сексом для них важлива близькість із партнером.

Стрілець

   Фото: envato.com

Стрілець – ще один знак Зодіаку, представники якого ніколи не оминуть привабливу можливість зайнятися сексом. Навіть якщо мова йде про малознайому людину. Та це ще не все – Стрільців приводить у справжній екстаз усвідомлення якоїсь небезпеки чи заборони перед сексом. Так, наприклад, для них не є проблемою влаштувати любовні утіхи у роздягальні на пляжі чи у примірочній бутіку.

Щоб швидко не набриднути Стрільцям, їхній партнер має постійно придумувати щось нове. В цьому плані Стрільці дійсно невгамовні та постійно прагнуть отримати нові сексуальні враження. Стрільці з радістю підтримають будь-яку нову пропозицію. Слід зазначити, що більшість таких експериментів приносять справжнє задоволення обом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?